Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
"[tt]Οι καταστρώσαντες τοιαύτα σχέδια είναι περισσότερον ένοχοι και αυτοί ωθούν την Ελλάδα προς τον όλεθρον. Είναι ελεεινοί εμποροϋπάλληλοι, καταστραφέντες λόγω της κακής των διαγωγής, και αφαιρούντες το χρήμα των αφελών ψυχών εν ονόματι μιας πατρίδος ην αυτοί δεν έχουν. Θέλουν να σας έχουν εις την συνωμοσίαν των δια να εμπνεύσουν πίστιν εις τα επιχειρήματά των. Σας επαναλαμβάνω: φυλαχθήτε από τοιούτους άνδρας[/tt]".

Αυτά αποκαλύπτει ο Καποδίστριας στην Αυτοβιογραφία του, σχετικά με τη συνομιλία του με τον Υψηλάντη για τους ηγέτες της Φιλικής Εταιρείας.

Το παρέθεσα επειδή γράφονται διάφορα για χασοδίκες εδώ μέσα, οι οποίοι εκτός των άλλων ασπάζονται, ως άλλοι ηλίθιοι, το δόγμα της αριστείας.
Eχμ, και γιατι στο διλημμα Καποδιστριας-Φιλικοι ειναι αυτονοητο οτι επιλεγουμε Καποδιστρια?

Κι εγω μπορω να πω οτι ο Καποδιστριας ηταν ενας ελεεινος δικτατορας, που ηθελε να κυβερναει συγκεντρωτικα χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν.

Οσο για το δογμα της αριστειας, μπορουμε βεβαια να το παρακαμψουμε και να στραφουμε στο δογμα της αχρηστείας. Μονο που φανταζομαι αν αρρωστησεις, κανεναν "αριστο" γιατρο και νοσηλευτη θα προτιμησεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.138
Πόντοι
5.506
οταν στην ιδια κουβεντα ειναι ο καποδιστριας και ο κωρονοιος...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όχι η δημοκρατία: το κράτος έχει απάντηση (σε όποιον πάει να το υποκαταστήσει από μέσα).

Για τα υπόλοιπα θεώρησε τη συζήτηση ανοιχτή γιατί έχεις μαύρα μεσάνυχτα και θα 'ναι κρίμα να ξημερώσει ξαφνικά και να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σ' άλλον πλανήτη.
το κρατος ειναι πολιτειακη οντοτητα που στην ανθρωπινη ιστορια εχει λειτουργησει υπο πολλες μορφες
ηγεμονικο, φεουδαρχικο, τυραννικο, αμεσοδημοκρατικο, αντιπροσωπευτικο-δημοκρατικο κλπ
η πλειοψηφια συμφωνησε οτι στη συγχρονη μορφη του θα λειτουργει ως αντιπροσωπευτικο-δημοκρατικο
οποιος διαφωνει μπορει να το εκφρασει αλλα δεν μπορει να δρα για να το καταλυσει
μαντεψε τι δεν εχει εφαρμοστει ΠΟΤΕ στην ανθρωπινη ιστορια εκτος απο λιγους μηνες στην αραγονια του 1936 (γιατι αραγε;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.317
Πόντοι
5.097
βγηκε ο ήλιος και βγηκαν ολοι σαν τα σαλιγκάρια πλατειες με γονεις και παιδάκια,μεσηλικες να χαζευουν βιτρινες και ουρες εξω απο φούρνους και σουπερμαρκετ.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Eχμ, και γιατι στο διλημμα Καποδιστριας-Φιλικοι ειναι αυτονοητο οτι επιλεγουμε Καποδιστρια?

Κι εγω μπορω να πω οτι ο Καποδιστριας ηταν ενας ελεεινος δικτατορας, που ηθελε να κυβερναει συγκεντρωτικα χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν.

Οσο για το δογμα της αριστειας, μπορουμε βεβαια να το παρακαμψουμε και να στραφουμε στο δογμα της αχρηστείας. Μονο που φανταζομαι αν αρρωστησεις, κανεναν "αριστο" γιατρο και νοσηλευτη θα προτιμησεις.

Άρχισες πάλι τις ρηχές σοφιστείες σου.

Θέλησα να θίξω την απαξίωση προσώπων κι εγχειρημάτων που επιχειρείται με βάση το κριτήριο της επιτυχίας στον επαγγελματικό στίβο.

Ως τέτοια η απαξίωση δεν εκπροσωπεί μονάχα τον Καποδίστρια αλλά αποτελεί μια πεποίθηση με διαχρονική ισχύ στην ιστορία της αστικής κοινωνίας.

Με το δόγμα της "αχρηστείας" σου με επιβεβαιώνεις απ' την ανάποδη, εφόσον αποτελεί την άλλη όψη του νομίσματος της αριστείας.

Ακόμα μια φορά δεν στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων Άλεξ, και μιλάμε για ένα απλό σχόλιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ εχω παρατηρησει το εξης

Το νικ "kappa_fi" πρεπει να το διαχειριζονται τουλαχιστον δυο ατομα.

Εκ των οποιων ο ενας με απεχθανεται τελειως (και με αποκαλει κατα καιρους τσατσο, γελοιο, υποκριτη, προσβολέα, ηλιθιο κλπ), ενω ο αλλος με συμπαθει περισσοτερο και μου κανει μεχρι και θετικες παρατηρησεις.

Αν κανω λαθος και προκειται για το ιδιο ατομο, τοτε μιλαμε για διχασμενη προσωπικοτητα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τωρα ποσταρει αυτος που με απεχθανεται μαλλον

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
:S

Συνημμένα

• 91265429_895766250884845_8057711629183221760_n.jpg
    91265429_895766250884845_8057711629183221760_n.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 14

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.872
Πόντοι
12.756

Εκ των οποιων ο ενας με απεχθανεται τελειως (και με αποκαλει κατα καιρους τσατσο, γελοιο, υποκριτη, προσβολέα, ηλιθιο κλπ), ενω ο αλλος με συμπαθει περισσοτερο και μου κανει μεχρι και θετικες παρατηρησεις.

Αν κανω λαθος και προκειται για το ιδιο ατομο, τοτε μιλαμε για διχασμενη προσωπικοτητα
Τωρα ποσταρει αυτος που με απεχθανεται μαλλον
:2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ακόμα μια φορά δεν στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων Άλεξ, και μιλάμε για ένα απλό σχόλιο.
Α συγνωμη, μου ειχες θεσει υψηλες περιστασεις? Δεν το αντιληφθηκα, ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε χαλαρα σε ενα μπουρδελοσαιτ

Περναω καποιου ειδους εξετασεις?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
το κρατος ειναι πολιτειακη οντοτητα που στην ανθρωπινη ιστορια εχει λειτουργησει υπο πολλες μορφες
ηγεμονικο, φεουδαρχικο, τυραννικο, αμεσοδημοκρατικο, αντιπροσωπευτικο-δημοκρατικο κλπ
η πλειοψηφια συμφωνησε οτι στη συγχρονη μορφη του θα λειτουργει ως αντιπροσωπευτικο-δημοκρατικο
οποιος διαφωνει μπορει να το εκφρασει αλλα δεν μπορει να δρα για να το καταλυσει
μαντεψε τι δεν εχει εφαρμοστει ΠΟΤΕ στην ανθρωπινη ιστορια εκτος απο λιγους μηνες στην αραγονια του 1936 (γιατι αραγε;)

Ρε πουλάκι μου η δημοκρατία είναι που λειτουργεί με το αντιπροσωπευτικό μοντέλο. Αντίθετα, το κράτος είναι εθνικό: αυτό σημαίνει ότι η κυριαρχία του λαού αξιώνεται με βάση ιστορικούς και πολιτισμικούς παράγοντες και της συνέχειάς τους στον χρόνο.

Κάτι που έχει ποικίλες συνεπαγωγές που δεν είναι του παρόντος.

Στο είπα: για να μάθεις μπαλίτσα πρέπει να ξεμάθεις αυτά που ήξερες πρώτα.
Οπότε γάμησέ το, τι το σκαλίζεις...

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

δεν είναι άνθρωπος είναι συλλογικότητα  :2funny: :2funny:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Α συγνωμη, μου ειχες θεσει υψηλες περιστασεις? Δεν το αντιληφθηκα, ειχα την εντυπωση οτι μιλαμε χαλαρα σε ενα μπουρδελοσαιτ

Περναω καποιου ειδους εξετασεις?

Ναι, περνάς τις εξετάσεις στις οποίες έχεις υποβάλει ο ίδιος τον εαυτό σου κι εγώ το γλεντάω.
Αλλά επειδή είσαι σε θέση να το αντιλαμβάνεσαι, μαζί με τον σαρκασμό μου, είναι ο λόγος που από τη μια σε συμπαθώ (με την έννοια ότι στα χώνω ανθρώπινα) κι απ' την άλλη της αηδίας μου.
Γιατί πώς είναι δυνατόν να αντιλαμβάνεσαι το μαρτύριο της αριστείας στο οποίο υποβάλλεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή και να μην ξερνάς με αυτή την ξεφτίλα;

Οπότε είμαι ένας. Κατάλαβες;

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε νούμερα εσείς συμμορφώνεστε με κανόνες, γι' αυτό κι είστε αναγνωρίσιμοι και ταυτοποιήσιμοι ανά πάσα στιγμή.
Όχι εγώ.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ελλάδα και Ολλανδία:
1)Παρόμοιο πληθυσμό(10-17)
2)Ίδιο αριθμό διαθέσιμων θέσεων ΜΕΘ
3)με μια ημέρα διάφορα το πρώτο κρούσμα(27/2 -26/2)
Ένα μήνα μετά έχουμε:
1)Νεκροί Ελλάδα 26 - Ολλανδία 450(!)
2) Κρούσματα Ελλάδα 850- Ολλανδία 7000(!)
3)Διασωληνωμένοι Ελλάδα 56- Ολλανδία 500(!)

Γιατί πιστεύετε υπάρχουν αυτές οι διαφορές στα νούμερα; Τι διαφορετικό έγινε σε Ελλάδα και Ολλανδία;

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom