Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.254
Πόντοι
1.706
ελλαδάρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

[facebook]]
Αυτός είναι ο πολιτισμός του Έλληνα. Γιατί σοκάρεσαι; Ανέκαθεν ο Έλληνας ήταν μια μίξη υποβαλκάνιου και ανατολίτη. Η Ευρώπη ήταν και θα είναι πολύ μακριά από την κουλτούρα του.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
"Κορονοϊός: Ξεκίνησαν ιατρικοί έλεγχοι για πιθανά κρούσματα στο ΚΥΤ Μόριας"

:headbaning1:

αφου εκει ο ενας πανω στον αλλον μεσ' τη βρωμα και δεν εχει γινει εκατομβη, μου επιτρεπει ο χαρδαλιας να παω μια βδομαδουλα να φτιαξω αντισώματα?  :think:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.957
Πόντοι
2.606
Κάπου διάβασα ότι είναι 3 Έλληνες που στις 10 Μαρτίου αποφάσισαν να πάνε διακοπές στο Βιετνάμ.

Κάποια στιγμή το Βιετνάμ κατέβασε ρολά και αυτοί οι πανέξυπνοι πήραν την τελευταία πτήση που βρήκαν και πήγαν στην Καμπότζη.

Τώρα είναι στην Καμπότζη και κλαίγονται για να πάμε και να τους κάνουμε αερομεταφορά.

Η μαλακία του Έλληνα είναι ανίκητη.
Μπορει να ειχε βδομαδα μοδας στο Ανοι...να μην ενημερωθουνε τα παιδια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Πολλοί μεγαλύτεροι σε ηλικία δικηγόροι είναι τεχνοφοβικοί ή τεχνολογικά αναλφάβητοι πάντως - παρότι είναι κοροϊδία σε χρηματικό επίπεδο έχει νόημα γενικότερα νομίζω.
You cannot teach an old dog new tricks.

Ξερω συναδελφους που γραφουν ακομη τα δικογραφα τους σε...γραφομηχανη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.351
Πόντοι
5.506
Αντίστοιχα μέτρα με οδηγίες και προφυλάξεις, δηλαδή κλείσιμο  περιορισμένων καταστημάτων (καφετέριες, γυμναστήρια, κλπ) και σε ατομικό επίπεδο αποφυγή συνωστιμού, σχολαστική υγιεινή, αποφυγή επαφής με ηλικιωμένους και ευπαθείς κλπ. Παρόλα αυτά, πάλι κάποιοι θα κολλήσουν, όπως και παρόλες τις προφυλάξεις στο σεξ κάποιοι θα κολλήσουν aids και παρόλη την προσεκτική οδήγηση κάποιοι θα τρακάρουν.

Ρε τυπε, σε ποια χωρα ζεις; Τις πρωτες δεκα μερες που εκλεισαν τα πρωτα καταστηματα δεν ειδες τι μαλακια δερνει τον Ελληνα;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Γιατι στις ΗΠΑ και τη Γερμανια βλεπεις να σωζεται καμια οικονομια?

Δεν ειπα αυτό. Αλλά αν με ρωτας, ναι, πιστεύω πως κάποιες χώρες θα επηρεαστούν λιγότερο οικονομικά και θα επανέλθουν γρηγορότερα. Εμείς δυστυχώς πάλι με το μουτζουρη θα μείνουμε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
Να σου πω κατι ρε φιλε?
Καλυτερα να μην μας δωσει τιποτα.
Ειναι πιο αξιοπρεπες απο το να σου δινει voucher επιμορφωσης.
τυπε τωρα που σε αδικει ο ηγετης ο κουλης τον κραζεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Κάπου διάβασα ότι είναι 3 Έλληνες που στις 10 Μαρτίου αποφάσισαν να πάνε διακοπές στο Βιετνάμ.

Κάποια στιγμή το Βιετνάμ κατέβασε ρολά και αυτοί οι πανέξυπνοι πήραν την τελευταία πτήση που βρήκαν και πήγαν στην Καμπότζη.

Τώρα είναι στην Καμπότζη και κλαίγονται για να πάμε και να τους κάνουμε αερομεταφορά.

Η μαλακία του Έλληνα είναι ανίκητη.
Να τους φιλοξενησει κανενα ladyboy. Ούτε δεκαρα για την επιστροφη τους. Ολα εχουν ενα οριο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τυπε τωρα που σε αδικει ο ηγετης ο κουλης τον κραζεις?

Φυσικα.
Τι με περασες, κανεναν Τζωνη?
Όπου εχει δικιο θα το φωναξω. Και οπου εχει αδικο θα το κραυγασω.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.949
Πόντοι
6.515
Να τους φιλοξενησει κανενα ladyboy. Ούτε δεκαρα για την επιστροφη τους. Ολα εχουν ενα οριο.

χα χα να στειλει ειδικη πτηση, να τους φιλοξενησει σε 4στερο και μετα να ζητησει από τη μερκελ αμοιβαιοποιηση χρεους

λεφτα υπαρχουν που ειπε κι ο μεγαλος  :orchestra:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει ψηφοφορία στο σάι για το τι θα αποτελέσει το σημείο καμπής και μεταστροφής της πορείας μετάδοσης.

Η γνώμη μου είναι ότι κάποιο εύκολο τεστ που θα μπορούσε να γίνει σε απλά μικροβιολογικά εργαστήρια - πιθανά ακόμα και φαρμακεία - με ασφαλή αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά είναι το μόνο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε άμεσα.

Κάτι τέτοιο δηλαδή ή
Το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα θα μπορούσε να παραχθεί σε ικανούς αριθμούς και πώς θα ληφθούν τα δείγματα χωρίς να ξεσπάσει νέο κύμα επιδημίας λόγω συγχρωτισμού.

Ναι, ρε τύπε, αλλά αυτά είναι το διάλυμα με τους εκκινητές κλπ για να γίνει η αντίδραση.

Αυτά πρέπει να μπούνε στο συγκεκριμένο μαραφέτι που κάνει γρήγορα την ανάλυση:

URL]]

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
Φυσικα.
Τι με περασες, κανεναν Τζωνη?
Όπου εχει δικιο θα το φωναξω. Και οπου εχει αδικο θα το κραυγασω.
μονο που το πρωτο αδικο που βλεπεις,ειναι οτι εχει να κανει με τον κωλο σου.
κατα τα αλλα ο Ελληναρας κ ετσι...

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
102
Like
15.286
Πόντοι
25.186
Μονο ενα διεστραμμενο μυαλό θα μπορούσε να σκεφτεί αυτά τα VOUCHER.

Αυτοι οι άνθρωποι πχ Σταικούρας μπορεί να εχουν βαριά βιογραφικά,αλλά απο πραγματική οικονομία και γενικά ζωή δεν εχουν την παραμικρή ιδέα.

Όλα τα μετρα που εξαγγέλθηκαν εχουν αστερίσκους,υποσημειώσεις,προυποθέσεις μπερδεμένες,ολα ημιμετρα ασπιρίνες κλπ

Και φυσικά όλα στην κατευθυνση να μην πειράξουμε τις τράπεζες,αφου η μιση κυβερνηση ειναι τραπεζίτες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
μονο που το πρωτο αδικο που βλεπεις,ειναι οτι εχει να κανει με τον κωλο σου.
κατα τα αλλα ο Ελληναρας κ ετσι...
Πιστεψε με παλικαρι μου, δεν εχω καμια αναγκη τα 600 ή τα 800 ευρω, αρα ο κωλος μου δεν εχει κανενα θεμα. Να συμφωνησουμε σε αυτο?

Απο εκει και περα, αν εχεις δει κατι αλλο αδικο που το ξεπερασα, να μου το υπενθυμισεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.106
Πόντοι
5.506
Πιστεψε με παλικαρι μου, δεν εχω καμια αναγκη τα 600 ή τα 800 ευρω, αρα ο κωλος μου δεν εχει κανενα θεμα. Να συμφωνησουμε σε αυτο?

Απο εκει και περα, αν εχεις δει κατι αλλο αδικο που το ξεπερασα, να μου το υπενθυμισεις.
τα 11 μυρια για την καμπανια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom