Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τύπε, είναι δυνατόν γυναίκες να μην λένε κακίες για άλλες όμορφες γυναίκες? Είναι κάτι το τελείως συνηθισμένο. Πάντως γενικά, υποτίθεται ότι σε τέτοια θέματα κανεις σχολιασμό για τα αρνητικά γιατί έτσι και μιλάγαμε για τα θετικά, θα είχαμε γεμίσει 100 σελίδες με εμότικονς που τον παίζουν. Και στο κάτω-κάτω άμα δε μιλήσει η κάτγουμαν για τα μοντέλα που έχει κάνει κάμποσες φωτογραφήσεις και ξέρει κάποια πράγματα από μέσα, ποιά να μιλήσει? Η λουκρητία ή κανα άλλο αναρχοαριστερόμουνο? Τώρα για τους ψήφους στους τότε διαγωνισμούς της, έκανε το θέμα της και όποιος ήθελε έμπαινε ενώ όποιος δεν ήθελε όχι. Λίγο χαβαλέ έκανε με όλους, δεν ήταν κιολας ότι έμπαινε όπου βρει και μας έλεγε ψηφίστε με. Τέλος, στο θέμα εμφάνισης με προβλημάτισε τώρα που είπε ότι όλες οι φωτο της είναι φωτοσοπαρισμένες οπότε μάλλον θα χάνει αρκετά σε σχέση με ότι υπέθεσα πριν άρα ίσως να έχεις δίκιο.

χωρις ps  :sunglasses:

Συνημμένα

• 2de46e79580257aa356698d8c3878e9e.jpg
    2de46e79580257aa356698d8c3878e9e.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • marianna_by_Luez2_04_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    marianna_by_Luez2_04_by_AnnaMariaDeMari.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 19

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για ποιους λογους θα ετρωγες πορτα?

αν θελεις να μας τους πεις.

με προκαλεις να πω παλι κακιες ε?
ειπα ο κυριοτερος ειναι οτι δεν εχω τα προσοντα
αλλα πες μου ειλικρινα, θεωρεις πως ολες οσες μπηκαν ειχαν τα προσοντα?  :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε αυτος ειναι και ο λογος τις διαφωνιας που εχω με την κατγουμαν.διοτι σοβατισμενη μας το παιζει γκομενα,και αρχιδια.
εννοειτε οτι σε συγκριση με την λουκριτια ειναι πρωτη γκομενα.

η λουκριτια την μονη που μπορει να κερδισει σε διαγωνισμο ομορφιας,ειναι την παπαρηγα στα καλλιστεια του Κ.Κ.Ε. με κριτη τον παπαζολο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

γιατι εχετε δει πως ειναι η λουκριτια και κρινετε? η μηπως μ εχετε δει εμενα χωρις σοβα?  :P

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν θελεις να μας δειξεις πως εισαι πραγματικα,θα βαλεις καμια φωτο απο την θαλασσα η απο καμαι εκδρομη.αυτες που βαζεις ολες φωτοσοπιες ειναι.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε αυτος ειναι και ο λογος τις διαφωνιας που εχω με την κατγουμαν.διοτι σοβατισμενη μας το παιζει γκομενα,και αρχιδια.
εννοειτε οτι σε συγκριση με την λουκριτια ειναι πρωτη γκομενα.

η λουκριτια την μονη που μπορει να κερδισει σε διαγωνισμο ομορφιας,ειναι την παπαρηγα στα καλλιστεια του Κ.Κ.Ε. με κριτη τον παπαζολο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα και έτσι και ήταν παρόντες, θα το παραδεχόντουσαν και οι 2 τους.

Τώρα κατγούμαν, εγώ όπως έχω πει δεν ξέρω από φώτοσοπ και τα κόλπα που κάνει.
Έχοντας δει τι είδους σχόλια κάνουν οι κριτές του next top model, τι λες να σου έλεγαν γι' αυτές τις 2 φωτο που έβαλες?
Θα σου έλεγαν "γιατί κοιτάς έτσι?", "το κεφάλι σου δεν φαίνεται", "το ύφος σου είναι κάπως" ή θεωρούνται καλές?
Άμα ήθελες να συμμετάσχεις στο παιχνίδι και έπρεπε να τους στείλεις κάποια φωτο για να σε δουν, αυτές θα έστελνες?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα και έτσι και ήταν παρόντες, θα το παραδεχόντουσαν και οι 2 τους.

Έχοντας δει τι είδους σχόλια κάνουν οι κριτές του next top model, τι λες να σου έλεγαν γι' αυτές τις 2 φωτο που έβαλες?
Θα σου έλεγαν "γιατί κοιτάς έτσι?", "το κεφάλι σου δεν φαίνεται", "το ύφος σου είναι κάπως" ή θεωρούνται καλές?
Άμα ήθελες να συμμετάσχεις στο παιχνίδι και έπρεπε να τους στείλεις κάποια φωτο για να σε δουν, αυτές θα έστελνες?
εχεις δικιο τυπε.
η σχεδιαστρα κοτεντα θα ητανε εξαλη τωρα. :2funny: :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

το οτι δεν φαινεται το κεφαλι ειναι αποψη του φωτογραφου
γενικα αυτα που λενε οι κριτες εκει εγω δεν τους δινω και πολυ βαση γιατι η φωτογραφια ειναι τεχνη και ο καθενας τη βλεπει οπως θελει
θα μου λεγαν ομως φανταζομαι κατι για την εκφραση μου η κατι που δεν τους κολλαει αναλογα με το κονσεπτ που θελουν
αν ομως ηθελα να στειλω καπου φωτο για μια δουλεια, αυτο που συνηθιζεται να στελνεις ειναι φωτο χωρις μακιγιαζ, φωτο χωρις photoshop, καποια στουντιακη, οπωσδηποτε καποια ολοσωμη, καποια με ρουχα και καποια με μαγιω.
αυτες εγω απλα τις ανεβασα γιατι δν εχουν photoshop

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC00561.jpg
    DSC00561.jpg
    192,3 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εχεις δικιο τυπε.
η σχεδιαστρα κοτεντα θα ητανε εξαλη τωρα. :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε θα είχε λιποθυμήσει. :2funny:

το οτι δεν φαινεται το κεφαλι ειναι αποψη του φωτογραφου
γενικα αυτα που λενε οι κριτες εκει εγω δεν τους δινω και πολυ βαση γιατι η φωτογραφια ειναι τεχνη και ο καθενας τη βλεπει οπως θελει
θα μου λεγαν ομως φανταζομαι κατι για την εκφραση μου η κατι που δεν τους κολλαει αναλογα με το κονσεπτ που θελουν
αν ομως ηθελα να στειλω καπου φωτο για μια δουλεια, αυτο που συνηθιζεται να στελνεις ειναι φωτο χωρις μακιγιαζ, φωτο χωρις photoshop, καποια στουντιακη, οπωσδηποτε καποια ολοσωμη, καποια με ρουχα και καποια με μαγιω.
αυτες εγω απλα τις ανεβασα γιατι δν εχουν photoshop

ΟΚ
Πάντως στο παιχνίδι έχεις καταλάβει πώς επιλέγουν τι φωτό θα δείξουν? Τις διαλέγει ο φωτογράφος ή οι ίδιες οι κοπέλες? Εγώ συμφωνώ αρκετά με το θέμα αξιόλογησης της φωτό έτσι όπως τα λες αλλά γιατί επιμένουν πάντα σε μία? Και στο κάτω-κάτω μου κάνει εντύπωση πως κάποιο κάποιο μοντέλο που αλλάζει πόζες επί 5 λεπτά & καπάκι σε αυτές θα πέσει φώτοσοπ, είναι δυνατόν να καταφέρνει να έχει κακή φωτό. Πρέπει να είναι πολύ για τον πούτσο οι φωτογράφοι τους ή να τις διαλέγουν ανάλογα με το ποια θέλουν να διώξουν.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εδω θα βρεις μπολικες ερασιτεχνικες χωρις ps
λοιπον μαριαννα για να τελειωνουμε με εσενα διοτι δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις τοση ωρα τους μαθητες τις σχολης και τους καθηγητες σου.οι φωτο που εχεις στο παραπανω λινκ,ειναι λιγο ψιλοστημενες.οπως με ενημερωσε ενας μαθητης τις σχολης που ειστε φιλοι στο φεισμπουκ απο παλια,να βαλεις λεει τις φωτο που εισαι με τις κοκκινες πιτζαμες και τα γυαλια μειωπιας που φορας,και κατι αλλες που εισαι με το γατο σου,και κατι αλλες που τρως μακαρονια στο σπιτι.ο συναγωνιστης λεει οτι τις εχει καβαντζα τις φωτο και θα τις ποσταρει αν δεν τις βαλεις εσυ.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε θα είχε λιποθυμήσει. :2funny:

ΟΚ
Πάντως στο παιχνίδι έχεις καταλάβει πώς επιλέγουν τι φωτό θα δείξουν? Τις διαλέγει ο φωτογράφος ή οι ίδιες οι κοπέλες? Εγώ συμφωνώ αρκετά με το θέμα αξιόλογησης της φωτό έτσι όπως τα λες αλλά γιατί επιμένουν πάντα σε μία? Και στο κάτω-κάτω μου κάνει εντύπωση πως κάποιο κάποιο μοντέλο που αλλάζει πόζες επί 5 λεπτά & καπάκι σε αυτές θα πέσει φώτοσοπ, είναι δυνατόν να καταφέρνει να έχει κακή φωτό. Πρέπει να είναι πολύ για τον πούτσο οι φωτογράφοι τους ή να τις διαλέγουν ανάλογα με το ποια θέλουν να διώξουν.

Ο φωτογραφος διαλεγει και καλα μου τη καλυτερη της ληψη! Καταλαβαινεις ομως, οπως ειπες, πως ετσι μπορει να μη διαλεξει οντως τη καλυτερη της, να διαλεξει μια μαλακια και ετσι να τη διωξουν τη κοπελα, επειδη δεν τη γουσταρουν, δεν κανει αρκετο σοου κτλ...
Μη νομιζεις ομως δεν ειναι καθολου αρκετα τα 5 λεπτα!!! Συνηθως μια φωτογραφηση κραταει το λιγοτερο 3 ωρες!!! Και βγαινουν τουλαχιστον 500 ληψεις απ τις οποιες εχεις να διαλεξεις καμια 10αρια καλες! Αυτες εχουν 5 λεπτα μεσα στα οποια πρεπει να ειναι απολυτα συγκεντρωμενες, να παρουν τη τελεια εκφραση και ποζα και να βγαλουν μια καταπληκτικη φωτο που θα τισ κρατησει στο παιχνιδι!! Εγω τις παραδεχομαι που βγαζουν τετοιες φωτο παντως, εγω για να παρω μπρος θελω αρκετη ωρα  :P

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οσες πίπες πρέπει να έχει πάρει η Δήμητρα στα 19 της, δεν πρέπει να τις έχουν πάρει όλες οι άλλες μαζί.
τυπε εχεις δικιο σε αυτο που λες και συμφωνω.ηδη η δημητρα εχει κανει τις πρωτες βιζιτες εδω και καιρο.οσοι τυχεροι ειχαν προλαβει να κλεισουν με τις αρχικες τιμες ητανε τυχεροι.απο την εξοδο απο το παιχνιδι και μετα,η δημητρα θα ειναι μαλλον η αντικαταστατρια τις τζουλιας,για την επομενη 2ετια.ηδη πολλα καρτιαλια μανατζερ περιμενουν πως και πως να αποφοιτηση απο το παιχνιδι.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ε και μετα μου λετε οτι εγω λεω κακιες  :P

Ρε για καλό το είπα.
Εμένα πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση που είναι καλή μου αρέσει γενικά το στυλάκι της, αυτό το ξεκωλέ - ναζιάρικο - ψιλοχαζοχαρούμενο πακέτο. Εσύ πως την είχες κόψει από κοντά, ήτανε καυλιάρα ή κρυόκωλη?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον μαριαννα για να τελειωνουμε με εσενα διοτι δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις τοση ωρα τους μαθητες τις σχολης και τους καθηγητες σου.οι φωτο που εχεις στο παραπανω λινκ,ειναι λιγο ψιλοστημενες.οπως με ενημερωσε ενας μαθητης τις σχολης που ειστε φιλοι στο φεισμπουκ απο παλια,να βαλεις λεει τις φωτο που εισαι με τις κοκκινες πιτζαμες και τα γυαλια μειωπιας που φορας,και κατι αλλες που εισαι με το γατο σου,και κατι αλλες που τρως μακαρονια στο σπιτι.ο συναγωνιστης λεει οτι τις εχει καβαντζα τις φωτο και θα τις ποσταρει αν δεν τις βαλεις εσυ.

ποιους μαθητες της σχολης και ποιους καθηγητες μου? ξερεις τι λες? εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα??  :uglystupid: δν κολωνω καθολου να μπουν αυτες οι φωτο, εγω οι ιδια τις εχω βαλει και στο facebook και σε αλλα σαιτ ακομη κι εδω νομιζω, οποτε δν μου λες κατι καινουριο. προφανως για να τις εχει καποιος εγω η ιδια τις ανεβασα ακομπλεξαριστα καπου! μπορει οποιος θελει να τις ανεβασει ελευθερα, δεν μπορω να το κανω εγω γιατι δεν τις εχω σ'αυτο το pc θα ανεβασω ομως καποιες αλλες που εβγαλα το πρωι παλι με πυτζαμες και το γατο μου εφου εχεις φαει τετοιο σκαλωμα  :jerking:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε για καλό το είπα.
Εμένα πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση που είναι καλή μου αρέσει γενικά το στυλάκι της, αυτό το ξεκωλέ - ναζιάρικο - ψιλοχαζοχαρούμενο πακέτο. Εσύ πως την είχες κόψει από κοντά, ήτανε καυλιάρα ή κρυόκωλη?

καθολου κρυοκωλη, πολυ χαβαλετζου ηταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom