Νέα

Nicky Deluxe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catgirl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε -και σταματώ εδώ- μιλάμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Και μάλιστα πουτάνες που πληρώνονται ακριβά.
Οι πουτάνες δεν μπορούν να μειωθούν περισσότερο από μια κριτική,
από όσο τις μειώνεις η επαγγελματική τους ιδιοτητα.
Για αυτό και δεν χρησιμοποιούν αληθινά στοιχεία.
'Ώστε όταν σταματήσουν να μην ξέρει κανείς τι έκαναν.
Σύνελθε.Δεν παίρνει φιλοσοφία και σαβουάρ βίβρ εδώ._
(Και κλείνω , για να μην γαμάμε το θέμα).

Ειναι θεμα αντιληψης συντροφε. Για μενα οι πουτανες ειναι εξω απο τους οικους ανοχης και τα στουντιο. Και περιφερονται αναμεσα μας. Οι κοπελες μεσα ειναι απλα εργαζομενες. Για μενα η πορνεια ειναι 2 ανθρωποι στο ιδιο δωματιο, με χρηματα στην μεση. Δεν εχει σημασια ποιος γαμαει ποιον. Ειναι μια συναλλαγη. Και οι 2 θα επρεπε να μην νιωθουν καλα με αυτο. Οπως μειωνει την κοπελα που εκδιδεται, ετσι μειωνει και εμενα που πληρωνω. Δεν το θεωρω καλο να πληρωνεις για να κανεις σεξ. Αλλα ειναι λυση αναγκης. Αγοραζεις λιγη ωρα γυναικειας συντροφιας, την οποια δεν μπορεις ή δεν θες να εχεις με αλλον τροπο. Ισως γιατι δεν θες να δωσεις κατι περισσοτερο απο χρηματα... Παντως οτι και να ειναι καποια, η συμπεριφορα μου ιδια ειναι. Και χαιρομαι που ειχα την ευκαιρια να παω καποτε και για ποτο με μια κοπελα ιεροδουλο, και να διαπιστωσω οτι ειναι ενας ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι οταν βρισκεται εκτος χωρου εργασιας.

Υ.Γ: ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη. Δεν κατακρινω κανεναν. Εξαλλου και εγω πληρωνω για σεξ.

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Συμφωνώ και επαυξάνω με τη γνώμη του madk4speed
Η όλη υπόθεση για να ολοκληρωθέι χρειάζεται 2 μέλη των οποίων οι ανάγκες τέμνονται, και έτσι επέρχεται η συναλλαγή.
Συνεπώς αν υποθέσουμε ότι οι κοπέλες είναι "σκάρτες" άλλο τόσο "σκάρτοι" είμαστε και εμείς που αναζητούμε τέτοιες υπηρεσίες.
Όμως κατά τη γνώμη μου κανείς δεν είναι σκάρτος γιατί είναι μια συναλλαγή μεταξύ 2 συναινούντων ενηλίκων με πολύ ξεκάθαρους όρους.

Οι όροι που δεν είναι ξεκάθαροι ή είναι με μικρά γράμματα ή και δεν αναφέρονται καθόλου, είναι με αυτές που πολλές φορές θεωρούμε "κανονικές" γυναίκες.

Κάτι άλλο πολύ σωστό επίσης για αυτό που ειπώθηκε ότι για τις συγκεκριμένες κοπέλες είναι απλά ένα επάγγελμα. Όσοι από εσάς είχατε την ευκαιρία να συνανστραφείτε μαζί τους εκτός επαγγέλματος ίσως να έχετε διαπιστώσει ότι είνα μια χαρά κοπέλες κατά μέσο όρο, και δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από εμάς που άλλο προφίλ έχουμε στον επαγγελματικό μας χώρο και άλλο ανάμεσα στον υπόλοιπο κοινωνικό μας περίγυρο

Ειναι θεμα αντιληψης συντροφε. Για μενα οι πουτανες ειναι εξω απο τους οικους ανοχης και τα στουντιο. Και περιφερονται αναμεσα μας. Οι κοπελες μεσα ειναι απλα εργαζομενες. Για μενα η πορνεια ειναι 2 ανθρωποι στο ιδιο δωματιο, με χρηματα στην μεση. Δεν εχει σημασια ποιος γαμαει ποιον. Ειναι μια συναλλαγη. Και οι 2 θα επρεπε να μην νιωθουν καλα με αυτο. Οπως μειωνει την κοπελα που εκδιδεται, ετσι μειωνει και εμενα που πληρωνω. Δεν το θεωρω καλο να πληρωνεις για να κανεις σεξ. Αλλα ειναι λυση αναγκης. Αγοραζεις λιγη ωρα γυναικειας συντροφιας, την οποια δεν μπορεις ή δεν θες να εχεις με αλλον τροπο. Ισως γιατι δεν θες να δωσεις κατι περισσοτερο απο χρηματα... Παντως οτι και να ειναι καποια, η συμπεριφορα μου ιδια ειναι. Και χαιρομαι που ειχα την ευκαιρια να παω καποτε και για ποτο με μια κοπελα ιεροδουλο, και να διαπιστωσω οτι ειναι ενας ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι οταν βρισκεται εκτος χωρου εργασιας.

Υ.Γ: ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη. Δεν κατακρινω κανεναν. Εξαλλου και εγω πληρωνω για σεξ.

aeras4u

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Είσαι σωστός απόλυτα! Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες πουτάνες έξω.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε παιδιά καθόμαστε και συζητάμε αν προσβλήθηκε η πουτάνα επειδή το παλληκάρι είπε ότι έχει μύτη σαν του πινόκιο. Καλά έκανε ο συναγωνιστής. Όταν αυτές ανεβάζουν fake photos τίγκα στο photoshop δεν είναι προσβολή προς τον πελάτη. Αυτό δηλαδή είναι επιτρεπτό για αυτές? Μη μας περνάνε για μαλάκες   

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδεσ καλημημερα :tired: :tired: :tired:πρωι πρωι βλεπω με το on line εχετε φαει κολημα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε παίδες γιατί το "ξεχειλώσαμε" τόσο το θέμα; Είπε κανείς πως τα κορίτσια της δουλειάς δεν είναι κανονικοί άνθρωποι και δεν αξίζουν σεβασμό και καλή συμπεριφορά ΓΕΝΙΚΑ;
Προσωπικά έχω γράψει ποστ 20 σειρών με κανόνες "καλής συμεριφοράς" που άρχιζαν από το να είμαστε καθαροί, καλοντυμένοι, γελαστοί (όπως περιμένουμε να είναι και αυτές) και συνέχιζαν με το να φροντίζουμε να καταλαβαίνουμε και να ρωτάμε τί τους αρέσει και τί όχι κατά την διάρκεια του σεξ, με τη λογική πως για να περνάμε εμείς καλά είναι σκόπιμο να φροντίζουμε να περνάνε και αυτές. Το ποστ μου αυτό είχε μάλιστα επικριθεί ως υπερβολικά "φιλικό" για τα κορίτσια, έως "αγαπουλίστικο". Έστω!

ΟΜΩΣ εδώ έχουμε μια συγκεκριμένη "κυρία" η οποία σε ένα χαρακτηρισμό ο οποίος περισσότερο ως αστείο ανεφέρθη στα πλαίσια μια γενικά ΚΑΛΗΣ κριτικής (με συνολικό βαθμό 7,8), ένοιωσε τόσο θιγμένη που ΔΗΜΟΣΙΑ είπε στον "κριτή" της "να κοιτάξει τη μούρη του στον καθρέφτη" (σε ολίγον ελεύθερη μετάφραση) υποθέτω υπονοώντας για να δεί πως είναι λιγώτερο ωραίος από την ίδια!! Προφανώς η συγκεκριμένη ΠΟΥΤΑΝΑ (δεν μου αρέσει η χρήση του όρου, αλλά νομίζω πως στην περίπτωση αυτή επιβάλεται) αξιώνει να συνευρίσκεται με ωραιότερους από αυτήν (αλλά να την πληρώνουν βέβαια!)
Στον δεύτερο δε κριτή, ο οποίος επίσης δεν την "έθαψε" αλλά είπε (το αυτονόητο) πως είναι λίγη από άποψη συμπεριφοράς, θεώρησε επίσης σκόπιμο να απαντήσει και προσωπικά, αλλά και δημόσια ακολούθως, λέγοντας πως "δεν σεβάστηκε το χρόνο της"  :think:
Προφανώς επειδή "η δουλειά είναι δουλειά" ήθελε να του κάνει "ξεπέτα" και να του το ΔΕΙΞΕΙ, για να αντισταθμίσει το 50άρι που είχε αναγκασθεί να "κόψει"

Και μη χειρότερα!!

Υ.Γ. προς τους μοντς. ΜΗΝ την μιουτάρετε, παρά την αχαρακτήριστή της συμπεριφορά! Αφήστε την να εκτεθεί κι άλλο...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
παιδεσ καλημημερα :tired: :tired: :tired:πρωι πρωι βλεπω με το on line εχετε φαει κολημα

πολύ σωστά το ξεχειλώσατε το θέμα......σε όλα αυτά  :fuck2:χωράει και λίγο υποκειμενικότητα.... το ζητούμενο είναι ένα ....πως θα ξεκολιάσουμε την εν λόγο κυρία :rockon: :rockon:  :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck1: :fuck1::rockon: :rockon:

σας μερσω

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια αυτη γιατι ειναι deluxe ???? ειναι με τσιζ και μπέηκον ????

Επισκέπτης
Συνεπώς αν υποθέσουμε ότι οι κοπέλες είναι "σκάρτες" άλλο τόσο "σκάρτοι" είμαστε και εμείς που αναζητούμε τέτοιες υπηρεσίες.
Όμως κατά τη γνώμη μου κανείς δεν είναι σκάρτος γιατί είναι μια συναλλαγή μεταξύ 2 συναινούντων ενηλίκων με πολύ ξεκάθαρους όρους.

Μα κι εμάς , τους πελάτες , μας στιγματίζει η κοινωνία ,
εφόσον μαθευτεί αυτό το "χόμπι" μας.
Γιάυτό και δεν το ... διαφημίζουμε, αλλά το κρύβουμε ,
όπως και οι πουτάνες.
Μου έχει μείνει αξέχαστη , η περοφρονητική ματιά που μου έριξε
μια ελλεηνίδα μικροαστή 25χρόνη , την ώρα που έβγαινα από μπουρδέλο
(τελευταία φοά που πήγα στη ζωή μου) .
Την ίδια την είχε ξεφορτώσει μόλις απέναντι από το ρδέλο
ο γκόμενος, λίγδας , με παπάκι 50άρι 20ετίας ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μα κι εμάς , τους πελάτες , μας στιγματίζει η κοινωνία ,
εφόσον μαθευτεί αυτό το "χόμπι" μας.
Γιάυτό και δεν το ... διαφημίζουμε, αλλά το κρύβουμε ,
όπως και οι πουτάνες.
Την ίδια την είχε ξεφορτώσει μόλις απέναντι από το ρδέλο
ο γκόμενος, λίγδας , με παπάκι 50άρι 20ετίας ...

Ε ναι αν πας με ιεροδουλες σε εχουν για τελειωμενο! Επειδη και καλα δεν μπορεις να βρεις γκομενα πληρωνεις για να γαμησεις. Ετσι το βλεπουν.
Ενω το να τα χωνεις σε μια γκομενα και να μην γαμας ή να γαμας αραια και που πολλες φορες με χαλια ποιοτητα το θεωρουν οι μαλακισμενες φυσιολογικο... Τουλαχιστον τις ιεροδουλες τις πληρωνεις μονο με χρηματα, οταν οι γκομενες εχουν και ψυχολογικο κοστος επιπλεον. Ολοι μου οι φιλοι ξερουν οτι τελευταια εχω αυτο το χομπυ, και δεν ντρεπομαι καθολου. Οπως επισης μου ειπε καποτε μια ιεροδουλος οτι δεν ντρεπεται καθολου για την δουλεια που κανει... Τελικα ο πελατης και η ιεροδουλος ειναι οι 2 πλευρες του ιδιου νομισματος. Αυτο ειχα γραψει και σε προηγουμενο ποστ με διαφορετικο τροπο.. Γι'αυτο ας χαλαρωσουμε λιγο με τις κοπελες αυτες και ας γινουμε πιο αντικειμενικοι στις κριτικες μας. Παντως μου εχει τυχει ιεροδουλος να με ρωτησει αν εχω κοπελα. Της λεω οχι. Και της φανηκε περιεργο γιατι λεει τοσο ωραιο παιδι και να μην εχεις κοπελα! Σε λιγο θα μας στραβοκοιτανε και  αυτες επειδη παμε μαζι τους! Ειμαστε καταδικασμενοι!

Επισκέπτης
Παντως μου εχει τυχει ιεροδουλος να με ρωτησει αν εχω κοπελα. Της λεω οχι. Και της φανηκε περιεργο γιατι λεει τοσο ωραιο παιδι και να μην εχεις κοπελα! Σε λιγο θα μας στραβοκοιτανε και  αυτες επειδη παμε μαζι τους!

Να δεις σε κάποιες βίζιτες που είπα ότι είμαι παντρεμένος και μου την είπαν!!!!!!
Στα σοβαρά !!!!! Δεν έκαναν πλάκα !!!!!!!!
Σαν μανάδες μου την είπαν !!!!!!
Μια μάλιστα μου είπε το αμίμητο
"Αφού είσαι παντρεμένος ρε γιατί γαμάς πουτάνες;;;;;;;"
και με χτύπησε στον ώμο !!!!!
Από τότε , εννοείται ,ότι λέω ότι είμαι ελεύθερος και μπάκουρος!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Να δεις σε κάποιες βίζιτες που είπα ότι είμαι παντρεμένος και μου την είπαν!!!!!!

Mια αλλη καποτε παλι με ειχε ρωτησει αν εχω κοπελα, και της απαντησα οχι δεν εχω, αν ειχα δεν θα ημουν εδω τωρα. Και αυτη μου απανταει πως θα με κανει να θελω να ξαναρθω ακομα και αν εχω κοπελα... Δεν βγαζεις ακρη με καμια γυναικα συντροφε.
Παντως οταν τους ελεγες οτι εισαι παντρεμενος αυτες θα σκεφτοντουσαν "ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι, γουρουνια, δεν υπαρχει πιστος αντρας". Βεβαια μολις πεσει το χρημα δεν υπαρχει προβλημα...

Επισκέπτης
α ρε λαλακη τραυματα που εχεις..
τωρα εξηγουνται ολα..
μια ζωη στην φαπα & την απορριψη..
κλαψε ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom