Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Θείος μου ηλικίας 78 ετών έχων σώας τας φρένας έχασε τα λογικά του και έπαθε βαριά άνοια μέσα σε 1 μήνα μετά από την 2η δόση του Pfaizer που έκανε. Ας πρόσεχε!

Μπορεί να ήταν long covid παρενέργεια λόγω ασυμπτωματικής νόσησης από κορονοιό στο παρελθόν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
στρατο και αθηναε ειχε και μπουζου η ιστορια

Καρπαζιές στα σβερκουδια για να βάλουν μυαλό και να πληρώσουν τις οποίες ζημιες. Και μετά παλι καρπαζιές στα σβερκουδια! :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Αν τα εμβόλια εναντίον του COVID19 προστάτευαν πραγματικά τους εμβολιασμένους τότε κανένας εμβολιασμένος λογικά σκεπτόμενος δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρεται αν ο διπλανός του ήταν εμβολιασμένος ή όχι!

Κατόπιν αυτού, καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει στους πολίτες να εμβολιαστούν αφού οι εμβολιασμένοι προστατεύονται από τα εμβόλια που έχουν ήδη κάνει.
Ναι αλλά δεν προστατεύονται τα ζώα που είναι ανεμβολιαστοι κι υπάρχει μεγαλη πιθανότητα ενα τέτοιο ζώο να πάρει την θέση στην ΜΕΘ του θείου μου ο οποίος εχει ζαχαροδιαβητη. Έτσι, ο εμβολιασμός ειναι υποχρεωτικός, ειναι συνταγματικοτατος καθότι προστατεύει την δημόσια υγεία και τραβάτε να σκούζετε στα δικαστήρια όπου και παλι θα φάτε την παπάρα! :)

Θείος μου ηλικίας 78 ετών έχων σώας τας φρένας έχασε τα λογικά του και έπαθε βαριά άνοια μέσα σε 1 μήνα μετά από την 2η δόση του Pfaizer που έκανε. Ας πρόσεχε!
Εμένα ένας άλλος θείος μου, ετων 89, με καρκίνο και AIDS, έγινε περδίκι μετά την πρώτη δόση. Μετά την δεύτερη, έτρεξε Μαραθώνιο! :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η πρώτη αιτία θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι άμεσα λόγω της τοξικότητας της Spike (ακίδας) πρωτεΐνης του εμβολίου, η
Aν αυτός είναι ο μεγαλύτερος ιολόγος.........

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.774
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μαγνητικά σωματίδια λέει ο υπουργός υγείας της Ιαπωνίας βρήκε στα εμβόλια.

Κι εμείς κοροιδεύαμε όσους κόλλαγαν τα κουτάλια στα μπράτσα τους. Άντε να δούμε τι άλλη πουστιά μας περιμένει.
Τα κουτάλια κολλούσαν στο μπράτσο από τα μαγνητικά σωματίδια;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.038
Πόντοι
6.256
Ξέρει κανείς νομικός αν πχ έχω ένα εργοστάσιο κ υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τότε εγώ μπορώ να τους απολύσω χώρος αποζημίωση ή οχι
Επι κουλη μεχρι αουσβιτς μπορεις να τους στειλεις

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
οχι βρε βλακα

μονοκλωνικα καπως ετσι λεγονται

η παρτιδα της pfizer ειχε ερθει κανονικα εδω σαν εμβολια σε εμας

το συγκεκριμενο φαρμακο σιροπι ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΟ το ειχαν δωσει στον τραμπ και σε αλλους ηγετες

και στον ιερωνυμο ειχαν δωσει το συγκεκριμενο σιροπι

οι ειδησεις ειπαν οτι απο αρχες με μεσα φθινοπωρου θα ερθει και σε εμας

και το ξαναλεω

σε περιπτωση που καποιος ξανακολλησει ιο μετα απο την συνταγη με το σιροπι τοτε δυστυχως και η συγκεκριμενη θεραπεια τεινει σε αδιεξοδο
οπως και τα εμβολια στην ελλαδα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΧΥΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ του ιου Δ
Γλάσκε ήταν άλλες εποχές όταν έδωσαν στον Τραμπ και στον Ιερώνυμο το σιρόπι. Τότε ήταν σπάνιο. Τώρα κυκλοφορεί στα φαρμακεία.
Πήγαινε και τσέκαρέ το στη γειτονιά σου. Ζήτα mucosolvan.
Με ρέγουλο όμως. Μία κουταλιά την εβδομάδα γιατί είναι ενισχυμένο εναντίων του Δ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Έχεις ακούσει από'δω κι'από κει κάποια πράγματα, τα'χεις βάλει σ'ένα μπλέντερ στο κεφάλι σου, κι'έχει βγει ένας αχταρμάς άλλα αντ'άλλων.
Τα μονοκλωνικά τα πήρε ο Τραμπ όταν κόλλησε κορονοϊο και μπήκε νοσοκομείο στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Αργότερα, όταν έγινε καλά, έκανε κανονικά το εμβόλιο της Φάιζερ στις αρχές του 2021.
Στόκε.
το ιδιο ακριβως λεμε

θα ερθουν ως ΘΕΡΑΠΕΙΑ και σε εμας οπως ακριβως εγινε με τον τραμπ και τους αλλους

μεχρι στιγμης το συγκεκριμενο φαρμακο το εχει η επιτροπη για παρτη της οπως δηλωσε ενας κολλητος γιατρος του συψα ωστε να γινει καλα

και υπαρχει καταγεγραμενο βιντεο με την δηλωση του αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γλάσκε ήταν άλλες εποχές όταν έδωσαν στον Τραμπ και στον Ιερώνυμο το σιρόπι. Τότε ήταν σπάνιο. Τώρα κυκλοφορεί στα φαρμακεία.
Με ρέγουλο όμως. Μία κουταλιά την εβδομάδα γιατί είναι ενισχυμένο εναντίων του Δ.
δεν ξερω ποιο λες εσυ

το συγκεκριμενο σιροπι ειπαν θα μας ερθει μεσα στο φθινοπωρο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.038
Πόντοι
6.256
Ουτε και μουκοσολβαν θα χρειαστει αν παει και ζησει μονος του στη Γαυδο .
Εκει λυνονται ολα τα προβληματα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Ξέρει κανείς νομικός αν πχ έχω ένα εργοστάσιο κ υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν τότε εγώ μπορώ να τους απολύσω χώρος αποζημίωση ή οχι
Χωρίς αποζημίωση; Μπα... Θα ρισκάρεις πιθανό δικαστήριο μετά απο χρόνια. Γιατι να μπλέκεις με χρονοβόρες και αβέβαιες διαδικασίες;
Εγώ θα τον έβγαζα απο το πόστο του και θα του έδινα μια σκούπα με την εντολή να καθαρίζει μόνος του όλο το εργοστάσιο. Φυσικά όλοι θα γνώριζαν οτι αυτό δεν είναι βλαπτική μεταβολή αλλά η μοναδική δυνατότητα που έχεις ως υπεύθυνος εργοδότης να διατηρήσει την εργασία του χωρίς να διακινδυνεύει την υγεία των υπολοίπων εργαζομένων.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Τα μονοκλοωνικά κοστίζουν 1500-2000 ευρώ η ένεση. Το γεγονός ότι προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αυτά παρά να κάνετε το τζάμπα εμβόλιο επιβεβαιώνει την ηλιθιότητα σας.
Αν υποθέσουμε οτι το εμβόλιο κοστίζει 10 ευρώ και μονοκλωνικά χρειαστεί παράδειγμα ένας στους χίλιους , θεωρητικά μπορεί να βγαίνουν πιό ακριβά τα εμβόλια ανάλογα δηλαδή πόσες δόσεις εμβολίου θα χρειαστείς συνολικά και πόσες δόσεις μονοκλωνικών , απο εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχουν παρενέργειες η και θάνατοι απο μονοκλωνικά γιατί δεν το έχω ψάξει , αλλά επειδη τα χρησιμοποιούσαν και απο πρίν για άλλες ασθένειες (απο οτι είχα ακούσει) φαντάζομαι οτι είναι ασφαλή.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
βαλε στολη ματατζη και κυνηγα τους στο επομενο meeting :2funny:
Έκαστος στο είδος του. Δεν είναι αυτό το επάγγελμά μου, ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Πάντως πολύ το διασκεδάζω όταν κάθομαι και βλέπω αναρχοαπλυτα να τρώνε καρπαζιές απο τα ΜΑΤ! :cheesy:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
το ιδιο ακριβως λεμε

θα ερθουν ως ΘΕΡΑΠΕΙΑ και σε εμας οπως ακριβως εγινε με τον τραμπ και τους αλλους

μεχρι στιγμης το συγκεκριμενο φαρμακο το εχει η επιτροπη για παρτη της οπως δηλωσε ενας κολλητος γιατρος του συψα ωστε να γινει καλα

και υπαρχει καταγεγραμενο βιντεο με την δηλωση του αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ξερω ποιο λες εσυ

το συγκεκριμενο σιροπι ειπαν θα μας ερθει μεσα στο φθινοπωρο
Ρε, ήρθε λέμε. Αυτό είναι.
Σιρόπι mucosolvan.
Εντάξει, ίσως να μην το βρεις παντού, αλλα αν γυρίσεις 5-6 φαρμακεία θα το πετύχεις.

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν υποθέσουμε οτι το εμβόλιο κοστίζει 10 ευρώ και μονοκλωνικά χρειαστεί παράδειγμα ένας στους χίλιους , θεωρητικά μπορεί να βγαίνουν πιό ακριβά τα εμβόλια ανάλογα δηλαδή πόσες δόσεις εμβολίου θα χρειαστείς συνολικά και πόσες δόσεις μονοκλωνικών , απο εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχουν παρενέργειες η και θάνατοι απο μονοκλωνικά γιατί δεν το έχω ψάξει , αλλά επειδη τα χρησιμοποιούσαν και απο πρίν για άλλες ασθένειες (απο οτι είχα ακούσει) φαντάζομαι οτι είναι ασφαλή.
Ο Ιερωνυμος πήρε πλάσμα αίματος αναρρώσαντος ασθενούς και όχι εγκεκριμένο φάρμακο μονοκλωνικών. Όπως και 70 Έλληνες ασθενείς πριν από αυτόν. Το φάρμακο είχε εγκριθεί 4-5 μήνες πριν στην Αμερική αλλά δεν το έκαναν εισαγωγή ειδικα για αυτόν. Που είχα ακούσει έναν γιατρό τότε και έλεγε ότι το φάρμακο είναι αποτελεσματικό στα αρχικά στάδια της προσβολής. Οπότε δε θα μπορούσε να το πάρει καθώς δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια εισαγωγής του.
Το εμβόλιο είναι η προσφορότερη λύση για όλους. Όχι το φάρμακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom