Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
στο τελος να το πεις αυτο,
κολαση λεγανε πριν δυο μηνες και για την κινα και ειδες το τελικο αποτελεσμα,
μηδενα προ του τελους κακαριζε.

σε ολες αυτες τις χωρες που γινεται "κολαση" με την πανδημια του κορονοιου, ακομη ειναι λιγοτεροι απο τους ετησιους νεκρους της γριπης, για τις πνευμονιες δεν το συζητω καν, αν θες βαζουμε και στοιχημα οτι δεν θα τις πλησιασουν.
Αμα στην κινα δεν περνα τα μετρα που πηραν..τωρα θα ειχε απλωθει σε ολη την χωρα και θα μετρουσαν ενα εκατομμυριο νεκρους!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Έχοντας επί χρόνια αντιπαρατεθεί σε αμφιθέατρα, στέκια και πλατείες - όντας μη συγκρουσιακός ελευθεριακός ο ίδιος - με ανθρώπους που επιμένουν να εννοούν θέσεις αντίστοιχες με όσες διαφαίνεται ότι υποστηρίζεις, έχω μάθει ότι ο μόνος τρόπος παραγωγικού διαλόγου μαζί τους είναι μια - απέλπιδα συνήθως - προσπάθεια πλήρους αλλαγής συστήματος αναφοράς της κουβέντας σε μεγάλη κλίμακα και όχι η ανούσια και αδιέξοδη επί του συγκεκριμένου περιπτωσιολογία.

πχ Δεν με ενδιαφέρει η περιπτωσιολογία του "πώς θα μπορούσε το αίσθημα ευθύνης των εκάστοτε λειτουργών να μην εφαρμοστεί, ρεαλιστικά;", αντίθετα με ενδιαφέρει το επί της αρχής, συστημικό, μέρος του πράγματος "πως θα είναι οργανωμένο στον Χ τομέα το μοντέλο που οραματίζεσαι".

Δηλαδή, ερωτήσεις του τύπου "στην αταξική ελευθεριακή κοινωνία που οραματίζεσαι θα υπάρχει κώδικας οδικής κυκλοφορίας - και αν ναι από ποιούς και με ποιό τρόπο αυτός θα εφαρμόζεται" δεν έχει νόημα καν να τίθεται διότι ο οξυδερκής παρατηρητής εκ των προτέρων γνωρίζει ότι επειδή αναδεικνύουν εγγενείς και ανυπέρβλητες λογικά αντιφάσεις στο σύστημα αναφοράς του συνομιλητή οδηγούν την κουβέντα σε αδιέξοδο - άρα δεν έχει πλάκα η περαιτέρω συζήτηση, είναι περίπου σαν να κλέβεις εκκλησία, και το να κλέβεις εκκλησία δεν είναι διανοητικά προκλητικό.

Γλυκιά μου ο αυτοπροσδιορισμός σου ως ελευθεριακιά στον οποίο προβαίνεις (συζητώντας τουλάχιστον μαζί μου) δεύτερη φορά, με τον επιθετικό προσδιορισμό "μη-συγκρουσιακιά", μπορεί να υποδηλώνει πολλά, κι όχι αυτό το ένα που μπορεί να φαντάζεται ο κάθε καμένος εδώ μέσα.

Το "επί της αρχής" μέρος του πράγματος δεν είναι διόλου "συστημικό". Αναφερόμενη στην τάδε ή δείνα μελλοντική "οργάνωση" υπεξαιρείς τις εγγενείς αντιφάσεις που ενυπάρχουνε στο παρόν, πετώντας στην εξέδρα το πραγματικό διακύβευμα:

μέσα από ποια διευθέτηση/επίλυση/άρνηση/απόρριψη/σύγκρουση στα πραγματικά και τρέχοντα δεδομένα θα κάνουμε το επόμενο βήμα συλλογικά.

Κοντολογίς σ' απασχολούσε και συνεχίζει να σ' απασχολεί η μεταφυσική ως μια μικροαστική μορφή διασκέδασης, προβάλλοντας στο μέλλον ολιστικές προσεγγίσεις και σπρώχνοντας κάτω απ' το χαλάκι τις μερικές και δη την αφόρητη μερική σου περίπτωση.

Επί του προκειμένου, η πολιτική ανυπακοή αποτελεί μέρος της ελευθεριακής κουλτούρας τουλάχιστον από τότε που ο Θορώ έγραφε ότι ο απλός κόσμος έχει άγνοια της πραγματικότητας όταν ένας και μόνο ένας άνθρωπος βρίσκεται έγκλειστος σε ένα κρατητήριο ή μια φυλακή.

Η καταγγελία του πλαισίου μέσα στο οποίο παράγονται κι επιμερίζονται οι ευθύνες για τον Τσιόδρα και τον κάθε επιμελητάκο, αποτελεί ένα διάβημα που συλλαμβάνεται και κρίνεται ως τέτοιο στην πράξη.

Οι σωστές ερωτήσεις είναι που έχουνε σημασία κι αξία γι' αυτό και σε ρώτησα, εσένα την έμπειρη από αμφιθέατρα και πλατείες και στέκια, εσένα που 'χεις γυρίσει τον κόσμο, που 'χεις γνωρίσει τις πόλεις και τον νου των ανθρώπων, για τη ρεαλιστική μη-εφαρμογή του αισθήματος ευθύνης του κάθε νοικοκυραίου.

Αυτά και μαζέψου λιγάκι στο σπίτι σου γιατί πολύ έξω το 'ριξες...

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Όσον αφορά το αν είμαι η περσόνα του άλφα ή βήτα μέλους, αν έχω δεύτερο λογαριασμό, αν προϋπήρξα εδώ μέσα πριν από τρία ή πέντε ή δέκα τέρμινα, ρώτα κάνα πουλί να σου πει.

Ξέρω τι λέω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γλυκιά μου ο αυτοπροσδιορισμός σου ως ελευθεριακιά στον οποίο προβαίνεις (συζητώντας τουλάχιστον μαζί μου) δεύτερη φορά, με τον επιθετικό προσδιορισμό "μη-συγκρουσιακιά", μπορεί να υποδηλώνει πολλά, κι όχι αυτό το ένα που μπορεί να φαντάζεται ο κάθε καμένος εδώ μέσα.

Το "επί της αρχής" μέρος του πράγματος δεν είναι διόλου "συστημικό". Αναφερόμενη στην τάδε ή δείνα μελλοντική "οργάνωση" υπεξαιρείς τις εγγενείς αντιφάσεις που ενυπάρχουνε στο παρόν, πετώντας στην εξέδρα το πραγματικό διακύβευμα:

μέσα από ποια διευθέτηση/επίλυση/άρνηση/απόρριψη/σύγκρουση στα πραγματικά και τρέχοντα δεδομένα θα κάνουμε το επόμενο βήμα συλλογικά.

Κοντολογίς σ' απασχολούσε και συνεχίζει να σ' απασχολεί η μεταφυσική ως μια μικροαστική μορφή διασκέδασης, προβάλλοντας στο μέλλον ολιστικές προσεγγίσεις και σπρώχνοντας κάτω απ' το χαλάκι τις μερικές και δη την αφόρητη μερική σου περίπτωση.

Επί του προκειμένου, η πολιτική ανυπακοή αποτελεί μέρος της ελευθεριακής κουλτούρας τουλάχιστον από τότε που ο Θορώ έγραφε ότι ο απλός κόσμος έχει άγνοια της πραγματικότητας όταν ένας και μόνο ένας άνθρωπος βρίσκεται έγκλειστος σε ένα κρατητήριο ή μια φυλακή.

Η καταγγελία του πλαισίου μέσα στο οποίο παράγονται κι επιμερίζονται οι ευθύνες για τον Τσιόδρα και τον κάθε επιμελητάκο, αποτελεί ένα διάβημα που συλλαμβάνεται και κρίνεται ως τέτοιο στην πράξη.

Οι σωστές ερωτήσεις είναι που έχουνε σημασία κι αξία γι' αυτό και σε ρώτησα, εσένα την έμπειρη από αμφιθέατρα και πλατείες και στέκια, εσένα που 'χεις γυρίσει τον κόσμο, που 'χεις γνωρίσει τις πόλεις και τον νου των ανθρώπων, για τη ρεαλιστική μη-εφαρμογή του αισθήματος ευθύνης του κάθε νοικοκυραίου.

Αυτά και μαζέψου λιγάκι στο σπίτι σου γιατί πολύ έξω το 'ριξες...
κφ
βρες μου ενα μερος στον πλανητη που να κυβερνανε μουσουλμανοι και αφρικανοι και να αφησαν ησυχους τοπυς λευκους και τους αθεους και τους χριστιανους.

1 μερος θα με πεισει οτι δεν ειναι επικινδυνο να εισαγονται μαζικα μουσουλμανοι και μαυροι.

το αναποδο οπως ξες ισχυει, δεν καταπιεζουν ουτε βιαζουν τους μαυρους και τους μουσουλμανους σε σουηδια, γαλλια, ηπα.

τι εγιναν οι ελληνες της αιγυπτου, της παλαιστινης, της μεσης ανατολης? αντεξαν? ή εξαφανιστηκαν απο το ισλαμοζολ?
εμεις εδω εξαφανισαμε τους μουσλομανους της θρακης ή πολλαπλασιαστηκαν?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
κι εγω τον καπα φ δεν τον αντεχω, απλα προσπερναω τα ποστ, αλλα νομιζω δεν εχει βρισει καποιον  :undecided:
Οι βρισιές, οι βλαστήμιες, είναι ο ένας τρόπος.
Ο άλλος τρόπος είναι οι αιχμές, οι ειρωνείες, οι αλαζονείες, οι αυθάδειες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
Μην περιμενετε απο αριστερους να φερθουν σαν αντρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αμα στην κινα δεν περνα τα μετρα που πηραν..τωρα θα ειχε απλωθει σε ολη την χωρα και θα μετρουσαν ενα εκατομμυριο νεκρους!
αυτο το αμα το εχω ακουσει 1000 φορες εδω μεσα.

και αμα μεταλλαχθει ο ιος της γριπης θα γινει πιο θανατηφορος απο τον εμπολα

και αμα η γιαγια μου ειχε ροδακια θα ηταν πατινι.

με μπουκωμενες τις εντατικες ΔΕΝ καταφερε ουτε στην ιταλια να ξεπερασει αλλες εποχικες ασθενειες ο κορονοιος,

αλλα δεν φοβομαστε τους μεγαλους φονιαδες γιατι ΑΜΑ ο μικρος φονιας κυκλοφορησει ελευθερος ΘΑ σκοτωνε περισσοτερους.

ποτε θα σταματησετε την τρομοκρατια με τα ΑΝ, ΑΜΑ, ΘΑ?
καιγονται δαση κοντα σας και εσεις κανετε αντιπλημμυρικα εργα γιατι ΑΜΑ βρεξει ΜΠΟΡΕΙ να πνιγουμε.

οπως η γριπη εχει εμβολιο , ο κορονοιος εχει καραντινες.

και τα δυο πολεμιουνται.

και το αποτελεσμα ειναι οτι μεγαλυτερη ζημια παγκοσμιως κανει η γριπη, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΛΠ.

μας τα πρηζουν καθε μερα και αμα πει καποιος την αληθεια τις μισες φορες απο οτι λενε οι αλλοι τα ψεματα με λετε και πρηχτη.
οσο λοιπον συνεχιζεται η φρενιτιδα οπως ειπε και ο κυπριος ιατροδικαστης, θα σας πρηζω και εγω.

Συνημμένα

• ζυγαρια.jpg
    ζυγαρια.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αξιοσημείωτο ότι η αριστερά και οι θολοκουλτουριαραίοι δεν προτείνουν την διενέργεια ψηφιακού δημοψηφίσματος για τον καθορισμό της πολιτικής αντιμετώπισης του κωρονοϊού - γενική καραντίνα ή άλλη ...

Άραγε δεν έχουμε "δικαίωμα" ως κοινωνία να αποφασίσουμε μόνοι μας και απολύτως αδιαμεσολάβητα αν θέλουμε να ρισκάρουμε να θάψουμε το πχ 5% των μελών μας και οι υπόλοιποι να συνεχίσουν απερίσπαστοι την πορεία τους στον χρόνο? Γιατί όχι?
Με ένα ποσοστό αποδοχής των μέτρων από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 70%, να προτείνει η αριστερά δημοψήφισμα; Να ψηφίσει ποιός;

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.152
Πόντοι
3.346
αυτο το αμα το εχω ακουσει 1000 φορες εδω μεσα.

και αμα μεταλλαχθει ο ιος της γριπης θα γινει πιο θανατηφορος απο τον εμπολα

και αμα η γιαγια μου ειχε ροδακια θα ηταν πατινι.

με μπουκωμενες τις εντατικες ΔΕΝ καταφερε ουτε στην ιταλια να ξεπερασει αλλες εποχικες ασθενειες ο κορονοιος,

αλλα δεν φοβομαστε τους μεγαλους φονιαδες γιατι ΑΜΑ ο μικρος φονιας κυκλοφορησει ελευθερος ΘΑ σκοτωνε περισσοτερους.

ποτε θα σταματησετε την τρομοκρατια με τα ΑΝ, ΑΜΑ, ΘΑ?
καιγονται δαση κοντα σας και εσεις κανετε αντιπλημμυρικα εργα γιατι ΑΜΑ βρεξει ΜΠΟΡΕΙ να πνιγουμε.

οπως η γριπη εχει εμβολιο , ο κορονοιος εχει καραντινες.

και τα δυο πολεμιουνται.

και το αποτελεσμα ειναι οτι μεγαλυτερη ζημια παγκοσμιως κανει η γριπη, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΛΠ.

μας τα πρηζουν καθε μερα και αμα πει καποιος την αληθεια τις μισες φορες απο οτι λενε οι αλλοι τα ψεματα με λετε και πρηχτη.
οσο λοιπον συνεχιζεται η φρενιτιδα οπως ειπε και ο κυπριος ιατροδικαστης, θα σας πρηζω και εγω.
Ο κορονοιος εχει καραντινες λεει  :2funny:
Ρε τυπε χαζος εισαι?? μεχρι να βρεθει το εμβολιο ολοι οι επιστημονες στον πλανητη ΓΗ συμφωνουν στο οτι πρεπει να περιορισουμε την εξαπλωσει του ιου
αυτο γινεται με τα μετρα που περνει καθε χωρα..
Η καραντινα γινεται οταν καποιος νοσει και πρεπει να περασουν οι απαιτουμενες μερες ωστε να γινει καλα..εσυ που δεν εχεις τιποτα καθεσαι στα αβγα σου η πας στην δουλεια σου με προσοχη και λαμβανοντας ολα τα μετρα προστασιας.

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6
Με ένα ποσοστό αποδοχής των μέτρων από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 70%, να προτείνει η αριστερά δημοψήφισμα; Να ψηφίσει ποιός;
Για σένα αυτό είναι το πρόβλημα?
Το πρόβλημα της ερώτησης, είναι το ηλεκτρονικό δημοψήφισμα, σαν να είμαστε καμία Ισλανδία. Άρα προφανώς έχει όρεξη για τρολιές.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515

τυπε εμπιστεύεσαι στα δημοψηφίσματα υμνους στη ΝΔ?  :undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Όσον αφορά το αν είμαι η περσόνα του άλφα ή βήτα μέλους, αν έχω δεύτερο λογαριασμό, αν προϋπήρξα εδώ μέσα πριν από τρία ή πέντε ή δέκα τέρμινα, ρώτα κάνα πουλί να σου πει.

Ξέρω τι λέω.

Εντάξει, τα είπες, ξέδωσες, [size=28pt]ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ[/size].

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο κορονοιος εχει καραντινες λεει  :2funny:
Ρε τυπε χαζος εισαι?? μεχρι να βρεθει το εμβολιο ολοι οι επιστημονες στον πλανητη ΓΗ συμφωνουν στο οτι πρεπει να περιορισουμε την εξαπλωσει του ιου
αυτο γινεται με τα μετρα που περνει καθε χωρα..
Η καραντινα γινεται οταν καποιος νοσει και πρεπει να περασουν οι απαιτουμενες μερες ωστε να γινει καλα..εσυ που δεν εχεις τιποτα καθεσαι στα αβγα σου η πας στην δουλεια σου με προσοχη και λαμβανοντας ολα τα μετρα προστασιας.
αφου λοιπον γινονται ολα αυτα ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΓΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ

γιατι το προβλημα δεν μετριεται σε λεφτα, ουτε σε μπουκωμενες μεθ, ουτε στο αν εχουν βγαλει φορτηγα ή φερετρα εξω οι ιταλοι,

το προβλημα μετριεται σε ΑΡΙΘΜΟ ΝΕΚΡΩΝ.

ειναι ή δεν ειναι μοδα να λες να ο πρωτος νεκρος απο ηλεκτρικο πατινι στην θεσσαλονικη, οταν την ιδια μερα πεθαναν 4 απο μοτοσυκλετες και 2 απο αυτοκινητο??????

ολη την ημερα ακουω τα καναλια να μας τα πρηζουν και οι γυναικες που ξερω φοβουνται

ενω εχουν ξεχασει την γριπη, τον καρκινο, τα τροχαια, τις πνευμονιες, που αυτα πιθανοτερο να τους σκοτωσουν , φοβουνται τον κορονοιο.

ειναι ή δεν ειναι τρομοκρατια?

να ειναι πρωτη αιτια θανατου το τσιγαρο και να παιζεις συνεχεια στην τηλεοραση για τον κορονοιο κοροιδευοντας τους οτι κινδυνευουν να πεθανουν απο τον κορονοιο και οχι απο το τσιγαρο. δεν το λενε ευθεως αλλα οταν παιζουν 1000 σποτακια για τον κορονοιο και ΜΗΔΕΝ για το τσιγαρο, ο κοσμος επηρεαζεται, τρομακρατειται

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αλεξακο θυμασαι που μου ελεγες οτι θα βγουμε απο τη κριση με 40-50 νεκρους;

Ηδη ειμαστε στους 67 και ακομα ειμαστε στην αρχη και με καλο ελεγχο μεχρι τωρα της επιδημιας...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Εντάξει, ο κορονοιος είναι μόδα και τρομοκρατία.

Κάποιος πρόθυμος να τον γαμήσει δεν υπάρχει ρε παιδιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom