Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Ρε Ψεκι σδυνατεις να καταλάβεις που το παίζεις και καμποσος ότι τό κάναμε το εμβόλιο για προστασία; Παίξε στην άμμο με τα κουβαδάκια σου τώρα
Ποια προστασία ρε αποχαυνωμένε του Πορτοσάλτε? Τράβα παίξε κανά pro γιατι σε λίγο ειναι ώρα για νάνι

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.249
Πόντοι
2.356
Η ερώτησή μου ήταν σαφέστατη. Γιατί εσύ και κάποιοι σαν κι εσένα ζητάτε από την Αριστερά να οργανώσει Διαμαρτυρίες / Συγκεντρώσεις / Πορείες για κάποια θέματα που σας ενδιαφέρουν και δεν τις οργανώνετε εσείς οι ίδιοι. Θεωρείς λογική την απάντηση που μου έδωσες;
δε ζηταω τιποτα τυπε και ουτε και κατεβηκα σε καμια διαδηλωση αφου ξεραμε πως θα την προβαλουν τα ΜΜΕ του πετσα.....
βεβαια περιμενω να δω τι θα γινει 6 δεκεμβρη ;)

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Γεμάτα είναι τύπε μου. Όπου και να πας.
Το είδα στο mall στο Μαρούσι τύπε σε ώρα αιχμής...τέτοια νέκρα ειχα χρονια να δω...Πλατεια Ν.Σμύρνης τα ιδια...80% βολτάρανε 20% ψωνίζανε...

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Ποια προστασία ρε αποχαυνωμένε του Πορτοσάλτε? Τράβα παίξε κανά pro γιατι σε λίγο ειναι ώρα για νάνι
Επιπεδιστη βλακα ψεκασμενε εύχομαι να μην σε βρει τό χτικιο και κόψεις το πουλάκι σου ..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Το είδα στο mall στο Μαρούσι τύπε σε ώρα αιχμής...τέτοια νέκρα ειχα χρονια να δω...Πλατεια Ν.Σμύρνης τα ιδια...80% βολτάρανε 20% ψωνίζανε...
Τα βλέπουμε κι εμείς τύπε μου. Στη γύρα είμαστε. Βρες κάτι άλλο να πεις. Αυτό πάλιωσε και δεν ισχύει. Κάνει πατάτες αυτή η κυβέρνηση αλλά τα μαγαζιά γεμάτα είναι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756
Τα βλέπουμε κι εμείς τύπε μου. Στη γύρα είμαστε. Βρες κάτι άλλο να πεις. Αυτό πάλιωσε και δεν ισχύει. Κάνει πατάτες αυτή η κυβέρνηση αλλά τα μαγαζιά γεμάτα είναι.
Άστον τον ψεκα να φαντασιωνεται την υπέρτατη αλήθεια του

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Επιπεδιστη βλακα ψεκασμενε εύχομαι να μην σε βρει τό χτικιο και κόψεις το πουλάκι σου ..
Καινούριο ταλέντο ο ντελ πιερο με φρέσκο σφιχτό κωλαράκι...:erection::erection::erection:

Ήρθε να αναπληρώσει τον Βιτάμ...:smitten:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Και γω ευχομαι μην σ αναγκάσουν να σου κάνουν σουρωτήρι τον κωλάρακο στις δοσεις και να κολλήσεις κι απο πάνω

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.983
Πόντοι
2.391
Θα εχουμε λογικα και εμεις ενα μικρο λοκνταουν εκτος και αν τα κατεφερουν και εμβολιασουν οσους ηταν αρνητες σε χρονο ρεκορ αλλα και παλι νομιζω οτι ετσι θα μπλοκαρουν τους υπολοιπους που θεουν τριτη δοση. Μακαρι παντος να μην κρατησει πολυ γιατι δεν αντεχουν οι τσεπες μας αλλο.

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Και γω στη γύρα είμαι τυπε μου...άλλο το να βολτάρει κάποιος άλλο να ψωνίζει....τα περισσότερα καφέ ζήτημα να ήταν τα μισά καθίσματα...για σαβ/κα μιλάω....

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και γω στη γύρα είμαι τυπε μου...άλλο το να βολτάρει κάποιος άλλο να ψωνίζει....τα περισσότερα καφέ ζήτημα να ήταν τα μισά καθίσματα...για σαβ/κα μιλάω....
Να καθήσουμε δε βρίσκαμε. Σε καφέ, εστιατόρια και σε μαγαζιά με ζωντανή μουσική. Το να μη ψωνίζει κάποιος με αυτή την αμερικανιά τη black friday λογικό ειναι. Τιμές τσεκάρει για την εβδομάδα αυτή. Κι εμείς αυτό κάναμε. Οικογενειακώς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Σοβαρά επιχειρήματα...πρεπει να σου μπήκε η πούτσα απ το κώλο και να σου βγηκε απ το στόμα... 18χρονο σε κοβω να χεις ξεφλουδήσει στη μαλακία..

Και κάτι τελευταίο..μη ξαναπιάσεις μάνες στο στόμα σου? Το κατάλαβες μουνόπανο ή να σου κάνω λοβοτομή?
Σιγά Ραπ, σιγά και έχεις πάρει φόρα, όλους θα τους δείρεις.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μαν, μπρο κτλ? Χαχαχαχα
15χρονο εισαι?
Γεμισε τα μαγαζιά, καταναλωσε γιατι βαρανε μυγες τα μαγαζια μπρο, πάρε τη ζωη σου πίσω!
Τα μαγαζιά που "πνίγουν" την μη υπαρξη πιστοποιητικού και τα Αραβοτουρκικα μια χαρά κόσμο εχουν. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τα μαγαζιά των εβλολιολάγνων που ζητάνε χίλια δυο βαράνε μύγες :wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καταλαβαίνεις για τί μαλακα μιλάμε; καραντίνα στα αρχιδια να βάλουν μυαλό...
Εγώ δεν αντέχω αυτή την ανοησία που εκτοξεύουν οι ψέκες, πως μεγάλες παρέες εμβολιασμένων δεν πάνε σε μαγαζιά να καθήσουν επειδή έχουν έναν ψέκα μαζί τους χωρίς πιστοποιητικό. Που κλάιν οι πάντες. Είναι τόσο σκασμένος ο κόσμος να κυκλοφορήσει που σκοτίστηκε αν ο ψέκας γνωστός/φίλος το παίζει "αντιστασιακός". Μια χαρά αράζουν για καφέ, ποτό, τσιπουράκι, ότι τραβάει η ψυχή τους οι εμβολιασμένοι και ο ψεκας σπίτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom