Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν ειναι στανταρ αυτα τυπε...παιζει ρολο ο τυπος της επιφανειας.Πχ στον ιο του κρυολογηματος ξερουμε οτι μπορει να επιβιωσει σε μεταλλικη επιφανεια για εβδομαδες...
Η αλήθεια είναι οτι κανένας δεν ξέρει τίποτα ακόμη για τον covid-19 για να τοποθετηθεί με σιγουριά.
Οτι διαβάζουμε και ότι μας λένε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
μια ακόμη ερώτηση για τους νεκρούς στην Ιταλία. Υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι από τους νεκρούς των τελευταίων ημερών οφείλονται σε αυτή καθεαυτή την ασθένεια και όχι στην αδυναμία παροχής της κατάλληλης νοσοκομειακής περίθαλψης; δηλαδή είναι ο ιός πιο θανατηφόρος στην Ιταλία ή απλά το σύστημα πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ;
Διάβασα πριν από μέρες μια ανάρτηση στο φεις μπουκ ενός Ιταλού γιατρού. Είναι αναγκασμένοι να δίνουν προτεραιότητα στους νεώτερους, και να αφήνουν τους μεγαλύτερους. Λόγω κρασαρισματος του συστήματος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Η αλήθεια είναι οτι κανένας δεν ξέρει τίποτα ακόμη για τον covid-19 για να τοποθετηθεί με σιγουριά.
Οτι διαβάζουμε και ότι μας λένε.

Το καταλαβαινω για αυτο σας λεω καποια πραγματα που ξερω μιας και ειμαι στο χωρο....εχουμε πολυ λιγα δεδομενα για τον ιο μεχρι τωρα αν και υπαρχουν πολυ ενθαρυντικες εξελιξεις τις τελευταιες μερες τοσο για το εμβολιο οσο και για το φαρμακο για την αντιμετωπιση συμπτωματων.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τα εχω πει ηδη αυτα τυπε....ειναι συνδυασμος και των δυο.
εισαι γιατρος στο σπαλαντσανι ρε πορδοβουλωμα και μιλας με τοση βεβαιοτητα;
"τα εχω πει ηδη αυτα"
επειδη τα εχεις πει εσυ ξαναρωταμε ρε βλακα
να μας πει κανενας που ξερει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τυπε οπως ειχε πει ο κωνσταντινου στον σερβιτορο οταν του ζητησε ενα προφιτερολ, δεν θελω να το μαθω, θελω να το φαω
κανε μια μελετη με κατανομες και εξισωσεις και πες μας εαν εμεις που κλεισαμε τα σχολεια στα 99 κρουσματα θα γινουμε καποια στιγμη ιταλια που τα εκλεισε στις 3.000

Τύπε, δεν με παρακολουθείς.

Κάθεσαι και μαλώνεις με κάθε πυροβολημένο για τους παπάδες που τώρα με τον ιό το πρόβλημα είναι ασήμαντο.
Εδώ καίγονται και οι π@τριχες μας και κάποιοι ασχολούνται με το τροπάριο της Κασσιανής. Σιγά, και πόσοι θα κολλήσουν αν μεταλάβουν, εκεί είναι το πρόβλημα. Και το λέω εγώ που μόνο θρήσκο δεν με λες.

Όσο για την Ιταλία, άλλοι, περισσότερο γνώστες και περισσότερο ικανοί από εμένα το έχουν κάνει ήδη:

covid-eu-norm4.png

14 μέρες πίσω είμαστε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
Eurogroup: Η Ελλάδα ξεπέρασε στόχους - Θα απολαύσει πλήρους ευελιξίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού..  Κάτι είναι και αυτο...  :)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το καταλαβαινω για αυτο σας λεω καποια πραγματα που ξερω μιας και ειμαι στο χωρο....εχουμε πολυ λιγα δεδομενα για τον ιο μεχρι τωρα αν και υπαρχουν πολυ ενθαρυντικες εξελιξεις τις τελευταιες μερες τοσο για το εμβολιο οσο και για το φαρμακο για την αντιμετωπιση συμπτωματων.
βουλγαρα αποκλειστικη που αδειαζει παπιες στο λαικο εισαι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
εισαι γιατρος στο σπαλαντσανι ρε πορδοβουλωμα και μιλας με τοση βεβαιοτητα;
"τα εχω πει ηδη αυτα"
επειδη τα εχεις πει εσυ ξαναρωταμε ρε βλακα
να μας πει κανενας που ξερει

Ρε τραβα και γαμησου ρε χοντροκεφτε πριν ψοφησεις....σαν και σενα το σκουπιδι ειμαι εγω;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.107
Πόντοι
4.895
Δεν ειναι στανταρ αυτα τυπε...παιζει ρολο ο τυπος της επιφανειας.Πχ στον ιο του κρυολογηματος ξερουμε οτι μπορει να επιβιωσει σε μεταλλικη επιφανεια για εβδομαδες...

και με το ψωμάκι από το φούρνο τι κάνουμε; να το πλύνω ή να το βράσω ;  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μακάρι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατί είναι το σημείο κλειδί;

Εδώ που είμαστε που ακριβώς θα ωφελήσει να κάνουν το τεστ πάρα πολλοί;

Μήπως πρόκειται οι θετικοί να μπουν οικειοθελώς σε καραντίνα; Μα τώρα σου λένε αν έχεις συμπτώματα μπες μόνος σου σε καραντίνα. Δηλαδή κάποιος θα αποκτούσε κοινωνική υπευθυνότητα αν ήξερε ότι είναι θετικός στον ιό;

Ή μήπως έχουμε την δυνατότητα πλέον να ελέγξουμε όλες τις επαφές των θετικών και να τους περιορίσουμε;

Για να εχεις μια πληρη χαρτογραφηση των κρουσματων και των πιθανων κυκλων επαφων, ωστε να καθοδηγησεις καταλληλα τα μετρα, που θα περιλαμβανουν και υποχρεωτικη καραντινα.Αλλωστε αυτο εκαναν νομιζω και οι χωρες που τον αντιμετωπισαν αποτελεσματικοτερα, Κινα , Κορεα, Ταιβαν, Σιγκαπουρη.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Διάβασα πριν από μέρες μια ανάρτηση στο φεις μπουκ ενός Ιταλού γιατρού. Είναι αναγκασμένοι να δίνουν προτεραιότητα στους νεώτερους, και να αφήνουν τους μεγαλύτερους. Λόγω κρασαρισματος του συστήματος.

Αγγλια δε θα δεχονται κανεναν τυπε , ολοι θεραπεια σπιτι, και οποιο παππουδι σκασει μυτη ζητωντας βοηθεια θα τρωει κλωτσιες γιατι για να κολλησε σημαινει οτι δεν εμεινε στο σπιτι για 4 μηνες οπως ειχανε πει.

Μιλαμε για σκληρους καριοληδες.   :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Για να εχεις μια πληρη χαρτογραφηση των κρουσματων και των πιθανων κυκλων επαφων, ωστε να καθοδηγησεις καταλληλα τα μετρα, που θα περιλαμβανουν και υποχρεωτικη καραντινα.Αλλωστε αυτο εκαναν νομιζω και οι χωρες που τον αντιμετωπισαν αποτελεσματικοτερα, Κινα , Κορεα, Ταιβαν, Σιγκαπουρη.

Αυτα τα κανεις στην αρχη της επιδημιας...μετα που ξερεις οτι ετσι και αλλιως υπαρχει διασπορα στον πληθυσμο δεν εχει νοημα.Σημασια μετα εχει να κρατας ολους οσους ειναι φορεις με ελαφρυα συμπτωματα σε καραντινα σπιτια τους για να μην κολλανε αλλους...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε, δεν με παρακολουθείς.

Κάθεσαι και μαλώνεις με κάθε πυροβολημένο για τους παπάδες που τώρα με τον ιό το πρόβλημα είναι ασήμαντο.
Εδώ καίγονται και οι π@τριχες μας και κάποιοι ασχολούνται με το τροπάριο της Κασσιανής. Σιγά, και πόσοι θα κολλήσουν αν μεταλάβουν, εκεί είναι το πρόβλημα. Και το λέω εγώ που μόνο θρήσκο δεν με λες.

Όσο για την Ιταλία, άλλοι, περισσότερο γνώστες και περισσότερο ικανοί από εμένα το έχουν κάνει ήδη:

covid-eu-norm4.png

14 μέρες πίσω είμαστε.
ρε εγω το ψυλιαζομαι ποιο ειναι το προβλημα
απλα με διαολιζουν μερικοι μαλακες και μπλεκω

μονο με αυστηρο shut down σαν τους κινεζους εχουμε ελπιδα
και δεδομενου οτι εχουμε 6 μοναδες εντατικης για καθε εκατομμυριο κατοικους, τελος απριλιου θα κλαψουνε μανουλες
οποιος αρρωσταινει τωρα ειναι ο τυχερος κι εμεις νομιζουμε οτι ειναι ατυχος...

• Like
Αντιδράσεις: 968

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ρε εγω το ψυλιαζομαι ποιο ειναι το προβλημα
απλα με διαολιζουν μερικοι μαλακες και μπλεκω

μονο με αυστηρο shut down σαν τους κινεζους εχουμε ελπιδα
και δεδομενου οτι εχουμε 6 μοναδες εντατικης για καθε εκατομμυριο κατοικους, τελος απριλιου θα κλαψουνε μανουλες
οποιος αρρωσταινει τωρα ειναι ο τυχερος κι εμεις νομιζουμε οτι ειναι ατυχος...

Τραβα πιπωσε κανα παππα που εχει μολις κοινωνησει να αποκτησεις ανοσια ρε χοντροκεφτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom