st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Τύπε μετά από τον εγκλεισμό, το μετάξι θα φαντάζει Red Light District.. :S
πιστευω θα ανεβασουν τιμες....
Τύπε μετά από τον εγκλεισμό, το μετάξι θα φαντάζει Red Light District.. :S
ρε ηλιθιε πισωγλεντη σκασε λοιπον.
ρε μαλακα οι νεκροι κάθε μερα αυξάνονται όπως και τα κρούσματα,η εξαρση στην ελλαδα ακομα δεν εχει γινει και ακολουθούμε τα χναρια της ισπανιας και της ιταλιας.
νομιζεις ότι με τη απαγορευση θα γλιτώσεις από τον κορονοιο βλακα.
αν δεν γινει η ανοσια της αγελης η βγει πρωτα κανενα εμβολιο λυση δεν υπαρχει,οποτε αλλαξε πλευρο
Ο Νασος?η σαρπ αγαπάει τη θάλασσα
δεν ισχυει αυτό αλεξ.Τύπε, γιατι δεν αποδεχεσαι οτι τα πηγανε καλα οι κακοι δεξιοι να τελειωνουμε και να μην γελοιοποιεισαι?
Οτι υπαρχουν λογοι υπερτερου δημοσιου συμφεροντος και δημοσιας υγειας αρα δεν υπαρχει καμια παραβιαση.
Αυτο θα πει.
Με μια σελιδα.
Τελος.
δικο μου ρεΠω πω τάπα Λεμπρον με την μπαλα να κολλαει στο ταμπλο
Ειδες πώς τα φερνει καμια φορα η ζωη?Θα χάσει τέτοια γλέντια ο Καμμένος;
5χρονια έφτιαχνε την γκαρνταρόμπα με όλες τις παραλλαγές, θα του πάρει την δόξα ο φλωρος;
ότι θες απλα ότι σου εχω πει εχει βγει.Τύπε αληθεια σου λεω, εχεις φτασει στην εσχατη αναξιοπιστια και μπουρδολογια, εγω πλεον δεν διαβαζω καν τι γραφεις, τα περναω και παω παρακατω
Αληθές. Μου αρεσε και το δανειστηκαδικο μου ρε
αυτο ακριβως ειπα οταν σε ταπωσε ο ταμαχοκ
οκ παρτοΑληθές. Μου αρεσε και το δανειστηκα
Ο Νασος?
Ου καλα εισαι...Λιγότερο από 3 λεπτά "συζήτηση";
Ειδες πώς την σκαπουλαρισε ομως? Δεν το περιμενααυτός τη δουλειά του (άντε και καμιά μικρούλα).
ιδανικά συνδυάζονται.
Αληθές. Μου αρεσε και το δανειστηκα
ευκολα ομως...ετσι οπως εχουν καταντησει οι πουστρες τα νοσοκομεια..εδω χασανε τη μπαλα σοβαρες χωρες με συστημα υγειας βαρβατα..τύπε, αν επιχειρήσουν να ακολουθήσουν την ανοσία της αγέλης, μόνον οι λύκοι του αττικού πάρκου θα μείνουν
Τύπε παω να τον παιξω αμεσως
Ειδες πώς την σκαπουλαρισε ομως? Δεν το περιμενα
Εγω ειδα τη Φωφη στη βουλη τύπε χθεςΣύνταγμα
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Μονο αυτο εχει μεινει πλεον στον λαο στην αστυνομοκρατουμενη χουντοκρατουμενη χωρα