Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.506
- Πόντοι
- 8.346
Την ειπε κ άλλος την ιδια μαλακια?? Δεν σας προλαβαίνω ρε πουστηδες..Δεύτερος ήρθες Μιχαλάκη...
Εκτός αν η Νικόλ μας καλέσει και τους 2 μαζί
Την ειπε κ άλλος την ιδια μαλακια?? Δεν σας προλαβαίνω ρε πουστηδες..Δεύτερος ήρθες Μιχαλάκη...
Εκτός αν η Νικόλ μας καλέσει και τους 2 μαζί
πως μια φωτο μπορει να σε κανει φανατικό οπαδο
Υπέροχοπως μια φωτο μπορει να σε κανει φανατικό οπαδο
Μακάρι να σκέφτονταν όπως εσύ κοπέλες συνάδελφοί σου και στην Αθήνα. Και μάλιστα του δικού σου επιπέδου εμφάνισης και σέρβις.Επειδη διαβαζω τα σχολια σας κ εκτιμω την στηριξη σας .. Προς ολους τους ΗΔΗ πελατες μου για αυτη την εβδομαδα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης γ την συνεπεια σας κ την προτίμηση σας το μισαωρο ειναι στα 50 ευρ κ η ωρα στα 80 ..αυτο συμπεριλαμβανει κ οσους εχετε ηδη κλεισει ραντεβου γ αυριο με την αρχικη τιμη αλλα ειστε ηδη πελατες μου . γ ν προλαβω τις κακιες πολλων εδω μεσα ν σας υπενθυμισω πως ετσι κ αλλιως εχω πολυ δλεια κ πως δε χρειαζεται ν το κανω αυτο αλλα το κανω επειδη το θελω ..
αλλωστε πολλοι εχετε παρει εκπτωσεις μεταξυ μας σε ολο αυτο το διαστημα .. οποτε οσοι δεν μ εχετε γνωρισει καλυτερα περιττό ν σχολιασετε ..
Τελος, ολοι ν ειμαστε καλα ν περναμε ομορφα κ σας αγαπω .. καλο κλεισιμο καλοκαιριου !
Ν
Επειδη διαβαζω τα σχολια σας κ εκτιμω την στηριξη σας .. Προς ολους τους ΗΔΗ πελατες μου για αυτη την εβδομαδα ως ενδειξη ευγνωμοσυνης γ την συνεπεια σας κ την προτίμηση σας το μισαωρο ειναι στα 50 ευρ κ η ωρα στα 80 ..αυτο συμπεριλαμβανει κ οσους εχετε ηδη κλεισει ραντεβου γ αυριο με την αρχικη τιμη αλλα ειστε ηδη πελατες μου . γ ν προλαβω τις κακιες πολλων εδω μεσα ν σας υπενθυμισω πως ετσι κ αλλιως εχω πολυ δλεια κ πως δε χρειαζεται ν το κανω αυτο αλλα το κανω επειδη το θελω ..
αλλωστε πολλοι εχετε παρει εκπτωσεις μεταξυ μας σε ολο αυτο το διαστημα .. οποτε οσοι δεν μ εχετε γνωρισει καλυτερα περιττό ν σχολιασετε ..
Τελος, ολοι ν ειμαστε καλα ν περναμε ομορφα κ σας αγαπω .. καλο κλεισιμο καλοκαιριου !
Ν
Καλή μου πως επικοινωνούμε δε βλέπω κατιΠοιος ν σε παρεξηγησει αγαπη .. κατι ασχετοι μονο
Απίστευτη
Καλύπτω ολο το φασμαΡε μαλακες για να γαμησετε θα πατε η για να δειτε σειρες?
Που πας καλε,ακομα δεν ηρθες?ΑΘΗΝΑ 24-30/8 ..
Λείπουμε διακοπές βρε μωράκι...ΑΘΗΝΑ 24-30/8 ..
Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει κι εγώ, κι ας μην την έχω συναντήσει ως τώρα.Καλημερα "συναδελφισσα" Nicole, σ ευχαριστω για χθες...
Μαγκες το νου σας, το κοριτσι ειναι πολυ δυνατο αλλα θελει αγαπη και προδερμ, σεβαστειτε το και θα σας αποζημιωσει με το παραπανω