raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
Αυτο δεν το σκεφτηκε ουτε ο Μητσοτακης, που βγηκε μετα απο το κραξιμο και ζητησε συγγνωμη.
Αυτο δεν το σκεφτηκε ουτε ο Μητσοτακης, που βγηκε μετα απο το κραξιμο και ζητησε συγγνωμη.
Το οτι δεν το είπε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν το σκέφτηκε , αυτοί μπορεί να σκέφτονται παράδειγμα 10 σενάρια και να πλασάρουν το καλύτερο δυνατό για αυτούς , η αυτό που πιστεύουν οτι είναι το καλύτεροΑυτο δεν το σκεφτηκε ουτε ο Μητσοτακης, που βγηκε μετα απο το κραξιμο και ζητησε συγγνωμη.
Δεν έχει τους σωστούς συμβούλους.Αυτο δεν το σκεφτηκε ουτε ο Μητσοτακης, που βγηκε μετα απο το κραξιμο και ζητησε συγγνωμη.
Η τερματοφυλακας δεν με έχει ανάγκη, βγάζει 7πλασια γιατί δουλεύει εξωτερικό και μπορεί και να έχει παντρευτεί γιατί ήταν αρραβωνιασμενη τελευταία φορά που έμαθα νέα της πριν χρόνια.
Πέρσι είχαμε τις τραβεστί που δεν έχω ακουμπήσει, φέτος αλλάζετε φύλο στην τερματοφυλακα, αντε του χρόνου να δούμε πως θα με διαβαλετε πάλι.
Όταν μίλαγα για προπαγάνδα τύπου Χότζα, ο γαλάζιος αντιπρόσωπος του Μπου είχε σοκαριστεί που γίνεται τέτοια σύγκριση.Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές αεροπορικές επιλέγει την Αθήνα, ως τον πρώτο ευρωπαϊκό της προορισμό στη μετά-covid εποχή - Από 28 Μαΐου η σύνδεση με τη Νέα Υόρκη
Delta Air Lines: Eπιστρέφει στην Αθήνα με τρεις πτήσεις ημερησίως | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές αεροπορικές επιλέγει την Αθήνα, ως τον πρώτο ευρωπαϊκό της προορισμό στη μετά-covid εποχή - Από 28 Μαΐου η σύνδεση με τη Νέα Υόρκηwww.newmoney.gr
καλο νεο, ε κωλογερε?
Ξέχασες την επίπεδη γη και τα Νεφελίμ να μου κολλήσεις
Περίμενε να σκάσουν και 5 like ή γελάκια από τους γνωστούς που τσακώνομαι εδώ και 3-4 μήνες.
Τώρα το γέλιο σου με την αράδα μαλακίες που γράφεις μόνο σε τετράχρονο παραπέμπει ή γάτα που κάνει σβούρες με την ουρά της
Αυτό το ξεφτιλικι με τις νοτσμ μόνο στο ελλανταΌταν μίλαγα για προπαγάνδα τύπου Χότζα, ο γαλάζιος αντιπρόσωπος του Μπου είχε σοκαριστεί που γίνεται τέτοια σύγκριση.
Ο Χότζα λοιπόν είναι προσκοπάκι μπροστά στον δικό μας, στη προπαγάνδα με τέτοιες ειδήσεις.
Απλά να αναφέρω πως όλο το χειμώνα τέτοιες υπερατλαντικές πτήσεις ήταν καθημερινές από ευρωπαϊκές εταιρίες σε μεγάλα αεροδρόμια όπως του Άμστερνταμ πχ που το διαπίστωσα ο ίδιος.
Στους ιθαγενείς όμως πασάρεται ως το μέγα επίτευγμα που μόνο ο άριστος ηγέτης μας μπόρεσε να καταφέρει
Τύπε αν κάποιος ουδέτερος μου έκανε την παρατήρηση θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη.δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. ΟΙ φράσεις που απομόνωσε ο ραο όπως και το παλιό ποστ σου που παρέθεσα συνθέτουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Όπως και μια γρήγορη ματιά στα μηνύματα όπως εμφανίζονται στο προφίλ σου αρκεί για να σχηματίσει και καποιος μη ειδικός άποψη. (Μη μπερδευεσαι, δεν εννοώ αν έχεις δίκιο ή άδικο στα του κορωνοιού, αυτό είναι άσχετο)
Αυτή είναι η ουσία που θα έπρεπε να σε προβληματίσει και όχι ο τρόπος που σου τα γράφει ο ραο.
Το βενιζέλος μόνο χορτάρια δεν έχει βγάλει ενδιάμεσα από τα πλακάκιαΑυτό το ξεφτιλικι με τις νοτσμ μόνο στο ελλαντα
σωστή προσέγγιση αυτή αλλά μη ξεχνάς ότι όταν γράφεις ακραία, θα λαμβάνεις ευκολότερα ακραίες απαντήσεις παρά ήπιες από ουδέτερα άτομα για να σε προβληματίσουν.Τύπε αν κάποιος ουδέτερος μου έκανε την παρατήρηση θα το λάμβανα σοβαρά υπόψη.
Παρακολουθούν 20-50 μέλη το νήμα σε συνεχώς και παρεμβαίνουν όταν κάποιος ξεφεύγει ή πετάνε σπόντες.
Το να προσπαθούν να με αποδομήσουν 5 συγκεκριμένα Νικ μόνο και κανένας άλλος που αυτά έχουν συγκεκριμένη άκαμπτη γραμμή και κάποιοι με γνωστό κομματικό, οπαδικό ή κατευθυνόμενο παρελθόν στο σάιτ, όχι μόνο δεν με προβληματίζει αλλά μου δίνει το μύνημα πως είμαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.
Φίλε ντρέπομαι για την χώρα μου τους πολιτικούς κ τους δυ όταν πηγαίνω σε τρίτες χώρεςΤο βενιζέλος μόνο χορτάρια δεν έχει βγάλει ενδιάμεσα από τα πλακάκια
την ωρα που τα περισσότερα διεθνή αεροδρόμια έχουν μια καλή λειτουργία.
Αν ειχε βγαλει θα γινοταν ωραιο γηπεδο.Το βενιζέλος μόνο χορτάρια δεν έχει βγάλει ενδιάμεσα από τα πλακάκια
την ωρα που τα περισσότερα διεθνή αεροδρόμια έχουν μια καλή λειτουργία.
είναι θλιβερό ότι στα βαλκάνια βρισκόμαστε πίσω από άλλες χώρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά και οι ρυθμοί ανάπτυξης σε χώρες που προηγούμαστε είναι μεγαλύτεροι από τους δικούς μας. Πάμε ολοταχώς να γίνουμε οι τελευταίοι των τελευταίων.Φίλε ντρέπομαι για την χώρα μου τους πολιτικούς κ τους δυ όταν πηγαίνω σε τρίτες χώρες
Νιώθω ουγκανος τριτοκοσμικό κος
Αυτή τη στιγμή στη Σόφια έχει 4 γραμμές μετρό που μάλιστα η μία μπαίνει μέσα στο αεροδρόμιο κ το πάρκινγκ αυτιοκινητων είναι τέσσερεις όροφοι υπόγειο που μολις μπει στον ανελκυστήρα σε βγάζει κατευθείαν στο τέρμιναλ
Κ στη Θεσσαλονίκη ακόμα φτιάχνουν .,.....
Κ μάλιστα έχει κ νοτσμ έξι μήνε
Έχω πάει σε 94 αεροδρόμια στη ζωή μου κ στη siem reap Καμπότζη έχει φυσούνα
Θεσσαλονίκη οχι
Τώρα βλέπω Ανίτα Πάνια κ έχει το χαμόγελο του παιδιού που το ελληνικό κράτος το 2014 είχε βάλει ΕΝΦΙΑ στο χαμόγελο του παιδιού.
Ρε μουνια ρμφια δύο σπίτι του χαμόγελο του παιδιού ούτε στην Ζιμπάμπουε τέτοια ιεροσυλία
Η θεση τους ειναι σε μουσειο.Τα σταλινικα απολιθωματα δεν αλλαζουν ποτε ...
Όταν σπούδαζα κορόιδευα τους πρώην κομμουνιστές που δεν είχαν θέρμανση να πληρώσουν δεν δούλευαν στις πολυκατοικίες τα ανσασερ ,που ήταν βαφές οι πολυκατοικίες κλπ κλπ κ στο τέλος τα λούζομαι σήμερα αυτά τα ίδια στη χώρα μουείναι θλιβερό ότι στα βαλκάνια βρισκόμαστε πίσω από άλλες χώρες αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αλλά και οι ρυθμοί ανάπτυξης σε χώρες που προηγούμαστε είναι μεγαλύτεροι από τους δικούς μας. Πάμε ολοταχώς να γίνουμε οι τελευταίοι των τελευταίων.
Δυστηχώς είναι ακραία και η μεταβολή της ζωής μου, των οικονομικών μου και του γενικότερου επαγγελματικού σχεδιασμού. Αν δεν είχα αντίστοιχες αντιδράσεις θα ήμουν τελείως σκληρόπετσο ζώο(όπως όσοι τραβάνε τα ίδια και δεν μιλάνε ούτε σε ένα φόρουμ)σωστή προσέγγιση αυτή αλλά μη ξεχνάς ότι όταν γράφεις ακραία, θα λαμβάνεις ευκολότερα ακραίες απαντήσεις παρά ήπιες από ουδέτερα άτομα για να σε προβληματίσουν.
Δεν νομίζω να σου αρέσει η γνώμη μου, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι πολιτικούς δεν εμπιστεύομαι τηλεόραση δεν εμπιστεύομαι εφημερίδες.Δυστηχώς είναι ακραία και η μεταβολή της ζωής μου, των οικονομικών μου και του γενικότερου επαγγελματικού σχεδιασμού. Αν δεν είχα αντίστοιχες αντιδράσεις θα ήμουν τελείως σκληρόπετσο ζώο(όπως όσοι τραβάνε τα ίδια και δεν μιλάνε ούτε σε ένα φόρουμ)
Ώρες ωρες είναι καλύτερα να πιστεύεις τυφλά στο επίσημο αφήγημα για να μην χαλιέσαι, αλλά αν έχεις ταξιδέψει, μιλάς με εξωτερικό, σκέφτεσαι λογικά και σφαιρικά τη κατάσταση καταλήγεις στο συμπέρασμα πως δεν μας κατέστρεψε η επιδημία αλλά εσκεμμένες πολιτικές αποφάσεις.
Τώρα το γιατί μας κατέστρεψαν και τι όφελος έχουν, το έχω περιγράψει μερικώς και με μια τεκμηρίωση που για τους γνωστούς του φόρουμ την κατατάσσουν στην ψυχασθένεια και το υπερφυσικό. Ο κλό λέει από ανικανότητα. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μετράει και υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες αντοχές.
Πες μου ειλικρινά αν πρέπει να το βουλώνω και να πιστεύω τον Νικ14 για παράδειγμα ή τον Άλεξ πως όλα πάνε καλά.