madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φίλε -και σταματώ εδώ- μιλάμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Και μάλιστα πουτάνες που πληρώνονται ακριβά.
Οι πουτάνες δεν μπορούν να μειωθούν περισσότερο από μια κριτική,
από όσο τις μειώνεις η επαγγελματική τους ιδιοτητα.
Για αυτό και δεν χρησιμοποιούν αληθινά στοιχεία.
'Ώστε όταν σταματήσουν να μην ξέρει κανείς τι έκαναν.
Σύνελθε.Δεν παίρνει φιλοσοφία και σαβουάρ βίβρ εδώ._
(Και κλείνω , για να μην γαμάμε το θέμα).
Ειναι θεμα αντιληψης συντροφε. Για μενα οι πουτανες ειναι εξω απο τους οικους ανοχης και τα στουντιο. Και περιφερονται αναμεσα μας. Οι κοπελες μεσα ειναι απλα εργαζομενες. Για μενα η πορνεια ειναι 2 ανθρωποι στο ιδιο δωματιο, με χρηματα στην μεση. Δεν εχει σημασια ποιος γαμαει ποιον. Ειναι μια συναλλαγη. Και οι 2 θα επρεπε να μην νιωθουν καλα με αυτο. Οπως μειωνει την κοπελα που εκδιδεται, ετσι μειωνει και εμενα που πληρωνω. Δεν το θεωρω καλο να πληρωνεις για να κανεις σεξ. Αλλα ειναι λυση αναγκης. Αγοραζεις λιγη ωρα γυναικειας συντροφιας, την οποια δεν μπορεις ή δεν θες να εχεις με αλλον τροπο. Ισως γιατι δεν θες να δωσεις κατι περισσοτερο απο χρηματα... Παντως οτι και να ειναι καποια, η συμπεριφορα μου ιδια ειναι. Και χαιρομαι που ειχα την ευκαιρια να παω καποτε και για ποτο με μια κοπελα ιεροδουλο, και να διαπιστωσω οτι ειναι ενας ανθρωπος οπως ολοι οι αλλοι οταν βρισκεται εκτος χωρου εργασιας.
Υ.Γ: ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη μου αποψη. Δεν κατακρινω κανεναν. Εξαλλου και εγω πληρωνω για σεξ.