Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Καταλαβα οτι δεν θα κάνει το εμβολιο αν δεν γινει υποχρεωτικο.
Αρα δεν το θεωρει χρησιμο ή κοινωνική υποχρεωση να το κανει.
Επικαλουμενος "παρενεργειες".
Και επικαλουμενος την ηλικια του και την καλη υγεια του.
Δηλαδη ειναι ακομη χειροτερο απο το να ελεγε "ειμαι κατα των εμβολιων".
Περναει το λαθος μηνυμα ως δημοσιο προσωπο και ειναι απογοητευτικό.
Δεν θεωρω οτι το εκανε επιτηδες, ειναι απλως βλακας.

Αρα οσοι ειναι νεαροι με καλη υγεια, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν. Αυτο το μηνυμα περναει. Να παει να δει ποσοι ειναι οι νεοι με καλη υγεια που ειναι διασωληνωμενοι.

Και επανερχομαι, υποθετω δεν εχει παρει ποτέ ντόπα, ειναι πεντακαθαρος πρωταθλητης ο Στεφανος, γιατι να δηλητηριασθεί με αμφιβολα εμβολια με "παρενεργειες".
Πόσοι είναι οι νέοι; Τέτοια χαζά που λες ούτε για χασοδικης δεν περνάς.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ρε μεγάλε ισιωσε λίγο το κορμί σου γιατί έτσι όπως τα γράφεις θυμίζεις νοσταλγο....στα αρχιδια σου ,μου ,σου ,του ,τι κάνει ο καθένας στη ζωή του....γενικό δερβέναγα σε βάλαμε?....άιντα βλαμμένοι ένας ένας που την είδατε φωτισμένοι και έχετε συνταχθεί ασκαρδαμηχτι με τα παρτάλια που παριστάνουν ότι κυβερνούν....άιντα μπουρδέλα...με το που είδατε λίγο αβάντα βγάλατε τον χουντικό αμεσως από μέσα σας ..στα παπάρια μας αν κάνουν η δεν κάνουν εμβόλιο....κουμάντο στη ζωή κανενός δεν κάνουμε...
Σωστός

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Εννοείται ότι θα φαει το κράξιμο του και προφανώς δεν τον παίρνει κάποιος στα σοβαρά αφού είναι ένας 23χρονος με εκατομμύρια και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Άλλου ήταν το θέμα μου και το εκανα πιστεύω σαφές.
Ναι αλλά και Ντζόκοβιτς τα ίδια είχε πει για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Που δεν είναι πιτσιρικάς και δεν φαίνεται να έχει μεγάλη ιδέα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Ζήτησα όνομα Επιστήμονα που θεωρούσε τη Γη επίπεδη. Μου παράθεσε ονόματα ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ (!!!!!!!!!) είτε για να τρολάρει, είτε επειδή δεν κατανοεί την έννοια της Επιστήμης. Κι έχωσε μέσα κι ένα Λήσιπο, ο οποίος είτε είναι ανύπαρκτος, είτε γράφει ανορθόγραφα τον γλύπτη Λύσιππο. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει
Και εγώ το ίδιο του ζήτησα. Λες να ξέρει την διαφορα ο αγράμματος;

Χαζοτρολ που νομίζει ότι κάνει πλάκα.

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Καταλαβα οτι δεν θα κάνει το εμβολιο αν δεν γινει υποχρεωτικο.
Αρα δεν το θεωρει χρησιμο ή κοινωνική υποχρεωση να το κανει.
Επικαλουμενος "παρενεργειες".
Και επικαλουμενος την ηλικια του και την καλη υγεια του.
Δηλαδη ειναι ακομη χειροτερο απο το να ελεγε "ειμαι κατα των εμβολιων".
Περναει το λαθος μηνυμα ως δημοσιο προσωπο και ειναι απογοητευτικό.
Δεν θεωρω οτι το εκανε επιτηδες, ειναι απλως βλακας.

Αρα οσοι ειναι νεαροι με καλη υγεια, δεν ειναι απαραιτητο να το κανουν. Αυτο το μηνυμα περναει. Να παει να δει ποσοι ειναι οι νεοι με καλη υγεια που ειναι διασωληνωμενοι.

Και επανερχομαι, υποθετω δεν εχει παρει ποτέ ντόπα, ειναι πεντακαθαρος πρωταθλητης ο Στεφανος, γιατι να δηλητηριασθεί με αμφιβολα εμβολια με "παρενεργειες".

ΕΣΎ είσαι βλάκας , χασοδίκη, όχι ο Τσιτσιπάς.
Γιατί να κάνει εμβόλιο ; Ανήκει σε ευπαθή ομάδα ;
Η πιθανότητα να πεθάνει ή να πάθει κάτι σοβαρό από
τον κορωνοϊό είναι πολύ μικρή, και σε κάθε περίπτωση
πολύ μικρότερη από να πάθει παρενέργειες από το εμβόλιο .
Άρα για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ο Τσιτσιπάς ΔΕΝ πρέπει να κάνει το εμβόλιο.

Όσον αφορά το να κάνει εμβόλιο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,
οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, σε ποσοστό μεγάλο
και μάλιστα η μετάλλαξη δέλτα που επικρατεί ΤΩΡΑ
μεταδίδεται εξίσου από τους εμβολιασμένους και τους
ανεμβολίαστους.
Βλέπε

New data was released by the CDC last week showing that vaccinated people infected with the delta variant carry viral loads similar to those of people who are unvaccinated

Επίσης, ΤΩΡΑ οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ έχουν εμβολιαστεί
σε ποσοστό πάνω από 95%.
Η θνητότητα του κορωνοϊού ήταν 2 στους 1000,
στο γενικό πληθυσμό, και τώρα είναι μικρότερη διότι
επικρατεί η παραλλαγή δέλτα που έχει πολύ
μικρότερη θνητότητα.
Αυτά είναι τα δεδομένα ΤΩΡΑ.

Τα εμβόλια μέχρι τον Απρίλιο του 2021 έχουν
προξενήσει 6.662 θανάτους
και 299.065 σοβαρές παρενέργειες αναφερθείσες
βλ.
https://vaccineimpact.com/2021/6662...adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/

Το ποσοστό είναι μικρό σε σχέση με τα εκατομμύρια των εμβολιασθέντων
αλλά είναι αριθμητικά πολλοί οι θάνατοι.
Όταν τα εμβόλια για τον Η1Ν1 προξένησαν 50 θανάτους
ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ.

( εγώ έχω εμβολιαστεί, αλλά για πολύ σοβαρό λόγο
θέλω να μπορώ να μπαίνω στα στριπτζάδικα !
Το ρίσκαρα, για σοβαρότατο κώλο,
συγγνώμη σοβαρότατο λόγο )

Γιατί τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ
πρέπει να καταδικαστούν να ρισκάρουν τη ζωή τους και την υγεία τους
τη στιγμή που οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ είναι εμβολιασμένοι σε συντριπτικό ποσοστό
και όσοι από τους ΕΥΠΑΘΕΙΣ δεν εμβολιάστηκαν, το έκαναν
αναλαμβάνοντας ευθύνη για τις συνέπειες.

Το να εμβολιαστεί κάποιος ΔΕΝ εμποδίζει από το να μολυνθεί
και να μεταδώσει τον ιο.
Με τα πιο πάνω δεδομένα, τα ΤΩΡΙΝΑ, γιατί να ρισκάρουν ΥΓΙΕΙΣ
να υποστούν παρενέργειες, ή και να πεθάνουν,
για να μειωθεί πιθανώς η μετάδοση στους λοιπούς, ενώ
είναι εμβολιασμένοι οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ σε συντριπτικό ποσοστό ;

Οι ζωές των ΥΓΙΩΝ που θα χαθούν από τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ
εμβολιασμό, έχουν μικρότερη αξία από τις ζωές των άλλων ;

Από και ως που σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θυσιάζονται υποχρεωτικά
οι ζωές ΥΓΙΩΝ, για την πιθανή μείωση της μετάδοσης μιας ίωσης ;

Δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά οι οπαδοί
του βλα-Κούλη.
Τον υποστηρίζουν από ΦΟΒΟ , ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ,
ή και τα δύο !

15780723_739185629591089_3413127257206355199_n.jpg

:2funny::2funny::2funny:

Αν θέλετε , ψηφίστε Νέα Δημοκρατία,
αλλά ένα κανονικό άνθρωπο,
όχι πιθηκούλη!

:2funny::2funny::2funny:
Τι ασχολείσαι με δαύτον? είναι ένας ξεδιάντροπος κόπανος, διαστρεβλωτής με περικεφαλαία .Ένα αδίστακτο υποκείμενο.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Και εγώ το ίδιο του ζήτησα. Λες να ξέρει την διαφορα ο αγράμματος;

Χαζοτρολ που νομίζει ότι κάνει πλάκα.
Καμία πλάκα , ζητήσατε λίστα και πήρατε πουτσα. Τώρα όμως σας φαίνεται πολύ αλμυρή. Λοιπόν τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλία παλιό αντιποδο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι ασχολείσαι με δαύτον? είναι ένας ξεδιάντροπος κόπανος, διαστρεβλωτής με περικεφαλαία .Ένα αδίστακτο υποκείμενο.
Bεβαια.
Εχουμε και αυτα τα φαινομενα.
Καποια προφιλ που εχουν εγγραφεί πριν 11 χρονια, με συνολικα κατω απο 100 μηνυματα, τα οποια θυμηθηκαν να κανουν ποσταρισματα φετος.
Και ο συγκεκριμενος τύπος, απο τα 96 του μηνυματα σε 11 χρονια, τα μισα περιπου ειναι φετινά και ασχολειται να βριζει εμενα.

Ας πουμε τωρα, μπηκε σαν την σφηνοπουτσα σε μια συζητηση δικη μου με αλλους, για να πει μην ασχολειστε "με τον κοπανο".
Ειμαι και "αδιστακτος" κιολας. Πω ρε τύπε. Θα αρχισω να το παιρνω και πανω μου.

Εγω τι να σχολιασω? Το αν εχεις ζωη ρε τύπε? Το αν παιρνεις φαρμακευτική αγωγη? Το ποσο δυστυχισμενος πρεπει να εισαι?
Καλυτερα να μην σχολιασω τίποτα. Ας κρινουν όσοι διαβαζουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΕΣΎ είσαι βλάκας , χασοδίκη, όχι ο Τσιτσιπάς.
Τύπε χίλια συγνωμη που εκανες τοσον κοπο να γραψεις αυτο το σεντονι, αλλά εχω παψει προ πολλού να διαβαζω τα ποσταρισματα σου, όποτε τα βλεπω απλως προχωρω παρακατω. Μην κουραζεσαι αδικως

• Like
Αντιδράσεις: kinks

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πόσοι είναι οι νέοι; Τέτοια χαζά που λες ούτε για χασοδικης δεν περνάς.
Αλλος απο δω, 13 χρονια μελος με μολις 300 μηνυματα και τα μισα ειναι φετινά να ασχολειται μαζι μου

Εχετε ισως την παραμικρη υποψια ποσο θλιβεροι ειστε μερικοι?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
αν η Κυβέρνηση είχε τα κότσια και πέρισυ το Σεπτέμβρη εφάρμοζε πραγματική Καραντίνα, αλλά Κίνα, για 3 βδομάδες, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Όταν λέω πραγματική, εννοώ μόνο ένα άτομο από κάθε οικογένεια μια φορά τη βδομάδα για ψώνια, κι όλοι οι άλλοι μέσα. Οι 3 βδομάδες θα πέρναγαν και θα ήμασταν χωρίς κρούσματα πια. Όσο για τον Ιωαννίδη. 1ον. Είχε πει ότι ο Κορονοιός είναι το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα. 2ον. Ότι στις ΗΠΑ θα πέθαιναν συνολικά 10.000 άνθρωποι από αυτόν. 3ον. Ότι δεν θα έβγαινε εμβόλιο. Πόσα περισσότερα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος; Και γιατί να συνεχίσουν να τον καλούν αφού αποδείχτηκε πέρα για πέρα λάθος;
Γιατί ρε Γιάννη; Δίκιο δεν έχει και στα 3 που είπε;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.100
Πόντοι
3.506
αν η Κυβέρνηση είχε τα κότσια και πέρισυ το Σεπτέμβρη εφάρμοζε πραγματική Καραντίνα, αλλά Κίνα, για 3 βδομάδες, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Όταν λέω πραγματική, εννοώ μόνο ένα άτομο από κάθε οικογένεια μια φορά τη βδομάδα για ψώνια, κι όλοι οι άλλοι μέσα. Οι 3 βδομάδες θα πέρναγαν και θα ήμασταν χωρίς κρούσματα πια. Όσο για τον Ιωαννίδη. 1ον. Είχε πει ότι ο Κορονοιός είναι το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα. 2ον. Ότι στις ΗΠΑ θα πέθαιναν συνολικά 10.000 άνθρωποι από αυτόν. 3ον. Ότι δεν θα έβγαινε εμβόλιο. Πόσα περισσότερα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος; Και γιατί να συνεχίσουν να τον καλούν αφού αποδείχτηκε πέρα για πέρα λάθος;
Ξέρεις πως είναι αυτά, γιατρός είναι θα ''πουλήσει''

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
ειναι σαφες οτι 95% ο κουρτακης εχει γνωσεις μαθηματικων
το 5% ειναι τα μαθηματικα να τα γραφει αλλος που δεν το πιστευω
ακομα και αν τα γραφει αλλος δεν καταλαβαινω το επιχειρημα του με τα μαθηματικα περι λαθους αν ειναι ετσι η οχι
αν κανεις μαθηματικα το καταρριψει θα προσπαθησω να καταλαβω ποιος εχει δικιο
εγώ θεωρώ πιο πιθανό να του τα γράφουν άλλοι και θα σου πω γιατί.
Μερικές σελίδες πριν από το δικό σου ποστ το μέλος cretan είχε γράψει για οικογενειακό του πρόβλημα (εγχείρηση για κάταγμα ισχίου που χρειαζόταν ΜΕΘ). Από τα συμφραζόμενα αλλά και την απάντηση σε δική μου ερώτηση ήταν σαφές ότι η ανάγκη για ΜΕΘ είχε να κάνει με τη συγκεκριμένη μεμονωμένη περίπτωση. Ο κουρτακης δεν το κατάλαβε καν και ξεκίνησε να μας παραθέτει στοιχεία για να αποδείξει (γενικά) ότι οι επεμβάσεις για καταγμα ισχίου δεν χρειάζονται ΜΕΘ..... κάτι που κανείς δεν είχε ισχυριστεί εξ αρχής.......
είναι λοιπόν δυνατόν ένα άτομο που δεν μπορεί να κατανοήσει απλό γραπτό λόγο να έχει γνώσεις μαθηματικών και να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ;

επίσης αυτά που έγραψε (ή του έγραψαν) για σφάλμα κλπ. μια σοφιστεία είναι.
Αν και αυστηρά επιστημονικά νομίζω η μέθοδος του τύπου στο βίντεο του Μπόκολου είναι λάθος, η ουσία είναι ότι δείχνει έμεσα πως οι ιερείς εκτέθηκαν περισσότερο στο ιό σε σχέση με τον υπόλοιπο πληθυσμό της ίδιας ηλικιακής ομαδας τουλάχιστον μέχρι την εποχή της δημιουργίας του βίντεο. Τα γιατί έγινε αυτό νομίζω είναι ξεκάθαρο

• Like

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Tι μαλακια ειπε ; Οτι οι πιθανοτητες να παθει το οτιδηποτε ενας πρωταθλητης σε αυτη την ηλικια ειναι ακριβως 0 και δεν εχει κανενα λογο να ρισκαρει ουτε το 0,0001% να παθει το παραμικρο απο τις παρενεργειες ; Πατε καλα ρε ;
Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαριά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!

Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά που είπε πως δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θα το κάνει μέχρι αυτό να γίνει υποχρεωτικό, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Μας στεναχώρησαν οι δηλώσεις του κ. Τσιτσιπά, καλύτερα να μην είχε αναφερθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Σκάι, ενώ σχετικά με την σημερινή δήλωση του τενίστα, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι καλό οι νέοι να περάσουν τον ιό γιατί θα χτίσουμε ανοσία, ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε ότι αυτό είπε ότι δεν είναι καλό.

«Δεν είναι καλύτερο να νοσήσουμε, να νοσήσουν οι νέοι μας για να χτίσουμε τείχος ανοσίας, γιατί αν νοσήσουν πράγματι θα έχουν μια πιο ελαφριά νόσηση, αλλά θα υπάρχουν κι αυτοί που θα νοσηλευτούν και θα νοσήσουν βαριά, οπότε οι απώλειες θα είναι τραγικές για τους νέους ανθρώπους» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει και κάτι ακόμα. Ξέρουμε πως ο COVID σε όσους νοσούν δημιουργεί προβλήματα υγείας που μένουν για πολλούς μήνες. Επομένως, ένας νέος άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει ένα μόνιμο πρόβλημα υγείας λόγω COVID και είναι πολύ κρίμα να πάρει αυτό το ρίσκο. Είναι απόλυτο λάθος το ότι πρέπει να νοσήσουν οι νέοι για να αποκτήσουν ανοσία, από το να εμβολιαστούν».

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τύπε, με μέτρο τα τσίπουρα τέτοια ώρα.
Γιατί ρε φίλε, πόσοι πέθαναν από κορονοϊό; Αν δεν ήταν 10.000 αντε να ήταν 20.000 ή 30.000. Οι υπόλοιποι μαθουσαλες πέθαναν με κορονοϊό με υπόλοιπο χρόνο ζωής λιγότερο του έτους λόγω υποκειμενων νοσημάτων. Κάποιοι άλλοι άτυχοι βρέθηκαν στο νοσοκομείο για άλλη σοβαρή αιτία και τους κόλλησαν κορονοϊό ή άλλες ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις και πέθαναν. Από γρίπη κανένας δεν πέθανε από πέρυσι παγκοσμίως;
2ον αυτό που βγήκε εμβόλιο ήταν; Για να σε προστατέψει για 3 μήνες; Να κάνεις δλδ μαζικό εμβολιασμο του πληθυσμού κάθε 3-6 μήνες για να αποκτήσεις ανοσία αγέλης την οποία δεν την αποκτάς με εμβόλια εν μέσω πανδημίας;
Αυτά τα λίγα γιατί μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, όλα αυτά δεν συνιστούν φιάσκο;
Λέει ο άλλος εδώ ότι κινδυνεύουν οι νέοι στην Ελλάδα και η διάμεση ηλικία θανόντων από κορονοϊό στην Ελλάδα είναι τα 79 έτη....

Και κάτι άλλο, το τρίμηνο Μαρ-Μάιου η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε 15% αύξηση θνησιμοτητας σε σχέση με το περυσινό αντίστοιχο τρίμηνο. Εύχομαι να είναι τυχαίο και να μην συνεχιστεί διότι θα δούμε άσχημα πράγματα.
ΤΕΛΟΣ, καλό είναι να μιλάμε με τον κόσμο έξω και να μαθαίνουμε τα νέα τους, δεν είναι τόσο ευχάριστα όσο τα παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ....

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Τελικά τύπε σε αδίκησα. Δεν είσαι μαλάκας. Ένα κτήνος είσαι που παριστάνει τον άνθρωπο.
Με ταπωσες ρε πούστη, δεν ξαναμιλάω στον μεγαλύτερο μαλάκα του σάιτ ever

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Αναξαμένης, Αναξαγόρας, Αρχέλαος, Εμπεδοκλής, Λήσιπος, Διογένης, Δημόκριτος, Επίκουρος, Θαλής ... Μέχρι το 400πχ οι αρχαίοι ήταν original flat-earthers.

Στον μεσσαίωνα η καθολική εκκλησία αντιπροσώπευε την επιστημονική αλήθεια πρέπει να ξέρεις. Τόσο μάλιστα που στην αναγέννηση ο μοντερνισμός εξαρτάτο από το επίπεδο υποστήριξης του σφαιρικού μοντέλου. Τελευταία το Βατικανό για να ξεπλύνει την ιστορία του χρηματοδοτεί πληθώρα μελετών με σκοπό να δείξει ότι και στον μεσσαίωνα υπήρχαν επιστήμονες που υποστήριζαν και χρησιμοποιούσαν το μοντέλο της σφαίρας.

1629374088176.png

Μπορείς να διαπιστώσεις πολύ καλά ότι γύρω γύρω νερό και τα αντίποδα απο κάτω.
και μετά το 400πχ. τι έγινε έπαψαν να είναι αρχαίοι ;

• Like

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Τελικα είσαι μεγάλο τρολ, η ηλίθιος, το πιθανότερο και τα 2 . Δίκιο έχει ο px τελικά.
μπορεί απλά να έχει διχασμένη προσωπικότητα, διάλεξε το νικ Κουρτακης αλλά κατα βάθος να προτιμούσε τη μαλαματίνα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom