voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Χρησιμοποιείς μετά διάστημα εμπιστοσύνης
και βρίσκεις τη μέγιστη τιμή.
Ερευνητάκο, έχεις ιδέα από Στατιστική; Ξέρεις τι σημαίνει διάστημα εμπιστοσύνης;
Χρησιμοποιείς μετά διάστημα εμπιστοσύνης
και βρίσκεις τη μέγιστη τιμή.
Μα αυτό είναι το πρόβλημα του λαδακη και γίνεται περιγελος εδώ και χρόνια μέσα στο σαιτ : ξέρει λίγο από ολα
ψαχνει στο google 2-3 πράγματα (πχ για τον Κορωνοιο, για το matlab, για τις πτήσεις στο αμστερνταμ, για νομικά θέματα κτλ) κια μετά έρχεται εδώ και το παίζει ςπιδημιολογος, ηλεκτρολογος μηχανικός, αερολιμέναρχης, δικηγόρος κτλ..
Τύποι δεν καταλαβαίνω τι λέτε αλλά τα λέτε ωραία
Απόφοιτος γκραβας το νυκτερινό ε
Ερευνητάκο, έχεις ιδέα από Στατιστική; Ξέρεις τι σημαίνει διάστημα εμπιστοσύνης;
ας τα κραταγε ολα να παει σε κανα ειδικο να της φτιαξει το λουκ, δεν τη μπορω ετσι τοσα χρονια.
οχι αλλη αριστερα πια, χορτασαμε
Κάνεις λάθος τύπε μου, όταν
εσύ και κάποιοι άλλοι ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ λέτε
την άποψη ΣΑΣ , ψάχνω να δω τι λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ.
Στα νομικά , που λέτε ότι είστε ειδικοί
ο αλεξ71 έλεγε ότι η άδεια οδήγησης
ΔΕΝ αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας
του έβαλα έτσι το νόμο
και το άρθρο 3 ορίζει ότι η άδεια οδήγησης
αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας !
Του έβαλα και την πρόσφατη ΠΝΠ ΦΕΚ Α 68/2020
και ΔΕΝ το έχει καταργήσει !
Συνεπώς τύπε, ψάχνω να βρω τους πραγματικούς
ειδικούς !
Οι πραγματικοί ειδικοί είναι αυτοί
που έχουν κωδικοποιήσει τη νομοθεσία !
Αλλά και στα άλλα θέματα , υπάρχουν
πραγματικοί ειδικοί, όπως
ο Γιάννης Ιωαννίδης
και ο Didier Raoult !
και το προβλημα με εσενα ειναι η ψευτια, η ανειλικρινεια, που δεν παραδεχεσαι τα κλεψιμαιϊκα του θρυλου, απλα εχεις βαρυ χερι και εκανα πισω.Το πρόβλημα με σένα είναι ότι το παίζεις πάντογνωστης σε θεματα που δεν γνωρίζεις και ξεφτυλιζεσαι συνεχώς...
Για παράδειγμα σε αυτό που λες για τον Κορωνοιο και το δίπλωμα οδήγησης, πράγματι είχες δίκιο ότι η υπουργική απόφαση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα όρια της νομοθετικής εξουσιοδότησης.. Όμως μετά πέταξες μια μαλάκια που δεν θα την έλεγε ούτε 1ετης φοιτητής νομικής : ότι δηλαδή οι αστυνομικοί δεν πρέπει να την εφαρμόσουν γιατί είναι αντισυνταγματικη και παράνομη η εν λόγω υπουργική απόφαση..
Οπότε ένας που ξέρει νομικά, καταλαβαίνει ότι απλά διάβασες ένα άρθρο για την νομοθετική εξουσιοδότηση και ήρθες εδώ να μας το παίξεις ξερόλας.. Γιατί αν πραγματικά ήξερες νομικά δεν θα πετούσες τέτοια μαλάκια με τους αστυνομικούς που δεν πρέπει να εφαρμόζουν την υπουργική απόφαση...
εικονες εντυπωσιασμου οπως με την ιταλια με φορτηγα στο δρομο, που μπορει και να ηταν εκει για αλλους λογους, να μεταφερουν προμηθειες.Στη Νέα Υόρκη φορτώνουν τα πτώματα σε φορτηγά ψυγεία.
Ο πορτοκαλί κλόουν λέει ότι θα είναι εντάξει, εάν δεν ξεπεράσουν τις 200.000..!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναφέρω. Εξάλλου πτυχίο μπορείς να πάρεις για πλάκα και χωρίς να έχεις καταλάβει σχεδόν τίποτα. Μπορώ να μπω σε όποια σχολή θέλεις και να σου φέρω το πτυχίο σε 4 χρόνια χωρίς να έχω αποκτήσει καμία γνώση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πτυχίο, αλλά τι έχεις προσφέρει στην επιστήμη και κατ επέκταση και στην κοινωνία με την έρευνά σου. Αλλά και πάλι δε καθήσω να γράψω τα index ή τα citations μου για να αποδείξω ποιος είμαι σε ένα περιθωριακό φορουμ.εσυ αξιοτιμε ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΑ τι πτυχιο εχεις?
κατσε ρε γιατι λες το φορουμ περιθωριακο.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αναφέρω. Εξάλλου πτυχίο μπορείς να πάρεις για πλάκα και χωρίς να έχεις καταλάβει σχεδόν τίποτα. Μπορώ να μπω σε όποια σχολή θέλεις και να σου φέρω το πτυχίο σε 4 χρόνια χωρίς να έχω αποκτήσει καμία γνώση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι το πτυχίο, αλλά τι έχεις προσφέρει στην επιστήμη και κατ επέκταση και στην κοινωνία με την έρευνά σου. Αλλά και πάλι δε καθήσω να γράψω τα index ή τα citations μου για να αποδείξω ποιος είμαι σε ένα περιθωριακό φορουμ.
Ξεροχυνω που τηρηται με ευλαβια η παραδοση ετων του σαη σε ενα νημα να γαμιουνται ολα.
Βρισιες καταρες πολιτικες κ ποδοσφαιρικες κοντρες μπουστη γαμιολη κτλ