Νέα

Νέος στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα newbie_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιος σουπε οτι εγω ειμαι Λαος ρε φλουφλη?
Σου ειπε κανεις για τα πολιτικα? Τι τα αναγαγεις ολα εκει?

ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Πιστεψέ με στις γκόμενες δεν φταίνε τα πολιτικά και ούτε τα ανακατεύω(δεν φαντάζομαι να το φαντάστηκες αυτό)!!!  :grin:
Ααα δεν είσαι Λαος,είσαι αριστερός δηλαδή;! :cheesy:  :think:
Μα να μην σου φαίνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Παιδιά, κανένας δεν μένει αγάμητος στην Ελλάδα, τη χώρα του καμακιού και των χαμογελαστών γυναικών :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιος σουπε οτι εγω ειμαι Λαος ρε φλουφλη?
Σου ειπε κανεις για τα πολιτικα? Τι τα αναγαγεις ολα εκει?
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Eίπε ο γαιδαρός τον πετινό κεφάλα κολλάει εδώ!!!  :dancing:

Υ.Γ.Πάντως θα μαζέψω καμία φορά την παρέα μου εδώ στο bou,πέφτει τρομερό γέλιο με κάποια λοβοτομημένα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πιστεψέ με στις γκόμενες δεν φταίνε τα πολιτικά και ούτε τα ανακατεύω(δεν φαντάζομαι να το φαντάστηκες αυτό)!!!  :grin:
Ααα δεν είσαι Λαος,είσαι αριστερός δηλαδή;! :cheesy:  :think:
Μα να μην σου φαίνεται!!! :2funny: :2funny: :2funny:
θα σου απαντησω οπως το φιλαρακι μου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :piss: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :sleeping: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bottom: :bottom: :bottom: :shit:

OP
OP
N

newbie_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ηρθα στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες και θέλω μερικές απαντήσεις γιατί δεν ξέρω εδώ τα συστήματα...εκεί που είμουν έπρεπε να γνωρίζεις "ειδικά κανάλια" για να βρεις κάτι καλό.

Μερικές από τις απορίες μου είναι:

1) Στα στούντιο που ακούω πρέπει να κλείνεις ραντεβού;
2) Αυτά τα city-tours που ακούω είναι με ραντεβού; Πως επικοινωνεί κάποιος με αυτές τις κοπελλες;

Οποιαδήποτε πληφορία που θα λύσει απορίες καλοδεχούμενη..

This is the "HI" MOTHERFUCKERS hehe...

Ειδικά κανάλια:

Phone Numbers that are available only on a small piece of paper and cannot be found elsewhere (on the internet/newspaper, etc). These channels allowed to meet women "out of this world". I can only tell you that most of the women in the studios i have seen in this site look really "ugly" compared to the women i am talking about. I am talking about first class "ass" (or if you prefer: most of the models i have seen on greek tv look like shit when compared).

I am sure these exist in Athens but people who can afford it have access to them.

And remember, "the special stuff" in this "industry" are not visible most of the times and not accessible to anyone.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom