Νέα

Nicky Deluxe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catgirl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Dear Gentlemen!!!

You know there will be always good and not so good, even bad reviews about girls, it is not ONLY about the girl's behaviour but ALSO about the men's, the girl can be nice and polite as far as the man can be a gentleman and respect HER and her time also!!! ( And now i don't start talking about the hygienic conditions, it is another topic! )

I underline that i havn't got a perfect nose ( as Iceman40 said :-) ) , but I DON'T CARE ABOUT IT!! I mean Paris Hilton's and Sarah Jessica Parker's nose are also not perfect and STILL they are successful, sexy and nice :-) I'm totally aware of my ability and my look!!! So i don't have nothing to hide and i am not ashamed of anything!!!

Listen!! I can handle good and bad reviews either, but i have the right ( as YOU have the right also to tell your opinon HERE!!! )  to answer to reviews which i think are insolent and especially CYNICAL!
Some of you think that all that is written here and in the reviews is some kind of part of the BIBLE and were written by kind of Gods ( members, review writers )!!
If you think this, then it's very naive from your side!   BECAUSE: "every medal has 2 sides", if you know what i mean...

To "kerasi" :

Please understand my point of view also: i am nice and friendly as far as YOU respect ME and my TIME!!!! If it's comes to time over, it means TIME OVER, i only can say: sorry, it is business, not my private live and time!!!!!
So you said in your review: that you don't recommand me to others, just because you didn't respect my time? Is it fair??

So if somebody doesn't respect my time, then of course my behaviour will change also!  I really hope if you ALL HERE IN THIS SITE think you are intelligent, then you HAVE TO understand it easily!!!

Dear Niki,

It is not your nose that my fellow punters have a concern with (you know that you are in Greece and noses are a sensitive issue) but your comments towards a client!

Do not forget that clients pay you for your services, and you are in the service business, so the client is ALWAYS RIGHT! If you do not like that,...........change your business.

Hope you understand the perspecive of this forum  ;)

Επισκέπτης
Dear Niki
a96741_video-tissue-box.jpg

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Νομιζω πως ξεκινησε η ιστορια γιατι καποιος δεν εμεινε σε αυτα που μας ενδιαφερουν σε μια κριτικη. Αν η κοπελα ειναι οπως την βλεπουμε στις φωτο, αν ηταν καλη στις υπηρεσιες της, τι υπηρεσιες προσφερει, τιμη κτλ. Νομιζω το σχολιο για την μυτη ηταν χοντρο απο την αποψη οτι σε καμια γυναικα δεν μιλας ετσι. Αν δεν σου κανει δεν πας μαζι της. Τοσο απλο ειναι κατα την γνωμη μου. Απο την στιγμη που η κοπελα δεν ηταν καλη στις υπηρεσιες της, καλως αναφερθηκε. Αλλα το σχολιο για την μυτη ηταν περιττο και προσβλητικο. Προσωπικα απλα ισως θα ανεφερα οτι εχει λιγο μεγαλη μυτη, και δεν θα εκανα σχολια. Δεν ειμαι δικηγορος κανενος, αλλα το πως αντιμετωπιζεις τον αλλο πολλες φορες καθοριζει και τι συμπεριφορα θα εισπραξεις. Οποτε καθαριοτητα και ευγενεια νομιζω ειναι απαραιτητα, ειτε προκειται για τουριστρια, ειτε για κοπελα σε στουντιο. Δεν φανταζεστε τι ζωα και τι απλυτοι υπαρχουν αναμεσα μας.

Επισκέπτης
Οποτε καθαριοτητα και ευγενεια νομιζω ειναι απαραιτητα, ειτε προκειται για τουριστρια, ειτε για κοπελα σε στουντιο. Δεν φανταζεστε τι ζωα και τι απλυτοι υπαρχουν αναμεσα μας.

Kι εσύ δεν φαντάζεσαι τι βρωμιάρες υπάρχουν που ζητάνε 140€, +20€ κώλο , +20€ δεύτερη φορά και έχουν βρωμερά δόντια , μυρίζουν τσιγαρίλα τα χέρια τους , έρχονται με τρύπια καλτσόν και είναι .... κοντόχοντρες.
Δεν μπορεί το χοντρό κοντοπούτανο να ζητάει 140€ ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Kι εσύ δεν φαντάζεσαι τι βρωμιάρες υπάρχουν που ζητάνε 140€, +20€ κώλο , +20€ δεύτερη φορά και έχουν βρωμερά δόντια , μυρίζουν τσιγαρίλα τα χέρια τους , έρχονται με τρύπια καλτσόν και είναι .... κοντόχοντρες.
Δεν μπορεί το χοντρό κοντοπούτανο να ζητάει 140€ ...

Δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας μαζι της....αλλα υπαρχουν μερικοι που θα γαμουσαν οτιδηποτε....οποτε και δεν συμμορφωνονται οι κοπελες...

Επισκέπτης
Δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας μαζι της....αλλα υπαρχουν μερικοι που θα γαμουσαν οτιδηποτε....οποτε και δεν συμμορφωνονται οι κοπελες...

Δηλαδή φταίνε πάντα οι πελάτες;
Το γνωστό μουνόδουλο κλισέ ...
Οι πουτάνες δεν φταίνε ποτέ.

Προσωπικά έριχνα καντήλια στο γραφείο σε 5 διαδοχικά τηλεφωνήματα ,
μου το έκλειναν , ξαναέπαιρνα ,
μέχρι που έπαψαν να το σηκώνουν.
Έχασα όμως 45' να περιμένω το κωλόμπαζο
και πλήρωσα και 25€ το ξενοδοχείο ,
από το οποίο έφυγα χωρίς να γαμήσω cg τελικά.

Μετά από βδομάδες ,
όταν ρώτησαν τι έχουν στα 140€ μου είπαν ότι έχουν πάλι το ίδιο κωλόμπαζο.

Θέλουν πολύ βρίσιμο ,
μπας και στρώσουν.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδή φταίνε πάντα οι πελάτες;
Το γνωστό μουνόδουλο κλισέ ...
Οι πουτάνες δεν φταίνε ποτέ.

Προσωπικά έριχνα καντήλια στο γραφείο σε 5 διαδοχικά τηλεφωνήματα ,
μου το έκλειναν , ξαναέπαιρνα ,
μέχρι που έπαψαν να το σηκώνουν.
Έχασα όμως 45' να περιμένω το κωλόμπαζο
και πλήρωσα και 25€ το ξενοδοχείο ,
από το οποίο έφυγα χωρίς να γαμήσω cg τελικά.

Μετά από βδομάδες ,
όταν ρώτησαν τι έχουν στα 140€ μου είπαν ότι έχουν πάλι το ίδιο κωλόμπαζο.

Θέλουν πολύ βρίσιμο ,
μπας και στρώσουν.

Εγω δεν ειπα ποιος και αν φταει. Ειπα οτι τα λεφτα ειναι στην δικη σου τσεπη, μην τα πετας σε μια γυναικα που δεν σου κανει για τον  Χ Ψ λογο. Επισης αναφερεσαι σε εναν περιστατικο, αλλα δεν βλεπω να παιρνεις θεση για το θεμα καλης συμπεριφορας και καθαριοτητας του πελατη. Εγω ποτε δεν εχω παει σε στουντιο χωρις να εχω κανει μπανιο πιο πριν. Νομιζεις οτι ολοι το κανουν αυτο? Και μαλιστα μιας συγκεκριμενης κοπελας που ημουν τακτικος πελατης της, της εκανε εντυπωση η αντιληψη μου περι καθαριοτητας και το σχολιασε, θετικα εννοειται. Εχω βαρεθει να με ρωτανε αν θελω να κανω ντουζακι πριν ερθει η κοπελα μεσα και να τους απανταω οτι μολις βγηκα απο το μπανιο. Μου ειπε μετα ποσοι απλυτοι πανε εκει... Αληθεια νομιζεις οτι ολοι κανουν μπανιο καθε μερα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Καλα κανετε και εχετε υψηλες απαιτησεις απο μια κοπελα οταν δινετε 250 ευρω την ωρα ή και παραπανω. Εγω με τοσα χρηματα θα περιμενα να νιωσω οτι ειμαι με την  (μουναρα) κοπελα μου και να περασω αψογα στο κρεβατι. Οτιδηποτε λιγοτερο απο αυτο ειναι σαν να πετας τα χρηματα σου. Αφου αυτες με τα 140 σου βγαινουν μαπα, γιατι δεν δινεις παραπανω να παρεις μια οπως η γνωστη εβιτα που φαινεται οτι απολαμβανει πολυ αυτο που κανει, ειναι ομορφη και καθαρη, συμφωνα με τα λεγομενα των συντροφων εδω μεσα?

Παντως εχω περασει πολυ καλυτερα στην Αγγλια οσον αφορα το πληρωμενο σεξ. Απολυτος επαγγελματισμος απο τα κοριτσια μεχρι στιγμης στα parlours.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα κανετε και εχετε υψηλες απαιτησεις απο μια κοπελα οταν δινετε 250 ευρω την ωρα ή και παραπανω. Εγω με τοσα χρηματα θα περιμενα να νιωσω οτι ειμαι με την  (μουναρα) κοπελα μου και να περασω αψογα στο κρεβατι. Οτιδηποτε λιγοτερο απο αυτο ειναι σαν να πετας τα χρηματα σου. Αφου αυτες με τα 140 σου βγαινουν μαπα, γιατι δεν δινεις παραπανω να παρεις μια οπως η γνωστη εβιτα που φαινεται οτι απολαμβανει πολυ αυτο που κανει, ειναι ομορφη και καθαρη, συμφωνα με τα λεγομενα των συντροφων εδω μεσα?

Παντως εχω περασει πολυ καλυτερα στην Αγγλια οσον αφορα το πληρωμενο σεξ. Απολυτος επαγγελματισμος απο τα κοριτσια μεχρι στιγμης στα parlours.

Μην συγκρινεις Λονδινο με Αθηνα. Το Λονδινο εχει πανω απο 1500 τανες για να διαλεξεις ενω η Αθηνα 50-60 το πολυ.

Οσο για Εβιτα, το καλυτερο κρεβατι στην Αθηνα και αξιζει τα λεφτα της  :thumbsup:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μην συγκρινεις Λονδινο με Αθηνα. Το Λονδινο εχει πανω απο 1500 τανες για να διαλεξεις ενω η Αθηνα 50-60 το πολυ.

Οσο για Εβιτα, το καλυτερο κρεβατι στην Αθηνα και αξιζει τα λεφτα της  :thumbsup:

Τι ολλανδια και μαλακιες, γεματοι ειμαστε εδω! Οσο για την Εβιτα δεν την εχω δοκιμασει, προτιμω εξωτικα πραγματα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Επισκέπτης
Μου ειπε μετα ποσοι απλυτοι πανε εκει... Αληθεια νομιζεις οτι ολοι κανουν μπανιο καθε μερα?

Αναφέρεσαι σε έλληνες άπλυτους ή Πάκηδες και Αλβανούς;
Οι δύο τελευταίες κατηγορίες , φυσικά θα διαθέτουν πολλούς απλύτους.
Αφού στις χώρες τους , οι Αλβανοί άρχισαν να ψιλο-πλένονται μετά το 1990
και οι Πάκηδες δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

Από τους έλληνδες που γράφουν εδώ
και πάνε και σκανε λεφτά στις πουτάνες ,
ειδικά όσοι πάνε σε πιο "ακριβές" σχετικά
(cg-ct κτλ) σου δίνει την αίσθηση κανείς ότι θα πήγαινε άπλυτος;

Και στην τελική εκεί είναι το θέμα;
Όταν παίρνεις δικό σου δωμάτιο καθαρό σε ξενοδοχείο
και περιμενεις βίζιτα να πηδήξεις
το θεωρείς πιθανό ότι θα την περιμένει ο άλλος άπλυτος;
Και να πήγε άπλυτος στο ξενοδοχείο ,
ένα μπάνιο θα το κάνει μέχρι να πάει η πουτάνα.

Τώρα για ρδέλα, πιάτσες και στούντια (=ακριβότερα ρδέλα)
τα πράγματα θα είναι χειρότερα.Αλλά εδώ δεν μιλάμε για
ρδέλα-πιάτσες.

Τη συγκεκριμένη γκόμενα την έχει πάρει κανείς τελικά;
Οι φωτό είναι αληθινές;
Γουστάρω ουγγαρέζικα άλογα!!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οι φωτό είναι αληθινές;

:2funny: :2funny: Εσυ εχασες επεισοδια. Διαβασε πιο πισω και κριτικες στο φορουμ!

Επισκέπτης
Εσυ εχασες επεισοδια. Διαβασε πιο πισω και κριτικες στο φορουμ!

Το συγκεκριμένο το διάβασα ολόκληρο
και η πληροφορία που πήρα ,
είναι ότι "η γκόμενα είναι ωραία , αλλά εχει μεγάλη μύτη".
Δεν με καλύπτει.

Και ρωτάω:
Είναι όπως στις φωτό;
(Για τη μύτη και σαν του μακαρίτη Νίκου Σταυρίδη να είναι , δεν με χαλάει).

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το συγκεκριμένο το διάβασα ολόκληρο
και η πληροφορία που πήρα ,
είναι ότι "η γκόμενα είναι ωραία , αλλά εχει μεγάλη μύτη".
Δεν με καλύπτει.

Και ρωτάω:
Είναι όπως στις φωτό;
(Για τη μύτη και σαν του μακαρίτη Νίκου Σταυρίδη να είναι , δεν με χαλάει).

Καλα βρε Λακι, αφου διαβασες τις σελιδες εδω κοιταξε και εδω για περιγραφες! Αφου θες να πας πηγαινε και πες μας τις εντυπωσεις σου. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ασχημη, αλλα απο χαρακτηρα................... δεν ξερω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αναφέρεσαι σε έλληνες άπλυτους ή Πάκηδες και Αλβανούς;
Οι δύο τελευταίες κατηγορίες , φυσικά θα διαθέτουν πολλούς απλύτους.
Αφού στις χώρες τους , οι Αλβανοί άρχισαν να ψιλο-πλένονται μετά το 1990
και οι Πάκηδες δεν έχουν αρχίσει ακόμη.

Από τους έλληνδες που γράφουν εδώ
και πάνε και σκανε λεφτά στις πουτάνες ,
ειδικά όσοι πάνε σε πιο "ακριβές" σχετικά
(cg-ct κτλ) σου δίνει την αίσθηση κανείς ότι θα πήγαινε άπλυτος;

Και στην τελική εκεί είναι το θέμα;
Όταν παίρνεις δικό σου δωμάτιο καθαρό σε ξενοδοχείο
και περιμενεις βίζιτα να πηδήξεις
το θεωρείς πιθανό ότι θα την περιμένει ο άλλος άπλυτος;
Και να πήγε άπλυτος στο ξενοδοχείο ,
ένα μπάνιο θα το κάνει μέχρι να πάει η πουτάνα.

Τώρα για ρδέλα, πιάτσες και στούντια (=ακριβότερα ρδέλα)
τα πράγματα θα είναι χειρότερα.Αλλά εδώ δεν μιλάμε για
ρδέλα-πιάτσες.

Οι φωτό είναι αληθινές;

Κοιτα να δεις, στα στουντιο που εχω παει πακηδες και αλβανοι εχουν φαει πορτα μπροστα μου. Μιλαμε για ελληνες.
Ναι υπαρχουν και απλυτοι ελληνες,οσο και αν θες να το πιστεψεις. Δεν μιλαω για μπουρδελα οπου εκει γινονται δεκτοι ολοι, αλλα για στουντιο οπου οι κοπελες δεν πανε με πακηδες και αλβανους.
Ειδες τελικα οτι μερικοι αντι για χρησιμες κριτικες γραφουν οτι τους ερθει? Ειπα πιο πριν τι μας ενδιαφερει σε μια κριτικη. Διαφωνεις? Γραφτηκε μια κριτικη η οποια εστιαζει στην μυτη της κοπελας, αντι στις υπηρεσιες και την συμπεριφορα της. Εσυ βρηκες χρησιμο το σχολιο περι της μυτης της? Ασχετα με το οτι δεν λεγονται τετοια, ειτε προκειται για επαγγελματικα ειτε οχι.

Επισκέπτης
Εσυ βρηκες χρησιμο το σχολιο περι της μυτης της? Ασχετα με το οτι δεν λεγονται τετοια, ειτε προκειται για επαγγελματικα ειτε οχι.

Λάθος σε κόβω.
Από τη στιγμή που μια γυναίκα βγαίνει στο κλαρί,
κάθε ψεγάδι πάνω της σχολιάζεται.
Αν μάλιστα θέλει να το παίξει αρχοντοπουτάνα ,
κάτι που ισχύει για cg>80€ , τότε για κάθε ψεγάδι θάβεται η γκόμενα.
Διότι είναι σαν να πληρώνεις σουίτα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Τα σκας χοντρά και θέλεις χλιδή. Δεν σηκώνεις φτηνιατσούρες και μαλακίες,
που ενδεχομένως θα ανεχόσουν σε ... στρατιωτικό θάλαμο!
Η μύτη δεν χαλάει εμένα. Αν η γυναίκα είναι ψηλή , καλλίγραμμη , λευκή
και δεν είναι καρασιτεμένη , γενικά γουστάρω.
Άλλους ωστόσο μπορεί να τους χαλάει ,
να μη γουστάρουν να γαμάνε μυτόγκες.
Δικαίωμά τους. Στα λεφτά αυτά , μπορούν να ζητάνε ό,τι γουστάρουν.
Οι ανατολικές ct παίρνουν σε μια μέρα , όσα παίρνει ο πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας τους σε ένα 3μηνο.Οπότε πρέπει να είναι μουνάρες. Αν δεν είναι πρέπει να πέφτει κράξιμο+θάψιμο.Χωρίς ευγένειες.Αλλιώς να βγούνε πιάτσα , να γαμιούνται για 30€.

Αλήθεια , αν ζητούσες να τις γαμήσεις τσάμπα ,
πιστεύεις ότι θα σου μιλούσαν με λιγότερη αγένεια από το αγενέστερο σχόλιο που έχει γίνει για αυτές σε κριτική; Ή αν ζητούσες έκπτωση;;; Δοκίμασε αν θες!!!

Στο λίνκ που παρέπεμψε το άλλο παληκάρι , με τις κριτικές ,
απαντούνται οι απορίες μου.
Ευχαριστώ πολύ Lucent61

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Λάθος σε κόβω.
Από τη στιγμή που μια γυναίκα βγαίνει στο κλαρί,
κάθε ψεγάδι πάνω της σχολιάζεται.
Αν μάλιστα θέλει να το παίξει αρχοντοπουτάνα ,
κάτι που ισχύει για cg>80€ , τότε για κάθε ψεγάδι θάβεται η γκόμενα.
Διότι είναι σαν να πληρώνεις σουίτα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Τα σκας χοντρά και θέλεις χλιδή. Δεν σηκώνεις φτηνιατσούρες και μαλακίες,
που ενδεχομένως θα ανεχόσουν σε ... στρατιωτικό θάλαμο!
Η μύτη δεν χαλάει εμένα. Αν η γυναίκα είναι ψηλή , καλλίγραμμη , λευκή
και δεν είναι καρασιτεμένη , γενικά γουστάρω.
Άλλους ωστόσο μπορεί να τους χαλάει ,
να μη γουστάρουν να γαμάνε μυτόγκες.
Δικαίωμά τους. Στα λεφτά αυτά , μπορούν να ζητάνε ό,τι γουστάρουν.
Οι ανατολικές ct παίρνουν σε μια μέρα , όσα παίρνει ο πρόεδρος του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας τους σε ένα 3μηνο.Οπότε πρέπει να είναι μουνάρες. Αν δεν είναι πρέπει να πέφτει κράξιμο+θάψιμο.Χωρίς ευγένειες.Αλλιώς να βγούνε πιάτσα , να γαμιούνται για 30€.

Αλήθεια , αν ζητούσες να τις γαμήσεις τσάμπα ,
πιστεύεις ότι θα σου μιλούσαν με λιγότερη αγένεια από το αγενέστερο σχόλιο που έχει γίνει για αυτές σε κριτική; Ή αν ζητούσες έκπτωση;;; Δοκίμασε αν θες!!!

Στο λίνκ που παρέπεμψε το άλλο παληκάρι , με τις κριτικές ,
απαντούνται οι απορίες μου.
Ευχαριστώ πολύ Lucent61

Ο καθενας εχει τα γουστα του. Ομως οι οποιες ενστασεις του για τυχον ατελειες μπορουν να βγαινουν με πιο κομψο τροπο. Υπαρχει παντα ο ωραιος και ο ασχημος τροπος να κανεις ενα σχολιο. Η πληροφορια που δινεις στους αλλους παραμενει η ιδια. Το μονο που αλλαζει ειναι το πως φαινεσαι εσυ ο ιδιος σε αυτους που το διαβασαν. Δεν συμφωνω με τετοιου τυπου εκφρασεις. Αλλα ειναι η προσωπικη μου αποψη παντα. Μπορει η συγκεκριμενη κοπελα να μην αξιζει τα χρηματα που ζηταει, δεν την εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω. Νομιζω οτι ο φιλος τα εσκασε, ξενερωσε με την συμπεριφορα της, μετανιωσε που εδωσε τοσα λεφτα για αυτην, και πανω στην φρικη που εφαγε χρησιμοποιησε ακομψους χαρακτηρισμους. Δεν νομιζω οτι σε οποιαδηποτε γυναικα μπορεις να σχολιασεις τοσο ακομψα την εμφανιση της...Παλι προσωπικη μου αποψη. Για δες κριτικες απο μερικα μελη εδω μεσα ποσο κομψες και χρησιμες ειναι, χωρις να μειωνουν την κοπελα, ακομα και οταν δεν περασαν καλα μαζι της. Η πορνεια ειναι business και δεν χρειαζεται προσωπικες επιθεσεις και τετοια. Μας ενδιαφερουν μονο οι υπηρεσιες και η εμφανιση.
Οχι οι κακιες....

Επισκέπτης
Μπορει η συγκεκριμενη κοπελα να μην αξιζει τα χρηματα που ζηταει, δεν την εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω. Νομιζω οτι ο φιλος τα εσκασε, ξενερωσε με την συμπεριφορα της, μετανιωσε που εδωσε τοσα λεφτα για αυτην, και πανω στην φρικη που εφαγε χρησιμοποιησε ακομψους χαρακτηρισμους.

Φίλε -και σταματώ εδώ- μιλάμε για ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Και μάλιστα πουτάνες που πληρώνονται ακριβά.
Οι πουτάνες δεν μπορούν να μειωθούν περισσότερο από μια κριτική,
από όσο τις μειώνεις η επαγγελματική τους ιδιοτητα.
Για αυτό και δεν χρησιμοποιούν αληθινά στοιχεία.
'Ώστε όταν σταματήσουν να μην ξέρει κανείς τι έκαναν.
Σύνελθε.Δεν παίρνει φιλοσοφία και σαβουάρ βίβρ εδώ._
(Και κλείνω , για να μην γαμάμε το θέμα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom