baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
με προσβαλεις.εγω φταιω ρε γαμιολα που σε χαιρετιζω..
αλλα που να βρεις τροπους εσυ..
αποχωρω για να μην σε γαμησω
με προσβαλεις.εγω φταιω ρε γαμιολα που σε χαιρετιζω..
αλλα που να βρεις τροπους εσυ..
αποχωρω για να μην σε γαμησω
τυπε γη το μονο αγαθο που ειναι πεπερασμενο. αυτο και το μπιτκοιν. επενδυσε και αστα εκει και σε βαθος χρονο φουσκες και παπαρια δεν σε ακουμπανε. μπραβο πολυ καλο πλευριαλ εστειτ , μονο αυτο αξιζει , χτιζουν αβερτα , βεβαια ολα ειναι για ξενους εξπατ που πανε εκει για δουλεια
Τιμες ανεβαινουν καθε χρονο , γινεται της γαμιολας , αλλα παει για φουσκα που θα σκασει και θα κανει γαμω τα μπαμ
2η φόρα φούσκα, η καλή ήταν αρχές 2000ριαλ εστειτ , μονο αυτο αξιζει , χτιζουν αβερτα , βεβαια ολα ειναι για ξενους εξπατ που πανε εκει για δουλεια
Τιμες ανεβαινουν καθε χρονο , γινεται της γαμιολας , αλλα παει για φουσκα που θα σκασει και θα κανει γαμω τα μπαμ
362 στους πιο φτωχομπιμεδες με φτηνότερο ρεύμα φτηνότερο σούπερ μάρκετ φτηνότερη έξοδο φτηνότερο ΜΜΜ φτηνότερη ίντερνετ κινητή τηλεφωνία φτηνότερη συνδρομητική τηλεόρασηΟκ 355... λοιπόν;
και εδω θα σκασει...2η φόρα φούσκα, η καλή ήταν αρχές 2000
ισχυει..362 στους πιο φτωχομπιμεδες με φτηνότερο ρεύμα φτηνότερο σούπερ μάρκετ φτηνότερη έξοδο φτηνότερο ΜΜΜ φτηνότερη ίντερνετ κινητή τηλεφωνία φτηνότερη συνδρομητική τηλεόραση
Φτηνότερη διασκέδαση φτηνότερη βενζίνη φτηνότερο αμάξια λόγω μη δασμών φτηνότερα νοίκια
Δε βρίσκω διάφορα ένας στη Σόφια με 362 ευρώ με έναν 565 στην Αθήνα
Αυτα
Ουδεμία διάφορα
Κ ακει
Τι?Εχεις καμμια σελιδα ανοιχτη με τιποτα κτηνοβασιεςτραβελιών?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ενω αν δει τα υπολοιπα θα καταχαρεί
γιατι ρωτας τροβαδουρο ρωτα εμας να σε κατατοπισουμεΝικ η Τζιμ Τροβαδουρε?Η μηπως ειναι το ιδιο ατομο?
Υπερβάλεις362 στους πιο φτωχομπιμεδες με φτηνότερο ρεύμα φτηνότερο σούπερ μάρκετ φτηνότερη έξοδο φτηνότερο ΜΜΜ φτηνότερη ίντερνετ κινητή τηλεφωνία φτηνότερη συνδρομητική τηλεόραση
Φτηνότερη διασκέδαση φτηνότερη βενζίνη φτηνότερο αμάξια λόγω μη δασμών φτηνότερα νοίκια
Αυτα
Ουδεμία διάφορα
Κ ακει
τωρα θα γινει μεγαλο μαδομουνι τροβα , θα πηδανε απο τα παραθυρα , ο κοσμακης βεβαια γιατι οι βυσματωμενοι θα τους καλυψει η κυβερνηση2η φόρα φούσκα, η καλή ήταν αρχές 2000
τυπε αν μπορουσαν να παρουν πουλο ολοι οι γελοιοι εμφανισιακα δεν θα ειχα θεμα. οι νορμαλ που δεν τους καταλαβαινεις ας μεινουν. ολοι οι αλλοι συν λαθρο το μπουλο και στο λεει ατομο που δεν εχει ζησει τα ασχημα εκτος απο οταν παει κεντρο για πουτανες που και εκει παω σε γκρικ ονλυτραβελιών?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι ενω αν δει τα υπολοιπα θα καταχαρεί
Είχα πάει εστονια 90's κ τους γαμουσαμε τις γυναίκες κ πήγα τον Μάιο κ ντρεπόμουν που είμαι ΈλληναςΤο κακό είναι ότι προσεγγιζουμε οικονομικά τις άλλες βαλκανικές χώρες που όμως δεν έχουν το υπέρογκο χρεος
εκει εκανες πρωτα κονε με σοκολατι αγορια/κοριτσια?2η φόρα φούσκα, η καλή ήταν αρχές 2000
θα μου φερεις ενα καινουριο Χ1 απο σοφια χωρις δασμους με ελληνικες πινακιδες?362 στους πιο φτωχομπιμεδες με φτηνότερο ρεύμα φτηνότερο σούπερ μάρκετ φτηνότερη έξοδο φτηνότερο ΜΜΜ φτηνότερη ίντερνετ κινητή τηλεφωνία φτηνότερη συνδρομητική τηλεόραση
Αυτα
Ουδεμία διάφορα
Κ ακει
Όχι ακόμα, ίσως μετά από 5-6 χρόνια..και εδω θα σκασει...
Εσυ Τζιμ εισαι αντι-τροβαδουρος η αντι-αλεξ?γιατι ρωτας τροβαδουρο ρωτα εμας να σε κατατοπισουμε
φουλ κυτταρίτιδα ρε τυπε ειδα λιγο που το γυρισα , συν οτι ειναι ακωληΕδώ εμείς συζητάμε και η βρυσιιδα δίνει πονο στο άλλο θρεντ
Μη το πάρεις, δεν αξίζειθα μου φερεις ενα καινουριο Χ1 απο σοφια χωρις δασμους με ελληνικες πινακιδες?
Τι σημαίνει το ΜΝΗΜΑΛΑΤΑ ΞΑΠΛΑΤΑ φίλε;Τι άδικο ρε πασα
Έχει μπολικους που το καταλαβαίνουν να το μεταφράσουν
εγω πιστευω απο του χρονου σιγα σιγα θα ξεκινησει..απο τα παλια βεβαια στα καινουρια ναι θα παρει πιο πολυΌχι ακόμα, ίσως μετά από 5-6 χρόνια..