ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.433
- Πόντοι
- 24.596
στο αλερτ τωρα Αιματολογος σκουπιδιαζει θρησκοπηπτους και ζητα καθολικη απαγορευση
:S :S :S
να διακόψω λίγο τη φαγομάρα σας και να ρωτήσω κάτι που έχω απορία και δεν έχω δει κάπου δημόσια να διευκρινίστηκε :
έχει γραφτεί πως και πόσο επιζεί ο ιός σε μεταλλικές επιφάνειες, σε ρούχα, στον αέρα, στο δέρμα. Με τα τρόφιμα τι γίνεται ; Πχ. πας στο μάρκετ ή στη λαϊκή και παίρνεις μήλα. Αν τα έχει πιάσει ο προηγούμενος πελάτης ή ο υπάλληλος και νοσούν τι γίνεται ; Γενικώς υπάρχει κάποιος που ξέρει πως επιζεί ο ιός πάνω σε οργανικές επιφάνειες (αν το λέω σωστά) ; Χρειάζονται απολύμανση τα τρόφιμα που αγοράζουμε χύμα ; αν ναι πως ;
στο αλερτ τωρα Αιματολογος σκουπιδιαζει θρησκοπηπτους και ζητα καθολικη απαγορευση
να διακόψω λίγο τη φαγομάρα σας και να ρωτήσω κάτι που έχω απορία και δεν έχω δει κάπου δημόσια να διευκρινίστηκε :
έχει γραφτεί πως και πόσο επιζεί ο ιός σε μεταλλικές επιφάνειες, σε ρούχα, στον αέρα, στο δέρμα. Με τα τρόφιμα τι γίνεται ; Πχ. πας στο μάρκετ ή στη λαϊκή και παίρνεις μήλα. Αν τα έχει πιάσει ο προηγούμενος πελάτης ή ο υπάλληλος και νοσούν τι γίνεται ; Γενικώς υπάρχει κάποιος που ξέρει πως επιζεί ο ιός πάνω σε οργανικές επιφάνειες (αν το λέω σωστά) ; Χρειάζονται απολύμανση τα τρόφιμα που αγοράζουμε χύμα ; αν ναι πως ;
τα τροφιμα απο την λαικη ετσι κι αλλιως θελουν σαπουνισμα τυπε,σκεψου οτι τα εχουν μαγαρισει και εκατομμυρια αγαμητες θεουσες με μουστακι που εχουν λιγο πριν πιει απο το ιδιο κουταλακι μαζι με αλλα ασπονδυλα :S :S :Sνα διακόψω λίγο τη φαγομάρα σας και να ρωτήσω κάτι που έχω απορία και δεν έχω δει κάπου δημόσια να διευκρινίστηκε :
ναι φωτίστε μας αλήθεια...τίγκαρε η Ελλάδα από Χριστιαννούς..που αγαπάνε τον συνάνθρωπο...απλά αγαπάνε λίγο περισσότερο το φαίνεστε...
Παιδια η εκκλησια δεν υποχρεωνει κανεναν εδω και χρονια ουτε να παντρευτει ουτε να κηδευτει ουτε να δωσει λεφτα
Οποιος θελει παει οποιος θελει δινει μπουρμπουαρ
Τις τελευταιες μερες εχουν λυσσαξει ορισμενοι με την εκκλησια λες και φταιει και για τον κοροναιο
Φρουτα τα πλενεις με ζεστο νερο και σαπουνι και δεν εχεις κανενα θεμα....το ιδιο και λαχανικα.
τα τροφιμα απο την λαικη ετσι κι αλλιως θελουν σαπουνισμα τυπε,σκεψου οτι τα εχουν μαγαρισει και εκατομμυρια αγαμητες θεουσες με μουστακι που εχουν λιγο πριν πιει απο το ιδιο κουταλακι μαζι με αλλα ασπονδυλα :S :S :S
λες να πρεπει να πλυνεις με νερο και σαπουνι τα βρασμενα χορτα ρε τυπε;OK ευχαριστώ. Αυτό ισχύει για όσα καταναλώνουμε ωμά έτσι ; πχ. μαρούλι ;
για όσα μαγειρευτούν δεν νομίζω να χρειάζεται αυτό που γράφεις, σωστά ;
Εδώ φταίνε και τα μέσα.Τύποι εδώ μιλάμε για την Εκκλησία που βγαίνει ο εκπρόσώπος της και λέει ότι ο κορονοιός είναι εκδίκηση του θεού επειδή είμαστε άθεοι και επειδή γίνονται γκει παρελάσεις.
σε λίγο θα μας πουν οτι και καλά να πάθουμε..
και αυτούς τώρα τους χαρακτιρίζουν χριστιαννούς...οι χριστιαννοί...
Ασχημα τα νεα απο τη Γαλλια σημερα με αυξηση κατα 22% των κρουσματων, εχθες ειχε 20%. Μεσος ορος 5 ημερων στο 23.8%
Με αυτον τον ρυθμο αν δε μειωθει θα εχει 4πλασιασμο των κρουσματων καθε εβδομαδα
Τα ιδια περιπου και στη Γερμανια
Coronavirus Update (Live): 123,222,196 Cases and 2,717,488 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
Αν προσεξει κανεις, στην Ιταλια τα κρουσματα εκτιναχθηκαν με μεσο ρυθμο αυξησης περιπου στο 20-25% ημερησιως για περιπου 2 εβδομαδες.
Ας ελπισουμε να πεσει ο ρυθμος τις επομενες ημερες
λες να πρεπει να πλυνεις με νερο και σαπουνι τα βρασμενα χορτα ρε τυπε;
τυπε βαλε φωτο απο kman σε Πραγα να μαθουν οι καινουριοι του σαη τον αρχηγό του bouστο νημα με το σπονσορινγκ Ουκρανια ουτε πρεπει να ξερουν τι σημαινει κοροναιος.
θα χουμε ψοφησει ολοι και αυτοι θα διαφωνουν απο τον ταφο αν αυτες που γαμαει ο κμαν ειναι γκομενες η πουτανες :S :S :S
πηγε δηλαδη σαν δικος τους μπας και τους πείσει αλλα που να ακουσουν αυτοι,η μανια τους για τη λειτουργια δεν εχει σχεση με τις πνευματικες αναγκες του ποιμνιου αλλα με τις αναγκες της τσεπης τους,βαζουν το οικονομικο πάνω απο τη δημοσια υγεια και χανουν στα ματια του κοσμου,κριμα γιατι πολλοι απο αυτους οπως ο Αμβροσιος και ο Πειραιως εχουν πολλες καλες στιγμες οπως οταν βριζουν τους αριστερους ,τους πουστηδες και ολους τους λαθρολάγνουςείναι λέει μεγάλος θεούσος ο τσιόδρας, αυτός ήθελε να πάει
ποτε δεν ηταν καλυτερος γιατι παντα οι ανθρωποι ηταν θρησκοι στην καλυτερη και θρησκόληπτοι στην χειρότερη αλλα ποτε δεν ηταν πραγματικα πιστοι.Ολο και λιγοτεροι ειναι οι χριστιανοι, αυτοι που πιστευουν, που εκκλησιαζονται, συμφωνω
Εγινε ο κοσμος μας καλυτερος τυπε? :S
απο το να εισαι μουνοπανο ειναι σαφως καλυτεροας βοηθας τους αλλους και ας μη πατησεις το ποδι σου ποτε στην εκκλησια..διαφωνείς?
τυπε ο λαθρο το χει μαζεψει,το πιο πιθανον να εχει ανοιξει και καμια τρυπα στο πεπονι καλη ωρα και να χει ξεφορτωσει κιολας πριν ριξει και ενα κατουρημαΟι μαναδες μας σε χαλανε εσενα η οι μπαγκλαντεσιανοι με υπατιτιδες μου μαζευουν τα φρουτα και τα συσκευαζουν?
OK ευχαριστώ. Αυτό ισχύει για όσα καταναλώνουμε ωμά έτσι ; πχ. μαρούλι ;
για όσα μαγειρευτούν δεν νομίζω να χρειάζεται αυτό που γράφεις, σωστά ;
ακόμη και αν δεν τα πλύνεις δεν υπάρχει κάποιος μέγιστος χρόνος που επιζεί ο ιός πάνω πχ. στο μήλο;