και για πιπες και τραμπαλες ειναι τυπε.
εμ... τα'λεγα
και για πιπες και τραμπαλες ειναι τυπε.
μην ξηγιεσαι ετσι στο μωρο ρε...αφου εισαι κυριος...με κανα 3000 χιλιαρο γυρνας καμια τσοντα?
επειδη ειμαι κυριος του μιλαω ετσι.μην ξηγιεσαι ετσι στο μωρο ρε...αφου εισαι κυριος...
ζητα συγνωμη γρηγορα...![]()
![]()
ολα τα <<μοντελα>> οταν ακουν για τραμπαλα το ...πιανουν..το νοημα τυπε ;)επειδη ειμαι κυριος του μιλαω ετσι.
καταλαβαινει τι τις λεω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είναι η μια πιο μαλακισμένη από την άλλη! και ούτε μ αρέσουν!
Υπάρχει και το "Καμία" τύπε.![]()
χμμ.. ειμαι μεταξυ Μαριας και Σεραινα ειναι και οι 2 Θεές και φαινονται καλα παιδια...Και η Ναιλα καλη αλλα πολυ παρεα με τη Δημητρα ρε παιδι μου και ισχυει λιγο το ρητο "δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" :S
Αν η Δήμητρα είναι κακό παιδί τότε η Αρετή τι είναι?
Το τσογλάνι το ίδιο.![]()
![]()
![]()
Να σας πω λίγο το δικό μου τοπ 10 για να δούμε αν συμφωνείτε με το γούστο μου:
1.Ανθή, 2.Ιωάννα, 3.Βάσω (που έφυγε), 4.Μαρία (Ρωσίδα), 5.Δήμητρα (πολύ σεξουλιάρα), 6.Αθηνά, 7.Σεράινα, 8.Χριστίνα, 9.Αρετή (βγάζει κάτι σε Λολίτα), 10.Νάιλα (με φοβερό σώμα όμως,χάνει σε πρόσωπο)..
Κ να πω ότι είδα το Αμερικάνικο στο ΣΚΑΊ τις προάλλες, που ήταν πραγματικά το Νεξτ τοπ μπάζο..! Οι δικές μας είναι θεές μπροστά τους..!
Μακάρι κάποια απ' τα κορίτσια να κάνουν καριέρα στο επάγγελμα που μας ενδιαφέρει για να τις γνωρίσουμε κι από κοντά..! Χα,χα..
Κι εγώ.αυτό έβαλα!
1. Σεραϊνα ( για γάμο κατευθειαν, τιποτα λιγοτερο)
2. Μαρια
3. Ανθη
4. Ιωαννα
Κι εγώ.![]()
(Είμαι σε αναζήτηση αβαταρ και δεν μου αρέσει τίποτα,να βάλω την γριούλα?same here!
Μια φορα το ειδα και πετυχα μια ξανθια γαμησε τα να τσακωνεται με μια μελαχρινη ξυνομουρα.
Υ.Γ. Αφου ειδες και αποειδες ειπες να βαλεις τις παλιες φωτο σου...![]()
(Είμαι σε αναζήτηση αβαταρ και δεν μου αρέσει τίποτα,να βάλω την γριούλα?)