Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.470
Πόντοι
2.606

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Και εσυ και ο βλαδιμηρος παρεξηγησατε την διατυπωση που χρησιμοποιουν ,οταν λενε οτι τα συμπτωματα ειναι σαν αυτα του απλου κρυολογηματος εννοουν οτι στο αρχικο σταδιο δεν καταλαβαινεις αν εχεις απλο κρυολογημα ή κοβιντ.
Φυσικα αν εχεις κοβιντ η εξελιξη που θα εχει ο ασθενης θα ειναι χειροτερη απο αυτη του απλου κρυολογηματος και ο κινδυνος ειναι οτι καποιοι μπορει να μην ζητησουν ιατρικη συμβουλη και να πανε στο νοσοκομειο σε μεταγενεστερο χρονο με οτι σημαινει αυτο για την εξελιξη της υγειας τους.
Ισως η ομικρον δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικο συμπτωμα να χανεις την γευση και την οσφρηση δεν ξερω.
Οτι προσπαθουν τωρα με την κριση να εξυπηρετησουν και αλλα συμφερωντα οι κυβερνωντες ειναι σιγουρο (το "ποτε μην αφηνεις μια κριση να παει χαμενη" ειναι δογμα πλεον σε οποιον εχει εξουσια) αλλα το να κλεινουν τα παντα χωρις λογο αυτο δεν παιζει.
Για τον κοβιντ και τα εμβολια δεν ξερω τυπε.Εγω προσωπικα νοσησα το πασχα εκανα τον Νοεμβρη το εμβολιο και τωρα περιμενω οδηγιες απο τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ για τον αν και ποτε θα χρειαστει να κανω ενισχυτικη δοση,δεν ειμαι επιστημονας και δεν μπορω να εκφρερω αποψη για θεματα τα οποια δεν εχω καταρτιση.Θα σου πω ομως οτι οντας μεσα στην αγορα και βλεπωντας την κατασταση της αγορας και μικροοικονομικα και μακροοικονομικα οτι οι μικρομεσσαιες επιχειρησεις σφαδαζουν,το καθε μαγαζακι που ειναι ειτε αυτοαπασχολουμενος ειτε εχει 2,3 υπαλληλους υποφερει,αυτο εμενα προσωπικα μου λεει οτι θελουν να ρυθμισουν την αγορα ωστε τα κομματια της πιτας που μενουν στην λεγομενη μεσσαια ταξη σε αυτους που σηκωσαν κεφαλι και απο εργατες,υπαλληλοι ,εργαζομενοι εγιναν εργοδοτες ειτε αλλων ειτε του εαυτου τους να τους πεταξουν παλι πισω.Ακομα και στο επιπεδο των υπηρεσιων βλεπε τουρισμο...Σε καθε επιπεδο,ακομα και ενας ταριφας αμα του πανε το καυσιμο 5 ευρω το λιτρο πως θα δουλεψει?Για καθε τομεα της αγορας και καθε ελευθερο επαγγελματια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom