Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ο χοντρομαλακας Κουβελας ελεγε οτι ειναι γριππουλα γιατι να κινδυνεψει να πεθανει και ας ειναι χοντρος;Να κατσει το περασει με σουπιτσες και βιταμινες....
γιατι οι ευπαθεις δεν κανουν για γριπη εμβολιο :headbang:? τυπε ειλικρινα μου εισαι συμπαθης αλλα νιωθω οτι στους γιατρους ελλαδα πηραμε απο το κατω ραφι με βαση τα επιχειρηματα σου.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ποσα περιστατικα δεν μου λες ρε τενεκε! ποσοστο πες ....
Δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα καθυστερημενε γιατι αμα καποιος εχει σκατα στο κεφαλι του αντι για μυαλα οπως στη δικια σου περιπτωση οτι και να του πεις απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα καθυστερημενε γιατι αμα καποιος εχει σκατα στο κεφαλι του αντι για μυαλα οπως στη δικια σου περιπτωση οτι και να του πεις απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει....
επισης αλλο χαζο σου επιχειρημα ειναι οτι ο κουβελας εχει κανει λαθος σε εκτιμησεις. θες να μετρησουμε εσυ ποσες κωλοτουμπες εχεις κανει απο την αρχη πανδημιας :buck2:?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
γιατι οι ευπαθεις δεν κανουν για γριπη εμβολιο :headbang:? τυπε ειλικρινα μου εισαι συμπαθης αλλα νιωθω οτι στους γιατρους ελλαδα πηραμε απο το κατω ραφι με βαση τα επιχειρηματα σου.....
Ακου μαλακισμενο γιατι μου κουρασες τα αρχιδια...τραβα γαμησου ψεκα και κανε του κεφαλιου σου.Καθημερινα στα νοσοκομεια συνανταμε κλανομαγκες στοκους σαν του λογου σου που οταν τους λεμε κατι το παιζουν εξυπνακηδες και πουλανε ειρωνεια.Και μολις τον τρωνε απο το κωλο κλαινε σαν μουνακια και φωναζουν γιατρε σωσε με.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.461
Πόντοι
27.261
η πλακετα που λεγαμε:2funny:
μεγας βατσινοβλακας.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ακου μαλακισμενο γιατι μου κουρασες τα αρχιδια...τραβα γαμησου ψεκα και κανε του κεφαλιου σου.Καθημερινα στα νοσοκομεια συνανταμε κλανομαγκες στοκους σαν του λογου σου που οταν τους λεμε κατι το παιζουν εξυπνακηδες και πουλανει ειρωνεια.Και μολις τον τρωνε απο το κωλο κλαινε σαν μουνακια και φωναζουν γιατρε σωσε με.
υπαρχουν και ανθρωποι που τους χτυπησε κεραυνος μηπως να παψω να βγαινω στη βροχη?
σε αυτο δεν απαντησες...
καταλαβαινεις γιατι ειναι σημαντικο να μου πεις ποσοστα και οχι αυθαιρετα να μου λες οτι υπαρχουν περιπτωσεις χωρις να μου πεις ποσες?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
επισης αλλο χαζο σου επιχειρημα ειναι οτι ο κουβελας εχει κανει λαθος σε εκτιμησεις. θες να μετρησουμε εσυ ποσες κωλοτουμπες εχεις κανει απο την αρχη πανδημιας :buck2:?
Ωραια παρε τον Κουβελα και τραβατε να γαμηθειτε παρεουλα....κατσε να βαλω και μερικες φατσουσες σαν και σενα τον βλακα. :tooth: :argue: :zombie: :2funny: :effemine: :jerking2:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
υπαρχουν και ανθρωποι που τους χτυπησε κεραυνος μηπως να παψω να βγαινω στη βροχη?
σε αυτο δεν απαντησες...
καταλαβαινεις γιατι ειναι σημαντικο να μου πεις ποσοστα και οχι αυθαιρετα να μου λες οτι υπαρχουν περιπτωσεις χωρις να μου πεις ποσες?
Ρε στα αρχιδια μου ρε μαλακισμενο τι θα κανεις!!!Πως να στο πω αλλιως να το καταλαβεις;Και αυριο αμα ψοφαγες πχ παλι στα αρχιδια μου θα ηταν!!!Που πρεπει να σε πεισω κιολας αποφοιτε δημοτικου!!! :2funny:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ωραια παρε τον Κουβελα και τραβατε να γαμηθειτε παρεουλα....κατσε να βαλω και μερικες φατσουσες σαν και σενα τον βλακα. :tooth: :argue: :zombie: :2funny: :effemine: :jerking2:
τυπε κοιτα προφανως για να καθεσαι να γραφεις τοσο στο νημα θες να πεισεις καποιους απο καλη θεληση πιστευω γιατι οντως πιστευεις τις μπουρδες που λες.
δωσε μου ενα γαμημενο λογο να εμπιστευτω εναν μεσηλικα παπαρα με 15κ μηνυματα στο μπου (ισον ναυαγιο) σε σχεση με ιωαννιδη και κουβελα :headbang:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε κοιτα προφανως για να καθεσαι να γραφεις τοσο στο νημα θες να πεισεις καποιους απο καλη θεληση πιστευω γιατι οντως πιστευεις τις μπουρδες που λες.
δωσε μου ενα γαμημενο λογο να εμπιστευτω εναν μεσηλικα παπαρα με 15κ μηνυματα στο μπου (ισον ναυαγιο) σε σχεση με ιωαννιδη και κουβελα :headbang:
Εσυ δεν θελω τυπε να εμβολιαστεις ειλικρινα στο λεω μπεσα....ειναι κριμα να γινει κανενα ατυχημα και διαιωνισεις το ειδος! :undecided: :argue: :tooth: :confused: :wanker: :alivedick:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εσυ δεν θελω τυπε να εμβολιαστεις ειλικρινα στο λεω μπεσα....ειναι κριμα να γινει κανενα ατυχημα και διαιωνισεις το ειδος! :undecided: :argue: :tooth: :confused: :wanker: :alivedick:
τυπε σε καποια ποστ σου να ξερεις θα βαζω απο κατω disclaimer
οι αποψεις που ακουστηκαν ανηκουν σε μεσηλικα αποφοιτο φθηνου πανεπιστημιου εξωτερικου με 15κ ποστ στο μπου και διαφερουν απο επιστημονων σε κορυφαια πανεπιστημια και με θητεια σε αναγνωρισμενους οργανισμους της ΕΕ.
εχεις θεμα με αυτο?
ειμαι διπλοεμβολιασμενος οποτε δεν νομιζω να πεθανω απλα δεν μπορω να ακουω μπουρδες....

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.889
Πόντοι
456
Ρε nikg να στο πω μπουρδελιαρικα να το καταλάβεις.
Αν περάσεις τον γαμημενο τον ιό τότε τον ξανακόλλας πιο δύσκολα σε σχέση με τα εμβόλια αλλά αν σου κάτσει η πουτανα και ξανακολλησεις τότε μπορεί να την πουτσισεις άσχημα ενώ με το εμβόλιο μπορεί να το κολλήσεις τον ιο πιο εύκολα αλλά ακόμα και τοτε δεν θα παίξεις ποτέ κολιτσινα με το προσωπικό των ΜΕΘ.
Τώρα το κατάλαβες;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε σε καποια ποστ σου να ξερεις θα βαζω απο κατω disclaimer
οι αποψεις που ακουστηκαν ανηκουν σε μεσηλικα αποφοιτο φθηνου πανεπιστημιου εξωτερικου με 15κ ποστ στο μπου και διαφερουν απο επιστημονων σε κορυφαια πανεπιστημια και με θητεια σε αναγνωρισμενους οργανισμους της ΕΕ.
εχεις θεμα με αυτο?
Εδω δεν εχουν θεμα οι γονεις σου ρε τυπε που πας και λες οτι εισαι παιδι τους γιατι να εχω εγω θεμα....ασε που αλλωστε εδω μεσα ολοι εχουμε καταλαβει οτι εισαι ενα χαμηλης μορφωσεως wannabe τρολακι της πουτσας. :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εδω δεν εχουν θεμα οι γονεις σου ρε τυπε που πας και λες οτι εισαι παιδι τους γιατι να εχω εγω θεμα....ασε που αλλωστε εδω μεσα ολοι εχουμε καταλαβει οτι εισαι ενα χαμηλης μορφωσεως wannabe τρολακι της πουτσας. :tooth:
οκ οποτε θα το βαζω
τωρα το ποιος ειναι χαμηλης μορφωσεως το κρινει κανεις απο τα 15κ ποστ σου και απο τις 100 κωλοτουμπες απο την αρχη της πανδημιας :buck2:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
οκ οποτε θα το βαζω
τωρα το ποιος ειναι χαμηλης μορφωσεως το κρινει κανεις απο τα 15κ ποστ σου και απο τις 100 κωλοτουμπες απο την αρχη της πανδημιας :buck2:
Χαμηλης μορφωσεως τυπε εισαι κανει μπαμ....δεν ειναι κακο βεβαια.Κακο ειναι να εισαι μπετοβλακας και να το παιζεις εξυπνος με αποτελεσμα να γινεσαι ρεζιλι ολη την ωρα.Περιορισου καλυτερα στην ανταλλαγη τραβελοπουτσων με τον Trova....

• Χαχα
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Χαμηλης μορφωσεως τυπε εισαι κανει μπαμ....δεν ειναι κακο βεβαια.Κακο ειναι να εισαι μπετοβλακας και να το παιζεις εξυπνος με αποτελεσμα να γινεσαι ρεζιλι ολη την ωρα.Περιορισου καλυτερα στην ανταλλαγη τραβελοπουτσων με τον Trova....
RE MALAKA .......τι του το θυμισες τωρα αυτο.......

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
  • Χαχα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
RE MALAKA .......τι του το θυμισες τωρα αυτο.......
εχει εξαφανιστει, δεν συντονιζονται και τα προγραμματα μας στο μπου, που ειναι περιεργο βεβαια γτ ολη μερα μεσα παιζει ναναι... :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom