Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΕΔΕ σε βάρος αστυφύλακα - Ανήρτησε βίντεο ”Πώς πολεμάμε τα ΜΑΤ”

«Χρησιμοποιεί φρασεολογία, που δεν ταιριάζει σε αστυνομικό προσωπικό, όπως για παράδειγμα η λέξη ”εξουσιαστές”, με την οποία αναφέρεται σε πολιτικούς» αναφέρουν πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Ποτέ μη λες ποτέ :sunglasses:
OK, βρήκες ΕΝΑΝ.

Βρες μου και τους υπόλοιπους για να ξεκινήσουμε την κουβέντα! :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
επειδη λες μαλακιες τωρα

για ξεκαθαρισε μου

πως γινεται με 2 δοσεις εμβολιου να ξανακολλανε οι κατοικοι στο ισραηλ ?
Βρε κόπανε, μπες ΤΩΡΑ στο Google και βρες μου ΜΙΑ δήλωση απο οποιοδ’ηποτε site, οποιασδήποτε χώρας που να λέει κάποιος «πιο εμβολιασμένοι ΔΕΝ κολλάνε».

Έχεις γινει ο περίγελος του site…ανταμοιβή σου τα 0,60 που αν ΔΕΝ τα παίρνεις τότε είσαι καμμενος εντελώς και ολοσχερώς!!!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
δεν τα ειπε αυτα η ερτ

εσυ ομως συμφωνεις η διαφωνεις με το ολο σκεπτικο?
Τυπε φιλικά τώρα, έχει; Μπλέξει τα πάντα στο μυαλό σου.

Ότι γράφεις αυτές τις μέρες, είναι από λάθος έως ανοησία.

Τέλος από μένα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βρε κόπανε, μπες ΤΩΡΑ στο Google και βρες μου ΜΙΑ δήλωση απο οποιοδ’ηποτε site, οποιασδήποτε χώρας που να λέει κάποιος «πιο εμβολιασμένοι ΔΕΝ κολλάνε».

Έχεις γινει ο περίγελος του site…ανταμοιβή σου τα 0,60 που αν ΔΕΝ τα παίρνεις τότε είσαι καμμενος εντελώς και ολοσχερώς!!!
βρε κοπανε βρε γκεμπελιστομητσοτακικε

μεσω google θα ανακαλυψεις ΚΑΙ ΕΣΥ περιπτωσεις απο αρθρα απο βιντεο οπου ανθρωποι που εχουν κανει και τις 2 δοσεις ΞΑΝΑΚΟΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ

ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ εχεις ξεπερασει και τον γκεμπελς οτι ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ

τα βιντεακια με τον βασιλακοπουλο και τους αλλους που τους ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑΝ οι πολιτες στις εκπομπες δεν μιλας για αυτα

μηπως οι αγανακτισμενοι πολιτες που τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε φιλικά τώρα, έχει; Μπλέξει τα πάντα στο μυαλό σου.

Ότι γράφεις αυτές τις μέρες, είναι από λάθος έως ανοησία.

Τέλος από μένα.
ελα μικρε

ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το γαμησες και ψοφησε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βρε κοπανε βρε γκεμπελιστομητσοτακικε

μεσω google θα ανακαλυψεις ΚΑΙ ΕΣΥ περιπτωσεις απο αρθρα απο βιντεο οπου ανθρωποι που εχουν κανει και τις 2 δοσεις ΞΑΝΑΚΟΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ
Το έχεις κάψει εντελώς ρε μαλακα. Εγώ τι γράφω παραπάνω? Για ξαναδιάβασε… και κόψε τα μπαφίδια γιατί θα ξεπεράσεις σε μαλακια τον μπουλη…

ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ εχεις ξεπερασει και τον γκεμπελς οτι ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ
Το ποιος ειναι ο γκεμπελισκος με αναρτήσεις απο makeleio το ξέρουμε :)

τα βιντεακια με τον βασιλακοπουλο και τους αλλους που τους ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑΝ οι πολιτες στις εκπομπες δεν μιλας για αυτα
Κι εσυ δεν μιλάς ποτε για το τι δουλειά κανεις :) Και σου έχω πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ότι θα σου απαντήσω όταν μου πεις τι δουλειά κανεις :)

μηπως οι αγανακτισμενοι πολιτες που τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω, ότι και να ήταν ψεκια ειναι :)

ελα μικρε

ειπαμε να κανεις προπαγανδα αλλα εσυ το γαμησες και ψοφησε
Είσαι τόσο μαλακας στον εγκέφαλο που οτι και να σου πω…. Άδικος κόπος! Ανεπίδεκτος μαθήσεως, ούτε για λάντζα δεν κανεις.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

τους πηγαν τα ματ στην ερμου προς μοναστηρακι
Θα μου βρεις δήλωση που να λέει οτι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε?

Ή θα σε γράψω στα αρχιδια μου για άλλη μια φορά γιατί όταν μιλάω μαζί σου αισθάνομαι ότι μιλάω σε πεύκο?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε μπαρμπα

μια φορα να μιλησεις ζηταω

σου ειπα το μεσημερι που δουλευω και μαλιστα εξηγησα και τις συνεπειες αυτου γυρνα καποιες σελιδες πισω

οσο αφορα για τα εμβολια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΞΑΝΑΚΟΛΑΣ οταν καεις και τις 2 δοσεις τηλεοραση sites ολα το λενε

δεν υπαρχει σωτηρια 100% καταπολεμησης του ιου ακομα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θα μου βρεις δήλωση που να λέει οτι οι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε?

Ή θα σε γράψω στα αρχιδια μου για άλλη μια φορά γιατί όταν μιλάω μαζί σου αισθάνομαι ότι μιλάω σε πεύκο?
μαλλον πρεπει να σε γραψω και εγω στα αρχιδια μου διοτι εχεις την τακτικη εκει που δεν μπορεις να απαντησεις γυρνοφερνεις την κουβεντα αλλου

το πρωτο σκελος αφορα τον kinks ο οποιιος δεν πιστευει οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε μπαρμπα

μια φορα να μιλησεις ζηταω

σου ειπα το μεσημερι που δουλευω και μαλιστα εξηγησα και τις συνεπειες αυτου γυρνα καποιες σελιδες πισω
Πήγα πισω στις σελίδες 3776 μέχρι και αυτή. Απο το μεσημέρι δηλαδή μέχρι τωρα. Δεν βρήκα τίποτα. Σου κανει κόπο να το ξαναγράφεις?

οσο αφορα για τα εμβολια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΞΑΝΑΚΟΛΑΣ οταν καεις και τις 2 δοσεις τηλεοραση sites ολα το λενε
Ναι, αυτο λέω κι εγώ. Που έγραψα το αντίθετο. Την διαφορά του αν κολλήσει εμβολιασμενος απο ανεμβολιαστο την ξέρεις?

δεν υπαρχει σωτηρια 100% καταπολεμησης του ιου ακομα
Ναι σωστά, ποιος το είπε αυτο?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τα ιδια λεμε ρε μπαρμπα ελα χριστε και παναγια :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μαλλον πρεπει να σε γραψω και εγω στα αρχιδια μου διοτι εχεις την τακτικη εκει που δεν μπορεις να απαντησεις γυρνοφερνεις την κουβεντα αλλου
Αυτός που κατεξοχήν δεν απαντάει και πετάγεται απο το ενα θέμα στο άλλο είσαι φυσικά εσυ. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Ρωτά τριγύρω σου με οποιονδήποτε έχεις μιλήσει εδώ μέσα :)

το πρωτο σκελος αφορα τον kinks ο οποιιος δεν πιστευει οτι οι εμβολιασμενοι δεν κολλανε
Οι εμβολιασμένοι κολλάνε αλλά έχουν απο μηδενικά έως ήπια συμπτώματα. Με κάποιες εξαιρέσεις που βέβαια εσυ αυτές λαμβάνεις υπόψιν σου ΜΟΝΟ για να κανεις την αντυπωλείτεφσι.

Είπαμε… χωριό που φαίνεται…. Γι’ αυτο σου λέω οτι αν ΔΕΝ παίρνεις 0,60 ανα ποστ, τότε είσαι τραγικός μαλακας!!!!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ρε μπαρμπα

εχεις βαλει τους παντες οι οποιοι δεν συμφωνουν με την κυβερνηση ως συριζαιους αρα βγαινουμε κυβερνηση συντομα :rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε μπαρμπα

εχεις βαλει τους παντες οι οποιοι δεν συμφωνουν με την κυβερνηση ως συριζαιους αρα βγαινουμε κυβερνηση συντομα :rockon:
Δες τωρα ο ίδιος τι έγραψες ως απάντηση στην συζήτηση μας.

Μαλακα έχεις ΧΟΝΤΡΟ προβλημα….!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φαγανε καλα τα ψεκια παλι..πλυθηκαν κιολας με την πανεμορφη ΑΥΡΑ μας :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Τους πλύνανε κιόλας? Καλό αυτο! Να βάλουν και σαπουνάκι γιατί το πουρί έχει κολλήσει πάνω τους και δεν φεύγει με σκέτο νεράκι!!! :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.628
Πόντοι
12.756

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μου φαίνεται πως στάχτη και μπουρμπερι να γίνουν όλα το μοναδικό πού σε ενδιαφέρει είναι αυτό
Αυτο να το πεις σε αυτον που ανεβασε την δημοσκοπηση, εγω απλως σχολιασα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κατάλαβαινεις οτι σε δυο χρόνια θα εχουμε ντερμπυ με τα αριστερα αποβλητα.
Το οτι Τσιπρας και Κουτσουμπας συγκεντρωτικα εχουν το 70% της εμπιστοσυνης των ερωτηθέντων πως το βλεπεις?
Βλεπω οτι διαβαζεις περιεργα τα αποτελεσματα των ερευνων.
Δηλαδη Μητσοτακης και Τσιπρας και Φωφη και Κουτσουμπας μαζι εχουν το 140% της εμπιστοσυνης των πολιτων?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom