καταρχη μαθε πρωτα για την σχολη μας,και μετα να μιλας.επισης να εχεις σεβασμο και στους συμμαθητες σου,αλλα και στους καθηγητες τις σχολης σου.εσυ δεν επαφη με την πραγματικοτητα απο οτι φαινετε,του χωρου που βρισκεσε.και κανονισε να εισαι πιο κοσμια οταν αναφερεσε στην σχολη και στους καθηγητες σου,γιατι θα αναγκαστω να σου μιλησω με σκληρη γλωσσα.ποιους μαθητες της σχολης και ποιους καθηγητες μου? ξερεις τι λες? εχεις επαφη με τη πραγματικοτητα?? δν κολωνω καθολου να μπουν αυτες οι φωτο, εγω οι ιδια τις εχω βαλει και στο facebook και σε αλλα σαιτ ακομη κι εδω νομιζω, οποτε δν μου λες κατι καινουριο. προφανως για να τις εχει καποιος εγω η ιδια τις ανεβασα ακομπλεξαριστα καπου! μπορει οποιος θελει να τις ανεβασει ελευθερα, δεν μπορω να το κανω εγω γιατι δεν τις εχω σ'αυτο το pc θα ανεβασω ομως καποιες αλλες που εβγαλα το πρωι παλι με πυτζαμες και το γατο μου εφου εχεις φαει τετοιο σκαλωμα
αναμενουμε τις φωτο με τις πιτζαμες που εβγαλες το πρωι.ελπιζω να τις εβγαλες μετα το πρωινο σου κατουρημα και να μην εισαι πρισμενη στις φωτο.