Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πολύ καλή η πάσα :hi:
Το μενού των 10 επικείμενων κρίσεων, για τα επόμενα δύο χρόνια, βάση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!
Με άλλα λόγια, το μενού της Απάτης! Ποια λέτε να είναι η επόμενη;
- Ακραία καιρικά φαινόμενα.(Κλιματική Αλλαγή)! ?
- Βιοποριστική κρίση.
(Επισιτιστική Κρίση)! ?
- Αποτυχία δράσεων για το κλίμα.
(Φόρος Άνθρακα)! ?
- Διάβρωση κοινωνικής συνοχής.
(Προβοκάτσια τρομοκρατίας)! ?
- Μεταδοτικές ασθένειες.
(Νέα Πανδημία)! ?
- Επιδείνωση ψυχικής υγείας.
(Παρενέργειες εμβολίων/ψυχοφαρμάκα)! ?
- Αποτυχία κυβερνοασφάλειας. (Cyber Pandemic)! ?
- Κρίσεις χρέους. (Αφαίμαξη εθνικής περιουσίας)! ?
- Ψηφιακή ανισότητα. (Green pass)! ?
- Φούσκα περιουσιακών στοιχείων. (Αφαίμαξη ιδιωτικής περιουσίας)! ?

Εγώ ελπίζω ότι μαζί με τον kolombourda, τον Savva και τον Πετράκο θα κάνετε ένα σχήμα που θα ηγηθεί της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και θα τα αποτρέψετε όλα αυτά! :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Που έχεις ακούσει ότι για οποιοδήποτε εμβόλιο δεν υπήρχε ποτέ καμία παρενέργεια ή θάνατος σε κανέναν απολύτως?
Αυτό το σημείο με το οτι είχε να εμφανιστεί απο το 1970 το έβαλα περισσότερο σαν απόδειξη οτι το εμβόλιο κατάφερε να εξαφανίσει η σχεδόν να εξαφανίσει την ασθένεια.

Επίσης το άρθρο που ανέβασε ο thioulis νωρίτερα σχετικά με την έρευνα που συμμετείχε και ο Τσιόδρας , λέει κάποια πράγματα σχετικά.

Κάπου λέει οτι με τα άλλα εμβόλια πετυχαίνουμε το τοίχος ανοσίας γιατί ο εμβολιασμένος δεν κολλάει λόγω οτι δεν υπάρχουν οι μεταλλάξεις που υπάρχουν σε γρίπη και κορωνοιό. Το κολλάει το είχε σε εισαγωγικά , άρα μάλλον εννοεί οτι και να κολλήσει δεν νοσεί ; Σκοτώνεται ο ιός με το καλημέρα ; Δεν ξέρω ακριβώς.

Τα ποσοστά των ατόμων που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα κατά του ιού φαίνεται πως πρέπει να ξεπεράσουν κατά πολύ τα αρχικά προβλεπόμενα νούμερα που έφταναν το 70-80% του πληθυσμού, ενδεχομένως πλησιάζοντας ή και ξεπερνώντας το 90%.

Φυσικά όλα αυτά τα ποσοστά παραμένουν υπό διερεύνηση από τους ειδικούς, οι οποίοι την ίδια στιγμή τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα ποσοστά συλλογικής ανοσίας που επιδιώκουμε για την ιλαρά, τον κοκκύτη, την ερυθρά και άλλες ιώσεις, τις οποίες δεν «κολλάμε» αν εμβολιαστούμε. Ο λόγος, είναι ότι οι ιοί που προκαλούν τις τελευταίες ασθένειες δεν μεταλλάσσονται, οπότε τα εμβόλια καλύπτουν πλήρως, εμποδίζοντας τη νόσηση.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Εγώ ελπίζω ότι μαζί με τον kolombourda, τον Savva και τον Πετράκο θα κάνετε ένα σχήμα που θα ηγηθεί της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και θα τα αποτρέψετε όλα αυτά! :confused:
Το θέμα είναι να γίνει κάτι να αποτραπούν τα μέτρα , την κλιματική αλλαγή παράδειγμα δεν μπορεί να την αποτρέψει κάποιος , αλλά να μην μας πουν αύριο μεθαύριο παράδειγμα : πάρτε μέτρα για την κλιματική αλλαγή τώρα που τα συνηθίσατε με την πανδημία :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Άσε βρε ντοκτορ που αν ήταν ο Τσίπρας κυβέρνηση θα πόσταρες εδώ ακριβώς αυτά που ποστάρει ο γλάσκος και ο τονυ και η συμπεριφορά σου θα ήταν ακριβώς σαν του Πολάκη :2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.492
Πόντοι
27.261

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το θέμα είναι να γίνει κάτι να αποτραπούν τα μέτρα , την κλιματική αλλαγή παράδειγμα δεν μπορεί να την αποτρέψει κάποιος , αλλά να μην μας πουν αύριο μεθαύριο παράδειγμα : πάρτε μέτρα για την κλιματική αλλαγή τώρα που τα συνηθίσατε με την πανδημία :confused:
Λες να δώσουν υπερεξουσίες σε μηχανικούς αυτοκινήτων και να ζητάνε στις τηλεοράσεις να μετατρέψουμε τα αυτοκινητά μας σε οικολογικά και να μπαίνουν μουτζούρηδες γκαραζιεριδες στο σάιτ να μας λένε επιπεδιστες γιατί θα αρνούμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί στην μόλυνση της ατμόσφαιρας;?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Λες να δώσουν υπερεξουσίες σε μηχανικούς αυτοκινήτων και να ζητάνε στις τηλεοράσεις να μετατρέψουμε τα αυτοκινητά μας σε οικολογικά και να μπαίνουν μουτζούρηδες γκαραζιεριδες στο σάιτ να μας λένε επιπεδιστες γιατί θα αρνούμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί στην μόλυνση της ατμόσφαιρας;?
Μπορεί να μας λένε αρνητές της κλιματικής αλλαγής αν δεν συμφωνούμε με τα μέτρα ... τώρα τί μέτρα θα είναι αυτά δεν ξέρω , μπορεί να είναι ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας με το αυτοκίνητο αν δεν έχεις δουλειά , η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας ... δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτούν. :)

Σύμφωνα πάντως με τον Φαρσαλινό κάποια μέτρα (δεν θυμάμαι ποιά) τα είχαν προτείνει και ήθελαν να τα εφαρμόσουν λόγω κλιματικής αλλαγής εδω και χρόνια , αλλά δεν τα εφάρμοζαν γιατί δεν θα τα δεχόταν ο κόσμος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό το σημείο με το οτι είχε να εμφανιστεί απο το 1970 το έβαλα περισσότερο σαν απόδειξη οτι το εμβόλιο κατάφερε να εξαφανίσει η σχεδόν να εξαφανίσει την ασθένεια.

Επίσης το άρθρο που ανέβασε ο thioulis νωρίτερα σχετικά με την έρευνα που συμμετείχε και ο Τσιόδρας , λέει κάποια πράγματα σχετικά.

Κάπου λέει οτι με τα άλλα εμβόλια πετυχαίνουμε το τοίχος ανοσίας γιατί ο εμβολιασμένος δεν κολλάει λόγω οτι δεν υπάρχουν οι μεταλλάξεις που υπάρχουν σε γρίπη και κορωνοιό. Το κολλάει το είχε σε εισαγωγικά , άρα μάλλον εννοεί οτι και να κολλήσει δεν νοσεί ; Σκοτώνεται ο ιός με το καλημέρα ; Δεν ξέρω ακριβώς.

Τα ποσοστά των ατόμων που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα κατά του ιού φαίνεται πως πρέπει να ξεπεράσουν κατά πολύ τα αρχικά προβλεπόμενα νούμερα που έφταναν το 70-80% του πληθυσμού, ενδεχομένως πλησιάζοντας ή και ξεπερνώντας το 90%.

Φυσικά όλα αυτά τα ποσοστά παραμένουν υπό διερεύνηση από τους ειδικούς, οι οποίοι την ίδια στιγμή τονίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα ποσοστά συλλογικής ανοσίας που επιδιώκουμε για την ιλαρά, τον κοκκύτη, την ερυθρά και άλλες ιώσεις, τις οποίες δεν «κολλάμε» αν εμβολιαστούμε. Ο λόγος, είναι ότι οι ιοί που προκαλούν τις τελευταίες ασθένειες δεν μεταλλάσσονται, οπότε τα εμβόλια καλύπτουν πλήρως, εμποδίζοντας τη νόσηση.
Άλλο πράγμα μου λες τώρα.

Μου λες οτι τα εμβόλια πέτυχαν ανοσία γιατί ο ιός δεν είχε μεταλλάξεις.
Στην αρχή μου έλεγες ότι τα εμβόλια θα έπρεπε να περιορίζουν την μεταδοτικότητα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Στο μεν πρώτο συμφωνούμε και, για να στο πάω λίγο παρακάτω, ο ιός δεν έκανε μεταλλάξεις διότι τότε δεν υπήρχαν ψέκια μαζί με Ίντερνετ (συνδυασμός που σκοτώνει). Έκαναν το εμβόλιο και τελείωσε. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θα γινόταν εάν είχε εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης με τη μία για τον covid. Όμως τώρα, έχουμε ψέκια και Ίντερνετ ταυτόχρονα… εξού και το «συνδυασμός που σκοτώνει»!!! :) Άρα όσο υπάρχουν ανεμβολίαστοι ο ιός θα μεταλάσσεται. Γιατί νομίζεις κάποιοι έλεγαν να στείλουν όλοι δωρεάν εμβόλια ακόμη και στις χώρες που δεν έχουν να πληρώσουν?

Για το δεύτερο δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι, εξάλλου γι’ αυτό μάλλον πήγες την συζήτηση στο πρώτο :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Γιατι μιλατε ολο για λεφτα ταξιδια και τα λοιπα τυπε εδω μεσα ... δεν υπονοησα κατι τετοιο ,εχετε μαλλον πολλα απωθημενα :confused:
Εγω ας πουμε αυτα τα εχω προχειρα μονο για τις Ρωσιδες μου :2funny:
Ωραίο σκρινσοτ

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Zesty
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Άλλο πράγμα μου λες τώρα.

Μου λες οτι τα εμβόλια πέτυχαν ανοσία γιατί ο ιός δεν είχε μεταλλάξεις.
Στην αρχή μου έλεγες ότι τα εμβόλια θα έπρεπε να περιορίζουν την μεταδοτικότητα.

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Στο μεν πρώτο συμφωνούμε και, για να στο πάω λίγο παρακάτω, ο ιός δεν έκανε μεταλλάξεις διότι τότε δεν υπήρχαν ψέκια μαζί με Ίντερνετ (συνδυασμός που σκοτώνει). Έκαναν το εμβόλιο και τελείωσε. ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θα γινόταν εάν είχε εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης με τη μία για τον covid. Όμως τώρα, έχουμε ψέκια και Ίντερνετ ταυτόχρονα… εξού και το «συνδυασμός που σκοτώνει»!!! :) Άρα όσο υπάρχουν ανεμβολίαστοι ο ιός θα μεταλάσσεται. Γιατί νομίζεις κάποιοι έλεγαν να στείλουν όλοι δωρεάν εμβόλια ακόμη και στις χώρες που δεν έχουν να πληρώσουν?

Για το δεύτερο δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι, εξάλλου γι’ αυτό μάλλον πήγες την συζήτηση στο πρώτο :)
ΡΕ μπαγλαμα τρελακια ,δεν σε πιανει τελικα κανενα χαπι .....τοσες φαπες τοσα μπουνιδια τοσες καρεκλες που χει σπασει στο κεφαλι σου η καημενη η μανα σου,τιποτα......εγινες και λοιμοξιολογος τωρα ρε σουργελο των τρελαδικων....πως ειναι δυνατον ρε ηλιθιο τρελοκομειο να εμβολιασεις 7,5 δις ανθρωπων σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη μεσα σε τρεις μηνες ...ποια ψεκια φταινε και ποιο ιντερνετ.....η μονη ζημια που εχει κανει το ιντερνετ ρε γιγαντα της αγνης πηχτης μαλακιας ειναι οτι εχουν προσβαση κατι παλαβα ναυαγια σαν και εσενα και γραφουν ολη την ωρα μαλακιες .........θα παρω την μανα σου τηλεφωνο ,δεν θα δειξω αλλη υπομονη μουρλακια....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Τυπε λες να ειναι σε καμμια μισθοδοσια εταιρειας και βγαζει φωτογραφιες με τα λεφτα της εταιρειας για να πουλαει μοστρα; :tooth:
Η ανάλυση της εικόνας παραπέμπει σε σκρηνσοτ
Ανεμενουμε κ φώτο - σκρην σου με ράβδους χρυσού

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΡΕ μπαγλαμα τρελακια ,δεν σε πιανει τελικα κανενα χαπι .....τοσες φαπες τοσα μπουνιδια τοσες καρεκλες που χει σπασει στο κεφαλι σου η καημενη η μανα σου,τιποτα......εγινες και λοιμοξιολογος τωρα ρε σουργελο των τρελαδικων....πως ειναι δυνατον ρε ηλιθιο τρελοκομειο να εμβολιασεις 7,5 δις ανθρωπων σε ολα τα μηκη και πλατη του πλανητη μεσα σε τρεις μηνες ...ποια ψεκια φταινε και ποιο ιντερνετ.....η μονη ζημια που εχει κανει το ιντερνετ ρε γιγαντα της αγνης πηχτης μαλακιας ειναι οτι εχουν προσβαση κατι παλαβα ναυαγια σαν και εσενα και γραφουν ολη την ωρα μαλακιες .........θα παρω την μανα σου τηλεφωνο ,δεν θα δειξω αλλη υπομονη μουρλακια....
Μίλησε το χρεοκοπημένο σκουπιδαριό που το έκλεισε το μπουρδελάκι του και τώρα ζει με τα κλεμμένα από το ΦΠΑ? Εκτός αν έκλασε κάποιος… η κλανιά και το κουραδάκι που θα ξέφυγε ο closer θα ήταν! :tooth:

Σκούξε κι άλλο αποτυχημένο σούργελο! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!! :tooth:

BDEBD772-196E-4898-97C3-B50830A25CC2.gif

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ο Τράγκας ψόφησε...

Από κορωνοϊό...

Τον οποίο χλεύαζε...

Neeeeeeeext!!!!!
θα μπορουσα να τον ειχε σωσει ο φρεντυ ο γιος του με τα μονοκλωνικα φαρμακα

ειχε και εχει ακρες στο μεγαρο μαξιμου

τον ηθελε νεκρο τον πατερα του για τους δικους του λογους

λιγο πριν πεθανει ο τραγκας ελεγε οτι "μου εφαγε ο κυριακος τον γιο μου"

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
θα μπορουσα να τον ειχε σωσει ο φρεντυ ο γιος του με τα μονοκλωνικα φαρμακα

ειχε και εχει ακρες στο μεγαρο μαξιμου

τον ηθελε νεκρο τον πατερα του για τους δικους του λογους

λιγο πριν πεθανει ο τραγκας ελεγε οτι "μου εφαγε ο κυριακος τον γιο μου"
Καμιά άλλη μαλακία έχεις ακούσεις τώρα τελευταία? ή μήπως μόνος σου την σκέφτηκες?

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.618
Πόντοι
3.506
διαβαζοντας το νημα με τον βιασμο της 24 χρονης απαιτω να αναθεωρηθει αμεσως ο ορος ψεκασμενος :confused:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Καμιά άλλη μαλακία έχεις ακούσεις τώρα τελευταία? ή μήπως μόνος σου την σκέφτηκες?
ρε μαλακα

ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα

ειδαλλως ο φρεντυ θα ειχε διαψευσει το ολο σκεπτικο με επιστολη στους δημοσιογραφους πραγμα που δεν το επραξε ποτε

τον εφαγε ο γιος η το μαξιμου ετσι ακουστηκε στα social media και μεχρι στιγμης η κυβερνηση δεν εχει απαντησει περι του ζητηματος αυτου

ουτως η αλλως στις ραδιοφωνικες εκπομπες του κατακεραυνωνε για τα τοτε γεγονοτα του κορονοοιου τον κυριακο και τους γιατρους του

καποια στιγμη θα ερχοταν το payback απο αυτους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε μαλακα

ετσι ακριβως εγιναν τα πραγματα

ειδαλλως ο φρεντυ θα ειχε διαψευσει το ολο σκεπτικο με επιστολη στους δημοσιογραφους πραγμα που δεν το επραξε ποτε

τον εφαγε ο γιος η το μαξιμου ετσι ακουστηκε στα social media και μεχρι στιγμης η κυβερνηση δεν εχει απαντησει περι του ζητηματος αυτου

ουτως η αλλως στις ραδιοφωνικες εκπομπες του κατακεραυνωνε για τα τοτε γεγονοτα του κορονοοιου τον κυριακο και τους γιατρους του

καποια στιγμη θα ερχοταν το payback απο αυτους

:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
βρες μου ενα κειμενο διαψευσης τοσο απο τον γιο του αλλα και απο την κυβερνηση οτι εξεπητηδες δεν του χορηγησαν μονοκλωνικο φαρμακο

οι συγγενεις του αυτο ισχυριζονται

εκλιπαρουσαν να του χορηγηθει το μονοκλωνικο φαρμακο "αλλα δεν τους ακουγαν" οι γιατροι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom