iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Δεν υπαρχει άλλη λυση τυπε ειτε σου αρεσει ειτε όχι, προς το παρων, και εδώ αυτό εφαρμόζεται αλλα σε άλλο βαθος χρονου 1 με 2 χρονια με την ελπιδα ότι κατι βρεθει, ρωτα γιατρους δεν μπορω να σε πεισω εγω αν δεν θελεις, εγω σου λεω ότι εάν ο Κουλης δεν αλλαξει μυαλα ετοιμασου για 1 με 2 χρονια καραντινα κα ότι άλλο προκυψει, ετσι είναι δυστυχως….επειδή συνεχώς γράφεται από διάφορους (αυτούς που δεν γουστάρουν και πολύ τα περιοριστικά μέτρα από ότι φαίνεται) για ανοσία κλπ. ξαναρωτάω και σένα γιατί απάντηση δεν έχω πάρει μέχρι τώρα : το έχεις δει κάπου επιστημονικά τεκμηριωμένο αυτό για το συγκεκριμένο ιό; είσαι ο ίδιος ερευνητής που διεξήγαγες μελέτη και μας κοινοποιείς τα ευρήματά σου ; ή απλώς διακίνεις την ίδια αναπόδεικτη μέχρι τώρα θεωρία με την ελπίδα να πέσεις μέσα ;
έγραψες πριν από σελίδες ότι η Σουηδία ακολουθεί πολιτική ανοσίας αγέλης ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τις ευπαθείς ομάδες; το διάβασες κάπου επίσημα ότι έκανε αυτή την επιλογή ή το πιστεύεις απλά εκ του αποτελέσματος; και πως προστατεύει τους ευπαθείς ; πως μπορεί να γίνει στην πράξη απόλυτος διαχωρισμός τους ;
εν ολίγοις μήπως πουλάς τρέλα εκ του ασφαλούς (από την άποψη ότι δεν έχεις το βάρος της λήψης κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν ζωές) ;
μεσα στην εγγυηση,ακομα και μερσεντες πανε για επιδιορθωση σκουριων στη γερμανια παντως την δουλεια τους βεβαια την κανουναν είναι κατω από eyro4 δεν σε συμφερει να το φερεις πληρωνεις πολλα.
πρεπει να είναι euro5 h euro6.
αν φερεις ένα αμαξι από γερμανια 8500 θα σου παει επιπλέον χοντρικα 1000-1300 ευρω όλα τα εξοδα.
Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας
Τότε ξεχνάς πως πολλές οικογένειες ανέργων ζούσαν από την σύνταξη του παππού..μαν στο μονο που συμφωνω οτι τωρα οντως οι νεοι βαλαν πλατη τους γερους και θυσιαζουμε την οικονομια μας αλλα και την προσωπικη ελευθερια για να ζησουν οι πιο γεροι ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ στα χρονια της κρισης που οι γεροι δεν βαζαν πλατη και αρνιοντουσαν να μειωθουν οι συνταξεις ωστ να ανεβουν οι μισθοι των νεων που δουλευαν στις φαμπρικες με 500 ευρω ενω οι συνταξεις ηταν πχ 800 ευρω
Κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας
έχεις χάσει τους γονείς σου ή το λες εκ του ασφαλούς? ή μάλλον εκ της απειρίας σου?
και εδώ δεν μιλάμε για τελικό-τερματικό στάδιο. Αν πήγαινες τον πατέρα σου με δύσπνοια στο Λαικό και σου λέγανε δεν γίνεται εισαγωγή γιατί θα μας πιάσει τα κρεβάτια θα συναινούσες?
ρε τυπε αυτο που λες για την ευθανασια ισχυει σε ηρεμους καιρους,σε ασθενεις τελικου σταδιου που δεν εχουν κανενα μελλον ,ποιοτητα ζωης, υποφερουν αβασταχτα και θελουν οι ιδιοι να φυγουν για να μην υποφερουν.Αν η βιβλιογραφία τον έδινε σαν ασθενή με δυσμενή πρόγνωση βεβαίως.
Για να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες σωτηρίας ενός νέου ανθρώπου και να ελαχιστοποιησω τις πιθανότητες ακόμα μεγαλύτερης οικονομικής καταστροφής της χώρας.
Και κυρίως για να έχει την τύχη ο γέρος να φύγει ήσυχα μέσα σε μια γλυκιά ζάλη από την νάρκωση με εμένα δίπλα του και όχι μόνος πεταμένος ανάμεσα σε 10δες άλλους σε ένα δωμάτιο που κανείς οικείος του δεν θα έχει πρόσβαση.
Η αξιοπρεπής και ανώδυνη θανάτωση ενός πάσχοντα σε τερματικό στάδιο είναι η υπέρτατη πράξη αγάπης και ανθρωπιάς.
Αυτογια τους κινεζους που μας κουβαλησαν το σκουλαμεντο ποια αντιμετωπιση προτεινεις
να σου θυμισω οτι σχεδον ολες οι πανδημιες στην Ευρωπη προηρθαν απο την Κινα
Εννοειται ... μας τα ειχαν πρηξειΠαει η ανοσια της αγελης....που λεγανε οι παπαρολογοι.
Νάσο είναι σε σύσκεψη με τον Κικίλια.. :S :S :Sτι κανουν οι επιδημιολογοι-λοιμοξιωλογοι του σαιτ;
:S :S :S
Δεν υπαρχει άλλη λυση τυπε ειτε σου αρεσει ειτε όχι, προς το παρων, και εδώ αυτό εφαρμόζεται αλλα σε άλλο βαθος χρονου 1 με 2 χρονια με την ελπιδα ότι κατι βρεθει, ρωτα γιατρους δεν μπορω να σε πεισω εγω αν δεν θελεις, εγω σου λεω ότι εάν ο Κουλης δεν αλλαξει μυαλα ετοιμασου για 1 με 2 χρονια καραντινα κα ότι άλλο προκυψει, ετσι είναι δυστυχως….
το αντιμετωπιζουν ψυχραιμα το θεμα
Παει η ανοσια της αγελης....που λεγανε οι παπαρολογοι.
το αντιμετωπιζουν ψυχραιμα το θεμα
Τα μέτρα παρθήκαν διότι το κράτος ομολόγησε την ανικανότητα του να εφαρμόσει τον καταναγκαστικό εγκλεισμό των ευπαθών ομάδων στα σπίτια τους.
Επιπρόσθετα το κράτος αρνείται να εφαρμόσει την ασφαλιστική δικλείδα των διαδικασιών οικειοθελούς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας και καταναγκαστικής ευθανασίας ως μέτρο αποσυμφόρησης του ΕΣΥ σε περίπτωση που αυτό χρειαστεί λόγω υπερκορεσμου του από την πανδημία.
Έτσι μια ολόκληρη κοινωνία αναβαθμίζει οικειοθελώς μια υγειονομική και οικονομική κρίση σε οικονομική πανωλεθρία μεγιστοποιώντας το τίμημα για τον γενικό πληθυσμό και ελάχιστοποπιωντας τον για τις ευπαθείς ομάδες ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.
Είμαστε δηλαδή μια κοινωνία που επέλεξε να θυσιάσει τα νέα και παραγωγικά μέλη της στο βωμό των γέρων , άρρωστων και μη παραγωγικών.
εγώ δεν ρώτησα αυτό που μου γράφεις, σε ρώτησα συγκεκριμένα ΕΣΥ πως ξέρεις ότι υπάρχει ανοσία αγέλης για τον συγκεκριμένο ιό και το γράφεις εδώ ως δεδομένο; αν θες μου λες ένα σάιτ, έντυπο κλπ, γιατρό κλπ. που βγήκε και ανακοίνωσε επίσημα τέτοιο εύρημα, περιμένω αν θες μου απαντάς και για τη Σουηδία από που το ξέρεις
Μια απλη κρετατοκαμαρα ενος Ουγγρου τυπε. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/02/nintchdbpict000302559458.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι αλλα ετσι κοιμαται ησυχος τυπε :S