Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι της ΝΔ ούτε δεξιά.

Ποιο νταηλίκι; τι ζόρι τραβάς;
Ο τιτλος της το εγραφε εγω δεν τραβαω κανενα ζορι,χεσμενο εχω τον Χαρδαλια και τη Δημοκρατια.Οσο για το οτι δεν ειναι δεξια εφημεριδα,το βιβλιο του Κωστα Πλευρη που εχει μοιρασει,την απολογια του Γιωργου Παπαδοπουλου ειναι γνωστο οτι αριστερες εφημεριδες τα εχουν μοιρασει.Επισης ο Μανωλης Κοττακης,ο Φαηλος Κρανιδιωτης ειναι γνωστοι αριστεροι και ο εκδοτης της Φιλιππακης  πρωην κενταυρος ή ρεηντζερ της ΟΝΝΕΔ ειναι γνωστο στελεχος του Ανταρσυα!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχίδια μακρυά βλέπουν. Εδώ πιάστηκαν στον ύπνο με τον κορωνοιό και τρέχουν και δε φτάνουν.
Πρεσβεία στην Κίνα και μυστικές υπηρεσίες δεν είδαν τίποτε από τη λαίλαπα που έρχεται.

Τον έχεις δει πόσο χεσμένος είναι ο Τραμπ τώρα τελευταία; Έχει γαμηθεί η οικονομία και το μόνο που δε θέλει είναι να ξαναχαλάσουν οι εμπορικές σχέσεις.
Στην Αμερική υπάρχουν και άλλοι πόλοι εξουσίας πέρα από τον πρόεδρο!
Ένας από αυτούς είναι bankers! Πιθανώς αυτοί όχι μόνο να μην πιάστηκαν στον ύπνο αλλά να τους βολεύει σατανικά η κατάσταση !

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τέλος πάντων, άμα ήθελε η αμερικανική κυβέρνηση να κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση, υποθέτω ότι θα την έκανε τουλάχιστον πιο περίτεχνα.
Προς το παρόν δημιουργείται αντι-Κινεζική συνείδηση! Θα γίνουν πολλά επ' αυτού που δεν είναι του άμεσου παρόντος !

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο τιτλος της το εγραφε εγω δεν τραβαω κανενα ζορι,χεσμενο εχω τον Χαρδαλια και τη Δημοκρατια.Οσο για το οτι δεν ειναι δεξια εφημεριδα,το βιβλιο του Κωστα Πλευρη που εχει μοιρασει,την απολογια του Γιωργου Παπαδοπουλου ειναι γνωστο οτι αριστερες εφημεριδες τα εχουν μοιρασει.Επισης ο Μανωλης Κοττακης,ο Φαηλος Κρανιδιωτης ειναι γνωστοι αριστεροι και ο εκδοτης της Φιλιππακης  πρωην κενταυρος ή ρεηντζερ της ΟΝΝΕΔ ειναι γνωστο στελεχος του Ανταρσυα!
Τύπε μου άλλο δεξιά εφημερίδα άλλο φιλική προς τη ΝΔ.
Και η ΕΣΤΙΑ και ο Ελεύθερος Κόσμος δεξιές ήταν αλλά φιλικές προς τη ΝΔ δεν τις έλεγες.
Τωρα για το "Φιλιππάκης πρώην Κένταυρος ή Ρέιντζερ" είσαι μεγάλος χωρατατζής.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έχετε υπόψη γιατί έχουν εξαφανίσει από προσώπου γης τον Κικίλια?

Είναι τόσο επιδεικτικά ανύπαρκτος που αναρωτιέμαι τι συμβαίνει ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.393
Πόντοι
5.506

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Δεν υποστηρίζει την ΝΔ. δήθεν εσωτερική αντιπολίτευση και μουρμούρα αλλά στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ. Εθνολαικίστικη είναι.

Όλοι όσοι ανέφερες είναι τουλάχιστον γραφικοί και ο Φιλιππάκης μεγάλη λέρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.393
Πόντοι
5.506

Με αυτό το ανόητο ποστ θα σώσεις το ΨΕΜΑ που έγραψες;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.119
Πόντοι
6.515
Ο αποκλεισμος ηταν η ευκολη λυση
Τι προγραμμα εχουν οι τυποι για το μελλον?
Πως θα αρουν την κατασταση?
Με τι κριτηρια?
Βλεποντας και κανοντας?
Αν δεν γινουν δειγματολογικα τεστ πως θα αποφασισουν?

Ο μακρον σχεδιαζει σταδιακη αρση
Οι δικοι μας?
Τι θα κανει με την οικονομια?
Θα βγει στη γυρα για ελεημοσυνες και ευρωομολογα?

Αυτα ειναι τα δυσκολα που δεν επιλυουν οι αγριαδες χαρδαλια  :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Η Δημοκρατία ΔΕΝ είναι της ΝΔ ούτε δεξιά.

Ποιο νταηλίκι; τι ζόρι τραβάς;

Ειναι πασιγνωστο φιλε οτι αμα εισαι κλανομαγκας και ηλιθιος αυτο που σιχαινεσαι περισσοτερο ειναι να εχεις καποιον να στο λεει καθημερινα και να σε βαζει στη θεση σου...γιαυτο κατι αμοιβαδες τραβανε ζορι με τον Χαρδαλια και αποθεωνουν Κασιδιαρηδες ενω εχουν κανει Θεο τους τον Ιωαννιδη με τις αναλυσεις με τα ΑΜΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ και ΙΣΩΣ που ακομα και αυτες τις διαστρεβλωνουν για να λενε τις μαλακιες τους.

Μια χαρα ειναι ο Χαρδαλιας στο ρολο του...οτι ακριβως χρειαζεται για τους ηλιθιους σε αυτη τη χωρα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από χθες:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Russia 16% 4149
Romania 16% 3183
Philippines 14% 3018
UK 13% 38168
Denmark 10% 3757
Indonesia 10% 1986
Poland 10% 3266

2. Ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από εχθές για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

USA 258112 5%
Italy 119827 3%
Spain 117710 5%
Germany 89451 5%
China 81620 0%
Iran 53183 5%
UK 38168 13%

3. Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουμε αυτή τη στιγμή 1.062.476 κρούσματα, σε σχέση με 983.381 εχθές περίπου την ίδια ώρα.

Αύξηση δηλαδή κατά 79095 κρούσματα, και ποσοστό 8,04%. Εχθές η αύξηση ήταν 8,45% και προχθές 10,0%

Αναλυτικά οι λίστες εδώ:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Έχετε υπόψη γιατί έχουν εξαφανίσει από προσώπου γης τον Κικίλια?

Είναι τόσο επιδεικτικά ανύπαρκτος που αναρωτιέμαι τι συμβαίνει ...

καθόλου εξαφανισμένος δεν είναι.

Χθες μίλησε και στην Βουλή. Με την λογική κάποιων εδω μέσα, αφού δεν τον είδες, δεν θα εμφανίστηκε.

Καθόλου ανύπαρκτος δεν είναι, κάνει όση δουλειά χρειάζεται χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να βγαίνει πρώτη μούρη και να πουλάει πολιτιλίκι, έχει καταλάβει ότι τώρα είναι η ώρα των ειδικών. Το υπουργείο υγείας αυτήν την περίοδο λειτουργεί άψογα!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τύπε μου άλλο δεξιά εφημερίδα άλλο φιλική προς τη ΝΔ.
Και η ΕΣΤΙΑ και ο Ελεύθερος Κόσμος δεξιές ήταν αλλά φιλικές προς τη ΝΔ δεν τις έλεγες.
Τωρα για το "Φιλιππάκης πρώην Κένταυρος ή Ρέιντζερ" είσαι μεγάλος χωρατατζής.
Το οτι εχει κοντρα με τον Κουρτακη των Παραπολιτικων που ειναι μπροστινος του Μαρινακη δεν τον κανει αριστερο.Καραδεξιος ειναι ο τυπος και μαγκια του δεν με νοιαζει ,αρκετα λερωθηκα που αναφερθηκα σε ολους αυτους!

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Στην Αμερική υπάρχουν και άλλοι πόλοι εξουσίας πέρα από τον πρόεδρο!
Ένας από αυτούς είναι bankers! Πιθανώς αυτοί όχι μόνο να μην πιάστηκαν στον ύπνο αλλά να τους βολεύει σατανικά η κατάσταση !

Καλά ναι θεωρίες συνομωσίας σου λέω κι εγώ όσες θές.
Μέχρι στιγμής και οι bankers, κουβά πάνε.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Πάμε δεύτερη φορά την κουβέντα.

Η Δημοκρατία είναι εφημερίδα της ΝΔ;

:grin:

Να σε ενημερωσω οτι η Δημοκρατια, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ, τους εκραξε. Και επισης το παντα ουδετερο τοκουμεντο που λεει μονο την αληθεια, ακοματιστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Και για να σε προλάβω γιατί το είπα, είσαι βλάκας: δεν έχει σημασία πού τίθεται η κόκκινη γραμμή, αλλά ποιος τη θέτει.
Aποκαλωντας "βλακα" ενα απο τα οξύτερα πνευματα εδω μεσα, μαλλον βλαπτεις την αξιοπιστια των λεγομενων σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom