alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οταν καταστει δυνατόποτε πρεπει να αρθουν τα μετρα στην ελλαδα κατά τα λεγομενα σου φιλτατε?
Οταν καταστει δυνατόποτε πρεπει να αρθουν τα μετρα στην ελλαδα κατά τα λεγομενα σου φιλτατε?
Τύπε οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. Και χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, η συμπάθειά σου ο Σαμαράς το ίδιο βλαμμένος είναι με τον Βαρουφάκη και το Βελόπουλο και τους περισσότερους αν όχι όλους πολιτικάντηδες. Δυστυχώς, οι σοβαροί απαξιούν την πολιτική και δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν.Κατσε ρε, ειπε το σοβαροτατο επιχειρημα οτι οι Αμερικανοι εχουν μονο 1.000 νεκρους
Μονο που δεν μας ειπε ποσες μερες πισω απο την Ιταλια ειναι οι Αμερικανοι
Αλλά ειπαμε, σε αυτη τη χωρα ο Βαρουφακης πηρε καποτε 120.000 ψηφους και σημερα ειναι αρχηγος κομματος
Οπως επισης αρχηγος κομματος της βουλης ειναι καποιος που πουλαει επιστολες του Χριστου
λογικο είναι να τους ξεπερασουν η ηπα εχουν 330 εκ και η ιταλια 60 εκ.
οκ τσακω φετινα φρουτα.
200.000 νεκροι παγκοσμιως 95 στην ελλαδα απο την γριπη.
25.000 νεκροι παγκοσμιως 26 στην ελλαδα απο τον κορονοιο.
αντε καληνυχτα
Να ρωτήσω κάτι;
Παιδεία δε λειτουργεί πανεπιστήμια σχολεία κλειστά, Νοσοκομεία ...
Μόνο οι ΜΕΘ δουλεύουν κ νοσοκομεία αναφοράς όλα τα υπόλοιπα υπολειτουργούν, Δικαστηρια ανοικτά ... μόνο για τα αυτοφωρα, ο ιδιωτικός τομέας 0...
Μόνο η μεταπώληση τροφίμων και Αστυνομια Στρατός (λόγω συνόρων) ΦΟΥΛ δουλεια...
Τα ίδια ακριβώς και έξω με εξαίρεση το στρατό.
Πώς το βλέπετε να προχωρά το θέμα, Οι κυβερνήσεις το όλο πολιτικό σύστημα οι Οργανισμοί απειλούνται από κατάρρευση η είναι η ιδέα μου; Πότε άλλοτε στο σύνολο της ανθρωπότητας και στις 193 χώρες υπήρξε ολική κατάρρευση;
Όταν λέει ο επιδημιολόγος .... είμαστε στην αρχή ακόμη τι θα γίνει δλδη όταν φτάσουμε στη μέση;
σε εξι μηνες εγω σου λεω.Οταν καταστει δυνατό
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/03/italy_r_1603_3-scaled.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ειπαμε και αλλα 10 τετοια απο την γριπη φετος,
απλα εκει δεν φορανε μασκα για να τρομαζεις
Εγω δεν εχω δει κανενα "paper".Ο τσιορδας γραφει σε paper οτι εχει doubts για το suppression strategy.
Πες μας αν ειναι ανοητος ή οχι.
This suggests a high-transmissibility/low-severity profile for the current pandemic and raises doubt about whether suppression, rather than mitigation, is a feasible goal.
οκ τσακω φετινα φρουτα.
αντε καληνυχτα
Εγω δεν εχω δει κανενα "paper".
Βλεπω κατι περιληψεις που μεταφερουν καποιοι, ανωνυμοι.
Να το βρεις, να το ποσταρεις και να συζητησουμε
Ρε τύπε χέσε μας με τα κομματικα σου πια, τραβα στο νημα με τα πολιτικα και λεγε ό,τι θεςσε εξι μηνες εγω σου λεω.
αν αρθουν νωρίτερα θα παραδεχτείς ότι η κυβερνηση κουλη εκανε μαλακια?
οκ τσακω φετινα φρουτα.
αντε καληνυχτα
οκ τσακω φετινα φρουτα.
αντε καληνυχτα
αφου ακολουθείτε λαθος στρατηγικη.Ρε τύπε χέσε μας με τα κομματικα σου πια, τραβα στο νημα με τα πολιτικα και λεγε ό,τι θες
3 δις ανθρωποι ειναι σε καραντινα, εσυ τον κουλη σου
πονηρουλη γιατι διαλεξες ιταλια και ισπανια και οχι ρωσια, κονγκο, μεξικο, βραζιλια, ινδια???Καταλαβαινεις οτι πρεπει να συγκρινεις ετησιως , με ιδιες συνθηκες διχως καραντινα δηλαδη και για τις δυο νοσους, η με καραντινα και για τις δυο νοσους, τους θανατους ε?
Και για να εχουμε καλο ρωτημα, οσο διαρκουν τα μετρα καραντινας, ας πουμε το Μαρτιο, ποσους νεκρους απο γριππη ειχαμε στην Ιταλια, στην Ελλαδα, στην Ισπανια?
Καταλαβαινεις οτι πρεπει να συγκρινεις ετησιως , με ιδιες συνθηκες διχως καραντινα δηλαδη και για τις δυο νοσους, η με καραντινα και για τις δυο νοσους, τους θανατους ε?
Και για να εχουμε καλο ρωτημα, οσο διαρκουν τα μετρα καραντινας, ας πουμε το Μαρτιο, ποσους νεκρους απο γριππη ειχαμε στην Ιταλια, στην Ελλαδα, στην Ισπανια?
και ως άξιος επιστήμονας έλαβες υπόψιν σου όλες εκείνες τις παραμέτρους που κάνουν συγκρίσιμα τα δύο υπό σύγκριση γεγονότα έτσι ;
πονηρουλη γιατι διαλεξες ιταλια και ισπανια και οχι ρωσια, κονγκο, μεξικο, βραζιλια, ινδια???