Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ποιους μαθητες της σχολης και ποιους καθηγητες μου? ξερεις τι λες? εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα??  :uglystupid: δν κολωνω καθολου να μπουν αυτες οι φωτο, εγω οι ιδια τις εχω βαλει και στο facebook και σε αλλα σαιτ ακομη κι εδω νομιζω, οποτε δν μου λες κατι καινουριο. προφανως για να τις εχει καποιος εγω η ιδια τις ανεβασα ακομπλεξαριστα καπου! μπορει οποιος θελει να τις ανεβασει ελευθερα, δεν μπορω να το κανω εγω γιατι δεν τις εχω σ'αυτο το pc θα ανεβασω ομως καποιες αλλες που εβγαλα το πρωι παλι με πυτζαμες και το γατο μου εφου εχεις φαει τετοιο σκαλωμα  :jerking:
καταρχη μαθε πρωτα για την σχολη μας,και μετα να μιλας.επισης να εχεις σεβασμο και στους συμμαθητες σου,αλλα και στους καθηγητες τις σχολης σου.εσυ δεν επαφη με την πραγματικοτητα απο οτι φαινετε,του χωρου που βρισκεσε.και κανονισε να εισαι πιο κοσμια οταν αναφερεσε στην σχολη και στους καθηγητες σου,γιατι θα αναγκαστω να σου μιλησω με σκληρη γλωσσα.
αναμενουμε τις φωτο με τις πιτζαμες που εβγαλες το πρωι.ελπιζω να τις εβγαλες μετα το πρωινο σου κατουρημα και να μην εισαι πρισμενη στις φωτο.

Επισκέπτης
Ο φωτογραφος διαλεγει και καλα μου τη καλυτερη της ληψη! Καταλαβαινεις ομως, οπως ειπες, πως ετσι μπορει να μη διαλεξει οντως τη καλυτερη της, να διαλεξει μια μαλακια και ετσι να τη διωξουν τη κοπελα, επειδη δεν τη γουσταρουν, δεν κανει αρκετο σοου κτλ...
Μη νομιζεις ομως δεν ειναι καθολου αρκετα τα 5 λεπτα!!! Συνηθως μια φωτογραφηση κραταει το λιγοτερο 3 ωρες!!! Και βγαινουν τουλαχιστον 500 ληψεις απ τις οποιες εχεις να διαλεξεις καμια 10αρια καλες! Αυτες εχουν 5 λεπτα μεσα στα οποια πρεπει να ειναι απολυτα συγκεντρωμενες, να παρουν τη τελεια εκφραση και ποζα και να βγαλουν μια καταπληκτικη φωτο που θα τισ κρατησει στο παιχνιδι!! Εγω τις παραδεχομαι που βγαζουν τετοιες φωτο παντως, εγω για να παρω μπρος θελω αρκετη ωρα  :P
Δεν υπάρχει φωτογράφηση που να κρατάει μόνο 3 ώρες Μαριάννα.Εκτός κι αν πρόκειται για περιοδικό που αλλάζουν τα πράγματα.Τα ελεύθερα shootings κρατάνε άπειρες ώρες.Επίσης στους καταλόγους κρατάει λιγοστό χρόνο να ξέρεις.Αλήθεια γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με πρακτορεία μοντέλων?

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
λοιπον μαριαννα για να τελειωνουμε με εσενα διοτι δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις τοση ωρα τους μαθητες τις σχολης και τους καθηγητες σου.οι φωτο που εχεις στο παραπανω λινκ,ειναι λιγο ψιλοστημενες.οπως με ενημερωσε ενας μαθητης τις σχολης που ειστε φιλοι στο φεισμπουκ απο παλια,να βαλεις λεει τις φωτο που εισαι με τις κοκκινες πιτζαμες και τα γυαλια μειωπιας που φορας,και κατι αλλες που εισαι με το γατο σου,και κατι αλλες που τρως μακαρονια στο σπιτι.ο συναγωνιστης λεει οτι τις εχει καβαντζα τις φωτο και θα τις ποσταρει αν δεν τις βαλεις εσυ.

Τύπε εγώ θέλω τις φωτο με την στολή καράτε και τον ρινόκερο.
Υπάρχει κάτι τέτοιο στα αρχεία της ΣΧΟΛΗΣ?
Η λουκ δεν έχει βγάλει κάποιες?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει φωτογράφηση που να κρατάει μόνο 3 ώρες Μαριάννα.Εκτός κι αν πρόκειται για περιοδικό που αλλάζουν τα πράγματα.Τα ελεύθερα shootings κρατάνε άπειρες ώρες.Επίσης στους καταλόγους κρατάει λιγοστό χρόνο να ξέρεις.Αλήθεια γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με πρακτορεία μοντέλων?

ειπα το λιγοτερο 3 ωρες
υπαρχουν φωτογραφησεις που μπορουν να κρατησουν και τοσο
δεν ενδιαφερομαι ν ασχοληθω επαγγελματικα γι αυτο και δεν ερχομαι σε επαφη με κανενα πρακτορειο

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καταρχη μαθε πρωτα για την σχολη μας,και μετα να μιλας.επισης να εχεις σεβασμο και στους συμμαθητες σου,αλλα και στους καθηγητες τις σχολης σου.εσυ δεν επαφη με την πραγματικοτητα απο οτι φαινετε,του χωρου που βρισκεσε.και κανονισε να εισαι πιο κοσμια οταν αναφερεσε στην σχολη και στους καθηγητες σου,γιατι θα αναγκαστω να σου μιλησω με σκληρη γλωσσα.
αναμενουμε τις φωτο με τις πιτζαμες που εβγαλες το πρωι.ελπιζω να τις εβγαλες μετα το πρωινο σου κατουρημα και να μην εισαι πρισμενη στις φωτο.

σορρυ που δεν λιωνω στο σαιτ για να ξερω τα κατατοπια
συμπαθα με ομως αλλα δεν ανηκω σε καμια σχολη και σεβομαι μονο αυτους που με σεβονται  :sunglasses:
και απο σκληρες γλωσσες δεν μασαω οταν προερχεται απο ατομα που δεν γνωριζω...
τσακω και τη φωτο αν και εκεινη με τα μακαρονια που λεγες πολυ θα θελα να τη δω γιατι δν τη θυμαμαι  :think:

Συνημμένα

• DSC00600.jpg
    DSC00600.jpg
    184,3 KB · Εμφανίσεις: 14
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε δες το παρακατω βιντεο απο το 0.54 και μετα.
η ιωαννα ειναι το απολυτο μουνι,και εχει και κορμαρα.
τι δημητρες και κατγουμαν και αρχιδια καλαβρεζικα,και πουτσες μπλε μου λετε τωρα.

Και η Ιωάννα είναι σούπερ σε εμφάνιση αλλά με χαλάει λίγο το στυλ της.
Ενώ είναι πολύ ωραία, μου φαίνεται πολύ σφιγμένη και κάπως. Είναι το στυλ της γκόμενας που σου δίνει την εντύπωση ότι ποτέ δεν αράζει, όλο κάτι θα έχει στο κεφάλι της και θα είναι στην τσίτα. Επίσης η φωνή της είναι τελείως αντιερωτική, λες και είναι ξεναγός σε κανα πούλμαν με τουρίστες. Η Δήμητρα στάζει καύλα από παντού και έχει βλέμμα φονικό. Επίσης θα της ρίχνει και μισό κεφάλι. Άμα τις έβλεπα μόνο σε φωτό μάλλον θα έλεγα και εγώ Ιωάννα αλλά επειδή τις έχουμε δει στο show, παραμένω με τη Δήμητρα.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σορρυ που δεν λιωνω στο σαιτ για να ξερω τα κατατοπια
συμπαθα με ομως αλλα δεν ανηκω σε καμια σχολη και σεβομαι μονο αυτους που με σεβονται  :sunglasses:
και απο σκληρες γλωσσες δεν μασαω οταν προερχεται απο ατομα που δεν γνωριζω...
τσακω και τη φωτο αν και εκεινη με τα μακαρονια που λεγες πολυ θα θελα να τη δω γιατι δν τη θυμαμαι  :think:
δεν τις εχω εγω τις φωτο ειπαμε.
κανονισε να μαθεις για την σχολη και να παρακολουθεις πιο συχνα τα μαθηματα.
οσο για την σκληρη γλωσσα καλυτερα να μασησεις,γιατι η σχολη ριχνει ασχημα καντηλια να ξερεις.
στο σχολιασμο τις φωτο δεν προχωρησω,διοτι ειναι αναξια σχολιου.ενα θα πω ομως.
μου θυμιζει κατι γκομενες που γαμουσα οταν ημουν φοιτητης.ετσι ακριβως ηταν οταν εφευγα το πρωι απο το σπιτι τους. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αρκανς πες, δεν έχει γαμώ τους κώλους η αλιντισσα?  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και η Ιωάννα είναι σούπερ σε εμφάνιση αλλά με χαλάει λίγο το στυλ της.
Ενώ είναι πολύ ωραία, μου φαίνεται πολύ σφιγμένη και κάπως. Είναι το στυλ της γκόμενας που σου δίνει την εντύπωση ότι ποτέ δεν αράζει, όλο κάτι θα έχει στο κεφάλι της και θα είναι στην τσίτα. Επίσης η φωνή της είναι τελείως αντιερωτική, λες και είναι ξεναγός σε κανα πούλμαν με τουρίστες. Η Δήμητρα στάζει καύλα από παντού και έχει βλέμμα φονικό. Επίσης θα της ρίχνει και μισό κεφάλι. Άμα τις έβλεπα μόνο σε φωτό μάλλον θα έλεγα και εγώ Ιωάννα αλλά επειδή τις έχουμε δει στο show, παραμένω με τη Δήμητρα.
τυπε ειναι λογικο να υπαρχουν τετοιες διαφορες.η ιωαννα ειναι ενα ακατεργαστο διαμαντι,το οποιο με το σωστο μαστορα θα μεταμορφωθει σε ενα τελειο κοσμημα.θελει φτιαξιμο τυπε.θελουν υπομονη τυπε αυτες οι γκομενες και δεν χανει οποιος κανει υπομονη με αυτες.

η δημητρα ειναι πουταναρια που ξερει να σε φτιαχνει με το στυλακι τις,αλλα ειναι και η γκομενα που με την πρωτη ευκαιρια,θα σου κανει και την πουστια.ειναι η γκομενα που θα βγεις μαζι τις,και θα παιζει με ολο το μαγαζι εκει που θα την πας.πιστευω οτι για το μονο που αξιζει,ειναι για συνοδος στα μπουζουκια, για χαβαλε,και για γαμησι,και αυτα οχι για πολυ,για κανενα 2μηνο.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αρκανς πες, δεν έχει γαμώ τους κώλους η αλιντισσα?   :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
αν ειναι δικος τις ειναι καλος.
εσυ γιατι καιγεσε για το κωλο τις αλλιντισας,μηπως γουσταρεις κανενα γλυφωκολι να κανεις?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ έχω να πω πολλά για αυτόν τον κώλο και αυτός ο κώλος λέει πολλά.

το τηλ μου είναι 6983......

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories