Νέα

Nicky Deluxe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catgirl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Που είσαι ρε ΛΑΟΥΡΑ??? η γκόμενα ήταν ο ορισμός του ¨τιμώ τα λεφτά και τη δουλειά μου (οποια και αν είναι αυτή)"
Όπως τα έγραψες!!!!
'Αλλαξε δουλειά....και μακάρι να μην την ξανακάνει!!! :rockon:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Geopa εισαι ωραίος
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεις ότι μπορείς να εκτιμάς αννθρώπους και να βλέπεις πίσω από την επιφάνεια

Όπως τα έγραψες!!!!
'Αλλαξε δουλειά....και μακάρι να μην την ξανακάνει!!! :rockon:

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Η κοπελα δεν εχει καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.Απαντησε στην κριτικη πυ εγραψα σημερα με τιτλο "Ναι μεν αλλα..." λεγοντας μου πως τολμαω να τη συγκρινω με την Ασλει που δεν εχει πολλα ραντεβου ενω αυτη ειναι φουλ.Εμεις φταιμε!! Μαυρο δαγκωτο!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Η κοπελα δεν εχει καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.Απαντησε στην κριτικη πυ εγραψα σημερα με τιτλο "Ναι μεν αλλα..." λεγοντας μου πως τολμαω να τη συγκρινω με την Ασλει που δεν εχει πολλα ραντεβου ενω αυτη ειναι φουλ.Εμεις φταιμε!! Μαυρο δαγκωτο!!!!!
Φίλε να διευκρινίσουμε κάτι :
Όταν την είδες έκανες μεταβολή, αλλά αυτή σου είπε για έκπτωση -50Ε και μετά έκατσες;
Αν ναι, δεν μου φαίνεται να είναι και τόσο fully booked, για να αρχίζει τις εκπτώσεις με το «γεια σου τι κάνεις».
Όταν λες απάντησε στην κριτική σου τι εννοείς; Απάντησε στο κινητό σου (που προφανώς  έχει) ή εδώ σου  έστειλε pm;
Πολύ προχωρημένη η κυρία deluxe  :think: Όντως μαύρο θέλει και πλήρη αποχή...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ναι ρε σύ, αλλά τα λέμε τόσες μέρες!
Καλά οι προηγούμενοι δεν είχαν εμπειρία του χαρακτήρα της κυρίας. Εσύ όμως πρώτα την τίμησες και μετά έβγαλες το συμπέρασμα πως πρέπει να την μαυρίσουμε ΕΝΩ ΗΔΗ είχαν γραφτεί τόσα πολλά.
Η μόνη σου δικαιολογία θα ήταν πως δεν είχες προσέξει το παρόν θρεντ...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Μιλάμε για απίστευτο θράσος, η κοπέλα θα πρέπει να έχει ξάδερφο τον Blair…
Όπως έχει ξαναειπωθεί : δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί της .-

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Ναι ρε σύ, αλλά τα λέμε τόσες μέρες!
Καλά οι προηγούμενοι δεν είχαν εμπειρία του χαρακτήρα της κυρίας. Εσύ όμως πρώτα την τίμησες και μετά έβγαλες το συμπέρασμα πως πρέπει να την μαυρίσουμε ΕΝΩ ΗΔΗ είχαν γραφτεί τόσα πολλά.
Η μόνη σου δικαιολογία θα ήταν πως δεν είχες προσέξει το παρόν θρεντ...
Απαντω και στους δυο φιλους. Πρωτον ειχα κλεισει το ραντεβου,στελνω μηνυμα για ακυρωση επειδη κατι ετυχε.Μου απανταει με 200 εισαι ενταξει? της λεω οτι δεν μπορω πριν τις 21¨00. Μου λεει ΟΚ με 200. Εγω δεν ειχα θεμα μετην εμφανιση αλλα με τη συμπεριφορα. Το ραντεβου εγινε στις 25-1-2010 κι οχι στις 29 οπως απο λαθος εγραψα .δε νομιζω οτι ειχε ανοιξει το θρεντ, εκτος κι αν δεν το προσεξα. Οσον αφορα την απαντηση μου εστειλε pm.

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορει ρε παιδια να μασ τι λεει μια καρια βυζιτου που η μονη δουλεια που εχει κανει ειναι να γαμιεται και να μην ξερει πωσ βγαινουν τα λεφτα το πουτανι γαμω το σιδερουν παραπετασμα το 1979-1980 τισ γαμαγεσ με ενα καλτσον και ενα πακετακι τσικλεσ και ξυπνησανε και θελουν τοσα λεπτα ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΙΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε την έχω συναντήσει, ούτε πρόκειται γιατί δεν είναι στο στυλ των γυναικών που μου αρέσουν και συν τοις άλλοις έχει και πολλά αρνητικά σχόλια

Όμως φίλε ziziaek νομίζω πως ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι κάπως υποερβολικός
Όλοι μας εδώ μέσα -περιλαμβανομένου και του εαυτού μου- μιλάμε εντελώς απαξιωτικά για γυναίκες που προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Μιλάμε εκ του ασφαλούς και από θέση ισχύος γιατί είχαμε την τύχη να γεννηθούμε και να μεγαλώσουμε σε μια χώρα -που παρά τα μύρια προβλήματά της-δεν είχε καμμία σχέση με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Για να δούμε τι θα γίνει τώρα που σε αυτές τις χώρες ανεβαίνει με πιο γοργούς το βιοτικό επίπεδο ενώ το δικό μας είναι σε πτώση? Μήπως αντιστραφούν οι όροι?

Συνεπώς η γνώμη μου είναι να περιοριζόμαστε καθαρά στη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας και να μην προσβάλλουμε συλλήβδην όλο το σύμπαν

δεν μπορει ρε παιδια να μασ τι λεει μια καρια βυζιτου που η μονη δουλεια που εχει κανει ειναι να γαμιεται και να μην ξερει πωσ βγαινουν τα λεφτα το πουτανι γαμω το σιδερουν παραπετασμα το 1979-1980 τισ γαμαγεσ με ενα καλτσον και ενα πακετακι τσικλεσ και ξυπνησανε και θελουν τοσα λεπτα ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΙΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΣΟΥ

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μιλάμε για απίστευτο θράσος, η κοπέλα θα πρέπει να έχει ξάδερφο τον Blair…
Όπως έχει ξαναειπωθεί : δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί της .-

Οχι βρε, ξεδερφη της Βιολεττας ειναι το κοριτσι!  :2funny:

Οι εντυπωσεις πελατων ειναι παντα σεβαστες, και η βαθμολογια βγαινει στο συνολο και οχι απο μια κριτικη. Το μωρο ομως αντι να παρει την κριτικη σαν κριτικη και να δει πως πρεπει να βελτιωσει το σερβις της, καθεται και γραφει ενα σωρο μαλακιες για τον πελατη που την πληρωσε στο τελος!  :headbang:

ΜΑΥΡΟ και παλι μαυρο σε τετοιες τανες που δεν εχουν ευγενεια και δεν τιμανε τους πελατες  :headbang:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mόλις τώρα έπεσε το μάτι μου στο thread και πολύ γουστάρω τέτοιο τζερτζελέ!  :rockon:
Λεβέντες,η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές ξεχνάμε ότι μια τάνα παραμένει γυναίκα της οποίας οφείλουμε να σεβώμαστε(η τουλάχιστον να ανεχώμαστε) τη ματαιοδοξία για να περνάμε καλά...
Προσοχή,μην παρεξηγηθώ, στα περισσότερα που γράφτηκαν είμαι με το Γιάννη /iceman παρά με το θεριό  :2funny: 

Επισκέπτης
Παληκάρια μου γι'αυτή μιλάτε;

Αν ναι , έχω συγκεκριμένες ερωτήσεις:
1)Έχει σχέση με τις φωτογραφίες;
2)Κάθεται 1 ώρα , αν πληρωθεί για 1 ώρα;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Dear than to give to make your tits D cup Deluxe give and something to fix your nose!!!
The poor client I think that he still feels the nose fuck that he had in his ass while he put you for 69 !!!
Sorry for my comment but something like that must happened !!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Μαύρο στη μαλακισμένη,θίχτηκε κιολας ρε ουστ

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν εχω ιδεα !!!
Ρωτα αυτους που περασαν !!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε την έχω συναντήσει, ούτε πρόκειται γιατί δεν είναι στο στυλ των γυναικών που μου αρέσουν και συν τοις άλλοις έχει και πολλά αρνητικά σχόλια

Όμως φίλε ziziaek νομίζω πως ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι κάπως υποερβολικός
Όλοι μας εδώ μέσα -περιλαμβανομένου και του εαυτού μου- μιλάμε εντελώς απαξιωτικά για γυναίκες που προέρχονται από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Μιλάμε εκ του ασφαλούς και από θέση ισχύος γιατί είχαμε την τύχη να γεννηθούμε και να μεγαλώσουμε σε μια χώρα -που παρά τα μύρια προβλήματά της-δεν είχε καμμία σχέση με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Για να δούμε τι θα γίνει τώρα που σε αυτές τις χώρες ανεβαίνει με πιο γοργούς το βιοτικό επίπεδο ενώ το δικό μας είναι σε πτώση? Μήπως αντιστραφούν οι όροι?

