Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές αεροπορικές επιλέγει την Αθήνα, ως τον πρώτο ευρωπαϊκό της προορισμό στη μετά-covid εποχή - Από 28 Μαΐου η σύνδεση με τη Νέα Υόρκη

καλο νεο, ε κωλογερε?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αυτο δεν το σκεφτηκε ουτε ο Μητσοτακης, που βγηκε μετα απο το κραξιμο και ζητησε συγγνωμη.
Το οτι δεν το είπε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν το σκέφτηκε , αυτοί μπορεί να σκέφτονται παράδειγμα 10 σενάρια και να πλασάρουν το καλύτερο δυνατό για αυτούς , η αυτό που πιστεύουν οτι είναι το καλύτερο :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
178023005_3743977079064658_27381649024932146_n.jpg

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Η τερματοφυλακας δεν με έχει ανάγκη, βγάζει 7πλασια γιατί δουλεύει εξωτερικό και μπορεί και να έχει παντρευτεί γιατί ήταν αρραβωνιασμενη τελευταία φορά που έμαθα νέα της πριν χρόνια.

Πέρσι είχαμε τις τραβεστί που δεν έχω ακουμπήσει, φέτος αλλάζετε φύλο στην τερματοφυλακα, αντε του χρόνου να δούμε πως θα με διαβαλετε πάλι.

μα νομίζω κανείς δεν είχε υποθέσει πέρσι ότι ακούμπησες εσύ κάποιο τράβελο.Αν θυμάμαι καλά εικασίες και υποθέσεις γινόταν για το αντίστροφο :cheesy:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές αεροπορικές επιλέγει την Αθήνα, ως τον πρώτο ευρωπαϊκό της προορισμό στη μετά-covid εποχή - Από 28 Μαΐου η σύνδεση με τη Νέα Υόρκη

καλο νεο, ε κωλογερε?
Όταν μίλαγα για προπαγάνδα τύπου Χότζα, ο γαλάζιος αντιπρόσωπος του Μπου είχε σοκαριστεί που γίνεται τέτοια σύγκριση.
Ο Χότζα λοιπόν είναι προσκοπάκι μπροστά στον δικό μας, στη προπαγάνδα με τέτοιες ειδήσεις.

Απλά να αναφέρω πως όλο το χειμώνα τέτοιες υπερατλαντικές πτήσεις ήταν καθημερινές από ευρωπαϊκές εταιρίες σε μεγάλα αεροδρόμια όπως του Άμστερνταμ πχ που το διαπίστωσα ο ίδιος.
Στους ιθαγενείς όμως πασάρεται ως το μέγα επίτευγμα που μόνο ο άριστος ηγέτης μας μπόρεσε να καταφέρει :confused:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Ξέχασες την επίπεδη γη και τα Νεφελίμ να μου κολλήσεις :confused:
Περίμενε να σκάσουν και 5 like ή γελάκια από τους γνωστούς που τσακώνομαι εδώ και 3-4 μήνες.
Τώρα το γέλιο σου με την αράδα μαλακίες που γράφεις μόνο σε τετράχρονο παραπέμπει ή γάτα που κάνει σβούρες με την ουρά της:confused:

δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. ΟΙ φράσεις που απομόνωσε ο ραο όπως και το παλιό ποστ σου που παρέθεσα συνθέτουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Όπως και μια γρήγορη ματιά στα μηνύματα όπως εμφανίζονται στο προφίλ σου αρκεί για να σχηματίσει και καποιος μη ειδικός άποψη. (Μη μπερδευεσαι, δεν εννοώ αν έχεις δίκιο ή άδικο στα του κορωνοιού, αυτό είναι άσχετο)
Αυτή είναι η ουσία που θα έπρεπε να σε προβληματίσει και όχι ο τρόπος που σου τα γράφει ο ραο.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Όταν μίλαγα για προπαγάνδα τύπου Χότζα, ο γαλάζιος αντιπρόσωπος του Μπου είχε σοκαριστεί που γίνεται τέτοια σύγκριση.
Ο Χότζα λοιπόν είναι προσκοπάκι μπροστά στον δικό μας, στη προπαγάνδα με τέτοιες ειδήσεις.

Απλά να αναφέρω πως όλο το χειμώνα τέτοιες υπερατλαντικές πτήσεις ήταν καθημερινές από ευρωπαϊκές εταιρίες σε μεγάλα αεροδρόμια όπως του Άμστερνταμ πχ που το διαπίστωσα ο ίδιος.
Στους ιθαγενείς όμως πασάρεται ως το μέγα επίτευγμα που μόνο ο άριστος ηγέτης μας μπόρεσε να καταφέρει :confused:
Αυτό το ξεφτιλικι με τις νοτσμ μόνο στο ελλαντα

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. ΟΙ φράσεις που απομόνωσε ο ραο όπως και το παλιό ποστ σου που παρέθεσα συνθέτουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Όπως και μια γρήγορη ματιά στα μηνύματα όπως εμφανίζονται στο προφίλ σου αρκεί για να σχηματίσει και καποιος μη ειδικός άποψη. (Μη μπερδευεσαι, δεν εννοώ αν έχεις δίκιο ή άδικο στα του κορωνοιού, αυτό είναι άσχετο)
Αυτή είναι η ουσία που θα έπρεπε να σε προβληματίσει και όχι ο τρόπος που σου τα γράφει ο ραο.
Τύπε αν κάποιος ουδέτερος μου έκανε την παρατήρηση θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη.
Παρακολουθούν 20-50 μέλη το νήμα συνεχώς και παρεμβαίνουν όταν κάποιος ξεφεύγει ή πετάνε σπόντες.
Το να προσπαθούν να με αποδομήσουν 5 συγκεκριμένα Νικ μόνο και κανένας άλλος που αυτά έχουν συγκεκριμένη άκαμπτη γραμμή και κάποιοι με γνωστό κομματικό, οπαδικό ή κατευθυνόμενο παρελθόν στο σάιτ, όχι μόνο δεν με προβληματίζει αλλά μου δίνει το μύνημα πως είμαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτό το ξεφτιλικι με τις νοτσμ μόνο στο ελλαντα
Το βενιζέλος μόνο χορτάρια δεν έχει βγάλει ενδιάμεσα από τα πλακάκια :confused:
την ωρα που τα περισσότερα διεθνή αεροδρόμια έχουν μια καλή λειτουργία.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τύπε αν κάποιος ουδέτερος μου έκανε την παρατήρηση θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη.
Παρακολουθούν 20-50 μέλη το νήμα σε συνεχώς και παρεμβαίνουν όταν κάποιος ξεφεύγει ή πετάνε σπόντες.
Το να προσπαθούν να με αποδομήσουν 5 συγκεκριμένα Νικ μόνο και κανένας άλλος που αυτά έχουν συγκεκριμένη άκαμπτη γραμμή και κάποιοι με γνωστό κομματικό, οπαδικό ή κατευθυνόμενο παρελθόν στο σάιτ, όχι μόνο δεν με προβληματίζει αλλά μου δίνει το μύνημα πως είμαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.
σωστή προσέγγιση αυτή αλλά μη ξεχνάς ότι όταν γράφεις ακραία, θα λαμβάνεις ευκολότερα ακραίες απαντήσεις παρά ήπιες από ουδέτερα άτομα για να σε προβληματίσουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
Φίλε ντρέπομαι για την χώρα μου τους πολιτικούς κ τους δυ όταν πηγαίνω σε τρίτες χώρες
Νιώθω ουγκανος τριτοκοσμικό κος
Αυτή τη στιγμή στη Σόφια έχει 4 γραμμές μετρό που μάλιστα η μία μπαίνει μέσα στο αεροδρόμιο κ το πάρκινγκ αυτιοκινητων είναι τέσσερεις όροφοι υπόγειο που μολις μπει στον ανελκυστήρα σε βγάζει κατευθείαν στο τέρμιναλ
Κ στη Θεσσαλονίκη ακόμα φτιάχνουν .,.....

Κ μάλιστα έχει κ νοτσμ έξι μήνε

Έχω πάει σε 94 αεροδρόμια στη ζωή μου κ στη siem reap Καμπότζη έχει φυσούνα
Θεσσαλονίκη οχι

Τώρα βλέπω Ανίτα Πάνια κ έχει το χαμόγελο του παιδιού που το ελληνικό κράτος το 2014 είχε βάλει ΕΝΦΙΑ στο χαμόγελο του παιδιού.
Ρε μουνια ρμφια δύο σπίτι του χαμόγελο του παιδιού ούτε στην Ζιμπάμπουε τέτοια ιεροσυλία

• Like
Αντιδράσεις: ave.

santorini

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
157
Πόντοι
1
Αν ειχε βγαλει θα γινοταν ωραιο γηπεδο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Φίλε ντρέπομαι για την χώρα μου τους πολιτικούς κ τους δυ όταν πηγαίνω σε τρίτες χώρες
Νιώθω ουγκανος τριτοκοσμικό κος
Αυτή τη στιγμή στη Σόφια έχει 4 γραμμές μετρό που μάλιστα η μία μπαίνει μέσα στο αεροδρόμιο κ το πάρκινγκ αυτιοκινητων είναι τέσσερεις όροφοι υπόγειο που μολις μπει στον ανελκυστήρα σε βγάζει κατευθείαν στο τέρμιναλ
Κ στη Θεσσαλονίκη ακόμα φτιάχνουν .,.....

Κ μάλιστα έχει κ νοτσμ έξι μήνε

Έχω πάει σε 94 αεροδρόμια στη ζωή μου κ στη siem reap Καμπότζη έχει φυσούνα
Θεσσαλονίκη οχι

Τώρα βλέπω Ανίτα Πάνια κ έχει το χαμόγελο του παιδιού που το ελληνικό κράτος το 2014 είχε βάλει ΕΝΦΙΑ στο χαμόγελο του παιδιού.
Ρε μουνια ρμφια δύο σπίτι του χαμόγελο του παιδιού ούτε στην Ζιμπάμπουε τέτοια ιεροσυλία
είναι θλιβερό ότι στα βαλκάνια βρισκόμαστε πίσω από άλλες χώρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά και οι ρυθμοί ανάπτυξης σε χώρες που προηγούμαστε είναι μεγαλύτεροι από τους δικούς μας. Πάμε ολοταχώς να γίνουμε οι τελευταίοι των τελευταίων.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
είναι θλιβερό ότι στα βαλκάνια βρισκόμαστε πίσω από άλλες χώρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά και οι ρυθμοί ανάπτυξης σε χώρες που προηγούμαστε είναι μεγαλύτεροι από τους δικούς μας. Πάμε ολοταχώς να γίνουμε οι τελευταίοι των τελευταίων.
Όταν σπούδαζα κορόιδευα τους πρώην κομμουνιστές που δεν είχαν θέρμανση να πληρώσουν δεν δούλευαν στις πολυκατοικίες τα ανσασερ ,που ήταν βαφές οι πολυκατοικίες κλπ κλπ κ στο τέλος τα λούζομαι σήμερα αυτά τα ίδια στη χώρα μου
.
Έχουμε στόλο 15
χρόνων μέσο όρο αμάξια
15 χρονων κ όχι τόσο στο ότι δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε αλλά στο ότι δεν μπορούμε να τα συντηρήσοθμε κ για αυτό έχουμε μικρά αμάξια

Σαν φοιτητής είχα πάει Λετονία Εσθονία Λευκορωσία Ρωσία Πολωνία Τσεχία Ρουμανία κ τους κορόιδευα κ πλέον ήμουν το 2019 Ρήγα Λεττονία κ ντράπηκαν για εμάς

Για Εσθονία Σλοβενία δεν αναφέρω τίποτα διότι είναι πλέον έτη φωτός μπροστά από εμας

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
σωστή προσέγγιση αυτή αλλά μη ξεχνάς ότι όταν γράφεις ακραία, θα λαμβάνεις ευκολότερα ακραίες απαντήσεις παρά ήπιες από ουδέτερα άτομα για να σε προβληματίσουν.
Δυστηχώς είναι ακραία και η μεταβολή της ζωής μου, των οικονομικών μου και του γενικότερου επαγγελματικού σχεδιασμού. Αν δεν είχα αντίστοιχες αντιδράσεις θα ήμουν τελείως σκληρόπετσο ζώο(όπως όσοι τραβάνε τα ίδια και δεν μιλάνε ούτε σε ένα φόρουμ)
Ώρες ωρες είναι καλύτερα να πιστεύεις τυφλά στο επίσημο αφήγημα για να μην χαλιέσαι, αλλά αν έχεις ταξιδέψει, μιλάς με εξωτερικό, σκέφτεσαι λογικά και σφαιρικά τη κατάσταση καταλήγεις στο συμπέρασμα πως δεν μας κατέστρεψε η επιδημία αλλά εσκεμμένες πολιτικές αποφάσεις.
Τώρα το γιατί μας κατέστρεψαν και τι όφελος έχουν, το έχω περιγράψει μερικώς και με μια τεκμηρίωση που για τους γνωστούς του φόρουμ την κατατάσσουν στην ψυχασθένεια και το υπερφυσικό. Ο κλό λέει από ανικανότητα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μετράει και υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες αντοχές.
Πες μου ειλικρινά αν πρέπει να το βουλώνω και να πιστεύω τον Νικ14 για παράδειγμα ή τον Άλεξ πως όλα πάνε καλά και έχουν ληφθεί σωστές αποφάσεις; :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Δυστηχώς είναι ακραία και η μεταβολή της ζωής μου, των οικονομικών μου και του γενικότερου επαγγελματικού σχεδιασμού. Αν δεν είχα αντίστοιχες αντιδράσεις θα ήμουν τελείως σκληρόπετσο ζώο(όπως όσοι τραβάνε τα ίδια και δεν μιλάνε ούτε σε ένα φόρουμ)
Ώρες ωρες είναι καλύτερα να πιστεύεις τυφλά στο επίσημο αφήγημα για να μην χαλιέσαι, αλλά αν έχεις ταξιδέψει, μιλάς με εξωτερικό, σκέφτεσαι λογικά και σφαιρικά τη κατάσταση καταλήγεις στο συμπέρασμα πως δεν μας κατέστρεψε η επιδημία αλλά εσκεμμένες πολιτικές αποφάσεις.
Τώρα το γιατί μας κατέστρεψαν και τι όφελος έχουν, το έχω περιγράψει μερικώς και με μια τεκμηρίωση που για τους γνωστούς του φόρουμ την κατατάσσουν στην ψυχασθένεια και το υπερφυσικό. Ο κλό λέει από ανικανότητα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μετράει και υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες αντοχές.
Πες μου ειλικρινά αν πρέπει να το βουλώνω και να πιστεύω τον Νικ14 για παράδειγμα ή τον Άλεξ πως όλα πάνε καλά. :confused:
Δεν νομίζω να σου αρέσει η γνώμη μου, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι πολιτικούς δεν εμπιστεύομαι τηλεόραση δεν εμπιστεύομαι εφημερίδες.
Αλλά εμπιστεύομαι τους επιστήμονες και είμαι υπέρ των εμβολίων. Ευχαριστώ που ζω στο σήμερα, που έχω κύκλο παγκοσμίως με ανθρώπους που μπορώ να ζητήσω τη συμβουλή τους και το κυριότερο, που υπάρχει το ίντερνετ για να λύνω τις απορίες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom