jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
θα σε ορισω συνηγορο υπερασπισης :S :S
Σε βλεπωισοβια στην καλυτερη
Στην χειροτερη ηλεκτρικη
θα σε ορισω συνηγορο υπερασπισης :S :S
Όχι δικέ μου, τώρα είσαι ελεύθερος, απλά σου έβαλαν 2-3 σπαστικές μαλακίες να κλειστούν μερικοί κρετίνοι σπίτι τους μήπως και τη σκαπουλάρουμε σε κανα μήνα.Μαρτυρίες από την Κατοχή
Απαγόρευση κυκλοφορίας
Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα δεν μπορούσες να βγεις [size=20pt]έξω μετά τις επτά το βράδυ.[/size] Υπήρχε στρατιωτικός νόμος.
… το ’χαμε συνηθίσει. Ήτανε κάτι που ’ταν μέσα στη ζωή.
Τωρα στρατιωτικος νομος ολη μερα
Αύριο κατά τις 11:30 θα πετάξουν και f16 σε πολλές πόλεις της χώρας, μην τρομάξεις και νομίσεις ότι ήρθε η χούντα πάλι.
Σκαναρουν τύπε πού θα βομβαρδισουν
Πληροφοριες μου λενε ότι θα βομβαρδισουν πρωτα στο Μαρουσι, εκει που εχει φτιαξει ο Πατουλης εκεινους τους αναποδους δρομους
Σου απαγορευει κανενας να βγεις?
δεν το ξερουμε φιλε
ο κυριακος ειναι απροβλεπτος οσο αφορα την δημοκρατια που ισχυριζεται
hewwie ουδεποτε πεταξαν πανω απο τον αττικο ουρανο πρωι πρωι σε ολο το λεκανοπεδιο
επικουρικος στα ματ θα πηγαινες ρε αλεξ εσυ μαζι με τον γεροτραμου.Πάει η επανασταση?
Κι εγω που ειχα φτιαχτει για επανασταση τι θα κανω τωρα?
τύπε δεν έχεις καταλάβει ότι όσοι κράζουν τα μέτρα ασφαλείας είναι όλη μέρα στο μπου και δεν κάνουν χρήση ούτε του τρόπου που έχουν για να βγουν?οτι θα φαμε πεος στα οικονομικα μολις καταλαγιασει ολο αυτο ειναι βεβαιο αλλα...τι προτεινετε;εσεις που κραζετε;με γνωμονα Ιταλια και Ιαπανια;
τύπε δεν έχεις καταλάβει ότι όσοι κράζουν τα μέτρα ασφαλείας είναι όλη μέρα στο μπου και δεν κάνουν χρήση ούτε του τρόπου που έχουν για να βγουν?
έχει να τους δει ήλιος κάνα μήνα τώρα
τους τωρινους χουντικους να τρομαξουμε?Αύριο κατά τις 11:30 θα πετάξουν και f16 σε πολλές πόλεις της χώρας, μην τρομάξεις και νομίσεις ότι ήρθε η χούντα πάλι.
τύπε δεν έχεις καταλάβει ότι όσοι κράζουν τα μέτρα ασφαλείας είναι όλη μέρα στο μπου και δεν κάνουν χρήση ούτε του τρόπου που έχουν για να βγουν?
Εγω στα ΜΑΤ? Τι λες ρε τύπε.επικουρικος στα ματ θα πηγαινες ρε αλεξ εσυ μαζι με τον γεροτραμου.
δεν παει τιποτα αρκει να υπαρξει οργανωση και θεληση
δεν το ξερουμε φιλε
ο κυριακος ειναι απροβλεπτος οσο αφορα την δημοκρατια που ισχυριζεται
hewwie ουδεποτε πεταξαν πανω απο τον αττικο ουρανο πρωι πρωι σε ολο το λεκανοπεδιο
Μακαρι για να παρουν 48%τους τωρινους χουντικους να τρομαξουμε?
τα κολλυβα τα εχουν στο ζωναρι τους το ξερουν και θα κοιταξουν να κανουν εθνικες εκλογες οσο το δυνατο αργοτερο
εγω θα γινω ο φρουρος σου και ο συμβουλος σου οταν δεχτεις..2000 θελω και ειμαι κομπλεΕγω στα ΜΑΤ? Τι λες ρε τύπε.
Για ποιον με περασες?
Σε πληροφορω οτι πριν καμια εικοσαρια μερες ειχα προταση να παω ειδικός συμβουλος στον υπουργο δικαιοσυνης.
Βεβαια τωρα που εχουν παγωσει τα παντα, θα το δω αργοτερα.
Αν χαθω παντως απο το μπου κομ, θα εχω αξιοποιηθει για το καλο της πατριδας
Εγω στα ΜΑΤ? Τι λες ρε τύπε.
Για ποιον με περασες?
Σε πληροφορω οτι πριν καμια εικοσαρια μερες ειχα προταση να παω ειδικός συμβουλος στον υπουργο δικαιοσυνης.
Βεβαια τωρα που εχουν παγωσει τα παντα, θα το δω αργοτερα.
Αν χαθω παντως απο το μπου κομ, θα εχω αξιοποιηθει για το καλο της πατριδας