1) 10 άτομα να ρωτήσεις που έχουν παντρέψει, βαφτίσει, θάψει, έχουν κάνει ευχέλαιο πως σκατά λέγεται ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ τη κρίση θα δεις τι ποσά πλήρωναν.
2) ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ. 1ον Πολλές από τις εκκλησίες συνεργάζονται με εταιρείες σίτησης οι οποίες παρέχουν το φαγητό ΔΩΡΕΑΝ. Ακόμα και αυτοί που το μοιράζουν στους άπορους το κάνουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ. 2ον Πολλές εκκλησίες πάνε μεγάλες γυναίκες και μαγειρεύουν ΑΥΤΕΣ με ΔΙΚΑ τους πρώτα υλικά. Η εκκλησία απλά παρέχει τον χώρο και το ρεύμα. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αν δε το ήξερες ΜΑΘΕ ΤΟ.
Μη ξεχνάς ότι ΕΚΚΛΗΣΙΑ ήθελε πριν κάποια χρόνια να διώξει "το χαμόγελο του παιδιου" από μια κηδεία γιατί ήθελε... άδεια μητροπολίτη (με λίγα λόγια ΧΡΗΜΑΤΑ) ΑΗΔΙΑ
εσενα περιμενα να μου πεις τι πληρωνουμε στους γαμους και τα βαφτισια και ποιος μαγειρευει στα συσσιτια των απορων
ολη μου η οικογενεια εκει μεσα ειναι ρε φιογκο και δουλευει εθελοντικα. εσενα περιμενα να μου πεις;
εαν υπηρχε παπας που ζητουσε παραπανω λεφτα απο οσα ηταν τα εξοδα της εκκλησιας κακως το εκανε και θα επρεπε να τον καταγγειλεις στον μητροπολιτη
υπαρχουν ομως και γυφτολεχριτες που θελουν να παντρευτουν με φωταψιες, στολισμους, χαλια, και να μην πληρωσουν μια
τουλαχιστον τα εξοδα της εκκλησιας πρεπει να τα πληρωσεις
αλλιως τραβα παντρεψου στο δημαρχειο που ειναι φτηνοτερα
τωρα οσον αφορα τις δωρεες, αυτες δεν φτανουν ουτε για το 50% του φιλανθρωπικου εργου που γινεται
τα εσοδα της εκκλησιας απο το οτιδηποτε δινει ο καθενας μας + τα εσοδα απο την εκμεταλλευση της τραγικα μικρης (ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΗΣ) εκκλησιαστικης περιουσιας ειναι που συνεισφερουν σταθερα και γινεται εργο
για να μην πολυλογουμε, αυτοι που χτυπανε σημερα την εκκλησια χεσμενο τον εχουν τον κορονοιο
και κορονοιος να μην υπηρχε, παλι κατι θα εβρισκαν να πουν γιατι ειναι ειτε μεταμοντερνοι αθεοι ειτε κωλογυφτοι κομμουνιστες και ξυπνανε και κοιμουνται με το μαραζι των παπαδων και της εκκλησιας
ξυδακι