alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι σου θυμιζει τύπε?[size=20pt]Ερχόμαστε ...[/size]
Βρε τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ...
Τι σου θυμιζει τύπε?[size=20pt]Ερχόμαστε ...[/size]
Βρε τι μου θυμίζει ... τι μου θυμίζει ...
αλεξ....καπιταλ κοντρολ ειναι αυτοΛαθος διαβασες.
Ξαναδιαβασε το.
Μην λετε ανακριβειες με τοση ευκολια.
αυτο ηθελαν. προφανως φοβουνται bankrun
εδω τα βοδια σηκωσαν ολα τα κωλοχαρτα, το επομενο σταδιο ειναι να σηκωσουν λεφτα
Ελα ντε πες το...Ρε παιδια ειπαν οτι μεχρι 400 ευρω δεν κανεις αναληψη απο το ταμειο.Ειναι capital control αυτο?
Hello φιλε, μην λετε χαζομαρεςενα μηνα πριν γινει σοβαρο για την ελλαδα το θεμα γνωριζαν καποιοι ... Υπηρχε μεγαλη πιεση στην αγορα για οφειλες κτλπ...
Ρε ποιος τον χεζει τον Μυκονιατη και τον Σαντορινιο; Τα χιλιαδες παιδια απο διαφορα μερη της Ελλαδας, που δουλευουν το καλοκαιρι στα νησια, σε επισιτιστικα επαγγελματα και στα ξενοδοχεια και ζουσαν τις οικογενειες τους δεν επηρεαζονται;ρε ανθρωπε μου θα με τρελανεις.
στα νησια ναι θα εχουν μια μαυρη χρονια οπως και με τα καπιτσαλ κοντρολ οπου ο μυκονιατης που ηταν 10 φορες πιο πλουσιος απο τον σερραιο αντι να γινει 11 φορες πιο πλουσιος εκεινη την χρονια εγινε 9 φορες πιο πλουσιος.
ο σερραιος και εγω και ο γειτονας μου που πουλαει γαλα πως στο διαολο επηρεαζομαστε απο τον τουρισμο????
Ειπα.
Ξαναδιαβασε το.
Και αν δεν καταλαβεις παλι τι λέει, τα ξαναλεμε.
Ειμαι βεβαιος οτι τωρα θα αντιληφθεις.
Ελα ντε πες το...
Αν το πω εγω θα ειμαι κομματοσκυλο
τι να τα κανεις τα 400 ευρω. τροφιμα αγοραζεις και με καρτα και δεν υπαρχει φοβος κουρεματος καταθεσεων δεν θελουν τα λεφτα σου δανειστες τωρα.Ρε παιδια ειπαν οτι μεχρι 400 ευρω δεν κανεις αναληψη απο το ταμειο.Ειναι capital control αυτο?
Ο κουλης ποσταρε φωτο μενουμε σπιτι με τα τρια του παιδια αγκαλια.
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?
Δεν ξερουν οτι πρεπει να χουμε αποστασεις ακομα και μεσα στο σπιτι;
Ελεος ρε με τους μαλάκες
αλεξ....καπιταλ κοντρολ ειναι αυτο
οκ...αλλα ειναιΕνταξει εχετε παραφρονησει
Ρε ξερετε να διαβαζετε?τι να τα κανεις τα 400 ευρω. τροφιμα αγοραζεις και με καρτα και δεν υπαρχει φοβος κουρεματος καταθεσεων δεν θελουν τα λεφτα σου δανειστες τωρα.
Φυσικα μπορεις. Ναι κάνεις λαθος.σε ξαναρωτω
μπορεις σημερα να σηκωσεις 1000ε απο ΑΤΜ?
αν μπορεις οκ παω πασο και διαβασα λαθος
αν δεν μπορεις ανασκευασε
Παιδιά γράφει ότι οι αναλήψεις μετρητών μέχρι 400 € θα γίνονται αποκλειστικά από ΑΤΜ για να μην επιβαρυνθούν τα ταμεία. Όχι ότι δεν θα μπορείς να βγάλεις περισσότερα από 400 € από το μηχάνημα.