Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
για να δουμε, θα πεσει κανα αναλογο σποτακι τοτε η' παπαρια και θα βγει μουφα?
θυμαστε εεε ?
μενουμε μεσα - πλενουμε χερακια - προστατευομαστε κλπ κλπ... ξερετε.
κουλοϊοςςς.jpg
το χω πει αυτο πριν τις 14 Δεκεμβρη πηγαινε πισω και θ8α το δεις,μπορει να ναι και σωτο αλλα αυτη τη πληροφορια την ξερω απο Νοεμβρη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
τυπε εγω παιζω και πετρα μολυβι χαρτι...επειδη βαριεμαι να διαβαζω ποσες σελιδες με αερολογιες πες μου τι στοιχιμα παιζει να σου πω αν ειμαι μεσα...Αρχιδατα ομως απο κον τα θα γινουν ολα με τα λεφτα κατω ακουμπημενα...Πες μου τι στοιχημα δεν ξερω τι λενε οιθ υπολοιποι αλλα εγω οταν ακουω στοιχηματα και τετραψηφια και πανω ποσα καβλωνω,,,διαφωτισε με σε παρακαλω λοιππον
αν ειμαι αποφοιτος ιεκ η αριστουχος πολυτεχνειου αρχικα και μετα προσωραμε στο αν παιρνω βασικο μισθο. ο τροβαδουρος ειναι σιγουρος για ιεκ αλλα γ καποιο λογο κωλωσε :confused:. αν χασω τα στελνω και με shift alt που ελεγε και ο σαββιδης,

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
αν ειμαι αποφοιτος ιεκ η αριστουχος πολυτεχνειου αρχικα και μετα προσωραμε στο αν παιρνω βασικο μισθο. ο τροβαδουρος ειναι σιγουρος για ιεκ αλλα γ καποιο λογο κωλωσε :confused:
πφφφφ στον φισφιριγκο μου ρε παιχτη δεν πα να σε και αποφοιτος της μεγαλης των μπατσων σχολης,και θες στοιχημα γι αυτο??και να στο πε καποιος τον πηρες στα σοβαρα??ελεος ρε τυπε και χαρηκα οτι παιζει κανα σοβαρο στοιχημα.....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
το χω πει αυτο πριν τις 14 Δεκεμβρη πηγαινε πισω και θ8α το δεις,μπορει να ναι και σωτο αλλα αυτη τη πληροφορια την ξερω απο Νοεμβρη
αρα οντως δεν ημουν ο πρωτος και ο μοναδικος γαμω τον κουλοϊο γαμω :cussing:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
πφφφφ στον φισφιριγκο μου ρε παιχτη δεν πα να σε και αποφοιτος της μεγαλης των μπατσων σχολης,και θες στοιχημα γι αυτο??και να στο πε καποιος τον πηρες στα σοβαρα??ελεος ρε τυπε και χαρηκα οτι παιζει κανα σοβαρο στοιχημα.....
εσυ ρωτησες μαν δεν ειπαμε καπου οτι ηταν σοβαρο στοιχημα. αλλα παιζουν τετραψηφια ποσα που αποζητας. εγω θα τα βρω απο καναν ερανο γτ ειμαι αποκαιδι :cry:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Μας την επεσε ο Ευαγγελατος. Μας την επεσε η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Μας την επεσαν τα καναλια. Ωρα ειναι τωρα να μας την πεσει και το ΣΔΟΕ. :confused:
Γέροντα κανά γκομενέτο την πέφτει ; :confused: Δίνει κώλο έτσι για τη γιορτινή ατμόσφαιρα ;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
με θετικο pcr βγαζεις γκομενα παντως τυποι....ειναι πολυ χοτ και τρεντυ στην σοουμπιζ αυτη την στιγμη

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπε τόσα χρόνια σπουδών δεν πρέπει να πάνε χαμένα... :confused: :confused: :confused:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
αρα οντως δεν ημουν ο πρωτος και ο μοναδικος γαμωτη :cussing:
Oλοι πλεον εχουν πληροφοριες,τυπος μου πε πως γνωστος γνωστου ενος φιλου του ειπε πως ξερει καμεραμαν και ηδη γυριζουν το ""μενουμε σπιτι"" νουμερο 2 και εδωσε 12Δεκεμβριου λοκνταουν αυτος βεβαια ειναι περιπτερας...Αλλος γνωστος που η γυναικα του δουλευει στο υπουργειο εδωσε 6 του μηνος,αυτος ειναι σουλατσαδορος δλδ εισπρακτωρας και η γυναικα του που χε την πληροφορια καθαριστρια
ακυρο βεβαια το χρονοδιαγραμμα καθως δεν υπηρχε η Ο γιατι ειναι απο 25 Νοεμβριου που το γραψα αλλα αν που το απευχομαι συμβει η συντακτικη ομαδα του bou με τις οποιες διαφορες και εριδες την ταλανιζουν θα χει δειξει στην κενονοινια οτι και ξερει και θελει και μπορει

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
αναθαρρησε παλι οτι δεν θα γινει κανονικη καραντινα...να ξερεις αν γινει θα ψαξω σπιθαμη προς σπιθαμη τηνπεριοχη που μενει,θα τον βρω και θα τον ΓΑΜΗΣΩ στην πυλωτη του ασαλιωτα και θα τον βγαλω φωτο με σημαια του συριζα :sad2:
Απαγωγη συμφέρει.
Ζητας δυο μυρια κλπ
Να χεις νταλικα με γερανό να τον φορτωσεις:confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
με θετικο pcr βγαζεις γκομενα παντως τυποι....ειναι πολυ χοτ και τρεντυ στην σοουμπιζ αυτη την στιγμη
Ώρες είναι τώρα να μας πεις ότι θα βγάλουμε γκόμενα σοουμπιζούδα. :confused: Αυτές είναι πανάκριβες και εντελώς μη vfm

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
ακυρο βεβαια το χρονοδιαγραμμα καθως δεν υπηρχε η Ο γιατι ειναι απο 25 Νοεμβριου που το γραψα αλλα αν που το απευχομαι συμβει η συντακτικη ομαδα του bou με τις οποιες διαφορες και εριδες την ταλανιζουν θα χει δειξει στην κενονοινια οτι και ξερει και θελει και μπορει
ειμαστε ετη φωτος μπροστα λεμε.
στο κοντινο μελλον προβλεπω αδμιν ο ευαγγελατος αντι για αντισθενη και μοδερατορ ο χατζηνικολαου αντι για ζιρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom