Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.733
- Πόντοι
- 6.256
Πατα λιγο pause στο τρολαρισμα περιμενω απαντηση απο τον τυπο που γελαει γιατι εμβολιαζουμε τα παιδακια....Μαζι παμε τωρα στο δρομο μας πετυχες
Πατα λιγο pause στο τρολαρισμα περιμενω απαντηση απο τον τυπο που γελαει γιατι εμβολιαζουμε τα παιδακια....Μαζι παμε τωρα στο δρομο μας πετυχες
ολες οι χωρες περνουν μετρα...παρομοιας μορφης..π.χ λεττονια που θελω να παω γεναρη ,προς ωρας κανουν υποχρεωτικα pcr σε καποιους επιβατες απο συγκεκριμενες χωρες..τα τεστ βεβαια ,τσαμπα..Μου φάνηκε περίεργο βασικά είδα χτές αυτό εδω το βίντεο που η Ιταλία έλαβε αυτό το νέο μέτρο , και μετά διαβάζω εδω μέσα οτι το ίδιο μέτρο το πήραμε και εμείς ... και ποιός ξέρει αν το πήραν και άλλοι
Εδω απο το 9μιση λεπτό και μετά.
Τα έχω γράψει ότι νοσησαμε όλοι. Τι σχέση έχει αυτό με τα παιδιά;Εσυ τυπε εχεις εμβολιαστει;
Εχει σχεση οτι αμα εσυ και ολοι οι ενηλικες ειχαν εμβολιαστει δεν θα χρειαζοταν να εμβολιαζουμε τα παιδακια τυπε.Αυτο εχει σχεση....επισης επειδη σε ειδα να χαχανιζεις πριν μαθε οτι ο εμβολιασμενος ανεξαρτητου ηλικιας μεταδιδει μεν για λιγοτερες μερες δε και πολυ πιο δυσκολα απο εναν ανεμβολιαστο.Τα έχω γράψει ότι νοσησαμε όλοι. Τι σχέση έχει αυτό με τα παιδιά;
Συγκρίσεις με γερμανια ειναι για γελια.
Καπου ακουσα οτι εχουμε διπλασια θυματα ανα μυριο απο το μεσο όρο της εε.
Για σχολιάστε ρε ψέκια, τι πραγματικα συμβαίνει
Tα έχει και εδώ αναλυτικά. Συγκεντρωτικά, 14 ημερών και 7 ημερών έως τη 12 Δεκεμβρίου. Σελίδα του ECDC.χαζομαρες ακουσες
Coronavirus death rate in Europe, by country 2023 | Statista
As of January 13, 2023, Bulgaria had the highest rate of COVID-19 deaths among its population in Europe at 548.6 deaths per 100,000 population.www.statista.com
αναλογικα με το γηρασμενο του πληθυσμου μας, και τα ποσοστα εμβολιασμου στους 60+, καλα τα παμε
Καλά, παραλογιζεται ο Κυβ.εκπρ. Δεν παραδόθηκε η έκθεσή λέει, ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε συνεργάτη του. Αφού ο Τσιοδρας είναι ο κυριότερος συνεργάτης του στο θέμα της πανδημίας. Δεν παραδόθηκε από τον Τσιοδρα στον..,......Τσιοδρα;Οικονόμου: Η μελέτη Τσιόδρα - Λύτρα δεν ήταν εν γνώσει του Μητσοτάκη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η μελέτη Τσόδρα- Λύτρα δεν παραδόθηκε στον πρωθυπουργό ή το Μαξίμου και ότι ο Μητσοτάκης δεν είπε ποτέ ότι δεν είναι καλύτερη η διασωλήνωση σε ΜΕΘ.www.news247.gr
Δεν ηξερε ο αριστος τη μελετη...καθε μερα μιλαει με τον Τσιοδρα και δεν τον ειχε ενημερωσει οτι κανει μελετη και ποια ειναι τα αποτελεσματα!!!Επισης δεν ειπε ποτε οτι δεν εχει διαφορα η διασωληνωση εντος ή εκτος ΜΕΘ!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε αναλυτικότερα ότι πρώτον “η επιστημονική μελέτη δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί στον πρωθυπουργό ή σε κάποιον συνεργάτη του, πριν την επίσημη δημοσίευση”.Καλά, παραλογιζεται ο Κυβ.εκπρ. Δεν παραδόθηκε η έκθεσή λέει, ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε συνεργάτη του. Αφού ο Τσιοδρας είναι ο κυριότερος συνεργάτης του στο θέμα της πανδημίας. Δεν παραδόθηκε από τον Τσιοδρα στον..,......Τσιοδρα;
Μα δεν είπα πως έγραψες. Αν είχες γράψει, θα ήμουν σίγουρος. Επανέρχομαι λοιπόν στην αρχική ερώτηση. Ποια είναι η άποψή σου για το θέμαΠου έγραψα εγώ οτιδήποτε τέτοιο;
δηλαδή τώρα κατάλαβες πως οι αντιεμβολιαστές είναι για το Ψυχιατρείο; κι ότι αν κάποια είναι Βουλευτής οι αστυνομικοί θα διστάσουν να αντιδράσουν οτιδήποτε κι αν κάνει;Κανείς δεν πέθανε λέει η απαράδεκτη. Παραλογισμός.Ρουμανία: Αντιεμβολιάστρια βουλευτής κράτησε όμηρο Ιταλίδα δημοσιογράφο (video)
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρουμανία όταν Ιταλίδα δημοσιογράφος πήγε να κάνει ρεπορτάζ για την πορεία των εμβολιασμών. Βουλευτής από τοwww.ertnews.gr
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις, είναι άλλο πράγμα με αυτό που σου απάντησα 2 φορές.Ο Μοσιαλος τα είπε, 2-3% θνητότητα στους 60αρηδες και ανεβαίνει όσο ανεβαίνει η ηλικία. Αντίθετα όσο κατεβαίνουμε ηλικιακά μειώνεται και η θνητότητα και σχεδόν μηδενίζεται στα παιδιά. Αλλά καλά που άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά να εμβολιαστούν και να τα πάμε καλύτερα και να κερδίσουμε την ελευθερια μας χαχαχα
Θα διασπείρουν καλύτερα τα εμβολιασμενα παιδιά το ιό χαχαχα
Κορονοϊός: Τα στοιχεία για τη θνητότητα ανά ηλικιακή ομάδα – Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου
Οργισμένο μήνυμα του καθηγητή κατά της παραπληροφόρησης γύρω από τον κορονοϊό - «Είναι άδικο να χάνονται τόσες ζωές καθημερινά»www.ethnos.gr
Την έγραψα. Μάλλον δεν την πρόσεξες. Συμφώνησα με το Hell. Σελίδα 4741. Mε ενοχλεί πάρα πολύ ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και με ενοχλεί ακόμα που ο Μητσοτάκης εκστόμισε τέτοια ανοησία. Εγώ δεν είμαι γιατρός και το πρώτο που σκέφθηκα είναι, ποιός του έγραψε τέτοια ανοησία στο λόγο; Αυτός όταν τον διάβασε δε μπήκε στον κόπο να ρωτήσει έναν επιστημονικό σύμβουλο; Του φάνηκε λογικό; Κανονικά τον υπεύθυνο θα έπρεπε να τον γαμήσει ασάλιωτο.Μα δεν είπα πως έγραψες. Αν είχες γράψει, θα ήμουν σίγουρος. Επανέρχομαι λοιπόν στην αρχική ερώτηση. Ποια είναι η άποψή σου για το θέμα
Εν τω μεταξύ ο Σωτήριος Τσιόδρας, εκλιπαρεί να μην κάνετε πολιτική με τις έρευνες του, διότι είναι απλά ένας επιστήμονας.Καλά, παραλογιζεται ο Κυβ.εκπρ. Δεν παραδόθηκε η έκθεσή λέει, ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε συνεργάτη του. Αφού ο Τσιοδρας είναι ο κυριότερος συνεργάτης του στο θέμα της πανδημίας. Δεν παραδόθηκε από τον Τσιοδρα στον..,......Τσιοδρα;
οκ, είσαι σαφής. Και δεν είναι ανάγκη να ρωτήσεις γιατρό, αν η Νοσηλεία σε ΜΕΘ δίνει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Αν δεν έδινε, δεν θα υπήρχαν ΜΕΘ εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν πολύ ακριβό εξοπλισμό, και για να λειτουργήσουν θέλουν απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Κι όμως, τουλάχιστον 5 Βουλευτές ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ έχουν ισχυριστεί το αντίθετοΤην έγραψα. Μάλλον δεν την πρόσεξες. Συμφώνησα με το Hell. Mε ενοχλεί πάρα πολύ ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και με ενοχλεί ακόμα που ο Μητσοτάκης εκστόμισε τέτοια ανοησία. Εγώ δεν είμαι γιατρός και το πρώτο που σκέφθηκα είναι, ποιός του έγραψε τέτοια ανοησία στο λόγο; Αυτός όταν τον διάβασε δε μπήκε στον κόπο να ρωτήσει έναν επιστημονικό σύμβουλο; Του φάνηκε λογικό; Κανονικά τον υπεύθυνο θα έπρεπε να τον γαμήσει ασάλιωτο.
Πάντα θα υπάρχουν οι ανόητοι. Και εκείνοι που κάνουν πολιτική σπέκουλα με τις ΜΕΘ. Που μπορείς να φτιάξεις όσες θέλεις αλλά δε μπορείς να τις λειτουργήσεις χωρίς ειδικευμένους γιατρούς και νοσηλευτές. Κάπου διάβαζα ότι απαιτείται για έναν ασθενή ΜΕΘ ένας ελάχιστος αριθμός 4 εξειδικευμένων υγειονομικών. Είναι γεγονός πως δε μπορείς να γεμίσεις ΜΕΘ τον τόπο. Αλλά είσαι υποχρεωμένος να διατηρείς έναν σεβαστό αριθμό. Πάρε λοιπόν και το ανάλογο προσωπικό. Γερμανία δε μπορούμε να γίνουμε. Ακόμα και η Ολλανδία στέλνει ασθενείς στις γερμανικές ΜΕΘ γιατί το δικό της σύστημα μπούκωσε. Που απο εμάς είναι μακράν καλύτερη. Αλλά και δε μπορούμε να μπουκώνουμε το σύστημα γιατί κάποιοι γελοίοι το παίζουν αρνητές του συστήματος. Στη Σύνοδο Κορυφής θα συζητηθεί ως μέτρο ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλη την ΕΕ. Αναμένουμε.οκ, είσαι σαφής. Και δεν είναι ανάγκη να ρωτήσεις γιατρό, αν η Νοσηλεία σε ΜΕΘ δίνει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Αν δεν έδινε, δεν θα υπήρχαν ΜΕΘ εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν πολύ ακριβό εξοπλισμό, και για να λειτουργήσουν θέλουν απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Κι όμως, τουλάχιστον 5 Βουλευτές ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ έχουν ισχυριστεί το αντίθετο
Μιλαμε για ευρωπη τρια πουλάκια, ο καθενας το τομάρι του.Στο παραπάνω δεν ξέρω , παίζει να ισχύει.
Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο , πήρε προχτές η Ιταλία το μέτρο με τα τέστ στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες και χτές το πήραμε και εμείς (μπορεί να έγινε και ταυτόχρονα δεν είμαι σίγουρος) εδω είναι που δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει ... μήπως για να μην ξεσηκωθούν οι Ιταλοί εμβολιασμένοι θα τους πουν να δείτε , το ίδιο έγινε και στην Ελλάδα ;
Η αν έγινε και αλλού οτι έγινε σε τόσες χώρες ;
Εσύ εμβολιασε τα παιδιά που έχεις και άσε εμάς να πεθάνουμε από τον ιόΕχει σχεση οτι αμα εσυ και ολοι οι ενηλικες ειχαν εμβολιαστει δεν θα χρειαζοταν να εμβολιαζουμε τα παιδακια τυπε.Αυτο εχει σχεση....επισης επειδη σε ειδα να χαχανιζεις πριν μαθε οτι ο εμβολιασμενος ανεξαρτητου ηλικιας μεταδιδει μεν για λιγοτερες μερες δε και πολυ πιο δυσκολα απο εναν ανεμβολιαστο.
Αρα τι προτιμας να εχουμε παιδακια ανεμβολιαστα να κολλανε το ενα το αλλο στα σχολεια και μετα να πηγαινουν σπιτια τους να κολλανε και τους ενηλικες ή να τα εχουμε εμβολιασμενα και να το κανουμε λιγακι πιο δυσκολο ολο αυτο;