Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
τύπε τζόνι αν αργήσει η ανάσταση του πασοκ λίγο ακόμα το βύσμα σου δε θα μπορεί να σε χώσει ούτε για 4ωρο οδοκαθαριστή στα άνω λιόσια...
τύπε τζόνι αν αργήσει η ανάσταση του πασοκ λίγο ακόμα το βύσμα σου δε θα μπορεί να σε χώσει ούτε για 4ωρο οδοκαθαριστή στα άνω λιόσια...
δεν γαμιετε...αν κανουν θα παρω 5 το καλοκαιρι....δεν βλεπεις? η ζωη ειναι μικρηδιακοποδανειο
Κοίτα να γράψεις το ονοματεπώνυμό σου σωστά, και από εκεί και πέρα για διεύθυνση και λόγο δήλωσε ό,τι να ναι. Δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Απλά στείλε ένα ό,τι να ναι sms για να παίξεις το αστείο παιχνιδάκι τους.
Καιρός να αναλάβει ένας εισαγγελέας και να κλείνουν σιγά σιγά τα μπουρδελοσαιτ.
Σαν ενα φιλο που χα παλια
Ολο το σοι στο δημοσιο επι αντρεα
Κ αυτος κ ο αδερφος του επι σημιτη
Χωρις προσοντα χωρις ασεπ
Κ προσκυνανε τον πρασινο ηλιο
Το ιδιο. Βαλε τη διευθυνση του σουπερ μαρκετ.Εγω που θελω να παω σε σουπερ μαρκετ εκτος περιοχη μου??
Eχω γκομενα συριζαια τύπε
τυπε ξυριζεις κεφαλια,συνθηματα για ζημιες και ζωες,να τελειωνουμε με την ΕΕ,σε βλεπω στην πλατεια με καμια μοικανα και μπυρα στο χερι να περιμενεις για κανα καγκελακι στο Πολυτεχνειο :S :S :S
Ευχαριστώ για την απάντησή σου συναγωνιστήΓραψε σε ενα χαρτι σαν δηλωση τα στοιχεια σου, απο που θα ξεκινησεις, που θα καταληξεις, και το σκοπο για τον οποιο θα πας. Βαλε ημερομηνια, ωρα και υπογραφη.
Μπορεί να μην πιάσει, μην το συνιστας.Το ιδιο. Βαλε τη διευθυνση του σουπερ μαρκετ.
Καλα μαστορα
Με αυτα τα παραμυθια σας κοιμιζουν ακομα;;
αμα βαλει σουπερ μαρκετ στο γαμο του καραγκιοζη τον βλεπω για 150αρι και δεν ειναι για ετσι ο τσιμης..Το ιδιο. Βαλε τη διευθυνση του σουπερ μαρκετ.
Μπορεί να μην πιάσει, μην το συνιστας.
ρε μαλακα τι ξυλο τρωει ο χατζηδακης απο την ΤΡΕΜΗ!!!
Αν υπαρχει πλησιεστερο σουπερ μαρκετ της ιδιας αλυσιδας σε πιο κοντινο σημειο φυσικα και δεν το συνιστω. Εννοειται οτι θα παει στο πλησιεστερο της αλυσιδας που θελει.Μπορεί να μην πιάσει, μην το συνιστας.
αμα βαλει σουπερ μαρκετ στο γαμο του καραγκιοζη τον βλεπω για 150αρι και δεν ειναι για ετσι ο τσιμης..
για πειτε μου ρε μαγκες ... στο σεναριο που θα πουνε οι βοριες χωρες οχι στο κορονοομολογο ... τι θα γινει? το πουλο ολες χωρες τοτε ....
τυπε κμαν πως την παλεψε ο κορονοιος πανω σου,μιλησε μας :S :S :S
Θα περπατησεις μιαμιση ωρα για να πας σουπερ μαρκετ?Εχει σκλαβενιτη στα 2 χλμ απ το σπιτι μου
Αλλα ειναι μικρο
Εγω θελω να παω στο μεγαλο πιου ναι σχεδον 4 χλμ
Λες να μου την πουν
Ποδαρατο θα παω
Αν υπαρχει πλησιεστερο σουπερ μαρκετ της ιδιας αλυσιδας σε πιο κοντινο σημειο φυσικα και δεν το συνιστω. Εννοειται οτι θα παει στο πλησιεστερο της αλυσιδας που θελει.