alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι πρεπει. Σωστοι.interna corporis
Ετσι πρεπει. Σωστοι.interna corporis
Σύνταγμα
'Αρθρο 120
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Μονο αυτο εχει μεινει πλεον στον λαο στην αστυνομοκρατουμενη χουντοκρατουμενη χωρα
Ρε μαστορα βγαλε τουλαχιστον την Ελληνικη σημαια απο το προφιλ σου. Την μαγαριζεις. Βαλε του πασοκ ή τη φατσα του ταμτακουΣύνταγμα
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Μονο αυτο εχει μεινει πλεον στον λαο στην αστυνομοκρατουμενη χουντοκρατουμενη χωρα
ο τσιορδας ο κικιλιας ο χαρδαλιας ολοι.
με τοσο αυστηρα μετρα και να εχουμε 59 θανατους και 1650 κρούσματα αυτό δεν το λες επιτυχια αλλα αποτυχια.
η ισλανδια με τον ιδιο αριθμο κρουσμάτων εχει μονο 2 η 3 θανατους και εσυ καμαρωνεις με τους 59 που εχουμε.
αποτυχατε τυπε και κορονοιος εδώ θα μεινει και θα μολυνει κάθε μερα ολο και περισσοτερους.
Ε και τι θελεις τωρα ρε τύπε, την εισπραξη?Θύμησε μου λίγο, δε σου είχα πει νωρίτερα ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ;
όχι τυπε ουτε αυτό θα γινει.τύπε, αν επιχειρήσουν να ακολουθήσουν την ανοσία της αγέλης, μόνον οι λύκοι του αττικού πάρκου θα μείνουν
γουσταρεις μιλφομανα ραχηλ, αλεξΤύπε παω να τον παιξω αμεσως
Ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα, λενε στο χωριο μουΚοιτα να δεις που αρχιζω να την συμπαθω
και γω του το ειπε του μαλακα πρωι πρωιΘύμησε μου λίγο, δε σου είχα πει νωρίτερα ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ;
Δηλ; Το ΚΙΝΑΛ φταιει που εχουμε κλειστει μεσα;Εγω ειδα τη Φωφη στη βουλη τύπε χθες
Δεν ειπε τετοια πραγματα, οτι η κυβερνηση ακολουθει αρκετες προτασεις του ΚΙΝΑΛ ειπε
Ποιο συνταγμα ;;
Αυτο μας αφησε χρονους
Μονο η πλατεια εμεινε απο συνταγμα
Ειδικα οταν στραβωνει και το στομα, με πιανει κραμπα στ' αρχιδια τύπεγουσταρεις μιλφομανα ραχηλ, αλεξ
Ε και τι θελεις τωρα ρε τύπε, την εισπραξη?
Κοιτα να δεις που αρχιζω να την συμπαθω
Ειδικα οταν στραβωνει και το στομα, με πιανει κραμπα στ' αρχιδια τύπε
και γω του το ειπε του μαλακα πρωι πρωι
δεν παει με τιποτα
ειχε αποστωσει πολλους νδ τοτε η μακρη.Ας μάθει η ¨κυρία¨ ότι έχουμε πάθει ανοσία στα μνημόνια...