(Είμαι σε αναζήτηση αβαταρ και δεν μου αρέσει τίποτα,να βάλω την γριούλα? )
Καν'το να δεις τι θα ακουσεις παλι.
Δε θα κρατηθω αυτη τη φορα.
τυπε θελω την γνωμη σου για το εξης.Ότι θες εκτός από τη μπαμπόγρια.
Στο poll στήριξα Δήμητρα και έτσι και δω μεγάλη συμμετοχή από το fan club της, θα κάνουμε και δικό της θρεντ στις Συλλογές.
τυπε θελω την γνωμη σου για το εξης.
θα μπορουσε να σταθει επαξια αναμεσα στις υποψηφιες του next top model η κατγουμαν αν βρισκοταν και αυτη μεσα στο σπιτι?
ημαρτον, μ'εχετε δει μονο σε φωτο, πως θα το κρινετε αυτο?
εχω φωτος που με το photoshop που μου χουν ριξει φαινομαι θεα, τι παει να πει αυτο?
μπορω ν απαντησω και η ιδια αμα θες ομως, πως οχι, δν θα μπορουσα με τιποτα να ειμαι ειτε στο σοου ειτε γενικα να κανω καριερα μοντελου, δεν εχω περπατημα για πασαρελα, δεν εχω υψος για πασαρελα και δεν ειμαι γυμνασμενη.
πω κολλημμα που χεις φαει
καριερα σε μπουρδελακι μια χαρα κανεις παντως
και ποια γυναικα δεν κανει?
το θεμα ειναι αν οντως ειναι καμια τοσο πουτανα ωστε να το κανει
ασχετο αν μερικοι εδω τις εχουν ΟΛΕΣ για πουτανες
σωστο.
Αν και υπαρχουν και "πουτανες" που το παιζουν εξω ευασθητες καρδιες και ετσι αλλα μασανε 10-10 πορνομπαρμπαδες και οικοπεδα.
εγω δεν κολλημα μαζι σου να ξερεις.ημαρτον, μ'εχετε δει μονο σε φωτο, πως θα το κρινετε αυτο?
εχω φωτος που με το photoshop που μου χουν ριξει φαινομαι θεα, τι παει να πει αυτο?
μπορω ν απαντησω και η ιδια αμα θες ομως, πως οχι, δν θα μπορουσα με τιποτα να ειμαι ειτε στο σοου ειτε γενικα να κανω καριερα μοντελου, δεν εχω περπατημα για πασαρελα, δεν εχω υψος για πασαρελα και δεν ειμαι γυμνασμενη.
πω κολλημμα που χεις φαει
τυπε θελω την γνωμη σου για το εξης.
θα μπορουσε να σταθει επαξια αναμεσα στις υποψηφιες του next top model η κατγουμαν αν βρισκοταν και αυτη μεσα στο σπιτι?
τυπε στο θεμα ζηλιας και κριτικης εχεις λαθος εντυπωση.βλεπεις οτι ολη μερα ασχολητε με αυτες,και βγαζει κακιες απο το σαιτ.σκεψου τι θα εκανε αν ητανε μεσα,και τι ιντριγκες θα ειχε δημιουργησει? μην ξεχνας οτι τα ιδια ειχε κανει και ελεγε και για τις κοπελες στο διαγωνισμο που ειχε παει,και πηρε τον πουλο στο τελος.ειναι λινατσα μεγαλη,θυμασε πως παρακαλουσε για ενα ψηφο,και ο λογος που ειχε γινει μελος στο σαιτ ητανε για τους ψηφους.προσωπικα εχω την εντυπωση οτι η κατγουμαν εχει παει στο διαγωνισμο,και εχει φαει πορτα,απο το προκριματικα κιολας.αυτος ειναι και ο λογος που μας πριζει ολη μερα για τον διαγωνισμο.οσο για τα κλαρινα,καλα θα κανει να τα αρχισει και στην πραξη,οσο ειναι καιρος ακομα.Τύπε, έτσι και την επέλεγαν για το σπίτι δεν θα μου έκανε εντύπωση αλλά πιστεύω ότι θα έφευγε κάπου στη μέση.
Δεν έχει κάνα τρομερό ατού που να ξεχωρίζει στο μάτι ώστε να τη θυμόσουν άμα γινόταν επαγγελματίας μοντέλο αλλά είναι η κλασική ομορφούλα με ωραίο σώμα που θα ήθελε να πάει σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Δηλαδή πριν δω τι σόι κοπέλες θα είχε η εκπομπή, το μέσο όρο τον φανταζόμουν σαν την catwoman20 με 2-3 άσχημες και 2-3 μουνάρες. Τώρα για θέματα επαγγελματισμού & πόσο γρήγορα θα τα έπιανε αυτά, ότι και αν πούμε θα είναι υποθετικό άρα το αφήνουμε. Σε θέματα χαρακτήρα και επικοινωνίας με τις άλλες κοπέλες του σπιτιού, την κάνω για καλό άτομο που δεν ζηλεύει και θα κοιτούσε να έχει έστω τις τυπικές σχέσεις με τις υπόλοιπες. Σχετικά με το στυλ που θα έβγαζε στους τηλεθεατές πιστεύω ότι θα ήταν στα αρνητικά της γιατί θα την πετύχαινε η κάμερα σε καμιά σκηνή που αντί για rnb ή κανα τσιφτετέλι θα άκουγε τίποτα δημοτικά & κλαρίνα και οι περισσότεροι θα ξενέρωναν εντελώς μετά από αυτό. Τέλος, θα άκουγε καλοπροαίρετα τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και ίσως λόγω καλής διαγωγής να απέκλειε καναδυο καλύτερες από αυτήν πριν φύγει η ίδια.
εγω δεν κολλημα μαζι σου να ξερεις.
αλλα να μαθεις να σε σχολιαζουν κιολας και οχι μονο να σχολιαζεις εκει.μας ειχες πριξει τα αρχιδια τοσο καιρο με το καθε κωλοδιαγωνισμο,που επερνες μερος να σε ψηφισουμε.εξαφανιστικες για λιγο καιρο,και τωρα απο τοτε που εμφανιστικες μας πριζεις τα παπαρια,για το next top model και για το xfactor.αμα ειχες αρχιδια να πηγαινες,και να μην καθεσε εδω μεσα να κανεις την ξυπνια και την σχολιαστρα.αντε παλιοαρχιδο,γιατι βλεπω τωρα τελευταια εγινες κριτης των παντων.
ειπαμε εισαι μοντελο γ διαλογης με ειδικοτητα σε εγκαινια σινοικιακων καφε-πιτσαριες-ρουχαδικα,και σε ημερολογια συνεργειων αυτοκινητων.
την δουλεια για το μπουρδελακι που ειπες ο φιλος παραπανω σκεψουν την παντως.
υπαρχουν μεγαλυτερες ψωναρες απο εσενα σε αυτο το σαιτ?εχεις κολλημα και γερο μαλιστα
τη κριτικη τη δεχομαι ανετα κυριως πανω απ ολα γιατι κανω και την αυτοκριτικη μου
αλλα τωρα εκανα κατι για ν'ασχοληθεις ΠΑΛΙ με τη παρτι μου? η μονη ειμαι που ασχολουμαι με τα ριαλιτι αυτα η ολοι εδω λενε τη γνωμη τους? και σε αντιθεση με πολλες ψωναρες που κυκλοφορουν εγω δν ισχυριζομαι καν πως ειμαι μοντελο.
Γι'αυτο ξεκολλα!!!
τυπε στο θεμα ζηλιας και κριτικης εχεις λαθος εντυπωση.βλεπεις οτι ολη μερα ασχολητε με αυτες,και βγαζει κακιες απο το σαιτ.σκεψου τι θα εκανε αν ητανε μεσα,και τι ιντριγκες θα ειχε δημιουργησει? μην ξεχνας οτι τα ιδια ειχε κανει και ελεγε και για τις κοπελες στο διαγωνισμο που ειχε παει,και πηρε τον πουλο στο τελος.ειναι λινατσα μεγαλη,θυμασε πως παρακαλουσε για ενα ψηφο,και ο λογος που ειχε γινει μελος στο σαιτ ητανε για τους ψηφους.προσωπικα εχω την εντυπωση οτι η κατγουμαν εχει παει στο διαγωνισμο,και εχει φαει πορτα,απο το προκριματικα κιολας.αυτος ειναι και ο λογος που μας πριζει ολη μερα για τον διαγωνισμο.οσο για τα κλαρινα,καλα θα κανει να τα αρχισει και στην πραξη,οσο ειναι καιρος ακομα.
ενταξει,αυτοι ειναι και οι πρωταθλητες του θρεντ,ποσες μαλακιες τραβατε την ημερα.Οι γαμιάδες που ισχυρίζονται ότι έχουν πηδήξει την Εύα Λάσκαρη, τη Φαρμάκη, τη Ρία Αντωνίου και γενικώς ότι θηλυκό κυκλοφορεί.
τυπε στο θεμα ζηλιας και κριτικης εχεις λαθος εντυπωση.βλεπεις οτι ολη μερα ασχολητε με αυτες,και βγαζει κακιες απο το σαιτ.σκεψου τι θα εκανε αν ητανε μεσα,και τι ιντριγκες θα ειχε δημιουργησει? μην ξεχνας οτι τα ιδια ειχε κανει και ελεγε και για τις κοπελες στο διαγωνισμο που ειχε παει,και πηρε τον πουλο στο τελος.ειναι λινατσα μεγαλη,θυμασε πως παρακαλουσε για ενα ψηφο,και ο λογος που ειχε γινει μελος στο σαιτ ητανε για τους ψηφους.προσωπικα εχω την εντυπωση οτι η κατγουμαν εχει παει στο διαγωνισμο,και εχει φαει πορτα,απο το προκριματικα κιολας.αυτος ειναι και ο λογος που μας πριζει ολη μερα για τον διαγωνισμο.οσο για τα κλαρινα,καλα θα κανει να τα αρχισει και στην πραξη,οσο ειναι καιρος ακομα.
υπαρχουν μεγαλυτερες ψωναρες απο εσενα σε αυτο το σαιτ?
για ποιους λογους θα ετρωγες πορτα?Και στο παιχνιδι αν πηγα, οντως οπως εχω πει το πιο πιθανο θα ταν να τρωγα πορτα. Δεν θα κολλωνα να το παραδεχτω. Αλλα επειδη γνωριζα οτι θα φαω πορτα δεν πηγα. Αλλα και για αλλους λογους φυσικα...Εσυ κοιτα λιγο να ξεκολλησεις ε?
τυπε αυτος ειναι και ο λογος τις διαφωνιας που εχω με την κατγουμαν.διοτι σοβατισμενη μας το παιζει γκομενα,και αρχιδια.Τέλος, στο θέμα εμφάνισης με προβλημάτισε τώρα που είπε ότι όλες οι φωτο της είναι φωτοσοπαρισμένες οπότε μάλλον θα χάνει αρκετά σε σχέση με ότι υπέθεσα πριν άρα ίσως να έχεις δίκιο.