tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
κατσε σε κανα δυο ποστ ο αλεξης θα αρχισει να διαγραφει χρεη.[size=25pt]ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.[/size]
τελειωσαν αυτα
κατσε σε κανα δυο ποστ ο αλεξης θα αρχισει να διαγραφει χρεη.[size=25pt]ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.[/size]
Οχι μονο σε μας
Σε ολους
Αλλιως να τελειωνουμε με το ανεκδοτο που λεγεται ΕΕ
Οχι μονο σε μας
Σε ολους
Κλίνες ΜΕΘ έχουν "κόψει" για τον ιό. Δεν τις έχουν διαθέσει όλες. Γίνεται προσπάθεια να πάμε στις 800 τουλάχιστον πανελλαδικά ώστε να υπάρχει μεγάλος αριθμός για τον ιό. Αλλά δε θα είναι και οι 800 γιαυτον. Χρειάζεται ΜΕΘ και για άλλους ασθενείς το ΕΣΎστο περιπου
«Πριν 2 μήνες το ΕΣΥ είχε 565 κλίνες ΜΕΘ, εμείς προσθέσαμε 80 από τον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα έχουμε 685 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Έχουμε προσθέσει κλίνες από τα στρατιωτικά νοσοκομεία και ολόκληρο το ΝΙΜΙΤΣ. Οι κλίνες που έχουν αναπτυχθεί είναι μέχρι σήμερα 2158. Οι αριθμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται με βάση τις ανάγκες. Το νοσοκομείο Παμμακάριστος, το ΝΙΜΙΤΣ, πτέρυγες του Αγ. Βαρβάρα και το Άττικα, θα νοσηλεύουν αποκλειστικά COVID-19.
ας υποθεσουμε λοιπον ότι εχουμε 650
χθες υπηρχαν 134 ασθενείς και 53 διασωληνωμενοι αρα 81 μη διασωληνωμενοι
αν υποθεσουμε ότι οι μισοι από αυτους είναι στην εντατικη παμε στους 93 εντατικη αρα μενουν 557 κρεββατια μεθ
αν κανεις στην εντατικη από αυτους 597
αν ολοι 463
αρα κενα από 463 μεχρι 597 με ποιο πιθανο τα 557
Οχι μονο σε μας
Σε ολους
Οποτε ειναι σοβαρα τα πραγματα, και εμεις εδω εχουμε απο την μια τον Τζωνη και απο την αλλη τον Αλεξ, που πραγματικα τον ειχα για σοβαρο ανθρωπο. νε ξεκατινιαζονται στα κομματικα. :Sειναι και πολιτικο το θεμα ρε παππου ομως... :S :S :S
φυσικα οχι τα δικα μας οσο αυτο που εγινε στην ευρωπη σημερα....μπορει να ειναι μεχρι και ιστορικο γεγονος
Ρε τύπε αποφάσισε. Δεν μπορεί να είσαι Σαμαροβενιζελικός και ταυτόχρονα να λες την ΕΕ ανέκδοτο.Οχι μονο σε μας
Σε ολους
καινουργια χρεη μαν.δεν γινεται να διαγραψουν χρεη .... καποια αλλη φορμουλα .... θα βρουνε .....
Ποια δανεικα? Τα χρεη να διαγραφούν ή να περικοπούν δραστικά
Τελειωσανε αυτα
καινουργια χρεη μαν.
την εχουν βρει κ ολας
ελπιζω πρωτη προταιρεοτητα ολων να ειναι να βγουμε απο αυτην την ιστορια και οχι ποιος θα κερδισει της εκλογες αυριο...Οποτε ειναι σοβαρα τα πραγματα, και εμεις εδω εχουμε απο την μια τον Τζωνη και απο την αλλη τον Αλεξ, που πραγματικα τον ειχα για σοβαρο ανθρωπο. νε ξεκατινιαζονται στα κομματικα. :S
Κοίτα να γράψεις το ονοματεπώνυμό σου σωστά, και από εκεί και πέρα για διεύθυνση και λόγο δήλωσε ό,τι να ναι. Δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Απλά στείλε ένα ό,τι να ναι sms για να παίξεις το αστείο παιχνιδάκι τους.Μάγκες μου μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Θέλω να μεταφέρω στη δουλειά του ένα πολύ δικό μου άνθρωπο που ΔΕΝ είναι συγγενής μου και κατόπιν να παω να συνεχισω να ειμαι κλειδαμπαρωμενος σπιτι μου.
Τι χρειαζομαι;
Καμμια απο τις 6 επιλογες που σου αφηνουν δεν αφορα την περιπτωση...
Ευχαριστω για οποια αποψη.
διακοποδανειοτο κορωνο-ομολογο που ζητανε οι περισσοτεροι, τι νομιζεις οτι ειναι ?
Γραψε σε ενα χαρτι σαν δηλωση τα στοιχεια σου, απο που θα ξεκινησεις, που θα καταληξεις, και το σκοπο για τον οποιο θα πας. Βαλε ημερομηνια, ωρα και υπογραφη.Μάγκες μου μια ερώτηση αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.
Θέλω να μεταφέρω στη δουλειά του ένα πολύ δικό μου άνθρωπο που ΔΕΝ είναι συγγενής μου και κατόπιν να παω να συνεχισω να ειμαι κλειδαμπαρωμενος σπιτι μου.
Τι χρειαζομαι;
Καμμια απο τις 6 επιλογες που σου αφηνουν δεν αφορα την περιπτωση...
Ευχαριστω για οποια αποψη.