Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.894
Πόντοι
2.606
Τύποι δεν καταλαβαίνω τι λέτε αλλά τα λέτε ωραία  :grin:
Απόφοιτος γκραβας το νυκτερινό  ε  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Μα αυτό είναι το πρόβλημα του λαδακη και γίνεται περιγελος εδώ και χρόνια μέσα στο σαιτ : ξέρει λίγο από ολα
ψαχνει στο google  2-3 πράγματα (πχ για τον Κορωνοιο, για το matlab, για τις πτήσεις στο αμστερνταμ, για νομικά θέματα κτλ) κια μετά έρχεται εδώ και το παίζει ςπιδημιολογος, ηλεκτρολογος μηχανικός, αερολιμέναρχης, δικηγόρος κτλ..
:2funny: :2funny: :2funny:

Κάνεις λάθος τύπε μου, όταν
εσύ και κάποιοι άλλοι ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ λέτε
την άποψη ΣΑΣ , ψάχνω να δω τι λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ.

Στα νομικά , που λέτε ότι είστε ειδικοί
ο αλεξ71 έλεγε ότι η άδεια  οδήγησης
ΔΕΝ αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας
του έβαλα έτσι το νόμο

και το άρθρο 3 ορίζει ότι η άδεια  οδήγησης
αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας !

Του έβαλα και την πρόσφατη ΠΝΠ ΦΕΚ Α 68/2020
και ΔΕΝ το έχει καταργήσει !

Συνεπώς τύπε, ψάχνω να βρω τους πραγματικούς
ειδικούς !

Οι πραγματικοί ειδικοί είναι αυτοί
που έχουν κωδικοποιήσει τη νομοθεσία !

Αλλά και στα άλλα θέματα , υπάρχουν
πραγματικοί ειδικοί, όπως
ο Γιάννης Ιωαννίδης
και ο Didier Raoult !

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• evolution_cycle-1024x398.jpg
    evolution_cycle-1024x398.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Ερευνητάκο, έχεις ιδέα από Στατιστική; Ξέρεις τι σημαίνει διάστημα εμπιστοσύνης;

Εσύ ρε τύπε, έλεγες

ότι η ταχύτητα δεν είναι παράγωγος συνάρτησης !

Δεν γνωρίζεις ούτε τα Μαθηματικά του Λυκείου
και θα κάνεις συζήτηση ;
Δεν γνωρίζεις βασικές έννοιες, ούτε του Λυκείου
θέλεις να καταλάβεις την αριθμητική ανάλυση
για προσέγγιση συναρτήσεων ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515
ας τα κραταγε ολα να παει σε κανα ειδικο να της φτιαξει το λουκ, δεν τη μπορω ετσι τοσα χρονια.
οχι αλλη αριστερα πια, χορτασαμε

και να στεφανωθεί τυπε, χορτασαμε με αλεξη αστεφανωτο  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κοιταξτε σε αυτο σαν ιδεα εχει δικιο ο λαδακης, που εχω τσακωθει πολλες φορες μαζι του στο παρελθον.

πχ 5 γιατροι μπορει να λενε το σωστο και 4 το λαθος.

ε ο ασχετος πχ μαθηματικος επειδη διαφωνει με τους 4 που εχουν το λαθος και επικαλειται τους 5 που λενε το σωστο δεν σημαινει οτι εχει αδικο επειδη ειναι μαθηματικος και δεν ακουει τους 4 που ειναι πιο ειδικοι ως γιατροι.

προσωπικη εμπειρια, συντροφος μου πηγε σε 3 γιατρους για ενα θεμα, οι 2 ελεγαν Α , ο 1 ελεγε Β.
ακουσε τους 2. εγω ελεγα να ακουσει τον 1 .

μετα απο χρονια αποδειχθηκε ποσο δικιο ειχε ο 1 που ελεγε το Β και αναγκαστηκε να κανει καθυστερημενα αυτο που ελεγε ο 1.

το οτι λεει κατι 1 ειδικος ή οτι λενε κατι πολλοι ειδικοι δεν σημαινει οτι ειναι το σωστο. σαν να λεμε οι ψηφοφοροι εχουν παντα δικιο και ξερουν το σωστο για να ψηφισουν. ε για αυτο παμε κατα διαολου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Κάνεις λάθος τύπε μου, όταν
εσύ και κάποιοι άλλοι ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ λέτε
την άποψη ΣΑΣ , ψάχνω να δω τι λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ.

Στα νομικά , που λέτε ότι είστε ειδικοί
ο αλεξ71 έλεγε ότι η άδεια  οδήγησης
ΔΕΝ αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας
του έβαλα έτσι το νόμο

και το άρθρο 3 ορίζει ότι η άδεια  οδήγησης
αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας !

Του έβαλα και την πρόσφατη ΠΝΠ ΦΕΚ Α 68/2020
και ΔΕΝ το έχει καταργήσει !

Συνεπώς τύπε, ψάχνω να βρω τους πραγματικούς
ειδικούς !

Οι πραγματικοί ειδικοί είναι αυτοί
που έχουν κωδικοποιήσει τη νομοθεσία !

Αλλά και στα άλλα θέματα , υπάρχουν
πραγματικοί ειδικοί, όπως
ο Γιάννης Ιωαννίδης
και ο Didier Raoult !

Το πρόβλημα με σένα είναι ότι το παίζεις πάντογνωστης σε θεματα που δεν γνωρίζεις και ξεφτυλιζεσαι συνεχώς...
Για παράδειγμα σε αυτό που λες για τον Κορωνοιο και το δίπλωμα οδήγησης, πράγματι είχες δίκιο ότι η υπουργική απόφαση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια της νομοθετικής εξουσιοδότησης.. Όμως μετά πέταξες μια μαλάκια που δεν θα την έλεγε ούτε 1ετης φοιτητής νομικής : ότι δηλαδή οι αστυνομικοί δεν πρέπει να την εφαρμόσουν γιατί είναι αντισυνταγματικη και παράνομη η εν λόγω υπουργική απόφαση..

Οπότε ένας που ξέρει νομικά, καταλαβαίνει ότι απλά διάβασες ένα άρθρο για την νομοθετική εξουσιοδότηση και ήρθες εδώ να μας το παίξεις ξερόλας.. Γιατί αν πραγματικά ήξερες νομικά δεν θα πετούσες τέτοια μαλάκια με τους αστυνομικούς που δεν πρέπει να εφαρμόζουν την υπουργική απόφαση...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το πρόβλημα με σένα είναι ότι το παίζεις πάντογνωστης σε θεματα που δεν γνωρίζεις και ξεφτυλιζεσαι συνεχώς...
Για παράδειγμα σε αυτό που λες για τον Κορωνοιο και το δίπλωμα οδήγησης, πράγματι είχες δίκιο ότι η υπουργική απόφαση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια της νομοθετικής εξουσιοδότησης.. Όμως μετά πέταξες μια μαλάκια που δεν θα την έλεγε ούτε 1ετης φοιτητής νομικής : ότι δηλαδή οι αστυνομικοί δεν πρέπει να την εφαρμόσουν γιατί είναι αντισυνταγματικη και παράνομη η εν λόγω υπουργική απόφαση..

Οπότε ένας που ξέρει νομικά, καταλαβαίνει ότι απλά διάβασες ένα άρθρο για την νομοθετική εξουσιοδότηση και ήρθες εδώ να μας το παίξεις ξερόλας.. Γιατί αν πραγματικά ήξερες νομικά δεν θα πετούσες τέτοια μαλάκια με τους αστυνομικούς που δεν πρέπει να εφαρμόζουν την υπουργική απόφαση...
και το προβλημα με εσενα ειναι η ψευτια, η ανειλικρινεια, που δεν παραδεχεσαι τα κλεψιμαιϊκα του θρυλου, απλα εχεις βαρυ χερι και εκανα πισω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
:2funny:
Ξεροχυνω που τηρηται με ευλαβια η παραδοση ετων του σαη σε ενα νημα να γαμιουνται ολα.
Βρισιες καταρες πολιτικες κ ποδοσφαιρικες κοντρες μπουστη γαμιολη κτλ :happy:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.040
Πόντοι
3.506
Στη Νέα Υόρκη φορτώνουν τα πτώματα σε φορτηγά ψυγεία.
Ο πορτοκαλί κλόουν  λέει ότι θα είναι εντάξει, εάν δεν ξεπεράσουν τις 200.000..!

Συνημμένα

• IMG_20200330_213235.jpg
    IMG_20200330_213235.jpg
    257,8 KB · Εμφανίσεις: 21
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και για θυμηθουμε σε τι κατασταση βρισκομαστε με τον κορονοϊο
οσο ειναι ολα παγωμενα
νταμπλουχος ειναι και παραμενει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικο ποδοσφαιρο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στη Νέα Υόρκη φορτώνουν τα πτώματα σε φορτηγά ψυγεία.
Ο πορτοκαλί κλόουν  λέει ότι θα είναι εντάξει, εάν δεν ξεπεράσουν τις 200.000..!
εικονες εντυπωσιασμου οπως με την ιταλια με φορτηγα στο δρομο, που μπορει και να ηταν εκει για αλλους λογους, να μεταφερουν προμηθειες.

ειναι η συγκεκρημενη εικονα σιγουρα απο πτωματα κορονοιου και δημιουργηθηκε προβλημα επειδη φτανουν πλεον τις 2.500?

ή ειναι καμμια εικονα με τα πτωματα της εβδομαδας απο νοσοκομειο στην νεα υορκη και οι μισοι που βλεπουμε ειναι απο ασχετες πνευμονιες αμα ειναι να βαλω και εγω εικονες με τους εκατομυρια νεκρους και μελλοθανατους απο το aids στην αφρικη να τρομοκρατησω

Συνημμένα

• africa.jpg
    africa.jpg
    262,3 KB · Εμφανίσεις: 10

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.182
Πόντοι
1.706
εσυ αξιοτιμε ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΑ τι πτυχιο εχεις?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναφέρω. Εξάλλου πτυχίο μπορείς να πάρεις για πλάκα και χωρίς να έχεις καταλάβει σχεδόν τίποτα. Μπορώ να μπω σε όποια σχολή θέλεις και να σου φέρω το πτυχίο σε 4 χρόνια χωρίς να έχω αποκτήσει καμία γνώση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πτυχίο, αλλά τι έχεις προσφέρει στην επιστήμη και κατ επέκταση και στην κοινωνία με την έρευνά σου. Αλλά και πάλι δε καθήσω να γράψω τα index ή τα citations μου για να αποδείξω ποιος είμαι σε ένα περιθωριακό φορουμ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναφέρω. Εξάλλου πτυχίο μπορείς να πάρεις για πλάκα και χωρίς να έχεις καταλάβει σχεδόν τίποτα. Μπορώ να μπω σε όποια σχολή θέλεις και να σου φέρω το πτυχίο σε 4 χρόνια χωρίς να έχω αποκτήσει καμία γνώση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πτυχίο, αλλά τι έχεις προσφέρει στην επιστήμη και κατ επέκταση και στην κοινωνία με την έρευνά σου. Αλλά και πάλι δε καθήσω να γράψω τα index ή τα citations μου για να αποδείξω ποιος είμαι σε ένα περιθωριακό φορουμ.
κατσε ρε γιατι λες το φορουμ περιθωριακο.
εγω πχ ειμαι ο πρωτος αχινολογος του αιγαιου,
μετα ασχοληθηκαν και αλλοι με αχινους στο αιγαιο, και μια ιταλιδα παντρεμενη με ελληνα ειχε ασχοληθει πριν απο εμενα στο ιονιο, δεν ακουγεται πρωτοπορο και βαρυγδουπο χαχαχα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515
σφαλιαρες  :-(

κεφαλοκλειδωμα από "μαγκες" δημοτικους αστυνομικούς, τολμάνε να κανουν ελεγχο τα καλοπαιδα στους λαθρο στην αχαρνων?
:vomit:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
:2funny:
Ξεροχυνω που τηρηται με ευλαβια η παραδοση ετων του σαη σε ενα νημα να γαμιουνται ολα.
Βρισιες καταρες πολιτικες κ ποδοσφαιρικες κοντρες μπουστη γαμιολη κτλ :happy:
giphy.gif
  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom