alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ορθοτατοτα 11 μυρια για την καμπανια...
Ορθοτατοτα 11 μυρια για την καμπανια...
δεν εννοουσα οτι τα εχεις αναγκη και χαιρομαι γ αυτο.Πιστεψε με παλικαρι μου, δεν εχω καμια αναγκη τα 600 ή τα 800 ευρω, αρα ο κωλος μου δεν εχει κανενα θεμα. Να συμφωνησουμε σε αυτο?
Απο εκει και περα, αν εχεις δει κατι αλλο αδικο που το ξεπερασα, να μου το υπενθυμισεις.
μονο που το πρωτο αδικο που βλεπεις,ειναι οτι εχει να κανει με τον κωλο σου.
κατα τα αλλα ο Ελληναρας κ ετσι...
Δεν ειπα αυτό. Αλλά αν με ρωτας, ναι, πιστεύω πως κάποιες χώρες θα επηρεαστούν λιγότερο οικονομικά και θα επανέλθουν γρηγορότερα. Εμείς δυστυχώς πάλι με το μουτζουρη θα μείνουμε.
Και φυσικά όλα στην κατευθυνση να μην πειράξουμε τις τράπεζες,αφου η μιση κυβερνηση ειναι τραπεζίτες.
Να σου πω ποιο ειναι το αδικο και το λαθος στην υποθεση; Οτι επρεπε να κλεισουν ΟΛΟΙ την πρωτη μερα και να αποζημιωθουν ΟΛΟΙ ακριβως το ιδιο. Ακριβως ομως το ιδιο.
Στο θεμα με τα σεμιναρια αυτοι απλως θα κανουν σεμιναρια ,τα λεφτα θα τα παρουν αυτοι που θα παρεχουν την υπηρεσια.Αυτο εν μεσω αυτου του χαμου δεν το εχω κατανοησει.Η καταιγιδα ακομη δεν εχει ερθει και εμεις μαλλον βρηκαμε κανα κουτι με λιρες και μοιραζουμε.
παλι μας βαζεις ιδεες?Τι με περασες, κανεναν Τζωνη?
.
Κορονοϊός-Απίστευτο: Κοινώνησαν πιστούς στη Μητρόπολη Αθηνών, παρά τις απαγορεύσεις
![]()
![]()
![]()
![]()
από το λεφτοδεντρο τυπε ή από το ομολογο που θα εγγυηθεί η μερκελ?![]()
Απο εκει που θα παρουν στο τελος και θα δωσουν και μετα θα τα ξαναπαρουν απο εμας. Δεν ειπα οτι ειναι ευκολη λυση, ειπα οτι θα ηταν η καλυτερη.
να τους περασει χειροπεδες ο χαρδαλιας, ο νεος διωγμος των χριστιανων αρχιζει![]()
να τους περασει χειροπεδες ο χαρδαλιας, ο νεος διωγμος των χριστιανων αρχιζει![]()
Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια λόγω κορωνοϊού
www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio]https://www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio[/url]
Ελλαδάρα. Φτάσαμε 27 Μαρτίου για να δώσει ο Τσιόδρας λίστα με τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής και 29 Μαρτίου για να συζητηθεί το κλείσιμο των αεροδρομίων. Πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν πρώτα, γίνονται τελευταία. Συγχαρητήρια.
Τη σχέση έχει η καθολική καραντίνα με το κλείσιμο των εισόδων μιας χώρας και τις οδηγίες για ατομική προστασία;Ρε τυπε και συ αντικαραντινακιας δεν εισαι τοσες μερες;
Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισα ποτέ, και τον Κουλη τον απεχθάνομαι διότι είναι ένας ανεπαγγελτος γόνος.
Αλλά όσον αφορά την αντίδρασή του στο θέμα με τον κορονοιο νομίζω πως πήρε τη σωστή απόφαση. Να ειμασταν ΗΠΑ ή Γερμανία θα έλεγα κι εγώ να πάρει το ρίσκο να μη ζημειωθει η οικονομία. Αλλά στην Ελλάδα για ποια οικονομία μιλάμε? Καλύτερα καραντίνα μπας και σωθεί κανας παππούς παραπάνω.