Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
Πιστεψε με παλικαρι μου, δεν εχω καμια αναγκη τα 600 ή τα 800 ευρω, αρα ο κωλος μου δεν εχει κανενα θεμα. Να συμφωνησουμε σε αυτο?

Απο εκει και περα, αν εχεις δει κατι αλλο αδικο που το ξεπερασα, να μου το υπενθυμισεις.
δεν εννοουσα οτι τα εχεις αναγκη και χαιρομαι γ αυτο.
κ εγω νοικοκυρης ειμαι και εχω αντοχες αν και σε σχεση μ εσενα εγω ειμαι εμπορος.
εχει ομως οικογενειες εμπορων και δικηγορων που περιμενουν το βοηθημα για να πληρωσουν υποχρεωσεις.
οποτε ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
μονο που το πρωτο αδικο που βλεπεις,ειναι οτι εχει να κανει με τον κωλο σου.
κατα τα αλλα ο Ελληναρας κ ετσι...

Να σου πω ποιο ειναι το αδικο και το λαθος στην υποθεση; Οτι επρεπε να κλεισουν ΟΛΟΙ την πρωτη μερα και να αποζημιωθουν ΟΛΟΙ ακριβως το ιδιο. Ακριβως ομως το ιδιο.

Βεβαια μετα θα εβγαιναν να γκρινιαξουν καποιοι γιατι τους εκλεισαν και καποιοι αλλοι οτι εχουν περισσοτερες οικονομικες αναγκες απο καποιους αλλους αλλα στα @@ μας.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δεν ειπα αυτό. Αλλά αν με ρωτας, ναι, πιστεύω πως κάποιες χώρες θα επηρεαστούν λιγότερο οικονομικά και θα επανέλθουν γρηγορότερα. Εμείς δυστυχώς πάλι με το μουτζουρη θα μείνουμε.

Ποιες χωρες θα επηρεαστουν λιγοτερο οικονομικα? Ποιοι τομεις τους? Παντως για την ωρα ευνοουνται οι χωρες που εισαγουν πετρελαιο  και πληττονται αυτες που ειναι πετρελαιοπαραγωγες 1 και 2 οσες εξαρτωνται απο μετακινησεις, πχ τουρισμος.
Αλλα και οι βιομηχανικες, σε καποιον θα πρεπει να εξαγουν. Οι οικονομιες δεν ειναι στεγανα, ειναι συνδεδεμενες , οποτε η βαθμος που θα πληγουν θα ειναι πανω κατω ο ιδιος.
Η Ελλαδα θα πληγει τουριστικα ετσι και αλλιως, για αυτο και δεν εχουν νοημα οι συζητησεις για βαθμο αυστηροποιησης των μετρων, γιατι οι τουριστες απο εξω δε θα ερθουν. Επισης Ιταλια και Τουρκια ειναι νομιζω οι κυριοτεροι εμπορικοι εταιροι μας μετα τη Γερμανια, οποτε και εκει θα υπαρχει προβλημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
Και φυσικά όλα στην κατευθυνση να μην πειράξουμε τις τράπεζες,αφου η μιση κυβερνηση ειναι τραπεζίτες.

εσυ τυπε πια εκτιμάς ηταν η κατασταση των τραπεζων (προ ιου ακομα) και τι φορτιο θεωρεις ότι μπορουν να σηκωσουν
(δεν είμαι τραπεζιτης)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
Να σου πω ποιο ειναι το αδικο και το λαθος στην υποθεση; Οτι επρεπε να κλεισουν ΟΛΟΙ την πρωτη μερα και να αποζημιωθουν ΟΛΟΙ ακριβως το ιδιο. Ακριβως ομως το ιδιο.

από το λεφτοδεντρο τυπε ή από το ομολογο που θα εγγυηθεί η μερκελ?  :uglystupid:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.960
Πόντοι
496
Στο θεμα με τα σεμιναρια αυτοι απλως θα κανουν σεμιναρια ,τα λεφτα θα τα παρουν αυτοι που θα παρεχουν την υπηρεσια.Αυτο εν μεσω αυτου του χαμου δεν το εχω κατανοησει.Η καταιγιδα ακομη δεν εχει ερθει και εμεις μαλλον βρηκαμε κανα κουτι με λιρες και μοιραζουμε.

αυτο καταλαβα κ εγω στην αρχη, αλλα δεν ειναι ετσι. Ο καθενας θα επαιρνε 600ε επιδομα για παρακολουθηση σεμιναριου και μαλιστα
πληρωμη με επιταγη :headbang: (αγνωστης ημερομηνιας λεω εγω τωρα :2funny:) και σε 2 δοσεις :headbang:. Δλδ μπορει να κατεληγε
τα λεφτα να τα παιρνε ο κοσμος σε κανα 6μηνο  :2funny:(αμα σου λεει επιταγες). Τεσπα η ξεφτυλα στο μεγαλειο της, αλλα τουλαχιστον αντεδρασαν οι δικηγοροι.
Μια λεπτομερεια βασικη ειναι οτι αυτα τα σεμιναρια θα πληρωνονταν απο ΕΣΠΑ (και προφανως υπηρχε ξεχωριστο κονδυλι για σεμιναριαδες, μιζουλες κλπ)
Τωρα το 800ε πρεπει να το πληρωσει λογικα απο τον προυπολογισμο, οπως και σε ολους τους υπολοιπους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
Πάντως δε βλέπω σοβαρή μείωση στις πτήσεις. Σίγουρα υπάρχει μια κάποια μείωση αλλά όχι αυτή που θα ήταν ανάλογη με τη "φονικότητα" του ιού που μας λένε.
2oqSY5K.jpg

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
από το λεφτοδεντρο τυπε ή από το ομολογο που θα εγγυηθεί η μερκελ?  :uglystupid:

Απο εκει που θα παρουν στο τελος και θα δωσουν. Δεν ειπα οτι ειναι ευκολη λυση, ειπα οτι θα ηταν η καλυτερη.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
να τους περασει χειροπεδες ο χαρδαλιας, ο νεος διωγμος των χριστιανων αρχιζει  :headbaning2:

Θα τρέχουν οι πιστοί στις εκκλησίες το Πάσχα και άντε να τους μαζέψεις,πρέπει να τους κόψουν το βήχα τώρα!!!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια λόγω κορωνοϊού
www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio]https://www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio[/url]

Ελλαδάρα. Φτάσαμε 27 Μαρτίου για να δώσει ο Τσιόδρας λίστα με τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής και 29 Μαρτίου για να συζητηθεί το κλείσιμο των αεροδρομίων. Πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν πρώτα, γίνονται τελευταία. Συγχαρητήρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506

Ας περασει αυτη η καταιγιδα, πολλων επιπεδων, οσο πιο αναιμακτα γινεται και ας ειμαστε καλα να τα δωσουμε πισω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Γεραπετρίτης στον ΣΚΑΪ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια λόγω κορωνοϊού
www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio]https://www.skai.gr/news/politics/gerapetritis-ston-skai-anoixto-to-endexomeno-na-kleisoun-ola-ta-aerodromia-logo-koronoio[/url]

Ελλαδάρα. Φτάσαμε 27 Μαρτίου για να δώσει ο Τσιόδρας λίστα με τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής και 29 Μαρτίου για να συζητηθεί το κλείσιμο των αεροδρομίων. Πράγματα τα οποία έπρεπε να γίνουν πρώτα, γίνονται τελευταία. Συγχαρητήρια.

Ρε τυπε και συ αντικαραντινακιας δεν εισαι τοσες μερες;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
Ρε τυπε και συ αντικαραντινακιας δεν εισαι τοσες μερες;
Τη σχέση έχει η καθολική καραντίνα με το κλείσιμο των εισόδων μιας χώρας και τις οδηγίες για ατομική προστασία;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Νέα Δημοκρατία δεν ψήφισα ποτέ, και τον Κουλη τον απεχθάνομαι διότι είναι ένας ανεπαγγελτος γόνος.

Αλλά όσον αφορά την αντίδρασή του στο θέμα με τον κορονοιο νομίζω πως πήρε τη σωστή απόφαση. Να ειμασταν ΗΠΑ ή Γερμανία θα έλεγα κι εγώ να πάρει το ρίσκο να μη ζημειωθει η οικονομία. Αλλά στην Ελλάδα για ποια οικονομία μιλάμε? Καλύτερα καραντίνα μπας και σωθεί κανας παππούς παραπάνω.

Όσοι παππούδες σωθούν ,άλλο τόσο θα δεις μετά τους νέους να φουνταρουν απ τα μπαλκόνια.

Είναι τέλη του μηνός και ηδη πράγματα όμορφα που ακούστηκαν απ τον κουλη στο διάγγελμα του,παραμένουν καταγεγραμμένα στο γιουτιουμπ ,οι πράξεις του όμως βρίσκονται στο γιουπορν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom