geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.674
- Πόντοι
- 6.515
τυπε η εξοδος του Πασχα θα απαγορευτει :S :S :S
σ΄αυτη τη περιπτωση για να πεισουν τον λαο προβλεπω τον τυπο να είναι 24ωρο στις οθονες
τυπε η εξοδος του Πασχα θα απαγορευτει :S :S :S
ε ναι μαν αλλα οκ στα επομενα διοδια αντε να πει στους μπατσους οτι τον εγραψαν και θελει να κανει αναστροφη.Δε μιλαει για την επομενη ημερα μιλαει για μερικα χιλιομετρα πιο περα. :S :S :S
τυπε το περπατημα το καταλαβαίνω,μ αρεσει κι εμενα,ποιος ο λογος να φορτωθείς 2 σακουλες ψωνια και να τις κουβαλας 4 χιλιομετρα εκτος αν πας για καμια τσιχλα :S :S :S
τυπε βγες να ξεσκασεις σκετος χωρις ψωνια.
και παραγγελνεις σκλαβ απο 50 ευρω και πανω και στα φερνει χωρις χρεωση στην πορτα,και αποφευγεις να πιασεις τον ντοματοπελτε που τον εχουν παρει παρτουζα 50 γραιες :S :S :S
πας καλα ρε ....τρελο πιπινι
τυπε βγες να ξεσκασεις σκετος χωρις ψωνια.
και παραγγελνεις σκλαβ απο 50 ευρω και πανω και στα φερνει χωρις χρεωση στην πορτα,και αποφευγεις να πιασεις τον ντοματοπελτε που τον εχουν παρει παρτουζα 50 γραιες :S :S :S
Τυπε αποφευγεις και την πλαστικοποιημενη καρτα που την εχουνε πιασει 100 ατομα απο το πρωι, που μονο εμπολα δεν εχει πανω της :S :S :S
ο Aσλαμας απ τη μαρμιτα εισαι τυπε?
Ακόμα δίνω μάχη.,Είπαμε δεν ξέρω αν είναι κοροναιός βγήκε το πρώτο τεστ αρνητικό αλλά μοιάζει πολύ.
Είναι πολύ δυνατή εμπειρία,ο χειρότερος ιός που είχα ποτέ.Εκεί που λες πέρασε,επανέρχεται δριμύτερος.
Εχει μεγάλη σχέση η ηλικία,η φυσική κατάσταση,η διατροφή για το πώς θα την παλέψεις με τον ιό.
Γενικά είναι ύπουλος και σκληρός ιός,σα γρίππη on steroids.Σα να σε χτυπάει πυγμάχος,δεν είναι ιός παίξον γέλασον,να τον κάνεις εύκολα ζάφτι.
Βασικά θέλω να τσακίσω αυτόν τον πουστοιό με έχει καταεκνευρίσει.
ε πηγαινε τοτε στο αλλο το μικροΜια σακουλα φουλ θα παρω κ αυτη sτο back pack
τυπαρας στα δεξια"να σε δωσω ένα 20ρικο να πας να πηδηξεις?"ο Aσλαμας απ τη μαρμιτα εισαι τυπε?
ρε συ τυπε τις ντοματες στη λαικη διαλεγουν οι γριες, ο πελτες είναι κονσερβα δεν ζουλαει :S
ε πηγαινε τοτε στο αλλο το μικρο
Κλίνες ΜΕΘ έχουν "κόψει" για τον ιό. Δεν τις έχουν διαθέσει όλες. Γίνεται προσπάθεια να πάμε στις 800 τουλάχιστον πανελλαδικά ώστε να υπάρχει μεγάλος αριθμός για τον ιό. Αλλά δε θα είναι και οι 800 γιαυτον. Χρειάζεται ΜΕΘ και για άλλους ασθενείς το ΕΣΎ
Εγώ πάντως μάσκα δε φοράω μετά από αυτό που είδα...
Όποιος μπορεί ας το ανεβάσει,εγώ δεν μπορώ.
Μη μασάς τύπε, είναι καθαρά κάτω, περνάει καθαρίστρια κάθε απόγευμα....Εγώ πάντως μάσκα δε φοράω μετά από αυτό που είδα...
Όποιος μπορεί ας το ανεβάσει,εγώ δεν μπορώ.