Συνεπώς η γνώμη μου είναι να περιοριζόμαστε καθαρά στη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας και να μην προσβάλλουμε συλλήβδην όλο το σύμπαν

Αν οι ελληνιδες ειχαν ζησει σε παρομοιες καταστασεις, και αυτες τα ιδια θα εκαναν. Ολες οι γυναικες τα ιδια θα εκαναν.

OP
OP
C

catgirl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Dear Gentlemen!!!

You know there will be always good and not so good, even bad reviews about girls, it is not ONLY about the girl's behaviour but ALSO about the men's, the girl can be nice and polite as far as the man can be a gentleman and respect HER and her time also!!! ( And now i don't start talking about the hygienic conditions, it is another topic! )

I underline that i havn't got a perfect nose ( as Iceman40 said :-) ) , but I DON'T CARE ABOUT IT!! I mean Paris Hilton's and Sarah Jessica Parker's nose are also not perfect and STILL they are successful, sexy and nice :-) I'm totally aware of my ability and my look!!! So i don't have nothing to hide and i am not ashamed of anything!!!

Listen!! I can handle good and bad reviews either, but i have the right ( as YOU have the right also to tell your opinon HERE!!! )  to answer to reviews which i think are insolent and especially CYNICAL!
Some of you think that all that is written here and in the reviews is some kind of part of the BIBLE and were written by kind of Gods ( members, review writers )!!
If you think this, then it's very naive from your side!  BECAUSE: "every medal has 2 sides", if you know what i mean...

To "kerasi" :

Please understand my point of view also: i am nice and friendly as far as YOU respect ME and my TIME!!!! If it's comes to time over, it means TIME OVER, i only can say: sorry, it is business, not my private live and time!!!!!
So you said in your review: that you don't recommand me to others, just because you didn't respect my time? Is it fair??

So if somebody doesn't respect my time, then of course my behaviour will change also!  I really hope if you ALL HERE IN THIS SITE think you are intelligent, then you HAVE TO understand it easily!!!

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Dear Gentlemen!!!

You know there will be always good and not so good, even bad reviews about girls, it is not ONLY about the girl's behaviour but ALSO about the men's, the girl can be nice and polite as far as the man can be a gentleman and respect HER and her time also!!! ( And now i don't start talking about the hygienic conditions, it is another topic! )

I underline that i havn't got a perfect nose ( as Iceman40 said :-) ) , but I DON'T CARE ABOUT IT!! I mean Paris Hilton's and Sarah Jessica Parker's nose are also not perfect and STILL they are successful, sexy and nice :-) I'm totally aware of my ability and my look!!! So i don't have nothing to hide and i am not ashamed of anything!!!

Listen!! I can handle good and bad reviews either, but i have the right ( as YOU have the right also to tell your opinon HERE!!! )  to answer to reviews which i think are insolent and especially CYNICAL!
Some of you think that all that is written here and in the reviews is some kind of part of the BIBLE and were written by kind of Gods ( members, review writers )!!
If you think this, then it's very naive from your side!   BECAUSE: "every medal has 2 sides", if you know what i mean...

To "kerasi" :

Please understand my point of view also: i am nice and friendly as far as YOU respect ME and my TIME!!!! If it's comes to time over, it means TIME OVER, i only can say: sorry, it is business, not my private live and time!!!!!
So you said in your review: that you don't recommand me to others, just because you didn't respect my time? Is it fair??

So if somebody doesn't respect my time, then of course my behaviour will change also!  I really hope if you ALL HERE IN THIS SITE think you are intelligent, then you HAVE TO understand it easily!!!

DEAR babe.......
I just saw your photos.......you are  very sexy......I dont care about your nowse.....I care about your ass.......so I can fuck hard your ass :fuck2: and you will like it......send a message for an anal meeting.... :kissass: ass kisses

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρωσοπικα δεν εχω παει με cg μπορει να φερθεικα λιγο υπερβολικα και να ειμουν λιγο αποτομοσ ισωσ φταιτε και εσεισ που του δινεται τοσα λεπτα για 40 λεπτα και πολλα λεω αλλα εγω στο μαγαζι μου κανω τον μαλακα αν δεν αρεσει κατι σε εναν πελατη οχι κιωλασ να ερθω και σε αντιπαραθεση μαζι του γιατι ολοι ξερουμε τισ συνεπειεσ μετα συγχωρησεωσ ziziaek

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom