alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Θα το εχω υπ' οψιν μου παιδι μουεγω θα γινω ο φρουρος σου και ο συμβουλος σου οταν δεχτεις..2000 θελω και ειμαι κομπλε
Θα το εχω υπ' οψιν μου παιδι μουεγω θα γινω ο φρουρος σου και ο συμβουλος σου οταν δεχτεις..2000 θελω και ειμαι κομπλε
Και τα τανκς το 67 πρωι πρωι βγηκαν
Θα το εχω υπ' οψιν μου παιδι μου
Τύπε μπερδευτηκες, δεν μιλαω για το ΚΙΝΑΛΤο διορθωσα
Αν χαθω παντως απο το μπου κομ, θα εχω αξιοποιηθει για το καλοτου κόμματοςτης πατριδας
Νομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι από μικρό παιδί δεν έτρεξες, δεν αθλήθηκες και δεν αγάπησες τον αθλητισμό.Εντελως ομως
Ολυμπιακους ειδα για τελευταια φορα το 2004
Μετα εγινε μια αηδια
Κάνεις πολυ μεγαλο λαθοςΝομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι από μικρό παιδί δεν έτρεξες, δεν αθλήθηκες και δεν αγάπησες τον αθλητισμό.
Γυμνασμένος άνθρωπος ΔΕΝ μένει ασυγκίνητος από τους Ολυμπιακούς αγώνες...
Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος
Οποιος πραγματικα συγκινειται απο το ολυμπιακο ιδεωδες δεν μπορει παρα να αηδιαζει απο το πως καταντησαν οι αγωνες πλεον
Εγω στα ΜΑΤ? Τι λες ρε τύπε.
Για ποιον με περασες?
Σε πληροφορω οτι πριν καμια εικοσαρια μερες ειχα προταση να παω ειδικός συμβουλος στον υπουργο δικαιοσυνης.
Βεβαια τωρα που εχουν παγωσει τα παντα, θα το δω αργοτερα.
Αν χαθω παντως απο το μπου κομ, θα εχω αξιοποιηθει για το καλο της πατριδας
Κάπου διαβάζω ότι τελικά τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν τις κυριακές. ο άδωνης την έφαγε σκλαβενήτικα.. :S
ειχε διαβασματα τυπε,δεν προλαβαινε για αθλοπαιδιες,για αυτο σημερα ειναι σαπιοκοιλιαςΝομίζω έχει να κάνει με το γεγονός ότι από μικρό παιδί δεν έτρεξες, δεν αθλήθηκες και δεν αγάπησες τον αθλητισμό.
Γυμνασμένος άνθρωπος ΔΕΝ μένει ασυγκίνητος από τους Ολυμπιακούς αγώνες...
δεν έπρεπε να γίνει εξ αρχής, άνθρωποι είναι και αυτοίομαλοποιήθηκε η κατάσταση στα σούπερ μάρκετ οπότε δεν υπάρχει λόγος.
Σαπιοκοιλιας καθολου τυπε, η κοιλια μου πλεον μετα απο την τελευταια διαιτα ειναι επιπεδηειχε διαβασματα τυπε,δεν προλαβαινε για αθλοπαιδιες,για αυτο σημερα ειναι σαπιοκοιλιας
Θεός Τραμπ
Γιατι λεει να περιμενουμε 18 μηνες για να γινουν τεστ για τα εμβολια, να τα δινουμε αμεσως στους αρρωστους
Θα τους ξεκανει ολους ο κλόουν
χαχαχαχαχα κλοουν που ο τραμπ φερεται πιο εξυπνα από ολους.
εχω ζησει στην αμερικη και εκει που τοσα χρονια εμεις οι ελληνες θεωρούμε τους αμερικανους χαζους αυτοι είναι 30 χρονια μπροστα.
ο τραμπ δεν θα θυσιασει αλεξ την αμερικανικη οικονομια για έναν κορονοιο,ας γινει η πρωτη χωρα σε κρούσματα όπως και θα γινει αυτό είναι δεδομενο,αλλα ο τραμπ ως μπιζνεςμαν και ανθρωπος ο οποιος είναι κατά του κατεστημενου δεν θα ρισκαρει την αμερικανικη οικονομια.
όταν περασει η τρικυμια με τον κορονοιο και ολες οι οικονομιες θα εχουν ουσιαστικα γονατισει η αμερικη θα βγει σχετικα αφθαρτη.
μπορει εδώ στην ελλαδα να μην θρηνήσουμε πολλους νεκρους από κορονοιο,αλλα θα θρηνήσουμε αυτοκτονιες,θα θρηνήσουμε λιμοκτονιες,θα θρηνήσουμε αρρωστους από ελλειψεις σε υγειονομικη περιθαλψη,θα θρηνήσουμε θυματα από εγληματα λογο εξαρσης της βιας και πολλα αλλα.
τελικα είναι τοσο χαζος ο τραμπ?
μην επανέρχεσαι σε πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί. θα νομίζει κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε.