Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Στην αρχή έλεγαν πως σταματά την μετάδοση.
Pfizer-BioNTech Shot Stops Covid Spread, Israeli Study Shows
Μετά είπαν πως δεν νοσείς και το είδαμε..
Μετά έλεγαν πως δεν πεθαίνεις και το είδαμε κι αυτό.
Επίσης στην αρχή, έλεγαν πως το ποσοστό που χρειάζεται για την ανοσία της αγέλης ήταν περίπου 70%.
Nobody knows for sure what the herd immunity threshold is for the coronavirus, though many experts say it’s 70% or higher
Μετά είπαν 80 με 85% και είδαμε τα χαΐρια της Πορτογαλίας που επαναφέρει τα μέτρα με 86,6% εμβολιασμένο γενικό πληθυσμό.
Επίσης στην αρχή, είπαν πως 2 δόσεις θα σου δίνουν ανοσία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 μήνες.
Immunity against SARS-CoV-2 may last at least 8 months
https://www.medicalnewstoda...
Και τώρα σου λένε πως μετά τους 5 μήνες το εμβόλιο δεν προστατεύει ούτε 30%.
Όλα αυτά τα είπαν οι "ειδικοί" που εμπιστεύονται τυφλά οι πραγματικοί ψεκασμένοι με mRNA μπολιασμένοι.
Αλλο παραμυθι ξεκινησαμε τωρα βλεπω...και αυτα εχουν απαντηθει πολλες φορες.

Το εμβολιο ειχε σχεδιαστει για το στελεχος Αλφα....απο τοτε εχουν υπαρξει 2 μεγαλες μεταλλαξεις.Ακομα και ετσι οσοι εχουν κανει 2 δοσεις ειναι απολυτα προστατευεμενοι απο Ομικρον και οσοι εχουν κανει 3 δοσεις και απο τη Δελτα.

Τα χαιρια της Πορτογαλιας ειναι κατω απο 200 διασωληνωμενοι και λιγοι νεκροι σε καθημερινη βαση....

Και ολα αυτα με ενα εμβολιο που δεν ειναι καν σχεδιασμενο για την Ομικρον μεταλλαξη....τον Μαρτιο θα ειναι ετοιμο το καινουριο εμβολιο που λογικα θα επαναφερει τη προστασια στα υψηλα επιπεδα που ειχε το αρχικο για το Αλφα στελεχος.

Τιποτα αλλο ψεκασμενο εχεις να μας πεις βραδυατικα;

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τύπε κανείς δεν πηγε νοσοκομείο όσοι ακολούθησαν πιστά την αγωγή αυτή (και ο γράφων μαζί) , ακόμα και ηλικιωμένοι την σκαπουλαραν και έγιναν καλά σε λίγες μέρες. Εσύ κάτσε σπίτι και περίμενε να σε γαμησει ο ιός για να πας νοσοκομειο ημιθανής. Και μην ξεχνάς να πλένεις καλά τα χέρια σου.
Τελος, ρώτα να μάθεις ποιος είναι ο Καρυστινος, απόφοιτος ΑΠΘ και στρατιωτικός ιατρός, ούτε για να του δέσεις τα παπούτσια δεν είσαι ...
τυπε λεμπλανς γιατρος που μπαινει μπου
:confused:
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το εμβολιο ειχε σχεδιαστει για το στελεχος Αλφα....απο τοτε εχουν υπαρξει 2 μεγαλες μεταλλαξεις.Ακομα και ετσι οσοι εχουν κανει 2 δοσεις ειναι απολυτα προστατευεμενοι απο Ομικρον και οσοι εχουν κανει 3 δοσεις και απο τη Δελτα.

Τα χαιρια της Πορτογαλιας ειναι κατω απο 200 διασωληνωμενοι και λιγοι νεκροι σε καθημερινη βαση....

Και ολα αυτα με ενα εμβολιο που δεν ειναι καν σχεδιασμενο για την Ομικρον μεταλλαξη....τον Μαρτιο θα ειναι ετοιμο το καινουριο εμβολιο που λογικα θα επαναφερει τη προστασια στα υψηλα επιπεδα που ειχε το αρχικο για το Αλφα στελεχος.

δηλαδη οσο ειχαμε την αλφα δεν μεταδιδοταν απο εμβολιασμενους?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τύπε κανείς δεν πηγε νοσοκομείο όσοι ακολούθησαν πιστά την αγωγή αυτή (και ο γράφων μαζί) , ακόμα και ηλικιωμένοι την σκαπουλαραν και έγιναν καλά σε λίγες μέρες. Εσύ κάτσε σπίτι και περίμενε να σε γαμησει ο ιός για να πας νοσοκομειο ημιθανής. Και μην ξεχνάς να πλένεις καλά τα χέρια σου.
Τελος, ρώτα να μάθεις ποιος είναι ο Καρυστινος, απόφοιτος ΑΠΘ και στρατιωτικός ιατρός, ούτε για να του δέσεις τα παπούτσια δεν είσαι ...
Εισαι για κλαματα φιλε....πραγματικα τραγικη η περιπτωση σου.Κατσε να διαβαζεις εναν καρδιολογο στο ΓΝΑ και να κοροιδευεις τους "ειδικους" του ΠΟΥ που ειναι και επιδημιολογοι και κορυφαιοι στο ειδος τους.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Εισαι για κλαματα φιλε....πραγματικα τραγικη η περιπτωση σου.Κατσε να διαβαζεις εναν καρδιολογο στο ΓΝΑ και να κοροιδευεις τους "ειδικους" του ΠΟΥ που ειναι και επιδημιολογοι και κορυφαιοι στο ειδος τους.
τυπε ο ιδιος ο ΠΟΥ δεν εχει πει οτι δεν υπερ των ενισχυτικων τις οποιες προωθείς?
και αυτη ψεκια που δεν βγηκαν απο βουλγαρια ε? τι να ξερουν?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε λεμπλανς γιατρος που μπαινει μπου
:confused:
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει

δηλαδη οσο ειχαμε την αλφα δεν μεταδιδοταν απο εμβολιασμενους?
Αμα ηταν ασυμπτωματικος ο αλλος ηταν σχεδον αδυνατον να γινει μεταδοση....αρχικα υπηρχε μαλιστα και οδηγια οτι οσοι ειναι εμβολιασμενοι δεν χρειαζεται να φορανε μασκες.Μετα βεβαια ειδανε οτι με τη Δελτα και ακομα περισσοτερο με την Ομικρον γινεται πολυ πιο ευκολα μεταδοση και αλλαξε αυτο...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Φίλε μια λέξη θα σου πω αιλουροειδη...................................

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Αμα ηταν ασυμπτωματικος ο αλλος ηταν σχεδον αδυνατον να γινει μεταδοση....αρχικα υπηρχε μαλιστα και οδηγια οτι οσοι ειναι εμβολιασμενοι δεν χρειαζεται να φορανε μασκες.Μετα βεβαια ειδανε οτι με τη Δελτα και ακομα περισσοτερο με την Ομικρον γινεται πολυ πιο ευκολα μεταδοση και αλλαξε αυτο...
εχεις καποια πηγη οτι κανενας εμβολιασμενος για Α δεν μετεδιδε την Α? δεν το γνωριζω οντως το εχω απορια :)

Φίλε μια λέξη θα σου πω αιλουροειδη...................................
νταξει δεν ασπαζομαι το αφηγημα του τυπου με τον γιατρο ρε τυπε αλλα μια παρομοιωση εκανε:2funny: πιασου απο καποιο αλλο πιο σοβαρο επιχειρημα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
τυπε ο ιδιος ο ΠΟΥ δεν εχει πει οτι δεν υπερ των ενισχυτικων τις οποιες προωθείς?
Τι προωθω βρε κακομοιρε;Γιατι θα παρω ποσοστα;

Ο ΠΟΥ δεν ειπε αυτο αλλα ως συνηθως εσεις οι ψεκες τα διαστρεβλωνετε ολα....αυτο που ειπε και ισχυει σαφως ειναι οτι δεν ειναι ΒΙΩΣΙΜΗ λυση να γινονται δοσεις καθε 3 μηνες και πρεπει να βρεθει ενα εμβολιο που να γινεται ετησιως γιατι αλλιως δεν θα τα κανει ο κοσμος ευκολα.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τι προωθω βρε κακομοιρε;Γιατι θα παρω ποσοστα;

Ο ΠΟΥ δεν ειπε αυτο αλλα ως συνηθως εσεις οι ψεκες τα διαστρεβλωνετε ολα....αυτο που ειπε και ισχυει σαφως ειναι οτι δεν ειναι ΒΙΩΣΙΜΗ λυση να γινονται δοσεις καθε 3 μηνες και πρεπει να βρεθει ενα εμβολιο που να γινεται ετησιως γιατι αλλιως δεν θα τα κανει ο κοσμος ευκολα.
α αν καταλαβα λαθος οτι εσυ δεν επιθυμεις συνεχεις δοσεις τοτε οκ μαζι σου. αν βρεθει εμβολιο να καλυπτει ολες μαζι σου τυπε μου. εμενα το θεμα μου ειναι να κανω δοση καθε 6 μηνες λες και ειμαι γεροντι :)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
α αν καταλαβα λαθος οτι εσυ δεν επιθυμεις συνεχεις δοσεις τοτε οκ μαζι σου. αν βρεθει εμβολιο να καλυπτει ολες μαζι σου τυπε μου. εμενα το θεμα μου ειναι να κανω δοση καθε 6 μηνες λες και ειμαι γεροντι :)
Γιατι ρε πρεζακι ειμαι να θελω να μου βαρανε ενεσεις καθε 3 μηνες; :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Γιατι ρε πρεζακι ειμαι να θελω να μου βαρανε ενεσεις καθε 3 μηνες; :tooth:
οποτε τυπε μου νταξει μαζι σου νομιζω στα θεμελιωδη ειμαστε συμφωνοι

Να χώνεις τα βιάγκρα δύο δύο δε σε πειράζει όμως μωρή ψεκασμένη μουχρίτσα.
τυπε δεν εχω παρει βιαγκρα ποτε ευτυχως και ελπιζω να μη χρειαστω για πολυ καιρο :)

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Τύπε μήπως γι'αυτό δεν εμβολιαζεις τον γενικό πληθυσμό εν μέσω πανδημίας; Την έδωσες μόνος σου την απάντηση. Διότι ο ιός θα μεταλλαχτεί και τα εμβολια θα είναι τζουφια έως ότου πιάσεις ένα καλό ποσοστό εμβολιασμού. Έτσι δεν γίνεται και στο εμβολιο της γρίπης κάθε χρόνο. Παίρνουν το στέλεχος γρίπης που επικράτησε την προηγούμενη χρονιά, φτιάχνουν το εμβόλιο και εμβολιάζεται ο κόσμος στα φαρμακεία. Ποσοστό επιτυχίας 50%, κάτι είναι κι αυτό. Αν ο παππούς κολλήσει το στέλεχος που εμβολιαστηκε στα αρχίδια του, αν κολλήσει άλλο..
τότε πάει για νοσοκομείο.
Αλήθεια ρε φίλε αυτή η γρίπη εξαφανίστηκε 2 χρόνια τώρα. Μέχρι το 2019 σκότωνε 1 μυριο ανθρώπους τον χρόνο. Την εξαφάνισε Μπουρλας!!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τύπε μήπως γι'αυτό δεν εμβολιαζεις τον γενικό πληθυσμό εν μέσω πανδημίας; Την έδωσες μόνος σου την απάντηση. Διότι ο ιός θα μεταλλαχτεί και τα εμβολια θα είναι τζουφια έως ότου πιάσεις ένα καλό ποσοστό εμβολιασμού. Έτσι δεν γίνεται και στο εμβολιο της γρίπης κάθε χρόνο. Παίρνουν το στέλεχος γρίπης που επικράτησε την προηγούμενη χρονιά, φτιάχνουν το εμβόλιο και εμβολιάζεται ο κόσμος στα φαρμακεία. Ποσοστό επιτυχίας 50%, κάτι είναι κι αυτό. Αν ο παππούς κολλήσει το στέλεχος που εμβολιαστηκε στα αρχίδια του, αν κολλήσει άλλο..
τότε πάει για νοσοκομείο.
Αλήθεια ρε φίλε αυτή η γρίπη εξαφανίστηκε 2 χρόνια τώρα. Μέχρι το 2019 σκότωνε 1 μυριο ανθρώπους τον χρόνο. Την εξαφάνισε Μπουρλας!!!!
Μπινγκο ειδες το ειχα προβλεψει οτι θα μας πεις την αλλη ψεκοθεωρεια οτι τα εμβολια κανουν τις μεταλλαξεις!!!

Τεσπα τυπε εσυ να ακους τον καρδιολογο του ΓΝΑ που σου λεει να μπουκωνεσαι με 200 αντιβιωσεις για εναν ιο....ασε να εμβολιαζομαστε εμεις τα κοροιδα.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Μπινγκο ειδες το ειχα προβλεψει οτι θα μας πεις την αλλη ψεκοθεωρεια οτι τα εμβολια κανουν τις μεταλλαξεις!!!

Τεσπα τυπε εσυ να ακους τον καρδιολογο του ΓΝΑ που σου λεει να μπουκωνεσαι με 200 αντιβιωσεις για εναν ιο....ασε να εμβολιαζομαστε εμεις τα κοροιδα.
Ότι και να δημιουργεί την μετάλλαξη είναι γεγονός ότι ο ιός μεταλλασεται και δεν προλαβαίνεις να το πιάσεις με εμβόλια με επιτυχία πάνω από 50%. Αν κολλήσουμε σε ποσοστό πάνω από 70% με φυσική ανοσία τότε και μόνο τότε θα τελειώσει η πανδημια και ο ιός θα γίνει ενδημικός.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Διαβάστε τι έπαθε ο άλλος από τη μεταλλαξη ψωληκρον...:tooth::tooth::tooth:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Διαβάστε τι έπαθε ο άλλος από τη μεταλλαξη ψωληκρον...:tooth::tooth::tooth:
Νικι ρηξη πρωκτου.png
που χαθηκες ρε ειχες μεροκαματο?
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :2funny: το ποσο χρονο εχεις χασει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ συν κλωνο απο το 2010 επειδη σε ειπα γερο, κοντο, χοντρο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο γιατι γλωσσοφιλάς πουτανες με cim με ξεπερναει.
επισης που σκατα βρισκεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος σα να μην τελειωσες δημοτικο:confused:?

νομιζω αυτο συνοψιζει γιατι σου εχω γαμησει τα ονειρα:fuck1:οποτε θα κανω αυτο κοπυ πειστ σαν απαντηση σε ολα γτ βαριεμαι να γραφω:sunglasses:
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος:) αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα στα οποια δεν συμμετεχω καν οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
αμετρητα τυπε μου. δεν παει να πει οτι την θεωρω επιχειρηματια. την σεβομαι οσο μια κοπελα στο ονλυφανς πχ. πολυ περισσοτερο σεβομαι καποιον που διαχειριζεται εστιατορια και 1002. οχι πως υποτιμω την τουνη απλα θεωρω ο αλλος βγαζει φραγκα με πλ πιο σωστο τροπο χωρις να εκμετταλευεται το χουι του καθενος για μεγαλη ζωη :)
Ρε κοπελιά το εκμεταλλεύεται με 2 Τ.... μέχρι και σε μένα τον ανορθόγραφο κάνει μπαμ... :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε κοπελιά το εκμεταλλεύεται με 2 Τ.... μέχρι και σε μένα τον ανορθόγραφο κάνει μπαμ... :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε μου δεν επεσα στο να γραφω το απλως σαν απλος τουλαχιστον.....
νταξει το ανορθογραφος ειναι το λιγοτερο. το σιχαμενος, κοντος και χοντρος ειναι τα κακα. :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε κοπελιά γαμω το Μετσόβιο σου ... αυτοί πληθυντικός με Η... :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε κοπελιά γαμω το Μετσόβιο σου ... αυτοί πληθυντικός με Η... :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε σου ειπα το ανορθογραφος ειναι το λιγοτερο και εμενα μου ξεφευγουν λαθη ενιοτε. άλλα σε εχουν τσουξει και με κυνηγας σε καθε ποστ. ελα πες ποσο δουλεμα εφαγες στη ζωη σου για το υψος? :fuck1: :fuck1:φτιαξε κανα καινουργιο ποστ να στηριξεις λιγο τη καταντια σου:2funny:
ειλικρινα δεν φανταζομαι ποσο σε εχω γαμησει για να τρως τοσο χρονο στο κροπαρισμα ποστ:buck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom