Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
θεωρητικα οχι, υποτιθεται οτι υπαρχει επιτροπη που αποφασιζει σε ποιους θα δοθουν τα μονοκλωνικα
πχ δεν πιανουν τους βαρια ασθενεις, οποτε εκει δεν εχει νοημα να τους δωσεις
τωρα, εαν και ποσο παιζει φακελακι στην επιτροπη ... αυτο ειναι αλλο θεμα
θα τα παρει επειδη αυτος μπορει να σηκωσει φασαρια! οι αλλοι που σηκωνουν φασαριες τους χωνουν ενα σωληνα στον πατο τους και τελος!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Τωρα ειναι διασωληνωμενος τυπε με φουλ πνευμονια....ποιος κορτιζονες και μαλακιες παλι λες;

Εσυ παντως αμα αρρωστησεις βαρια απο οτιδηποτε μην πας στο κωλοσυστημα υγειας και σε φανε λαχανο!Κατσε σπιτακι σου καλυτερα! :2funny:
τι να τον κανω τυπε! διαβητη ειχε και δε το εκανε! να τον κανω ντα? το πιθανοτερο ειναι να τα τιναξει οντως αν δε παρει μονοκλωνικα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Τις ανθρώπινες ζωες τωρα τις εξετάζουμε σύμφωνα με το ποιος ειναι μουνόπανο η οχι?
τυπε αν παω σε νοσοκομειο και πω οτι ειμαι ο κατσαπλιας μονο στο κυλικειο θα με αφησουν να παω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακομα τυπε δεν υπαρχουν σε αφθονια . Οπλο κατα του ιου υπαρχει ομως , ειναι δωρεαν , εχουν προσβαση ολοι και λεγεται εμβολιο . Αυτα ( τα μονοκλωνικα ) απαιτουν νοσοκομειακο περιβαλλον αφου χορηγουνται ενδοφλεβιως εξαλλου και χρειαζεται ιατρονοσηλευτικη παρακολουθηση οπως εχουν αναφερει οι γιατροι οποτε παλι υπαρχει θεμα με τη πιεση στο συστημα υγειας
να παρουν χαπι για την πιεση τοτε τυπε!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τυπε αν παω σε νοσοκομειο και πω οτι ειμαι ο κατσαπλιας μονο στο κυλικειο θα με αφησουν να παω

να παρουν χαπι για την πιεση τοτε τυπε!
Δε χρειαζεται νοσοκομειο τυπε με αυτα τα θανατηφορα πρωτοκολλα . Θα ερθει ο Πετρακος και εγω σα βοηθος του να σε γιατρεψουμε σπιτι με μαντζουνια . Μη κανεις το λαθος , στειλε πμ και ερχομαστε

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
τι να τον κανω τυπε! διαβητη ειχε και δε το εκανε! να τον κανω ντα? το πιθανοτερο ειναι να τα τιναξει οντως αν δε παρει μονοκλωνικα
Μακάρι,αλλα τέτοια κτηνη δυστυχώς τη σκαπουλαρουν!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απο τις αρχές Φθινοπώρου χαιρόμαστε για τους θανάτους ψεκασμενων απο το κορονι και θρηνουμε για τα λεφτά που πληρωνουμε για τη νοσηλεία τους!
Οι ανεμβολιαστοι να πληρώνουν απο την τσέπη τους!

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Επισης τα μονοκλωνικα αντισωματα εχουν νοημα να δωθουν σαν θεραπεια στις πρωτες μερες...αμα ο αλλος εχει αναπτυξει ηδη βαρια νοσηση καλυνυχτα σας.

Τα μονοκλωνικα προοριζονται για οσους δε μπορουν να παραξουν αντισωματα. Ανοσοκατεσταλμενους, μεταμοσχευμενους που παιρνουν φαρμακα που καταστελουν το ανοσοποιητικο τους για να μην αποβαλει το μοσχευμα κλπ. Οχι για 70 χρονους διαβητικους υπερβαρους που δε κανουν εμβολιο για να κανουν ονομα και να γινουν αρχηγοι κομματος.

Α και ο Τραγκας εχει διασωληνωθει απο το πρωι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Μακάρι,αλλα τέτοια κτηνη δυστυχώς τη σκαπουλαρουν!
ε καλα οχι τσαμπα! ασε που θα τους ξεπλυνει μετα!

Απο τις αρχές Φθινοπώρου χαιρόμαστε για τους θανάτους ψεκασμενων απο το κορονι και θρηνουμε για τα λεφτά που πληρωνουμε για τη νοσηλεία τους!
Οι ανεμβολιαστοι να πληρώνουν απο την τσέπη τους!
μετα σας λεν ψεκασμενους και παρεξηγιεστε κιολας!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Επειδη ολοι οι μπολιασμενοι εριστικοι υποστηρικτες των θανατηφορων πρωτοκολλων και της ιατρικης ψευτοεπιστημης εχετε ξεφυγει , απαντηστε μου σε αυτα . Γιατι ο Πετρακος δεν εχει αρρωστησει ? δεν τον εχει βρει ο ιος που κυκλοφορει παντου ? ποσοι εβραιοι νοσηλευονται στις ΜΕΘ ? γιατι ο κουλης αφηνει τη κοκα κολα να πωλειται ελευθερα ενω εχει ζαχαρη και φερνει καρκινο ? τα μονοκλωνικα γιατι δε πωλουνται στα περιπτερα μαζι με τα προφυλακτικα ? ε μπολιασμενοι ? εχετε απαντησεις σε αυτα ?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
δε μπορω να σας τα λεω και ολα. δε μου επιτρεπεται αλλωστε
Υπαρχει ενας νέος όρος για τους ψεκασμένους που εμένα μου αρέσει παρα πολυ....ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ειναι πιο δοκιμο νομίζω.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.014
Πόντοι
2.356
Υπαρχει ενας νέος όρος για τους ψεκασμένους που εμένα μου αρέσει παρα πολυ....ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ειναι πιο δοκιμο νομίζω.
φοβασαι το σκοταδι τυπε? κοιμασαι με φωτακι αναμμενο?

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216
φοβασαι το σκοταδι τυπε? κοιμασαι με φωτακι αναμμενο?
Κάθε ημέρα που περνάει 15000 περιπου αυτομολουν απο το γαλατικο χωριό των ανεμβολιαστων σκοταδιστων .Μέχρι και εμβόλιμη Κυριακή εβαλαν γιατι υπάρχει ζήτηση

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
ο Κατσαπλιας κανει εγκλημα που δεν εμβολιαζεται...ας ειναι θα περιμενουμε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο και θα τους σωσουμε με το ζορι :wanker:
Εσενα που σου αρεσουν τα ψέκια,
πάρε πολλα εδω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.542
Πόντοι
27.261
πως ειναι τα βατσινoειδη πειραματοζωα σημερα ?
ποσα σκαναρισματα σας κανανε ρε καρντασια... η' παλι μεσα μεινατε ?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Alanio

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
Αν εχει τα λεφτα ο αλλος μπορει και εχει καθε δικαίωμα να το ζητήσει ετσι δεν ειναι? τωρα το αν ειναι μουνόπανο η οχι αυτο ειναι αλλο θεμα...υπαρχουν μουνόπανα και μουνόπανα που ζουν
Τι εννοεις ρε τυπε αμα εχουν λεφτα μπορουν να το ζητησουν;Σουπερ μαρκετ ειναι;Αυτα δινονται μονο απο κρατικα νοσοκομεια...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Κάθε ημέρα που περνάει 15000 περιπου αυτομολουν απο το γαλατικο χωριό των ανεμβολιαστων σκοταδιστων .Μέχρι και εμβόλιμη Κυριακή εβαλαν γιατι υπάρχει ζήτηση
Ποιος τα λεει αυτα ? τα γερμανοδουλα τσοντοκαναλα ? ελα ρε μαν και εσυ τιποτα ψεκασμενος οπαδος της ιατρικης και του κτηνιατρου μπουρλα θα εισαι . Ηγγικεν η ωρα που το παραμυθι των σιωνιωστων για τη γριπουλα λαμβανει τελος . Κατσε να βγει απο το νοσοκομειο ο αρχηγος μας Γεωργιος Τραγκας που εχει παει απλα για να δει πως μας εμπαιζετε ολοι εσεις και θα δεις οτι δε θα ξανακανει κανεις εμβολιο . Οποιος νοσει πμ και ερχομαι με 2 ειδικους , ενα μπεταζη και ενα σουβλατζη και αρχιατρο το Πετρακο για επιστημονικο συμβουλιο κι αμεση αντιμετωπιση του ιου σπιτι χωρις νοσηλειες , τιμες προσιτες για μελη του κομματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom