ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.844
- Πόντοι
- 1.056
Και νεκρούς ανασταίνει το μωρό.Αν θέλει θα στο δώσει η ιδια.
Υ.Γ. τι γίνεται εδώ μέσα ρε πουστη. Και νεκροί ζωντανεύουν. Όλα τα ξεχασμένα account ζητανε τηλέφωνο
Και νεκρούς ανασταίνει το μωρό.Αν θέλει θα στο δώσει η ιδια.
Υ.Γ. τι γίνεται εδώ μέσα ρε πουστη. Και νεκροί ζωντανεύουν. Όλα τα ξεχασμένα account ζητανε τηλέφωνο
Τι δουλειες; Αν ειναι γεωργικές δεν μπορω μολις εκανα τα νυχια μου..Μπορείς να μου στείλεις το τηλ γιατί ανεβαίνω Θεσσαλονίκη για κάτι δουλειές.
Δεν έχεις στο πρόγραμμα το βουκολικόν ;Τι δουλειες; Αν ειναι γεωργικές δεν μπορω μολις εκανα τα νυχια μου..
Το εχω αλλα χωρις τη τσαπα .. το πολυ ν βαλω καμια προβια ν ποζαρω διπλα σε καμια ζοχια καμια καυκαληθρα ν γουσταρουμεΔεν έχεις στο πρόγραμμα το βουκολικόν ;
Ότι πρέπει για εξώφυλλο του Playboy…!!!Το εχω αλλα χωρις τη τσαπα .. το πολυ ν βαλω καμια προβια ν ποζαρω διπλα σε καμια ζοχια καμια καυκαληθρα ν γουσταρουμε
Nokia 3310 με φιδάκι σου κάνει?Ένα τηλ της Νικόλ παρακαλω
Μόνο;Ζήτα και Facebook και InstagramΝικόλ δώσε μου το σταθερό σου!!
Αμα δέχεται και εικονομηνυματα το θέλω εγωNokia 3310 με φιδάκι σου κάνει?
Μην Μου ανησυχείς θα στα φτιάξω εγώ.Τι δουλειες; Αν ειναι γεωργικές δεν μπορω μολις εκανα τα νυχια μου..
Και λίγα ζητάς…Ανταλλάσσω lnsta, facebook, telegram και tiktok της nicole με διαμέρισμα 2ου ορόφου και άνω περιοχή νέας παραλίας, Σοφούλη.
Για τους μερακλήδες Δώρο το test pap της τρέχοντος εξαμήνου.
Για τους ενδιαφερόμενους εκ πρωτευούσης ανταλλάσσονται τα άνωθεν με αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο στη περιοχή Σαρωνίδα , Αγία Μαρίνα.
Τα δινω τζαμπα ετσι για να στο χαλασω...Ανταλλάσσω lnsta, facebook, telegram και tiktok της nicole με διαμέρισμα 2ου ορόφου και άνω περιοχή νέας παραλίας, Σοφούλη.
Για τους μερακλήδες Δώρο το test pap της τρέχοντος εξαμήνου.
Για τους ενδιαφερόμενους εκ πρωτευούσης ανταλλάσσονται τα άνωθεν με αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο στη περιοχή Σαρωνίδα , Αγία Μαρίνα.
Εγω ηθελα να πειραξω τον φιλο πιο πανω. Μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα. Γιατι στην τελικη αυτο π εγραψες ειναι αυτονοητο.Πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ όσοι έχετε facebook, instagram και άλλα social media κοριτσιών που εκδίδονται καλό θα είναι να μην τα μοιράζεστε ή τα ανταλλάζετε με άλλα άτομα εδώ μέσα, ούτε εκεί έξω γενικά. Ούτε χρειάζεται να παινεύεστε δημοσία πως τα έχετε, κράτησε τα για τον εαυτό σας. Η σχέση εκδιδόμενης-πελάτη βασίζεται στην εχεμύθεια.
Ξέρω πως κάνεις χαβαλέ, απλώς βρήκα πάτημα να το γράψω. Είχε κάτι "λουλούδια" που ζητούσαν paysafe για να δώσουν social media κοριτσιών που εκδίδονται, ονόματα δεν λέμε.Εγω ηθελα να πειραξω τον φιλο πιο πανω. Μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα. Γιατι στην τελικη αυτο π εγραψες ειναι αυτονοητο.
Ανταλλάσσω επίσης τα social της Βαρβάρας με μια μεριδα γύρο στα κάρβουνα στον Κρόνο.Εγω ηθελα να πειραξω τον φιλο πιο πανω. Μην τα παιρνετε ολα τοσο σοβαρα. Γιατι στην τελικη αυτο π εγραψες ειναι αυτονοητο.