Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
O πινακας δειχνει καθαρα ποιοι ειναι ευάλωτοι..Οι κατω των 70 ειμαστε ..ασφαλείς(?)

9 μαρτιου, οταν τα κρουσματα στην ιταλια ηταν 8342 και υπηρχαν 357 θανατοι

τωρα ειμαστε στα 28000 κρουσματα και τους 2158 θανατους (σε μια μερα, απο εχθες, πεθαναν 349 ατομα, σχεδον οσα ειχαν πεθανει μεχρι 9 μαρτιου που εγινε η ερευνα)

απο οσο ξερω χωρις να υπαρχει σχετικη ερευνα ειναι οτι τα θυματα ειναι νεοτερα οσο προχωραει .. πρωτοι πεθαναν οι πολυ ευαλωτοι (γεροι με 10 υποκειμενες παθησεις) αλλα οσο προχωραει τοσο νεοτερα τα θυματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιο κομμάτι συγκεκριμένα?
Πήγα να αγοράσω με κάρτα, σαν ένα μέτρο πρόληψης,  και δεν δέχτηκαν την κάρτα.
Τι εννοεις ρε φιλε, πηγες σε μαγαζι που δεν ειχε καρτα, δεν λειτουργουσε εκεινη την ωρα το συστημα ή αρνηθηκαν να σου περασουν την καρτα?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ΑΛΕΞ...Περασε πριν λιγο φιλος και μου λεει παω σε ενα...παρτυ γενεθλιων..

Εμεινα αφωνος...
Ουτε να τον βρισω δεν ειχα δυναμη..

Και η πλακα ειναι οτι μου ηρθε φορωντας..μασκα!!

:S :S

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Eπισης ακομη και αν δεν ειναι καποιος σε ευπαθη ομαδα τωρα, και νοσησει απο τον ιο, δε ξερει αν θα ανηκει σε ευπαθη ομαδα απο εκει και περα .

Βασει του παρακατω report είναι πολυ πιθανό. Η πνευμονία αφήνει συχνά μόνιμες βλάβες στους πνεύμονες μετά την ίαση.
Η λογική λοιπόν που λέι " κόλλησα και μου πέρασε, άρα δεν τρέχει κάστανο" έχει προβλήματα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ένας μέσος παππάς έχει αποταμιεύσεις 200.000€! Οπότε φανταστείτε τι έχουν οι άλλοι...
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
απο τις πιο γκραντε μαλακιες που εχω ακουσει
ενας νεοδιοριστος ιερεας παιρνει 678 ευρω καθαρα
ενας εγγαμος ιερεας με 2 παιδια και προϋπηρεσια 10 ετων παιρνει 1.100 ευρω καθαρα

λυσσαξατε με τους παπαδες ρε πουστη μου, δεν βλεπετε τι μαλακια κυκλοφορει εκει εξω που σε λιγο η κυβερνηση θα κλεισει ακομα και τα βουνα και τα λαγκαδια και οι μαλακες θα βρουν τροπο να συνωστιζονται στη στρατοσφαιρα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

τωρα ειμαστε στα 28000 κρουσματα και τους 2158 θανατους (σε μια μερα, απο εχθες, πεθαναν 349 ατομα, σχεδον οσα ειχαν πεθανει μεχρι 9 μαρτιου που εγινε η ερευνα)

απο οσο ξερω χωρις να υπαρχει σχετικη ερευνα ειναι οτι τα θυματα ειναι νεοτερα οσο προχωραει .. πρωτοι πεθαναν οι πολυ ευαλωτοι (γεροι με 10 υποκειμενες παθησεις) αλλα οσο προχωραει τοσο νεοτερα τα θυματα

Δε λεει τιποτα αυτο τυπε, υπαρχουνε και νεοι με πολυ σοβαρα προβληματα υγειας.  :S :S :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Το κλειδι φιλε ειναι ποιοι ειχαν υποκειμενα νοσηματα που επιβαρυναν την κατασταση τους..
Γιατι και στην Ισπανια πεθανε χτες ενας 21 χρονών,αποδειχθηκε όμως ότι ειχε  ..λευχαιμια και δεν το ηξερε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΑΛΕΞ...Περασε πριν λιγο φιλος και μου λεει παω σε ενα...παρτυ γενεθλιων..

Εμεινα αφωνος...
Ουτε να τον βρισω δεν ειχα δυναμη..

Και η πλακα ειναι οτι μου ηρθε φορωντας..μασκα!!

:S :S
Ο Αινσταιν ελεγε φιλε οτι δυο πραγματα ειναι απειρα
Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια
Αλλά οπως ελεγε, για το συμπαν ειχε καποιες αμφιβολιες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο τις πιο γκραντε μαλακιες που εχω ακουσει
ενας νεοδιοριστος ιερεας παιρνει 678 ευρω καθαρα
ενας εγγαμος ιερεας με 2 παιδια και προϋπηρεσια 10 ετων παιρνει 1.100 ευρω καθαρα

λυσσαξατε με τους παπαδες ρε πουστη μου, δεν βλεπετε τι μαλακια κυκλοφορει εκει εξω που σε λιγο η κυβερνηση θα κλεισει ακομα και τα βουνα και τα λαγκαδια και οι μαλακες θα βρουν τροπο να συνωστιζονται στη στρατοσφαιρα
Τα άνω ποσά χωρίς τα μαύρα που παίρνουν από γάμους, βαπτήσια, κηδείες και μνημόσυνα. Ειδικά τα τελευταία είναι 10 ευρώ για 3 λεπτά σε μια γλώσσα που είναι τόσο γρήγορη που δε τη καταλαβαίνει κανείς.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Άποψή μου το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν λίγα σχετικά νέα κρούσματα σήμερα δεν έχει καμία πρακτική αξία.
Ετσι κι αλλιώς πλέον παγκοσμίως κανένας δεν "μετράει" κρούσματα (δηλ πόσοι άνθρωποι βγήκαν θετικοί στο τεστ). Με τον μεγάλο χρόνο επώασης του ιού, την ασυμπτωματότητά του σε μεγάλα ποσοστά, το ποσοστό λάθους στο τεστ, και την αναγκαστική καθιέρωση της πρακτική ότι πλέον τεστάρονται μόνο αυτοί οι οποίοι είναι σοβαρά ή εν νοσηλεία, το πόσα "κρούσματα" θα "ανακοινωθούν επίσημα" δεν έχει ούτε καν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα του πόσοι είναι οι πιθανοί φορείς γύρω μας.
Από εδώ και πέρα το μόνο νούμερο που έχει αξία είναι πόσοι χρειάζονται νοσηλεία και πόσοι ΜΕΘ - τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Παντως εδω που μαι γω σχετικα νεκρα
Ισως λογο κρυου??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
ΦΑΙΗ ΤΩΡΑ ΛΑΙΒ στον ΑΝΤΕΝΝΑ..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τα άνω ποσά χωρίς τα μαύρα που παίρνουν από γάμους, βαπτήσια, κηδείες και μνημόσυνα. Ειδικά τα τελευταία είναι 10 ευρώ για 3 λεπτά σε μια γλώσσα που είναι τόσο γρήγορη που δε τη καταλαβαίνει κανείς.
δεν παιρνουν ολοι οι παπαδες μαυρα
π.χ. οταν πηγαμε να ψαλουμε το μνημοσυνο της γιαγιας μου στο τριτο στη νικαια ο παπας οχι μονο δε δεχτηκε χαρτζηλικι αλλα εβγαλε 5 ευρω και τα εδωσε στο ανηψακι μου, το παιδι της αδερφης μου που ηταν εκει μαζι μας
αμα θες να ψαξεις για σοβαρα μαυρα στην ελλαδα πηγαινε σε πολεοδομιες, εφοριες, δημοσια νοσοκομεια, εξεταστες διπλωματος οδηγησης κλπ
εγινε της μοδας τωρα να βαρανε ολοι τους παπαδες
μια χαρα ειναι οι παπαδες
οποιος δε γουσταρει να παει στους αγιετολαχ και τους μουεζινηδες

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Υπαρχει καποιος στο δημοσιο που μπορει και δεν παιρνει μαυρα τυπε  :think: :S :S :S

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
θα ψοφήσουνε πολλοί - είναι προφανές ..... τι να κάνουμε ? δεν ζουμε σε αρχιπελαγος ευτυχίας ..... αν παμε 100 χρονια πίσω θα δούμε πολλαπλές επιδημίες που μείωσαν το μέσο χρόνο ζωής των ανθρώπων .... σήμερα ζούμε μια παρόμοια ιστορική στιγμή ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom