Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους.
Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970
Θεωρω οτι θα ειχε αγγιξει το τελειο, αν:
1) Ειχε κλεισει τις Εκκλησιες μια εβδομαδα νωριτερα
2) Ειχε απαγορευσει τις πτησεις απο την Ιταλια στις αρχες Μαρτιου ή εβαζε σε καραντινα όσους ερχονταν απο την αρχη.
Πολύ σωστά συμφωνώ απόλυτα, θα φαινόταν υπερβολικός στον πολύ κόσμο αλλά θα διατηρούσε την χώρα σχεδόν αμόλυντη και παράλληλα με αυστηρά μέτρα περιορισμού για ένα μήνα το πολυ, τωρα που μιλάμε θα βγαίναμε καθαροί. Φυσικά θα διατηρούσε τον αυστηροτατο έλεγχο στους εισερχόμενους (καραντινα, τεστ,κλπ) και το καλοκαίρι θα βουλιαζαμε στον τουρισμό πάλι φυσικά με διαρκή έλεγχο εισερχομένων. Δύσκολο αλλά κατορθωτό με πολλά οφέλη στην οικονομία
Δηλαδή; Θα έρθει ο τουρίστας 20 μέρες Κέρκυρα κι εσύ θα τον βάλεις να περάσει τις 15 πρώτες σε καραντίνα;
ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ,
Ακριβώς δίπλα το γράφει.
Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα έχουν φύγει 19.000 από τους τωρινούς 80άρηδες.
Δεν ξέρεις Αγγλικά;
Μπααααα, δύσκολο.
Έχουν παραχθεί ήδη τεστ που σε 15 λεπτά σου βγάζουν αποτέλεσμα. Και σε ρωτάω και ποιος τουρίστας δεν θα ήθελε να κάνει διακοπές στην αμόλυντη χώρα, έστω και να υποστεί μια ταλαιπωρία 2 ωρών για να ελεγχθεί στο αεροδρομιο;
Κάτι σενάρια λένε για τεστ αντισωμάτων στις πύλες εισόδου. Όνειρα θερινής νυκτός.Δηλαδή; Θα έρθει ο τουρίστας 20 μέρες Κέρκυρα κι εσύ θα τον βάλεις να περάσει τις 15 πρώτες σε καραντίνα;
Έχουν παραχθεί ήδη τεστ που σε 15 λεπτά σου βγάζουν αποτέλεσμα. Και σε ρωτάω και ποιος τουρίστας δεν θα ήθελε να κάνει διακοπές στην αμόλυντη χώρα, έστω και να υποστεί μια ταλαιπωρία 2 ωρών για να ελεγχθεί στο αεροδρομιο;
Και ποιος τουριστας θα μπει σε αεροπλανο με αλλους 200 που δεν θα εχουν ελεγχθει κατα την αναχωρηση, για να ερθει Ελλαδα;Έχουν παραχθεί ήδη τεστ που σε 15 λεπτά σου βγάζουν αποτέλεσμα. Και σε ρωτάω και ποιος τουρίστας δεν θα ήθελε να κάνει διακοπές στην αμόλυντη χώρα, έστω και να υποστεί μια ταλαιπωρία 2 ωρών για να ελεγχθεί στο αεροδρομιο;
Μια χαρα τα λες τύπεαναρχιδα πλασματα πειτε τουλαχιστον ευχαριστω σε ολους εμας που ψηφισαμε μια σοβαρη κυβερνηση κ οι περισσοτεροι εχουμε την υγεια μας
Κάτι σενάρια λένε για τεστ αντισωμάτων στις πύλες εισόδου. Όνειρα θερινής νυκτός.
Άμα η θερμοκρασία δεν ρίχνει την μεταδοτικότητα του ιού στο ελάχιστο, δεν πρόκειται να υπάρξει τίποτα, για φέτος.
Και επειδή το σενάριο με τη θερμοκρασία, φεύγει όλο και πιο μακριά, γαμησε τα για φέτος.
Aυτά δε γίνονται ούτε σε ταινίες.
ευχαριστω που μας απαλλαξατε απο την επικινδυνη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα απετρεπε 10.000 ηλικιωμενους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ να ψηφισουν και στις επομενες εκλογες.Μια χαρα τα λες τύπε
Αντι να μας πουνε ευχαριστω που ειχαμε τη συνεση να εκλεξουμε μια κυβερνηση που στην κρισιμη αυτη συγκυρια επεδειξε υπευθυνοτητα, καποιοι καθονται και κανουν υψηλες αναλυσεις και μας την λενε κιολας.
Ολοι υποτιμησαν τον ιο, αλλοι λιγοτερο, αλλοι περισσοτερο.Γιατί είσαι αρνητικός φιλαράκι; Δεν είναι και όλες οι ταινίες παραμύθι.
Μήπως όμως δεν ήθελαν να το κάνουν οι κυβερνώντες; Για πες μου την άποψή σου Αλεξ σε παρακαλώ. Όταν γινόταν της πουτανας στην Ιταλία δεν το βλέπανε; Όταν είχε δύο πτήσεις για Μιλάνο καθημερινά από Θεσσαλονίκη φουλαρισμενες, δεν βλέπανε τι έρχεται; Εσύ κι εγώ είχαμε την δουλειά μας. Οι αρμόδιοι τι πρότειναν στην κυβερνηση; Αν πρότειναν, δεν ξέρω.
Μήπως τελικά όλες οι χώρες ήθελαν να κολλήσουν τον ιό; Μη με πείτε συνωμοσιολογο, δεν είμαι. Πείτε μου ότι ολοι οι αρμόδιοι ήταν άχρηστοι ή οι ηγέτες τους μαλάκες. Αλλά όχι ότι δεν είδανε τι γινόταν στην Κίνα ή στη Ιταλία και υποτίμησαν τον φοβερό ιο διότι δεν θα το πιστέψω.
Μια χαρα τα λες τύπε
Αντι να μας πουνε ευχαριστω που ειχαμε τη συνεση να εκλεξουμε μια κυβερνηση που στην κρισιμη αυτη συγκυρια επεδειξε υπευθυνοτητα, καποιοι καθονται και κανουν υψηλες αναλυσεις και μας την λενε κιολας.
Ναι συμφωνώ, εγώ εννοώ για Ιούλιο Αύγουστο που πιθανόν να υπάρχουν πτήσεις και πολύ περισσότερα όπλα για το ιο.Πρώτον, τα τεστ δε γίνονται σε όσους δεν έχουν συμπτώματα γιατί πολύ λίγα είναι γενικά διαθέσιμα.
Δεύτερον, τα τεστ αυτά βγάζουν false negatives.
Τρίτον, τα τεστ πρέπει να τους υποχρεώσεις να τα κάνουν στη χώρα αναχώρησης, αλλιώς ν' αναλάβεις να τους επιστρέψεις και πίσω εαν βρεθούν θετικοί (με ότι αυτό συνεπάγεται).
Τέταρτον, οι αεροπορικές έχουν δέσει άγκυρα στ' αεροσκάφη.
ευχαριστω που μας απαλλαξατε απο την επικινδυνη κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα απετρεπε 10.000 ηλικιωμενους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ να ψηφισουν και στις επομενες εκλογες.
Ναι συμφωνώ, εγώ εννοώ για Ιούλιο Αύγουστο που πιθανόν να υπάρχουν πτήσεις και πολύ περισσότερα όπλα για το ιο.