Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Το θέμα είναι να είσαι στη σωστή πλευρά της δόσης...χρειαζομαστε και αλλες δοσεις.
Το θέμα είναι να είσαι στη σωστή πλευρά της δόσης...χρειαζομαστε και αλλες δοσεις.
ευτυχως δε χρωσταω.Το θέμα είναι να είσαι στη σωστή πλευρά της δόσης...
Εγώ τις χρωστάω όλες..ευτυχως δε χρωσταω.
πεογλειφτης χαζοκουλη, τύπος @kinks πρέπει να χτυπαει ακόμα δόσεις.Ο τύπος είναι απίστευτος. Κορυφαίος ειδικός τεχνητής νοημοσύνης και λέει το αυτονόητο που έχουμε καταλάβει πολύ πιο πριν εδώ στο σάιτ μας
Δροσερούλη, πάλι ξέμεινες από Πάκια, έτσι;πεογλειφτης χαζοκουλη, τύπος @kinks πρέπει να χτυπαει ακόμα δόσεις.
διπλανη της πιξουλας εκει πισω απο το ωνασειο εισαι μαρη πουτσογλειφτρα του χαζοκουλη και ξερεις απο πακια ?Δροσερούλη, πάλι ξέμεινες από Πάκια, έτσι;
0 κριτικες τοσα χρονια και σχεδον ολα τα μηνυματα να παιρνεις τσιμπουκια απο χαζοκουλη.Δροσερούλη, πάλι ξέμεινες από Πάκια, έτσι;
Οχι ρε,απλα εφαγε πολυ χθες βραδυ.Μη μου πεις. Έγινε νεκροψία και οι ανακαλύφθηκε ότι κι'αυτός πέθανε από το εμβόλιο.
Πηγε να συναντησει το Γλασκο το παληκαρι..Εγώ εσένα ρωτάω που φαίνεσαι να ξέρεις πολλά. Δώσε τα φώτα σου σε μας τους πλεμπαίους.