Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
αρχιδια καλαβρεζικα....Οσοι ειναι ενεργοι στην αγορα και δουλευουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θελωντας και μη θα το κανουν αν δε το εχουν ηδη κανει.(ΠΛΗΝ Ελαχιστων εξαιρεσεων,κυμπαριδες εργοδοτες που ειναι και οι ιδιοι ψεκες,δουλιες του ποδαριου,ανιδικευτοι εργατες φορτοεκφορτωσης)..Απορω με 40% εισοδηματιες ζουμε>???Στο μονο κλαδο που προσφερουν οι ψεκες ειναι ο τζογος...Το καζινο επειδη ειναι καζινο δεχετε με ραπιντ,οι λεσχες τα χουν καλα με τους τσεους οποτε ....Σημερα καναν διαμρτηρια οι πρακτορες του ΟΠΑΠ γιατι ειδν το κοσμο να μειωνετε Απλα εγω και εμβολιασμενος και πρωην νοσησας που ειμαι ουτε εμενα με ψηνει να κανω τον τροχονομο σε οποιον μπαινει στο μαγαζι μου,ουτε με με ψηνει να με τροχονομευουν αμα παω να πιω ενα καφε η να αγορασω κατι....Το θεμα θα μπορουσε να ειναι πιο απλο...ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ COVID-19 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕς ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ.....απλο και να μπενανε στη μαχη και οι ιδιωτικες κλινικες...Απλουστατο με ελαχιστο πολιτικο κοστος καθως το 69% συμφωνει με πληρη αποκλεισμο των ψεκιων