machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Δεν ειχε λεει υποκείμενο νόσημα..Πρωτοφανής περίπτωση!!
Για να κανουμε μια διαγνωση εδω μεσα...Να μην το πω εγω...
Εσεις,πώς τον κόβετε?
Αυτος ειναι?
Εσεις,πώς τον κόβετε?
Εσεις,πώς τον κόβετε?
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου κρήτης, Νίκος Τζανάκης εξήγησε πως έγινε η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του 42χρονου ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν άνθρωπος καθ όλα υγιής, εντυπωσιακά αθλητικός και πανύψηλος περίπου 2 μέτρα.
Όπως εξήγησε ο κ. Τζανάκης, «ήρθαμε αντιμέτωποι με μια επιπλοκή που έχει περιγραφεί σε αρκετούς κινέζους, νέους ανθρώπους χωρίς νοσηρότητες καθώς και στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, η οποία ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστεί, παρ ότι έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Η επιπλοκή είχε να κάνει με την πνευμονική κυκλοφορία δηλαδή ένα είδος μαζικής θρόμβωσης των πνευμονικών αγγείων, με συνέπεια να μην ανταλλάσσεται οξυγόνο και να μην περνά αίμα από την δεξιά πλευρά της καρδιάς προς την αριστερή κυκλοφορία και να σταλεί στο σώμα του, στα υπόλοιπα όργανα δηλαδή ήταν ένα είδος μπλοκ», σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας.
Δυστυχώς είπε ο κ. Τζανάκης υπάρχουν και τέτοιες ελάχιστες περιπτώσεις που άνθρωποι χωρίς άλλα υποκείμενα νοσήματα φαίνεται να έχουν αυτή την κατάληξη.
παραδεχομαι οτι να λεμε μαλακιες που και που ειναι φυσικο και αποδεκτό ..... αλλα οχι πολυ συχνα .... είπαμε που και που .... δεν μου αρεσουν οι πολυπλοκοτητες και αγαπω τις απλουστευσεις .... διαβαζω απλοποιημενες εκδοσεις πολλών λογοτεχνηματων αλλά και scientific books απλά γιατι με ενδιαφέρει το δια ταύτα και οχι η καβάφεια οδός ..... το θέμα είναι να κερδιζεις κατι τις οχι να ψαχνεις και να μη βρισκεις τιποτις ....
εύχομαι υγεία και επιτυχία σε ότι σε ενδιαφέρει .
Εγω τον κοβω και για αδερφούλα..Εξασθενημενο ανοσοποιητικο κλπ κλπΥπερβολές των δημοσιογράφων τύπε - εξηγεί εδώ λεπτομέρειες
Του τύπου του έκατσε στραβή - είναι εντός βιβλιογραφίας.
H Ελβετία είναι Νο#1 σε επίπεδο πολιτικής προστασίας παγκοσμίως μου έλεγε συνάδελφος Ελβετός παλιότερα. πχ Κάθε κτίριο (σπίτι ή επιχείρηση) έχει υποχρεωτικά πυρηνικό καταφύγιο στο υπόγειο αντίστοιχης προδιαγραφής με αυτά του στρατού και απόθεμα τροφίμων για 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Η κατασκευή του καταφυγίου επιδοτείται από το κράτος κατά την ανέγερση του κτιρίου και ελέγχεται περιοδικά με βάσει αυστηρότατα κριτήρια (πχ έλεγχος και αντικατάσταση των φίλτρων καθαρισμού αέρα κτλ). Επιπρόσθετα υπάρχουν παντού πρόσθετα ομαδικά καταφύγια ώστε να είναι δυνατή η προσωρινή προστασία των πολιτών αν κάτι συμβεί εκτάκτως και τους βρεί πχ στο δρόμο. Ενώ η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής προστασίας στοκάρει απαραίτητα υγιειονομικά είδη και τρόφιμα στις αποθήκες τις και τα ανανεώνει περιοδικά διαθέτοντας τα στις αρχές των καντονίων. Αυτά στην "καπιταλιστική" ελβετία ...
Εγω τον κοβω και για αδερφούλα..Εξασθενημενο ανοσοποιητικο κλπ κλπ
ειχε μακρια μαλλια, φορουσε γυαλια, και ητο αξυριστος, ολες αυτες οι επιφανειες για να κολλανε σωματιδια και να τον ραντισουν υστερα ακομη και αν επλυνε καλα τα χερια του και την φατσα του.Δεν ειχε λεει υποκείμενο νόσημα..Πρωτοφανής περίπτωση!!
Εσεις,πώς τον κόβετε?
Εγω τον κοβω και για αδερφούλα..Εξασθενημενο ανοσοποιητικο κλπ κλπ
Κ γω αυτο πηγα να πω!!!
Οι αδελφες δηλαδη εχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικο?Εγω τον κοβω και για αδερφούλα..Εξασθενημενο ανοσοποιητικο κλπ κλπ
Ναι ρε..Μπορεί να ειχε hiv και να μην το ηξερε..Σαμπως θα του κανουν νεκροψια νομιζεις?Οι αδελφες δηλαδη εχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικο?
... πρόκειται για ανθυπασπιστή 46 ετών ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού. Την περασμένη Παρασκευή διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.Πάντως αρχίζει και μειώνεται η ηλικία των θανόντων. Τα δύο τελευταία θύματα, ο 42χρονος Γερμανός καθηγητής και ο 46χρονος στρατιωτικός και οι δύο μάλλον χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα.
είχε κ διάρροια κ τριχόπτωση! Να τα λέμε όλα παιδιά !... πρόκειται για ανθυπασπιστή 46 ετών ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού. Την περασμένη Παρασκευή διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα...."
εμενα μια χαρα μου φανηκε στην ελβετια, βολτουλα πρωι και αντι να βλεπω την ηλιθια με τον σκυλο να κατουραει τα λαστιχα των αυτοκινητων κα να χεζει οπου βρει, ηταν παντου καθαρα και εβλεπα νομιμες να κανουν πιατσα διπλα σε οικογενειες που τρωγανε πρωινο, οχι οπως εδω που αμα πεις οτι γαμας πουτανες σε κοιτανε σαν διεστραμενο.Να σε πληροφορήσω ότι στην Ελβετία πληρώνεις ένα 250άρι το λιγότερο το μήνα και η περίθαλψη που λαμβάνεις δεν είναι τόσο καλή όσο νομίζεις. Επίσης να σε πληροφορήσω ότι η Ελβετία υποχρεώνει όλους τους πολίτες να πάρουν ιδιωτική ασφάλεια.
Γενικά, έχεις αρκετά στραβλή εικόνα για την Ελβετία την οποία φαίνεται να έχεις ως πρότυπο. Έχουν τόσους κανόνες και τόσες δικλείδες που η ελευθερία της επιλογής του ιδιώτη που φαντάζεσαι, πάει περίπατο.
Στα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω εν μέρη με centrino στο ποστ που έκανες quote. Η Κίνα φαίνεται να διαχειρίζεται αυτή την κρίση καλύτερα από δυτικές καπιταλιστικές χώρες που μες τον πανικό τους κρατικοποιούν εργοστάσια και κλινικές και ρίχνουν λεφτά στην αγορά με το φτυάρι.
εξετάστηκαν μλκ μου κ το τεστ βγήκε αρνητικό!Διαβασα οτι στη ραφηνα εφτασε βαπορι φουλ στους λαθρο
??
Αυτοι που παν