baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
τι εγινε ρε εχει γεμισει μαντραδες το σαη?Είναι ο Βολκάνο ο νέος Τζχώνης ?
τι εγινε ρε εχει γεμισει μαντραδες το σαη?Είναι ο Βολκάνο ο νέος Τζχώνης ?
αυτο ακριβως μου ειπεΤον Αλεξ τον ρωτησες αν ειχε Πακια?Μπορει να σου πει οτι δεν ειχε τιποτα και οτι απλα τα φανταζεσαι
αυτο ακριβως μου ειπε
το νημα ο μεγιστανας του σαη πως σου φαινεται?αυτο ακριβως μου ειπε
Άστα τύπε μου, εδώ έχει γεμίσει μπούστηδες και διάσημους από τα πρόσφατα γεγονότατι εγινε ρε εχει γεμισει μαντραδες το σαη?
και την τιμη ρευματος τη φανταζεται ο αθηναιος μαλλον συμφωνα με αλεξ. ολα πανε οκΤον Αλεξ τον ρωτησες αν ειχε Πακια?Μπορει να σου πει οτι δεν ειχε τιποτα και οτι απλα τα φανταζεσαι
ανοιξε το να στηριξω μεχρι το πρωι σεριτο νημα ο μεγιστανας του σαη πως σου φαινεται?
παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.Άστα τύπε μου, εδώ έχει γεμίσει μπούστηδες και διάσημους από τα πρόσφατα γεγονότα
πρεπει να βαλεις λισταανοιξε το να στηριξω μεχρι το πρωι σερι
και την τιμη ρευματος τη φανταζεται ο αθηναιος μαλλον συμφωνα με αλεξ. ολα πανε οκ
@trovadouros31 πηγαινε τσεκαρε ενα βρωμοτραβελο στο διπλα νημα σαρβαιβορ εσενα που σαρεσουν. δες την πληροφορια σαν προταση συμφιλιωσης. αν την παρακαλεσεις εκτος απο το να την πληρωσεις θα κατσει λογικα μολις βγει
τυπε οι αρβυλα ουτε που ανεφεραν σμρ χοντρο που κοροιδευε κορασια για να γαμαει.παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
Πόσο δίκιο έχεις, γι αυτό έφτασε υπουργός ο Άδωνης ... βέβαια αυτή τη φορά του πέτυχε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπουςπαει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
Και συ θα μπεις που παίρνεις ένα 500 την ώρα...παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
αθηναιος
?
μπαρμπαπηδουλα οχι?παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
αθηναιος
?
η ελλαδιτσα πηγε καλυτερα απο βελγιο κυριε νιουμαν. εγω το πανηγυριζωΠόσο δίκιο έχεις, γι αυτό έφτασε υπουργός ο Άδωνης ... βέβαια αυτή τη φορά του πέτυχε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους
εχεις τσεκαρει γαμησετα1990 απο νημα τιντερ? πηγαινε δες ποστ εχεις οντως πλακαπαει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
αθηναιος
?
φοβαμαι οταν ερθει η φωτογραφικη αποδειξη οτι εγω θα βγαλω μονο πενταευρα.Και συ θα μπεις που παίρνεις ένα 500 την ώρα...
Τα "νούμερα" και οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματαη ελλαδιτσα πηγε καλυτερα απο βελγιο κυριε νιουμαν. εγω το πανηγυριζω
εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη.
πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
αθηναιος
?
γιατι εχουν οι αλλοι.εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες λαλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
και εγω φτωχος ειμαι τυπε φυλης γαμαω αν θελετε μπορω να βαζω παλια ποστ τρομπαδουρου για να επαναφερεται στην ταξηεγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες λαλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
πιστευω ναι...ολο το αφαν κατε εχει το σαι μαςγιατι εχουν οι αλλοι.