Δεν έχεις άδικο εδώ , αλλά οι εργαζόμενοι είναι εκ των πραγμάτων "υποχρεωμένοι" να πάνε για τέστ , αλλιώς πρέπει να πληρώνουν 2400 τον μήνα σε πρόστιμα , θα μπορούσαν να τα δώσουν αν πέρνανε 5000 μισθόΤο αστείο πάλι είναι ότι δεν πάνε να κάνουν το εμβόλιο σε πείσμα των κυβερνητικών μέτρων, αλλά το rapid test τρέχουν να το κάνουν κάθε βδομάδα. Τι επανάσταση είναι αυτή που αντιδρούν στο ένα μέτρο και υπακούν στο άλλο εκείνοι το ξέρουν. Αν θέλεις επανάσταση, κάνε την σωστά. Ούτε εμβόλιο, ούτε rapid και δεν μπαίνεις πουθενά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.609
- Πόντοι
- 5.060
Τότε μπορούν να παραιτηθούν, όπως κάνανε τόσοι φίλοι τους επαναστάτες.Δεν έχεις άδικο εδώ , αλλά οι εργαζόμενοι είναι εκ των πραγμάτων "υποχρεωμένοι" να πάνε για τέστ , αλλιώς πρέπει να πληρώνουν 2400 τον μήνα σε πρόστιμα , θα μπορούσαν να τα δώσουν αν πέρνανε 5000 μισθό
xxxa1a2b3c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 274
- Πόντοι
- 281
K. Πιερρακάκης: Έρχεται ταυτότητα στα κινητά τηλέφωνα
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε για την περαιτέρω αξιοποίηση του wallet στα κινητά μας με την προσθήκη της ταυτότητάς.
www.capital.gr
Covid QR παντου (με ημερομηνια ληξης που αλλαζει κεντρικα ή ακυρωνεται κατα βουληση προσωρινα ή μονιμα)
ηλεκτρονικη διασταυρωση εμβολιου ή rapid για την εργασια (μονο ετσι μπορουμε να ελενξουμε τους παντες, δεν μπορουμε να τρεχουμε δεξια αριστερα)
ηλεκτρονική κάρτα υγειας
Ερχεται
Ηλεκτρονικη καρτα εργασιας συνδεδεμενη με το υπουργειο
Ταυτοτητα στο κινητο
Εχεις το πακετο; [Βρηκαν την ευκαιρια για αλλαγές και θα μας πανε τρενο]
Να προσθεσω και ενα μηχανακι στην εισοδο τον μαγαζιων/εργασιας που θα κτυπας QR στο μελλον για να μπαινεις ευκολα και γρηγορα;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Για ποτε βρεθηκε ΜΕΘ για τον Τραγκα και μαλιστα στο Σωτηρια που ειναι το καλυτερο νοσοκομειο για τετοια περιστατικα ε;Σαν τον τραγοπαπα τον ψεκα που αρρωστησε στο Αγρινιο και του παιρνανε τσιμπουκι για μερες να τους κανει τη χαρη να παει στο νοσοκομειο και βρεθηκε στον Ευαγγελισμο διασωληνωμενος!
Ετσι ακριβως θα γινει και για τους δικους σας ανθρωπους ετσι και χτυπα ξυλο χρειαστουν ΜΕΘ....πιο ξεφτυλισμενο κρατος απο την Ελλαδιτσα δεν πρεπει να υπαρχει στον πλανητη.
Ετσι ακριβως θα γινει και για τους δικους σας ανθρωπους ετσι και χτυπα ξυλο χρειαστουν ΜΕΘ....πιο ξεφτυλισμενο κρατος απο την Ελλαδιτσα δεν πρεπει να υπαρχει στον πλανητη.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
ειπαμε οι ερευνες που βγηκαν στην επιφανεια ειναι αυτες που βολευουν το αφηγημα αυτων που τις πληρωνουν... ολες οι αλλες θαφτηκαν!!!Εγώ νομίζω οτι απο την αρχή υπήρχε μια προσπάθεια να μας πείσουν οτι η φυσική ανοσία θα είναι ατελής , οτι θα κρατάει λιγότερο απο του εμβολίου κτλ Δηλαδή εννοώ απο την αρχή που δεν υπήρχαν ακόμη στοιχεία ούτε για την μία ούτε για την άλλη.
Τυχαία σίγουρα δεν έγινε , τωρα αν έγινε λόγω κάποιας έρευνας που έτυχε να χρηματοδοτήθηκε απο κάποια φαρμακοβιομηχανία , η λόγω πολλών ανεξάρτητων ερευνών , ποιός ξέρει ... εγω πάντως σαν συνωμοσιολόγος θα πόνταρα στο πρώτο
εδω ο πρωθυπουργος δινει εντολη στους επιστημονες τι να του προτεινουν... το προβλημα ποτε δεν ηταν υγειονομικο!
ηταν πολιτικο εξ αρχης!
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι σε αυτή την πλατφόρμα εκτός από το εμβόλιο μπορεί εύκολα να προστεθεί το ποινικό μητρώο, η φορολογική ενημερότητα, τα χρέη σε δάνεια ...Εχεις το πακετο; [Βρηκαν την ευκαιρια για αλλαγές και θα μας πανε τρενο]
Να προσθεσω και ενα μηχανακι στην εισοδο τον μαγαζιων/εργασιας που θα κτυπας QR στο μελλον για να μπαινεις ευκολα και γρηγορα;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ερωτηθείς αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, απάντησε αρνητικά: «Όχι και θα σας πω γιατί. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο. Έχω έναν αρρύθμιστο διαβήτη, πού και πού είναι άρρυθμος, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι ευάλωτος σε φλεγμονές. Αν λοιπόν εγώ κάνω αύριο το εμβόλιο της Pfizer ή ένα άλλο που έχω κατά νου, μονοδοσικό, και ου κάνει μία παρενέργεια - όπως ακούω έχουμε πολλές παρενέργειες...».
Παλι καλα που δεν το εκανες Τραγκα παιδι μου...υπερβαρος,ηλικιωμενος με αρρυθμιστο διαβητη με ινσουλινες δεν κινδυνευες καθολου απο τον κορωνοιο.Να παθαιναμε καμμια φλεγμονη με το κωλοεμβολιο;
Παλι καλα που δεν το εκανες Τραγκα παιδι μου...υπερβαρος,ηλικιωμενος με αρρυθμιστο διαβητη με ινσουλινες δεν κινδυνευες καθολου απο τον κορωνοιο.Να παθαιναμε καμμια φλεγμονη με το κωλοεμβολιο;
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
γαμησετα στο τελος δε θα εχεις κανενα αλλοθι! θα εχεις παντου ιχνηλατηση! περασες απο εκει! ταδε ωρα ησουν εκει.K. Πιερρακάκης: Έρχεται ταυτότητα στα κινητά τηλέφωνα
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μίλησε για την περαιτέρω αξιοποίηση του wallet στα κινητά μας με την προσθήκη της ταυτότητάς.www.capital.gr
Covid QR παντου (με ημερομηνια ληξης που αλλαζει κεντρικα ή ακυρωνεται κατα βουληση προσωρινα ή μονιμα)
ηλεκτρονικη διασταυρωση εμβολιου ή rapid για την εργασια (μονο ετσι μπορουμε να ελενξουμε τους παντες, δεν μπορουμε να τρεχουμε δεξια αριστερα)
ηλεκτρονική κάρτα υγειας
Ερχεται
Ηλεκτρονικη καρτα εργασιας συνδεδεμενη με το υπουργειο
Ταυτοτητα στο κινητο
Εχεις το πακετο; [Βρηκαν την ευκαιρια για αλλαγές και θα μας πανε τρενο]
εκει ηπιες καφε εκει εφαγες και ησουν μαζι με την ταδε η τον ταδε...
ωραια πραγματα ερχονται για τις επομενες γενιες...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
ενω τωρα που θα τον γεμισουν κορτιζονες και την αλλη τη μαλακια που τους βαζουν νομιζεις δεν εχει ρισκο να την παθει!Ερωτηθείς αν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, απάντησε αρνητικά: «Όχι και θα σας πω γιατί. Δεν είμαι κατά του εμβολιασμού. Είμαι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο. Έχω έναν αρρύθμιστο διαβήτη, πού και πού είναι άρρυθμος, γεγονός που σημαίνει ότι είμαι ευάλωτος σε φλεγμονές. Αν λοιπόν εγώ κάνω αύριο το εμβόλιο της Pfizer ή ένα άλλο που έχω κατά νου, μονοδοσικό, και ου κάνει μία παρενέργεια - όπως ακούω έχουμε πολλές παρενέργειες...».
ειναι αψογο το πρωτοκολλο και το συστημα υγειας γενικα! δεν γινονται ΠΟΤΕ λαθη...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τωρα ειναι διασωληνωμενος τυπε με φουλ πνευμονια....ποιος κορτιζονες και μαλακιες παλι λες;ενω τωρα που θα τον γεμισουν κορτιζονες και την αλλη τη μαλακια που τους βαζουν νομιζεις δεν εχει ρισκο να την παθει!
ειναι αψογο το πρωτοκολλο και το συστημα υγειας γενικα! δεν γινονται ΠΟΤΕ λαθη...
Εσυ παντως αμα αρρωστησεις βαρια απο οτιδηποτε μην πας στο κωλοσυστημα υγειας και σε φανε λαχανο!Κατσε σπιτακι σου καλυτερα!
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Τι ???? ο καθοδηγητης μας και ηγετης των ψεκ και των αρνητων χρειαστηκε ΜΕΘ ?? για τη γριπουλα που τη περνας στο ποδι ??? αφηστε τα ψεμματα σας μια χαρα ειναι σπιτι και τον φροντιζει ο Πετρακος . Και οσοι λενε οτι θα παρει μονοκλωνικα γιατι αυτος εχει προσβαση και στα παπαρια του για τους ψηφοφορους του , ειστε συκοφαντες . Τιποτα δε θα παρει , εχει το Πετρακο υπαρχηγο και τον ακολουθουμε ολοι εμεις το ποιμνιο του . Ο μονος που ηθελε να βγει η Ελλαδα απο το ευρω και ταυτοχρονα του ασκησατε διωξη γιατι ειχε 10 ψωροεκατ στην Ελβετια αδηλωτα και μια οφσορ στο Παναμα . Τετοιοι ειστε . Οσο για τα νουμερα δε θα υποκυψουμε . Και ανασα να μη μπορουμε να παρουμε νοσοκομειο δε θα παμε . Θα φουνταρουμε απο το παραθυρο για να μη μας γραψει ως θυματα κοβιντ η μασωνικη νομενκλατουρα . ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ , ΔΙΑΔΟΣΤΕΓια ποτε βρεθηκε ΜΕΘ για τον Τραγκα και μαλιστα στο Σωτηρια που ειναι το καλυτερο νοσοκομειο για τετοια περιστατικα ε;Σαν τον τραγοπαπα τον ψεκα που αρρωστησε στο Αγρινιο και του παιρνανε τσιμπουκι για μερες να τους κανει τη χαρη να παει στο νοσοκομειο και βρεθηκε στον Ευαγγελισμο διασωληνωμενος!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Λόγο κορτιζόνης και αζυθρομικινη σ δεν την βγάζουν καθαρή ;; Τύπε είσαι ότι ναναι !!! Σε βαρειά βροχιτιδα με έχουν σώσει τα συγκεκριμένα φάρμακα !! Και πολλούς άλλους ανθρώπους !!! Η αζυθρομυκινη είναι για αλλεργικούς και ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς όταν έχουν βαρειά πνευμονία επισης κάνει δουλειά και σε ασθενείς με ειτζς !! Με αυτές της μαλακιες που λέτε πάτε την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω !!!το 25% παντως δε τη βγαζουν καθαρη λογω κορτιζονης αζυθρομικινης και λοιπων ιατρικων παπαριων του πρωτοκολλου αντιμετωπισης κοβιντ παρα απο τον ιο τον ιδιο...
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.238
- Πόντοι
- 3.820
Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας - Είναι ανεμβολίαστος
Και η σύζυγός του με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία - Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόνας
www.protothema.gr
το πρωι ηταν διασωληνωμενος,μετα απο 2 ωρες μονο με οξυγονο?μαλλον επεσε και λιγο "αρλεκιν"
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Οχι μονο αυτα που λες αλλα ειχε και το θρασος πριν 3 μερες να λεει στο facebook οτι θελουν να του παρεχουν και μονοκλωνικα αντισωματα αμα τα χρειαστει....Τι ???? ο καθοδηγητης μας και ηγετης των ψεκ και των αρνητων χρειαστηκε ΜΕΘ ?? για τη γριπουλα που τη περνας στο ποδι ??? αφηστε τα ψεμματα σας μια χαρα ειναι σπιτι και τον φροντιζει ο Πετρακος . Και οσοι λενε οτι θα παρει μονοκλωνικα γιατι αυτος εχει προσβαση και στα παπαρια του για τους ψηφοφορους του , ειστε συκοφαντες . Τιποτα δε θα παρει , εχει το Πετρακο υπαρχηγο και τον ακολουθουμε ολοι εμεις το ποιμνιο του . Ο μονος που ηθελε να βγει η Ελλαδα απο το ευρω και ταυτοχρονα του ασκησατε διωξη γιατι ειχε 10 ψωροεκατ στην Ελβετια αδηλωτα και μια οφσορ στο Παναμα . Τετοιοι ειστε . Οσο για τα νουμερα δε θα υποκυψουμε . Και ανασα να μη μπορουμε να παρουμε νοσοκομειο δε θα παμε . Θα φουνταρουμε απο το παραθυρο για να μη μας γραψει ως θυματα κοβιντ η μασωνικη νομενκλατουρα . ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ , ΔΙΑΔΟΣΤΕ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ο εκπροσωπος του πρεπει να ειναι τερμα μαλακας τυπε....Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας - Είναι ανεμβολίαστος
Και η σύζυγός του με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία - Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόναςwww.protothema.gr
το πρωι ηταν διασωληνωμενος,μετα απο 2 ωρες μονο με οξυγονο?μαλλον επεσε και λιγο "αρλεκιν"
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
καλα εννοειται τυπε! κανενας πλησιον μου δεν εχει ουδεμια ευχαριστη αναμνηση απο το νοσοκομειο...Τωρα ειναι διασωληνωμενος τυπε με φουλ πνευμονια....ποιος κορτιζονες και μαλακιες παλι λες;
Εσυ παντως αμα αρρωστησεις βαρια απο οτιδηποτε μην πας στο κωλοσυστημα υγειας και σε φανε λαχανο!Κατσε σπιτακι σου καλυτερα!
κατι ξερουν οι παλιοι και δε πηγαιναν ποτε στο γιατρο...
ουτε για επεμβασεις ρουτινας ειναι να πας τυπε! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ηταν και πριν δε περιμεναμε απο κορωνα να φανει η γυμνια τους.
τωρα αμα πνιγεσαι τυπε και δεν εχεις αλλη επιλογη πας αλλα αυτα ειναι απελπιδη προσπαθεια...
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
τυπε ειναι μεγαλο θεμα το πρωτοκολλο γιατι σε ολους εφαρμοζουν την ιδια συνταγη ενω ξερουν οτι δε πιανει!Λόγο κορτιζόνης και αζυθρομικινη σ δεν την βγάζουν καθαρή ;; Τύπε είσαι ότι ναναι !!! Σε βαρειά βροχιτιδα με έχουν σώσει τα συγκεκριμένα φάρμακα !! Και πολλούς άλλους ανθρώπους !!! Η αζυθρομυκινη είναι για αλλεργικούς και ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς όταν έχουν βαρειά πνευμονία επισης κάνει δουλειά και σε ασθενείς με ειτζς !! Με αυτές της μαλακιες που λέτε πάτε την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω !!!
πολλες μαλακιες γινονται! ο ιδιος ο ιος χτυπαει σε διαφορετικα σημεια... η θεραπεια δεν επρεπε ειναι ιδια για ολους! εξου και το 25% των απωλειων ειναι περιπτωσεις λαθων και λαθος χειρισμων...
αλλα ποιος θα βγει να πει οτι δεν εφταιξε ο κορωνα αλλα εμεις που ειμαστε μαλακες και τους πεταμε μεσα χωρις κανεναν δικο τους παρον.... απο τη στιγμη που θα παραδωσεις τον συγγενη σου δε ξερεις αν του δινουν καν σημασια η οχι εκει μεσα...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
εκει ειναι η μαγκια τυπε..αμα πνιγεσαι, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ...αλλιως εισαι τζαμπα μαγκας...καλα εννοειται τυπε! κανενας πλησιον μου δεν εχει ουδεμια ευχαριστη αναμνηση απο το νοσοκομειο...
κατι ξερουν οι παλιοι και δε πηγαιναν ποτε στο γιατρο...
ουτε για επεμβασεις ρουτινας ειναι να πας τυπε! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ηταν και πριν δε περιμεναμε απο κορωνα να φανει η γυμνια τους.
τωρα αμα πνιγεσαι τυπε και δεν εχεις αλλη επιλογη πας αλλα αυτα ειναι απελπιδη προσπαθεια...
ετσι ελεγε και ο αρχηγος των ψεκ ο τραγκας : μια γριπη ειναι ο κοβιντ, σιγα μην κανω το εμβολιο και λοιπες πιπες...και οταν ειδε τα σκουρα, ετρεξε στο αχρηστο νοσοκομειο και παρακαλουσε για οξυγονο....πηγε εκει που ελεγε οτι σκοτωνουν κοσμο με τα θεραπευτικα πρωτοκολλα!!!!
μιλαμε για την απολυτη ξεφτυλα...σαν να δεις εμενα δηλαδη να πανηγυριζω σε φιεστα του βαζελου...δεν θα ειχα μουτρα να κυκλοφορησω ξανα εξω και το πιο πιθανο να αυτοκτονουσα...
ο τραγκας βεβαια μολις βγει απο το νοσοκομειο, θα αρχισει παλι τις τζαμπα μαγκιες....
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Τα ορφανα της χα , της ανελ και του κυρ αλοιφοπουλου που εχει μαζεψει δε πιστευουν σε αυτα τυπε . Εν αναμονη και σε λιγο θα βγαλουν θεραπειες και συνταγες και για αλλες ασθενειες , απλα ειναι απασχολημενα τωρα με τον ιο και τους μασωνοεβραιοεμβολιασιωνιστοκτηνιατρομπουρλαδεςΟχι μονο αυτα που λες αλλα ειχε και το θρασος πριν 3 μερες να λεει στο facebook οτι θελουν να του παρεχουν και μονοκλωνικα αντισωματα αμα τα χρειαστει....
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.247
- Πόντοι
- 2.356
ας βγει για αρχη και βλεπουμε...εκει ειναι η μαγκια τυπε..αμα πνιγεσαι, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ...αλλιως εισαι τζαμπα μαγκας...
ετσι ελεγε και ο αρχηγος των ψεκ ο τραγκας : μια γριπη ειναι ο κοβιντ, σιγα μην κανω το εμβολιο και λοιπες πιπες...και οταν ειδε τα σκουρα, ετρεξε στο αχρηστο νοσοκομειο και παρακαλουσε για οξυγονο....πηγε εκει που ελεγε οτι σκοτωνουν κοσμο με τα θεραπευτικα πρωτοκολλα!!!!
μιλαμε για την απολυτη ξεφτυλα...σαν να δεις εμενα δηλαδη να πανηγυριζω σε φιεστα του βαζελου...δεν θα ειχα μουτρα να κυκλοφορησω ξανα εξω και το πιο πιθανο να αυτοκτονουσα...
ο τραγκας βεβαια μολις βγει απο το νοσοκομειο, θα αρχισει παλι τις τζαμπα μαγκιες....
παντως γινονται ηδη αρκετες μαλακιες. οι γιατροι εχουν τεντωσει εδω και 2 χρονια και παρηγορια δεν εχουν...
εσυ πιστευεις οτι αποδιδουν στη δουλεια τους καλα? δε νομιζω τακη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις