Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η αγαμία δεν σε έχει βαρέσει μόνο στο κάτω κεφάλι, αλλά και στο πάνω :)

Ευχές για καταστροφή της χώρας από έναν "πατριώτη"!!!
Η αγαμία δεν σε έχει βαρέσει μόνο στο κάτω κεφάλι, αλλά και στο πάνω :)

Παρόλα αυτά, εσύ δεν γαμάς με ΤΙΠΟΤΑ! :tooth:

Eσύ έχεις μόνιμη μαλακιάδα... στην παλάμη! :)

Εσύ έχεις να γαμήσεις πάνω από 1-2 χρόνια, φαίνεται :)

Εσύ θες κάνα μουνί... αλλά που να το βρεις και ποιο να σου κάτσει! Γράψε "ΜΟΥΝΙ" στην παλάμη σου :)

Η Ελλάδα είναι ο Νο. 1 επενδυτικός προορισμός. Αλλά εσύ από την πολύ μαλακία που να προλάβεις να τα δεις αυτά :)

Ανέβασε ΜΙΑ δήλωση, οποιουδήποτε που να ισχυρίζεται αυτό το πράγμα.
ΜΙΑ θα βρεις... την δικιά σου που σε δέρνει η μαλακία :)

Εσύ χαρτομάντηλα για να σκουπιστείς από την μαλακία :)

Με την σειρά μου λοιπόν κι εγώ, μετά τα ευχολόγιά σου για την Ελλάδα, εύχομαι ολόψυχα να κολλήσεις και να διασωληνωθείς για 2-3 μήνες μέχρι να λιώσεις και να βγεις 20 κιλά. :)

1630218826389.png

1630218834019.png
Θα σταθώ στο οτι η Ελλάδα είναι νούμερο ένα επενδυτικό προορισμός,χαχα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Εγω πάλι πιστεύω οτι είμαστε ο νούμερο ένα προορισμός για πακιστανούς , αυγανούς και όπου τέλος πάντων υπάρχει πρόβλημα όλοι εδώ έρχονται , λες και δεν υπάρχουν γειτονικές χώρες.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.238
Πόντοι
3.820

4.08 "ποσο κραταει η ανοσια απο το εμβολιο? ισως 8 μηνες ισως 12 ισως εχει ενεργοποιηθει η κυτταρικη ανοσια,ισως αλλα δεν ξερουμε.."κατ τα αλλα οι νοσησαντες γιατροι εφοσον εχει περασει το 6μηνο βγαινουν σε αναστολη(εκει ειναι σιγουροι δηλαδη οτι η κυτταρικη ανοσια δεν ενεργοποιειται ενω υπαρχει και εξεταση που την διαπιστωνει και μπορει να διαρκεσει χρονια) ενω για τους εμβολιασμενους υγειονομικους που απο τον γεναρη μπαινουμε στον 9 μηνα απο το εμβολιασμο τους ,ειναι ολα καλα..
10.55 "τι εχετε να πειτε σε αυτους που το περασαν ελαφρια και δεν θελουν να εμβολιαστουν?...ε να κανουν την μια δοση για να παρουν το πιστοποιητικο για να μπορουν να μετακινηθουν"..καθαρη ιατρικη αποψη :jerking2:..οποιος πραγματικα δεν βλεπει οτι εχει πολιτικοποιηθει η ιατρικη στον βωμο συμφεροντων..τι να πω..

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Τελείως λάθος. Το Ισραήλ έχει σήμερα 62.2% πλήρως εμβολιασμένων.
Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται από το Ισραήλ, πρωτοπόρο στους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, δημιουργούν ανησυχίες και δεύτερες σκέψεις σε αρκετούς επιστήμονες, καθώς η χώρα, παρόλο που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο (78% του πληθυσμού άνω των 12 ετών έχει πλήρως εμβολιαστεί), εμφανίζει επίσης έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς νέων ημερήσιων κρουσμάτων παγκοσμίως

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Ξέρει κανείς νομικός αν πχ έχω ένα εργοστάσιο κ υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τότε εγώ μπορώ να τους απολύσω χώρος αποζημίωση ή οχι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ναι, καλα.
Απλως καποιοι συναδελφοι θα βγαλουν λεφτα παλι.

Ειπαμε, δεν υπαρχει καμια νομικη βαση για προσφυγη κατα της "υποχρεωτικοτητας" των εμβολιασμων.
Τι ακριβως δεν καταλαβαινετε?
Το ειπαμε μια, δυο, τρεις, το εξηγησαμε τοσες φορες. Τιποτα αντισυνταγματικο ή παρανομο δεν υπαρχει. Ολα τα δικαστηρια πανευρωπαϊκά, το ιδιο λενε. Και το δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματων το ιδιο. Νομιμότατη ειναι η υποχρεωτικότητα.

Και πανε παλι τωρα να κανουνε καποιοι προσφυγές στα δικαστηρια.
Εχουν λεφτα για πεταμα φαινεται.
Εγω λυπαμαι ειλικρινα για τους συναδελφους μου. Ειναι ντροπη αυτο το πραγμα
ακόμα και να υπήρχε, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να εφαρμοστεί στο χώρο της Υγείας. Εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζονται υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στα άτομα που εργάζονται στην Εστίαση και στους Παιδικούς Σταθμούς, και ορθά. Όπως κι όταν πήγαμε στο Στρατό, επίσης μας εμβολίασαν υποχρεωτικά

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και καλά κάνεις μιας και ξέρεις ότι όλα τα άλλα ισχύουν στο 100%, είσαι ένας αγάμητος μαλάκας! (κυριολεκτικοί και οι δύο όροι έτσι, δεν σε βρίζω) :)

Σου έχω όμως και μια έκπληξη!!! Και σε αυτό που στέκεσαι, πάλι ισχύει 100%. ΑΝ βέβαια ήξερες τι σημαίνει επενδυτικός προορισμός, πως αξιολογείται, το δείγμα που έχεις από τα ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου και οι επενδύσεις που έχουν πέσει μέχρι σήμερα. Αλλά επειδή εκτός από αγάμητος μαλάκας είσαι, προφανώς, κι ένας ανενημέρωτος αμόρφωτος μαλάκας, στα λέω για να τα ξέρεις :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω πάλι πιστεύω οτι είμαστε ο νούμερο ένα προορισμός για πακιστανούς , αυγανούς και όπου τέλος πάντων υπάρχει πρόβλημα όλοι εδώ έρχονται , λες και δεν υπάρχουν γειτονικές χώρες.
Προφανώς και είμαστε προορισμός, διότι η Ελλάδα είναι το ανατολικό σύνορο της Ευρώπης. Τι δεν καταλαβαίνεις? :)

Τίποτα βασικά δεν καταλαβαίνεις πέραν του ότι "το κούλι καλωσορίζει μετανάστες και τους δίνει επιδόματα!". Κι αυτό ούτε ο ίδιος το έχεις καταλάβει, απλά στο έχουν πει και το έχεις καταπιεί! :)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται από το Ισραήλ, πρωτοπόρο στους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, δημιουργούν ανησυχίες και δεύτερες σκέψεις σε αρκετούς επιστήμονες, καθώς η χώρα, παρόλο που έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο (78% του πληθυσμού άνω των 12 ετών έχει πλήρως εμβολιαστεί), εμφανίζει επίσης έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς νέων ημερήσιων κρουσμάτων παγκοσμίως
Έγραψες ότι είναι η πιο εμβολιασμένη χώρα. Ε, ΔΕΝ είναι. Με σημερινά στοιχεία επί του συνολικού πληθυσμού:
Πορτογαλία 73.3%
Δανία 71.0%
Ισπανία 69.44%
.
.
Ισραήλ 62.2%
.
.
Ελλάδα 54.94%

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δες και στο Ισραήλ τι γίνεται που είναι η πιο μεγάλη σε ποσοστά εμβολιασμενη χωρα
Είδες που καλά σε λέμε σανοφάγο? Το καταπίνεις αμάσητο μεγάλε, χωρίς καν λίγο λαδάκι!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Τράβα ψάξε ξανά μία τα ποσοστά του Ισραήλ και έλα να μας ενημερώσεις ξανά! :)

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ξέρει κανείς νομικός αν πχ έχω ένα εργοστάσιο κ υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τότε εγώ μπορώ να τους απολύσω χώρος αποζημίωση ή οχι
Για την ώρα όχι, μπορείς όμως να του μειώσεις τις ώρες εργασίας και σε συνδυασμό με το υποχρεωτικό εβδομαδιαίο rapid test(που βαραίνει οικονομικά τους ίδιους) να τους εξωθήσεις σε παραίτηση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Για την ώρα όχι, μπορείς όμως να του μειώσεις τις ώρες εργασίας και σε συνδυασμό με το υποχρεωτικό εβδομαδιαίο rapid test(που βαραίνει οικονομικά τους ίδιους) να τους εξωθήσεις σε παραίτηση.
Σατανικό μυαλό είσαι τελικα :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes: :smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στη παρούσα φάση δεν απολυω όμως τις δύο Ρουμάνες αρνητριες διότι μου έκαναν πασα Την ξαδέρφη τους από το διάσημο πλοεστι:confused:
Είχα γκόμενα παλιά από εκεί...σχεδόν πρωτευουσιάνοι είναι.:grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
Τα ράπιντ να φανταστώ πως θα πρέπει να έχεις και την απόδειξη οτι το έκανες η οτι το πλήρωσες , όχι σαν τα self που απλά μπορούσες να δηλώσεις οτι το έκανες ακόμα και αν δεν το είχες κάνει :P

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.852
Πόντοι
19.795
οπου ξανακολλανε ιο

αρα δωρο αδωρο
Μεχρι να βρεθει θεραπεια, η, να κανουμε πανευρωπαικα οτι εκανε και η Κινα, πραγμα απο οτι φαινεται αδυνατο, η μονη λυση ειναι το εμβολιο. Εστω και αν δεν σου παρεχει εκατο τοις εκατο προστασια, εστω και αν νοσησεις, αλλα πιο ελαφρια φυσικα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Τυπε στείλε πμ στον επίσημο λαθρολαγνο κ σπιουνο μυστικοσύμβουλο της κυβέρνησης κ του σαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom