Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Τον Αλεξ τον ρωτησες αν ειχε Πακια?Μπορει να σου πει οτι δεν ειχε τιποτα και οτι απλα τα φανταζεσαι :confused: :confused: :confused:
και την τιμη ρευματος τη φανταζεται ο αθηναιος μαλλον συμφωνα με αλεξ. ολα πανε οκ :confused:
@trovadouros31 πηγαινε τσεκαρε ενα βρωμοτραβελο στο διπλα νημα σαρβαιβορ εσενα που σαρεσουν:confused::confused::confused:. δες την πληροφορια σαν προταση συμφιλιωσης. αν την παρακαλεσεις εκτος απο το να την πληρωσεις θα κατσει λογικα μολις βγει:confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Άστα τύπε μου, εδώ έχει γεμίσει μπούστηδες και διάσημους από τα πρόσφατα γεγονότα :confused:
παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη. :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ανοιξε το να στηριξω μεχρι το πρωι σερι
πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
αθηναιος :tooth::tooth::tooth:
?

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
και την τιμη ρευματος τη φανταζεται ο αθηναιος μαλλον συμφωνα με αλεξ. ολα πανε οκ :confused:
@trovadouros31 πηγαινε τσεκαρε ενα βρωμοτραβελο στο διπλα νημα σαρβαιβορ εσενα που σαρεσουν:confused::confused::confused:. δες την πληροφορια σαν προταση συμφιλιωσης. αν την παρακαλεσεις εκτος απο το να την πληρωσεις θα κατσει λογικα μολις βγει:confused:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.296
Πόντοι
3.556
παει ξεχαστηκξε ο σταθαρας μια ακομα αποδειξη οτι σαν λαος εχουμε κοντη μνημη. :confused: :confused: :confused:
Πόσο δίκιο έχεις, γι αυτό έφτασε υπουργός ο Άδωνης ... βέβαια αυτή τη φορά του πέτυχε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
?
Και συ θα μπεις που παίρνεις ένα 500 την ώρα... :confused: :confused: :confused:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
?
μπαρμπαπηδουλα οχι?

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Πόσο δίκιο έχεις, γι αυτό έφτασε υπουργός ο Άδωνης ... βέβαια αυτή τη φορά του πέτυχε και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους :confused:
η ελλαδιτσα πηγε καλυτερα απο βελγιο κυριε νιουμαν. εγω το πανηγυριζω
:confused:

πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
?
εχεις τσεκαρει γαμησετα1990 απο νημα τιντερ? πηγαινε δες ποστ εχεις οντως πλακα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

πρεπει να βαλεις λιστα
νιπλης
τροβαδουρος
σαββιδης
ζεστυ
?
εγω δεν εχω θεση ρε παπαρα στα βαρια πορτοφολια...
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες αλλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες λαλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
γιατι εχουν οι αλλοι. :tooth: :tooth: :tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
θα βαλω εσενα ομως,nikg,μαιντ,βολκανο,αυτους που ειπες λαλα μου φαινεται ο φιλος-φιδι εχει τα περισοτερα λεφτα
και εγω φτωχος ειμαι τυπε φυλης γαμαω :confused: αν θελετε μπορω να βαζω παλια ποστ τρομπαδουρου για να επαναφερεται στην ταξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom