Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
αρχιδια καλαβρεζικα....Οσοι ειναι ενεργοι στην αγορα και δουλευουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θελωντας και μη θα το κανουν αν δε το εχουν ηδη κανει.(ΠΛΗΝ Ελαχιστων εξαιρεσεων,κυμπαριδες εργοδοτες που ειναι και οι ιδιοι ψεκες,δουλιες του ποδαριου,ανιδικευτοι εργατες φορτοεκφορτωσης)..Απορω με 40% εισοδηματιες ζουμε>???Στο μονο κλαδο που προσφερουν οι ψεκες ειναι ο τζογος...Το καζινο επειδη ειναι καζινο δεχετε με ραπιντ,οι λεσχες τα χουν καλα με τους τσεους οποτε ....Σημερα καναν διαμρτηρια οι πρακτορες του ΟΠΑΠ γιατι ειδν το κοσμο να μειωνετε Απλα εγω και εμβολιασμενος και πρωην νοσησας που ειμαι ουτε εμενα με ψηνει να κανω τον τροχονομο σε οποιον μπαινει στο μαγαζι μου,ουτε με με ψηνει να με τροχονομευουν αμα παω να πιω ενα καφε η να αγορασω κατι....Το θεμα θα μπορουσε να ειναι πιο απλο...ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ COVID-19 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕς ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.....απλο και να μπενανε στη μαχη και οι ιδιωτικες κλινικες...Απλουστατο με ελαχιστο πολιτικο κοστος καθως το 69% συμφωνει με πληρη αποκλεισμο των ψεκιων

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Οχι σε lockdown . ΣΟΚ και ΔΕΟΣ για τους ανεμβολιαστους .
Θα μάθουν με τον δύσκολο τρόπο την αλήθεια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Και γω στη γύρα είμαι τυπε μου...άλλο το να βολτάρει κάποιος άλλο να ψωνίζει....τα περισσότερα καφέ ζήτημα να ήταν τα μισά καθίσματα...για σαβ/κα μιλάω....
Εδω μέσα μερικοι φαινεται οτι πασχουν απο συνδρομο ασπεργκερ. Αφου ειναι σαν να μην ακουν ή δεν βλέπουν οτι νοσούν και πανε στον Αγιο Πετρο ακομα και οι τσιιμπημένοι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ξέρει να κρίνει δεν βλέπεις; μιλάμε για σοβαρό ΨΕΚΙ όχι τσικο
Ξεπόρτησε από τα νήματα των τραβελιών και ήρθε να το παίξει επιστήμονας ο ντελ πούστης... :confused: :confused: :confused:

Ρε ποιον μου θυμίζει...:2funny::2funny::2funny:
Στιγμιότυπο οθόνης (98).png

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Ξεπόρτησε από τα νήματα των τραβελιών και ήρθε να το παίξει επιστήμονας ο ντελ πούστης... :confused: :confused: :confused:

Ρε ποιον μου θυμίζει...:2funny::2funny::2funny:
Στιγμιότυπο οθόνης (98).png
Πρωκταδούρε το επόμενο μπόλι να ζητήσεις να μπει απ την ανάποδη, όχι απ τη βελόνα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Σοβαρά επιχειρήματα...πρεπει να σου μπήκε η πούτσα απ το κώλο και να σου βγηκε απ το στόμα... 18χρονο σε κοβω να χεις ξεφλουδήσει στη μαλακία..

Και κάτι τελευταίο..μη ξαναπιάσεις μάνες στο στόμα σου? Το κατάλαβες μουνόπανο ή να σου κάνω λοβοτομή?
Πηγαινε γαμησου ρε μουνοπανο που μας μπηκες και τσαμπουκαλεμενος....θελεις και επιχειρηματα σουργελο που πρωτο ποστ ηταν ψεμμα και διαστρεβλωση της αληθειας παλιοαρχιδι.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πολυ βρισιμο ρε τυποι!

Τι διαλο;Τοσο στραπονιασμα πεφτει κ βγαζετε εδω το αντριλικι σας.

Ψεκ οι μεν και οι αλλοι;Πως λεγονται;

Οι Αυστριακοι πως λεγονται που εχουν λοκνταουν;Οι Βαυαροι;Πως λεγονται;Η η Βαυαρια δεν εχει υψηλα ποσοστα εμβολιασμου,οπου δυο χρονιες ακυρωσε το νο1 φεστιβαλ στον κοσμο,το Οκτομπαφεστ.

Επειδη εσεις εμβολιαστηκατε,πιστευετε δεν θα μπουμε σε λοκνταουν!Οχι οτι θελω εγω προσωπικα,ουτε τις αλλες φορες ηθελα ομως...

Απλα ειναι ενα σχεδιο και οποιος δεν το καταλαβαινει,ας πραξει οπως νομιζει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αρχιδια καλαβρεζικα....Οσοι ειναι ενεργοι στην αγορα και δουλευουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θελωντας και μη θα το κανουν αν δε το εχουν ηδη κανει.(ΠΛΗΝ Ελαχιστων εξαιρεσεων,κυμπαριδες εργοδοτες που ειναι και οι ιδιοι ψεκες,δουλιες του ποδαριου,ανιδικευτοι εργατες φορτοεκφορτωσης)..Απορω με 40% εισοδηματιες ζουμε>???Στο μονο κλαδο που προσφερουν οι ψεκες ειναι ο τζογος...Το καζινο επειδη ειναι καζινο δεχετε με ραπιντ,οι λεσχες τα χουν καλα με τους τσεους οποτε ....Σημερα καναν διαμρτηρια οι πρακτορες του ΟΠΑΠ γιατι ειδν το κοσμο να μειωνετε Απλα εγω και εμβολιασμενος και πρωην νοσησας που ειμαι ουτε εμενα με ψηνει να κανω τον τροχονομο σε οποιον μπαινει στο μαγαζι μου,ουτε με με ψηνει να με τροχονομευουν αμα παω να πιω ενα καφε η να αγορασω κατι....Το θεμα θα μπορουσε να ειναι πιο απλο...ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ COVID-19 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕς ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.....απλο και να μπενανε στη μαχη και οι ιδιωτικες κλινικες...Απλουστατο με ελαχιστο πολιτικο κοστος καθως το 69% συμφωνει με πληρη αποκλεισμο των ψεκιων
Δεν τους κόβει. Απλό. Ερήμωσε ο τόπος γιατί δε βγαίνουν οι 2.500.000 εκατομμύρια ψέκες να καταναλώσουν. 80% οι τζίροι κάτω γιατί οι ψέκες κάθονται σπίτι. Το 25% κάνει το 80% του τζίρου. Ξεκάθαρο.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Εδω μέσα μερικοι φαινεται οτι πασχουν απο συνδρομο ασπεργκερ. Αφου ειναι σαν να μην ακουν ή δεν βλέπουν οτι νοσούν και πανε στον Αγιο Πετρο ακομα και οι τσιιμπημένοι
Αρχιζουν να πεθαινουν και τσιμπημένοι χωρίς υποκείμενα αλλά αυτοί εκει....δώστου τη δόση να βγει η μέρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βλέπω, δεν ακούω....Έχουν ξεστοκάρει τα μαγαζιά με τόση ζήτηση και κατανάλωση που υπάρχει!! Δε πιστεύουν στα μάτια τους! Χαχαχαχαχα! Ευτυχώς πήρατε πίσω τη ζωή σας!!
Βλεπεις…

ΑΠΟ ΕΞΩ!!!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι γελα ρε μπουλη? Τι έγινε πηγες για δουλειά σκλαβακο.? Εγώ παω οπότε θέλω αν θέλω και για όσο θέλω γιατί είμαι αφεντικό.. Εσυ τραβα να φας καμια σφαλιάρα από τον Κωνσταντάρα.. Εγώ πάντως σε προκαλεσα να μου δείξεις μισθο
Καλά ενταξει ταρίφα! Κίτρινος πυρετός! :tooth:

Μαλλον δεν εχεις παρακολουθήσει τι κανω, ελευθερο επάγγελμα εχω και εχω ανεβάσει διάφορες μισθοδοσίες. Μιλά με τα σούργελα που τις βλέπουν και τους ερχεται περίοδος :)

ΤΑΡΙΦΑ!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

3BEFD090-3A5E-44D3-BE9E-208FA8DD7730.jpeg

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Πηγαινε γαμησου ρε μουνοπανο που μας μπηκες και τσαμπουκαλεμενος....θελεις και επιχειρηματα σουργελο που πρωτο ποστ ηταν ψεμμα και διαστρεβλωση της αληθειας παλιοαρχιδι.
Ρε σάλτα γαμήσου βραδυάτικα, που βλέπεις Πορτοσάλτε και στάζει η σούφρα σου...νούμερο...που θα μιλήσεις και για μάνες γαμημένε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ 15ΧΡΟΝΟ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ρε σάλτα γαμήσου βραδυάτικα, που βλέπεις Πορτοσάλτε και στάζει η σούφρα σου...νούμερο...που θα μιλήσεις και για μάνες γαμημένε
Αντε μωρη γλεντζου δεν μιλησα για καμμια μανα...να σου βαλει φαγακι ειπα.Να πας φαγωμενος στη Nina Deep Throat Queen να σου δωσει το κωλαντερο στο χερι!!! :2funny:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Αντε μωρη γλεντζου δεν μιλησα για καμμια μανα...να σου βαλει φαγακι ειπα.Να πας φαγωμενος στη Nina Deep Throat Queen να σου δωσει το κωλαντερο στο χερι!!! :2funny:
πουλα κανα τενεκέ λάδι μωρή λολομπριτζίτα που θα πουλήσεις και νταηλίκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom